vasioum Δημοσιεύτηκε October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 28, 2011 Καλησπέρα σας. Τελικά τι κάνουμε τις παλιές μας συσκευές? Έχω ένα VPA Compact III ( http://www.smartphonegurus.com/forums/topic/1242-vodafone-v-p-a-compact-iii-v1605-htc-hermes ) λυπάμαι να το πετάξω στην ανακύκλωση… να μείνει στο συρτάρι? Εσείς τι κάνατε τις παλιές σας συσκευές? Παράθεση Οδηγός για τα Πανέμορφα Σύβοτα Θεσπρωτίας http://www.e-sivota.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 πωληση , ανακυκλωση, "συλλογη" (?) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 αναλογα με την αξια τους,συναισθηματικη και υλικη, το ποσο λειτουργικα ειναι ακομη αλλα και την σπανιοτητα της συσκευης.παντως μου φαινεται γελοιο να πεταμε μια συσκευη πενταετιας,εξαετιας (κ800,ν73,razr) διοτι εχει παλιωσει.αν δεν την χρειαζομαστε ας την δωσουμε τουλαχιστον σε καποιο λιγοτερο προνομοιουχο απο μας.προσφατα ειδα σε μια παρεα πολλα μηλοφωνα και ενα 6310ι σε εξαιρετικη κατασταση.ποιος ο λογος να το πεταξεις για ανακυκλωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Αν είναι τρομερής ποιότητας κατασκευής , το κρατάω για συλλογή. Αν δεν το θέλω για τη συλλογή και μπορεί να πουληθεί, το πωλώ, αλλιώς ανακύκλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 προσφατα ειδα σε μια παρεα πολλα μηλοφωνα και ενα 6310ι σε εξαιρετικη κατασταση. πολυ θα ηθελα να ειχα ενα τετοιο νοκια στην συλλογη μου. δεν πεταω κανενα κινητο γτ δενομαι συναισθηματικα με τα τηλεφωνα μου Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasioum Δημ. October 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Μιλάμε το κινητό είναι σε άψογη κατάσταση. Θα το δώσω σε κανα γνωστό μου.... Μόνο που θα πρέπει να μάθει Γερμανικά (λειτουργικό) :p Παράθεση Οδηγός για τα Πανέμορφα Σύβοτα Θεσπρωτίας http://www.e-sivota.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Μιλάμε το κινητό είναι σε άψογη κατάσταση. Θα το δώσω σε κανα γνωστό μου.... Μόνο που θα πρέπει να μάθει Γερμανικά (λειτουργικό) :p μπορεις ομως να του φλασαρεις καποια αγγλικη η ελληνικη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Καλησπέρα σας. Τελικά τι κάνουμε τις παλιές μας συσκευές? Έχω ένα VPA Compact III ( http://www.smartphonegurus.com/forums/topic/1242-vodafone-v-p-a-compact-iii-v1605-htc-hermes ) λυπάμαι να το πετάξω στην ανακύκλωση… να μείνει στο συρτάρι? Εσείς τι κάνατε τις παλιές σας συσκευές? Κρατα το...Εχω ενα ΒΒ 7290,το οποιο βρηκα καινουριο,σε χαμηλη τιμη πριν κανα 2 χρονια...Τελικα αποδειχτηκε ψιλοαχρηστο,κι ελεγα να το δωσω...αλλα μετα ειπα γιατι;και παραμενει συλλεκτικο,με παρελκομενα και κουτι... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noz1989 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Νομιζω οτι εξαρταται απο το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Εχω 3 συσκευές οι οποίες είναι για ανταλλακτικά ή ανακύκλωση. Αξίζει να ψαχτώ να τις δώσω για ανταλλακτικά; Αγοράζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 ποιες συσκευές είναι; μπορείς να τις χαρίσεις/πουλήσεις σε συλλέκτες αν είναι παλιές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 ποιες συσκευές είναι; μπορείς να τις χαρίσεις/πουλήσεις σε συλλέκτες αν είναι παλιές Μα δε λειτουργούν έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 κάποιο συλλέκτες ψάχνουν συσκευές για ανταλλακτικά ;) δε χάνεις κάτι να βάλεις μια αγγελια εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 πως και που βαζεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 υπάρχει ειδικό section buy n sell στο myphone. αλλά για να δεις τις αγγελιες πρέπει να πληρείς κάποιες προ'υ'ποθέσεις (αριθμος ποστ και μέρες παραμονής στο site) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts