Jean-Paul Δημοσιεύτηκε October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 29, 2011 καλημερα παιδια. σκεφτομουν να αναβαθμιστώ και ηθελα να μου πειτε ποια εταιρια εχεκαλυτερο και συντομοτερο σερβις αυτη τη στιγμη στην ελλαδα. ειναι ο μονος παραγοντας για να αγορσω λαπτοπ. ευχαριστώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 το θεμα ειναι να μην χρειαστεις καν το σερβις παραδειγμα. πες πως η Acer ας πουμε εχει καλο και γρηγορο σερβις... τι να το κανω αν τα προιοντα της ειναι μετρια (απο αποψη ποιοτητας/σταθεροτητας)? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Καλύτερο service έχει η Dell. Και πολύ πιθανόν να μην το χρειαστείς και ποτέ, έχει ποιοτικά προϊόντα. Έχω πάρει κατά σειρά: Fujitsu-Siemens Amilo, Sony Vaio, HP Pavilion, Dell Inspiron, Apple MacBook Pro. -Το HP μας άφησε από Motherboard στα 2.5 χρόνια. Του κολλητού μου το Pavilion του έχει κάψει μια φορά οθόνη και πρόσφατα υπερθέρμανση της CPU και έβγαζε blank screen, και όπως διαπιστώσαμε είναι κλασσικό πρόβλημα. Δεν ξαναπαίρνω ποτέ HP και όποιος και να με ρωτήσει την γνώμη του του λέω να τα αποφύγει. Το Service της HP κακό. Κάθε φορά που επικοινωνήσαμε η απάντηση ήταν μία: "Στείλτε το και θα το κοιτάξουμε μέσα σε 20 μέρες από την ημερομηνία παραλαβής". Θα είμαι χωρίς υπολογιστή 1 μήνα δηλαδή? -Το Fujitsu δεν ξέρω πόσο θα κρατούσε, γιατί έπεσε καφές πάνω του και δεν ξανάνοιξε ποτέ.. :X - Το Vaio είναι σκυλί, προ λίγων ημερών έκλεισε 4 χρόνια και συνεχίζει ακάθεκτο! Κι αν έχει φάει format, μετακινήσεις, κλπ.. Από service όμως, αν πάθει κάτι θα πάει στο Βέλγιο που είναι τα κεντρικά της Sony για Service. Γι'αυτό σωστά ανέφερε και ο thePRODIGY, το θέμα είναι να μην χρειαστείς το service. - Το Dell το έχουμε λίγο καιρό, αλλά φάινεται ποιοτικό και επίσης έχει την καλύτερη ίσως εγγύηση. ΑΝ πάθει κάτι έρχονται το κοιτάνε να δουν αν μπορούν να το φτιάξουν εκείνη την στιγμή και αν δεν μπορούν, το παίρνουν το φτιάχνουν και στο επιστρέφουν. - Το MacBook το λατρεύω και επίσης φαίνεται να έχει καλή εγγύηση, που επεκτείνεται (όπως και στην Dell) στα 3 χρόνια αν πληρώσεις κάτι παραπάνω. Προσωπικά δεν θα ξανάπαιρνα κάτι άλλο πλην Apple σε υπολογιστή πλέον (επόμενο πχ θα είναι ένα Mac Pro στο μέλλον..) Αν τίθεται θέμα χρημάτων θα έπαιρνα Dell ή Vaio. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 (edited) οπως πολυ σωστα λεει ο φιλος, η Dell ειναι κορυφαια στα λαπτοπ και σε δευτερο λογο η Sony με τη σειρα Vaio εννοειται και η Apple (αν δεν θελει pc) **ειχα Acer (κακη ποιοτητα) και χρειαστηκα σερβις στην οθονη μεσα στο τριμηνο (!) ειχα Dell (σκυλι) εδω και αρκετους μηνες εχω ενα Vaio (βασικο σχετικα μοντελο των 600) δειχνει κορυφαιο. θα δουμε... Edited October 29, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 dell γιάυτό που ψάχνεις.. (ομως καλύτερο μηχάνημα απο τα dell,αγοράζεις από toshiba,sony-vaio,lenovo. για λιγακι οικονομικοτερο κ καλο δες lenovo, αλλιώς toshiba που κατεμε είναι κορυφή και τέλος τα ακριβά vaio που και αυτά ποτε δεν μου χάλασαν,αλλά ακριβα βρε παιδι μου) υπόψιν αν χρησιμοποιείς ψυχόμενη βάση και αποφεύγεις την τοποθέτηση πάνω σε επιφάνειες με σκόνη ,βλέπε κρεβάτι κλπ το λαπτοπ σου συνήθως μακροημερεύει.:lol: Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Toshiba. Έχουμε εγώ (εδώ και 5 χρόνια!) και πολλοί φίλοι μου. Κανένας μας δεν είχε πότε πρόβλημα. Και το επίσημο service της Toshiba είναι το Πλαίσιο. Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 μακρυά από HP θα πω και γώ! συμφωνώ για dell, toshiba και sony (έχω turbo x εδω και 3-4 χρόνια και ΔΕΝ έχει κάνει κιχ! μέχρι και καφέ ηπιε πριν 1 χρονο(το λυσα και το δεσα μόνος χωρίς πολλές γνώσεις) και δουλευει ΑΨΟΓΑ, παρόλα τα φορματ, εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις που έχει φάει! ποιότητα πλαστικών καλή. κυρια μαρκα του pc "άγνωστη", για αυτό και κρατάει χαμηλά την τιμή. το δικό μου το είχα πάρει 1250€ και τα αντίστοιχα στις γνωστές μάρκες βγαίναν 150-350€ παραπάνω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 το πλαισιο εχει στειλει τεχνικους του να εκπαιδευτούν απο την toshiba και οπότε εντός κ εκτός εγγύησης και οι τεχνικοί του τα φτιάχνουν, όμως δεν είναι το ¨¨επίσημ勤 θεωρητικά μιλώντας σερβις.. σε λαπτοπ μου ζητούσαν νέα m/b,οπότε κ έκανα φορμάτ κ όλα λύθηκαν:rolleyes:.. βλακοάχρηστοι..και 1,5 εβδομάδα περίμενα:mad: Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Και γω θα σε προέτρεπα να δώσεις λίγα παραπάνω χρήματα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο παρά να τρέχεις μετά με εγγυήσεις και σερβις. Vaio ή Dell και είσαι τοπ! Αν δεν το απαιτούν οι εργασίες που κάνεις στο λαπτοπ θα σου πρότεινα να έβαζες και ubuntu (πραγματικά πολύ εύκολο πλέον) και θα δεις απλές εργασίες όπως networking, μουσική, ταινίες να γίνονται γρήγορα χωρίς πολλούς πόρους από το σύστημα. Αν έχεις πραγματικά τα χρήματα θα σου πρότεινα το macbook χωρίς δεύτερη σκέψη! :cool: Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noz1989 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Dell και vaio εγγυηση! Και το samsung που εχω ειναι πολυ καλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 +1 Για Ubuntu, το χρησιμοποιούσα αποκλειστικά για 3-3.5 χρόνια στα laptop μου και το έχω αγαπήσει. Απλά τώρα με το Mac OS X είμαι αλλού.. :rolleyes: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 3 λαπτοπ εχω..2 toshiba και 1 netbook ασους...θα πω να παρεις toshiba γιατι ειναι σκυλια το asus μια χαρα καθεται παντως:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. October 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 toshiba δεν παινρνω με τιποτα παλι. ειχα 3 λαπτοπ (3000 ευρώ τοτε) και τα3 οφφ σε λιγοτερο απο χρονο. ενα μητρικη. ενα οθονη,και τα 3 dvd palyer. με τιποτδεν παω εκει. το θεμαι ειναι θελω να παιζω κανα παιχνιακι.. σε apple σταθερο το μικρό π.χ. μπορώ να πετάξω πανω windows ? to κακο με τα λαπτοπ ειναι η θερμοκρασία που αν παιζεις κανα πιχνιδι ειναι αναποφευκτο... