cocu Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Μπορεί να δέχεται και στις 2 κάρτες sim κλήση ταυτόχρονα; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Μπορεί να δέχεται και στις 2 κάρτες sim κλήση ταυτόχρονα; Όταν μιλάς στη μία, η άλλη φαίνεται κλειστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Εννοώ όταν το κινητό είναι σε αναμονή!Μπορώ να δέχομαι κανονικά κλήσεις και στα 2 νούμερα; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Εννοώ όταν το κινητό είναι σε αναμονή!Μπορώ να δέχομαι κανονικά κλήσεις και στα 2 νούμερα; Ε, βέβαια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Ευχαριστημενος μεχρι στιγμης ,δε κολλαει πουθενα και κανει τα παντα αρκει να εχεις λιγη υπομονη :) Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 γεια σας παιδιά.το πήρε η γυναίκα μου τώρα στις γιορτές..όλα καλά αλλά από προχθές έχει μπερδέψει τις επαφές και σε μερικές βγάζει μόνο τηλέφωνο και όχι όνομα...τι μπορεί να συμβαίνει?σε μερικές επαφές δηλαδή στις κλήσεις όταν την καλούν βγάζει το όνομα ενώ σε μήνυμα μόνο τον αριθμό...για την ίδια πάντα επαφή...ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 To αγόρασα χθες από το kinitomania. Όλα καλά μέχρι που έκανα update Και χάθηκαν τα ελληνικά. Ξαναέκανα και τίποτα...και τώρα δεν αναγνωρίζει ούτε τις ελληνικές επαφές...τι γίνεται τώρα? Eίδα ότι επειδή ειναι παραεισαγωγής υπάρχει το θέμα.Έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα... Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 To αγόρασα χθες από το kinitomania. Όλα καλά μέχρι που έκανα update Και χάθηκαν τα ελληνικά. Ξαναέκανα και τίποτα...και τώρα δεν αναγνωρίζει ούτε τις ελληνικές επαφές...τι γίνεται τώρα? Eίδα ότι επειδή ειναι παραεισαγωγής υπάρχει το θέμα.Έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα... διάβασε οδηγίες για αλλαγή του product code (βάζεις ελληνικό) και στη συνεχεια επαναγκατάσταση του λογισμικού από το nokia suite. Θα έχεις ελληνικά κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Το πήγα από εκεί και μου το έφτιαξαν επί τόπου. Σε ευχαριστώ αδερφέ θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Το πήγα από εκεί και μου το έφτιαξαν επί τόπου. Σε ευχαριστώ αδερφέ θα το ξέρω για την επόμενη φορά. βέβαια θα μπορούσες να το κάνεις και μόνος σου εάν έχεις υπολογιστή , αλλά μπράβο τους που το κάνανε, φαντάζομαι χωρίς χρέωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 βέβαια θα μπορούσες να το κάνεις και μόνος σου εάν έχεις υπολογιστή , αλλά μπράβο τους που το κάνανε, φαντάζομαι χωρίς χρέωση... Ναι χωρίς χρέωση. Πως να το κάνω. Είδα κάτι περίεργα κόπλα που έπρεπε και δεν ήθελα να το διακινδυνέψω. ΣΥγκεκριμένα αυτό. http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?357384-How-to-%C5%F0%E1%ED%E1%F6%EF%F1%DC-%C5%EB%EB%E7%ED%E9%EA%FE%ED-%F3%E5-Nokia Κάτι ακόμα που αποθηκεύει τις εφαρμογές?Έχω εγκαταστήσει μερικές εφαρμογές από το Nokia Suite αλλά δεν τις βρίσκω...:confused::confused::confused: Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Παιδια λιγο την βοηθεια σας οποιος ξερει κατι, μου εδωσαν το κινητο και μου βγαζει μαυρη οθονη και ενα μικρο ασπρο φοντο γραφοντας CONTACT SERVICE. Η συσκευη δεν κανει κατι αλλο, μπορω να κανω κατι ; φτιαχνεται η οχι; Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strokt Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Γνωρίζει καποιος πως μπορώ να περάσω την ελληνική γλώσσα;;; Παράθεση Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Γνωρίζει καποιος πως μπορώ να περάσω την ελληνική γλώσσα;;; Κατεβασε το Nokia Pc Suite , και μετα Nokia Softwear Updater (ή κατι τετοιο, δεν θυμαμαι το ονομα ακριβως) περασε το τελευταιο firmwear και θα σου βαλει και Ελληνικα , εγω ετσι το εκανα Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strokt Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Κατεβασε το Nokia Pc Suite , και μετα Nokia Softwear Updater (ή κατι τετοιο, δεν θυμαμαι το ονομα ακριβως) περασε το τελευταιο firmwear και θα σου βαλει και Ελληνικα , εγω ετσι το εκανα/ Φίλε μου το έχω προσπαθήσει ήδη με αυτό τον τρόπο αλλά έχω windows 10 και δεν δουλευουν τα προγράμματα. Παράθεση Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 / Φίλε μου το έχω προσπαθήσει ήδη με αυτό τον τρόπο αλλά έχω windows 10 και δεν δουλευουν τα προγράμματα. Κανενα; ουτε σαν διαχειριστης ; Νομιζω οτι ειχα το ιδιο θεμα μετα δεκαρια και τελικα το συνδεσα σε ενα παλιο λαπτοπ που ειχα με 7 .. Δεν εχει καποιος γνωστος σου ή κανα νετ καφε 7 να το κανεις εκει; Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strokt Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Κανενα; ουτε σαν διαχειριστης ; Νομιζω οτι ειχα το ιδιο θεμα μετα δεκαρια και τελικα το συνδεσα σε ενα παλιο λαπτοπ που ειχα με 7 .. Δεν εχει καποιος γνωστος σου ή κανα νετ καφε 7 να το κανεις εκει; Προς ο παρον κανενας. Ο κολλητος μου θα βαλει 7 στο pc γτ με τα 10 δεν....κ μαλλον θα περιμενω λιγο μεχρι να ξαναπροσπαθησω... Παράθεση Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts