Jump to content

E-Shops και Ηλεκτρονικές Αγορές

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια θελω να παρω ηχεια για το pc σκεφτομαι τα logitech z-5500 στο e-bay τα βρισκω καινουργια κανα 80αρι φθηνοτερα χρησιμοποιημενα και απο οτι λεει ο εμπορος σε καλη κατασταση πιστευετε οτι αξιζει η ειναι ρισκο?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια θελω να παρω ηχεια για το pc σκεφτομαι τα logitech z-5500 στο e-bay τα βρισκω καινουργια κανα 80αρι φθηνοτερα χρησιμοποιημενα και απο οτι λεει ο εμπορος σε καλη κατασταση πιστευετε οτι αξιζει η ειναι ρισκο?

Μπερδεύτηκα...:blink:

Τι είναι : καινούργια ή χρησιμοποιημένα? (Στα σημεία στίξεως έχουν συμπεριλάβει πρόσφατα το κόμμα...:p Χωρίς κόμμα ή και με την κακή χρησιμοποίησή του, είναι δυνατό να παρανοήσουμε το νόημα ενός κειμένου, μια και το κόμμα συντελεί στο να καταλαβαίνουμε σωστό ένα κείμενο.)

Και πόσο κοστίζουν;

πάρε τα χρησιμοποιημένα, ηχεία είναι τι θα έχουν πάθει.

Πάντως 80ευρώ φθηνότερα είναι πολλά χρήματα, πόσο έχουν τα καινούργια δηλαδη;

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

καινουργια εδω τα βρισκω και με 275-280 μεσω νετ απο πλαισιο η e-shop χρησιμοποιημενα εχω δει στο νετ εχω βερι και με 230.Απο το e-bay εχω ξαναψωνισει αλλα ποτε μεταχειρισμενο οτι πηρα ηταν ολοκαινουργιο στο κουτι του και εχω επιφυλαξεις γιατι αμα ειναι να γλιτωσω 50 με 60 ευρω αλλα μου βγουν off συντομα τι να το κανω?

καινουργια εδω τα βρισκω και με 275-280 μεσω νετ απο πλαισιο η e-shop χρησιμοποιημενα εχω δει στο νετ εχω βερι και με 230.Απο το e-bay εχω ξαναψωνισει αλλα ποτε μεταχειρισμενο οτι πηρα ηταν ολοκαινουργιο στο κουτι του και εχω επιφυλαξεις γιατι αμα ειναι να γλιτωσω 50 με 60 ευρω αλλα μου βγουν off συντομα τι να το κανω?

Εγώ νομίζω ότι 50-60 ευρώ θα κερδίσεις αν αγοράσεις τα καινούργια από ebay.

Αφού εδώ όπως λες έχουν 280.

Αυτη τι στιγμη δε βρισκω εμπορο να τα στελνει Ελλαδα αυτο ειναι το θεμα,απο Αμερικη καινουργια ειδικα με την ισοτιμια κερδιζεις εως και 100 ευρω αλλα τι να το κανω αφου δεν στελνουν Ελλαδα.Ειναι βαρυ και δεν συμφερει στα μεταφορικα μαλλον

Από US μπλέκεις με τελωνεία κλπ. Ειδικά αυτό που θα είναι μεγάλο πακέτο, λογικά θα το ανοίξουν, οπότε μαζί με τα μεταφορικά κινδυνεύεις στο τέλος να πληρώσεις τα ίδια. Αν είναι και μεταχειρισμένα, τόσο το χειρότερο. Γνώμη μου είναι ότι εφόσον η διαφορά δεν είναι πάνω από €120-€150, να τα πάρεις από εδώ (για το συγκεκριμένο προϊόν πάντα) και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Ωστόσο, για το ebay υπάρχει συγκεκριμένο topic και είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=13814

xeiroteros Seller EVER

eixa parei ena w880 to opoio akoma erxete....

ta xrimata m t pira pisw meta apo 3 mines afou eixa kanei dispute kai paei legontas...:X:X:mad:

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

xeiroteros Seller EVER

eixa parei ena w880 to opoio akoma erxete....

ta xrimata m t pira pisw meta apo 3 mines afou eixa kanei dispute kai paei legontas...:X:X:mad:

Πράγματι τι χάλια είναι αυτά!!!!!!

Neutral feedback rating Neutral: 261 / 1501 / 2888

Negative feedback rating Negative: 406 / 2265 / 4267

Μια ερωτηση...αμα αγορασεις ενα προιον απο ενα καταστημα και το προιον δεν δουλευει μπορεις να ζητησεις τα χρηματα σου πισω?? η θα γινει αντικατασταση με καινουργιο..:worry:
[sIGPIC][/sIGPIC]

σε eshop εχω πετυχει να δινουν τα χρηματα πισω. δεν γνωριζω αν ειχε γινει ηδη αντικατασταση πριν...

Αμα εκει γινετε..τοτε γινετε παντου! πρεπει να υπαρχει νομος..

παω για 2τερη αντικατασταση του μοντεμ απο forthnet shop! αλλα αυτη την φορα θα δεν θα ειμαι ηρεμος..:whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πέρυσι είχα πάρει από το e-shop μια web camera η οποία είχε ένα σκουπιδάκι ο φακός το οποίο όμως φαινόταν αρκετά όταν την άνοιγα.. και την γύρισα πίσω την επόμενη μέρα. Την πήραν και μου πίστωσαν το ποσό για να κάνω άλλη αγορά από το κατάστημά τους.

Το Πλαίσιο χρεώνει μεταφορικά για αγορές άνω των 85 και όχι όπως παλιά άνω των 45???Γιατί στο site πλέον αυτό λέει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Πλαίσιο χρεώνει μεταφορικά για αγορές άνω των 85 και όχι όπως παλιά άνω των 45???Γιατί στο site πλέον αυτό λέει.

αληθεια??? :down:

αλλα βεβαια δεν βλεπω καπου να το λεει αυτο :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχεις δικιο! απαραδεκτο :whistle: :down:

τι θα πει απαράδεκτο?? μετά απο πόσα κιλά θα ήθελες να σε χρεώνει??

τι θα πει απαράδεκτο?? μετά απο πόσα κιλά θα ήθελες να σε χρεώνει??

Εννοεί ότι πλέον δεν ειναι δωρεάν τα μεταφορικά ανω των 45ευρω(αν θυμάμαι καλά) όπως παλαιότερα άλλα άνω τον 85,βεβαία το μόνο θετικό είναι ότι δεν υπάρχει ογκοχρεωση.

---------------------------------------------------------------------------

Ένας λογος που τους προτιμούσα(και νομίζω και πολλοί άλλοι)ήταν ότι γλίτωνα τα μεταφορικά πλέον αγορές μόνο απ το eshop μιας και άνοιξε και point κοντά στο σπίτι μου :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια δεν αντιλεγω αφου εχετε προσωπικη εμπειρια αλλα εγω και στις 4 συναλλαγες που εκανα

ειχα αμεση εξυπηρετηση και αψογο προϊον ...τη μια φορα ΑΚΥΡΩΣΑ συναλλαγη απο δικο μου λαθος ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ και πηρα τα χρηματα μου στο ακεραιο πισω με επιταγη

(απλα εκανε 10 μερες για εισπραξη/καταθεση στον λογ/σμο ταμιευτηριου μου)

Τι να σου πω, μόνο πρόσεχε γιατι κάποια στιγμη θα στην κάνουν με αυτούς που συναλλάσσεσαι. Φιλικα

ρε παιδια παρηγγειλα εμπρος φαναρια απο το ebay για το αμαξι και στο σαιτ τους ελεγε οτι ερχονται με ups.σημερα με πηρε η ups οτι το εμπορευμα το επιασε το τελωνειο και υποκειται σε δασμους!το ποσο των φαναριων ειναι 200 ευρω και εαν κανω μονος μου τον εκτελωνισμο ειναι 75 ευρω ενω εαν μου το κανει εκτελωνιστης της ups 140 ευρω!αλλα επειδη το εχω ξανακανει και εχω χασει μια εργασιμη ημερα ειπα να μου το κανουν αυτοι γμτ!