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Καταρχην Jean-Paul πρεπει να μας πεις ποσα χρηματα μπορεις να ξοδεψεις. Για παραδειγμα με 700€ ΔΕΝ παιρνεις Vaio. Παμε ομως στο ζουμι. Απο θεμα support παει Dell, Toshiba, Lenovo και HP και τα 4 ειναι αρκετα αξιοπιστα. Οποιος τωρα μιλαει για το service της HP προφανως ΔΕΝ εχει παει στο καταλληλο μερος. Για παραδειγμα το Service του Πλαισιου ειναι οτι χειροτερο.... ελα ομως που τα πανε επειδη απο εκει το αγορασαν. Η HP εχει γυρω στους 10 επισημους συνεργατες επισκευων. Ποσοι απο εσας που ειχατε προβλημα το πηγατε στην Quest, την Byte, την Login κλπ? Και σας το κρατησαν κιολας για πανω απο 1 μηνα... Δεν λεω οτι δεν γινονται τετοια σαφως και γινονται, αλλα ειναι μεμονωμενα. Με την ιδια λογικη και αν ενα Vaio κανει κατι θα στο στειλουν στο Βελγιο. Και που να δεις τη Cisco που παιρνεις τηλεφωνο και μιλας με Ινδο στο support της!! :p:lol: Παμε τωρα στο θεμα Apple που προτειναν καποιοι. Οποιος παρει/παιρνει Apple μηχανημα και κοιταει την ποιοτητα υλικων ή το service (προφανως δεν ειχε μπλεξει με την Rainbow :rolleyes:) τοτε ειναι απλα ΑΣΧΕΤΟΣ -χωρις παρεξηγηση. Ποσο μαλλον να ξηλωσεις το Mac OS και να βαλει Windows. Η βασικη φιλοσοφια που αγοραζει καποιος Mac ειναι ακριβως το λειτουργικο της και η πολιτικη της εταιρειας. Αν δεν σου αρεσει κατι απο τα δυο απλα δεν αγοραζεις. Επισης η ποιοτητα κατασκευης υλικων φαινεται οταν το ξεκοιλιασεις.... for whom it might concern! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. October 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Δηλαδη ακυρο το apple. οποτε μαλλον παω σε dell .... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Μια χαρα παιρνεις Vaio με 700. το δικο μου το πηρα 650 την ανοιξη. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Όσον αφορά την Apple, η Rainbow μας τελείωσε. Εγώ πήρα το δικό μου από το Document πχ και αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι εκεί θα το πάω για επισκευή. Η ποιότητα των υπολογιστών της είναι κορυφαία. Και μόνο το Unibody των MacBook Pro αρκεί για να το επιβεβαιώσει. Όπως λέει και ο Jony Ivy, "In many ways I think it is more beautiful internally than it is externally.." :D http://www.youtube.com/watch?v=BgAsM64NW34 Είναι στοιβαρό, ένα κομμάτι μόνο, το ανοίγεις από κάτω και όλα είναι εύκολα προσβάσιμα. Σε Pavilion πχ που δοκιμάσαμε πρόσφατα να φτιάξουμε την υπερθερμασμένη κάρτα γραφικών, θέλαμε 1.5 ώρα+ για να βγάλουμε τα κομμάτια που χρειάζονταν ώστε να φτάσουμε στην GPU..! Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Μια χαρα παιρνεις Vaio με 700. το δικο μου το πηρα 650 την ανοιξη. Ναι δεν διαφωνω, αλλα με συμβιβασμους σωστα? :) Τα καλα Vaio για δουλεια πανε στο 1100+. Βεβαια εξαρταται τι κανει ο καθενας. Και εγω Vaio εχω (ερωτας :O). Όσον αφορά την Apple, η Rainbow μας τελείωσε. Εγώ πήρα το δικό μου από το Document πχ και αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι εκεί θα το πάω για επισκευή. Η ποιότητα των υπολογιστών της είναι κορυφαία. Και μόνο το Unibody των MacBook Pro αρκεί για να το επιβεβαιώσει. Όπως λέει και ο Jony Ivy, "In many ways I think it is more beautiful internally than it is externally.." :D http://www.youtube.com/watch?v=BgAsM64NW34 Είναι στοιβαρό, ένα κομμάτι μόνο, το ανοίγεις από κάτω και όλα είναι εύκολα προσβάσιμα. Σε Pavilion πχ που δοκιμάσαμε πρόσφατα να φτιάξουμε την υπερθερμασμένη κάρτα γραφικών, θέλαμε 1.5 ώρα+ για να βγάλουμε τα κομμάτια που χρειάζονταν ώστε να φτάσουμε στην GPU..! Και στην Quest