μου ειπαν επεισης οτι εαν ερθει ενα πακετο με ιδιωτικη μεταφορικη το αφορολογητο ειναι 45 ευρω ενω εαν ερθει με δημοσιο ταχυδρομειο το αφορολογητο ειναι περισσοτερο!να κοιταω δηλαδη στο ebay να μου το στελνουν με πχ usps(αμερικανικα ταχυδρομεια)?

ρε παιδια παρηγγειλα εμπρος φαναρια απο το ebay για το αμαξι και στο σαιτ τους ελεγε οτι ερχονται με ups.σημερα με πηρε η ups οτι το εμπορευμα το επιασε το τελωνειο και υποκειται σε δασμους!το ποσο των φαναριων ειναι 200 ευρω και εαν κανω μονος μου τον εκτελωνισμο ειναι 75 ευρω ενω εαν μου το κανει εκτελωνιστης της ups 140 ευρω!αλλα επειδη το εχω ξανακανει και εχω χασει μια εργασιμη ημερα ειπα να μου το κανουν αυτοι γμτ!

μου ειπαν επεισης οτι εαν ερθει ενα πακετο με ιδιωτικη μεταφορικη το αφορολογητο ειναι 45 ευρω ενω εαν ερθει με δημοσιο ταχυδρομειο το αφορολογητο ειναι περισσοτερο!να κοιταω δηλαδη στο ebay να μου το στελνουν με πχ usps(αμερικανικα ταχυδρομεια)?

το αφορολογητο ειναι το ιδιο δεν αλλαζει. ειτε με τον ενα τροπο ειτε με τον αλλο (ups, usps) το θεμα ειναι μην το πιασουν.

το αφορολογητο ειναι το ιδιο δεν αλλαζει. ειτε με τον ενα τροπο ειτε με τον αλλο (ups, usps) το θεμα ειναι μην το πιασουν.

καλα αφορολογητο 45 ευρω μονο???τυχαιο ειναι να σε πιασουν ?γιατι πολλες φορες εχω παραγγειλει πανω απο 45 αλλα δεν με εχουν πιασει!με ταχυδρομειο δεν με εχουν πιασει ποτε και μιλαμε για τεραστια κουτια με προφυλακτηρες κλπ 300 ευρω και ανω...αλλα με ιδιωτικη εταιρεια (ups τωρα και μια αλλη περσι)2 φορες και τις 2 με επιασαν!!δεν νομιζω τελικα να ειναι τυχαιο!

καλα αφορολογητο 45 ευρω μονο???τυχαιο ειναι να σε πιασουν ?γιατι πολλες φορες εχω παραγγειλει πανω απο 45 αλλα δεν με εχουν πιασει!με ταχυδρομειο δεν με εχουν πιασει ποτε και μιλαμε για τεραστια κουτια με προφυλακτηρες κλπ 300 ευρω και ανω...αλλα με ιδιωτικη εταιρεια (ups τωρα και μια αλλη περσι)2 φορες και τις 2 με επιασαν!!δεν νομιζω τελικα να ειναι τυχαιο!

εχω φερει 2 συσκευες φιλτραρισματος νερου, μεγαλα κιβωτια των 20 κιλων.

το ενα σταματησε στο τελωνειο και πληρωσα φορο ,το αλλο ηρθε στο σπιτι χωρις κανενα προβλημα. με usps και τα δυο.

2 αντιρανταρ ηρθανε σπιτι (με fedex) χωρις να τα σταματησουν.

εισαγωγη αυτοκινητου και καπακι , μεγαλο κιβωτιο, ηρθανε με ΕΜS και τα σταματησαν.