να το πας μια χαρα θα στο λυσουν το προβλημα. Δεν καθομαι να συγκρινω την ποιοτητα υλικων του καθε μηχανηματος γιατι τοτε τι να πουν τα Latitude Ε Series? ;) Το θεμα δεν ειναι ποσο προσβασιμο ειναι ενα laptop και τον μεσω user δεν τον νοιαζει κιολας, γιατι δεν προκειται να το ανοιξει, οπως δεν συγκρινεις την ποιοτητα δυο laptops απο το ποση ωρα σου παιρνει να τα ανοιξεις. Στα Apple γινεται αυτο και λογο φιλοσοφιας της αρχιτεκτονικης σχεδιασης. Οπως μπορω να σου φερω σαν παραδειγμα δεκαδες μηχανηματα HP και Dell που λυνονται στο λεπτο! Οπως πολλες φορες συνανταω προβληματα που λυνονται με updates αλλα κανεις μεσος user δεν τα κανει, και τα πανε στο service. Μην παρεξηγηθω με τα μηχανηματα της apple (hardware/software) δεν εχω τιποτα, με την πολιτικη της ειμαστε στα μαχαιρια! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Ναι δεν διαφωνω, αλλα με συμβιβασμους σωστα? :) Τα καλα Vaio για δουλεια πανε στο 1100+. Βεβαια εξαρταται τι κανει ο καθενας. Και εγω Vaio εχω (ερωτας :O). Σαφεστατα με περιορισμους! αλλα οχι σε ποιοτητα κατασκευης και αξιοπιστια. (πραγμα στο οποιο αναφερομαστε σε αυτο το thread) *ειπες "δεν παιρνεις vaio με 700 ευρω", πραγμα που δεν ισχυει. αν το παιδι ανοιγε θεμα ζητωντας λαπτοπ - powerhouse, δεν θα σου απαντουσα. αλλα η το θεμα μας ειναι αλλο εδω. :) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Σαφεστατα με περιορισμους! αλλα οχι σε ποιοτητα κατασκευης και αξιοπιστια. (πραγμα στο οποιο αναφερομαστε σε αυτο το thread) *ειπες "δεν παιρνεις vaio με 700 ευρω", πραγμα που δεν ισχυει. αν το παιδι ανοιγε θεμα ζητωντας λαπτοπ - powerhouse, δεν θα σου απαντουσα. αλλα η το θεμα μας ειναι αλλο εδω. :) Καπου αναφερθηκε οτι θελει να παιζει και παιχνιδια. Και προφανως υπαρχει ποιοτητα κατασκευης ακομα και στα Vaio. Και ξαναναφερω τα Dell τα E series που για μενα αυτη τη στιγμη ειναι τοπ... και στα 700€ ειναι πολυ πιο στοιβαρα και πιο δυνατα σε χαρακτηριστικα απο τα Vaio που κοστιζουν το ιδιο. Γι' αυτο ξαναλεω να μας πει ποσα χρηματα θελει να δωσει, για να πουμε και μια πιο σωστη γνωμη. :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Εγώ για το Seervice και μόνο επιλέγω πάντα DELL. Την επόμενη μέρα έχω τεχνικό στο χώρο μου και δεν μένω ΠΟΤΕ χωρίς υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. October 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 δεν ηθελα να ξεπερασω τα 700-750 ευρώ . παιχνιδια δεν παιζω και κατι βαρυ... απλα νθα ηθελα να εχει 1γιγα καρτα γραφικων . γιατι αυτη τη στιγμη το λαπτοπ μκου εχει 512 π.χ. το θεμα ειναι να αναβαθμιστω... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0619098&catid=010200 Αυτό πως σου φαίνετα; Με 1gb μνήμη κάρτας γραφικών Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Για επιλογή laptop θα πρέπει να ρωτήσεις στο αρμόδιο topic, δηλαδή αυτό: Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Επιλογή / Αναβάθμιση Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
david5 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Toshiba εχω μεινει ευχαριστημενος με τα service της ειναι και εδω στο κεντρο της αθηνας(αγ. αντωνιος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts