Alkis27 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Προσπαθησε παλι, ισχυει. (ανεξαρτητος, παροχος SWEDEN SW) Πρόσπαθησα πάλι... τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Στο δικό μου (Τ-mobile) μου έκανε σήμερα δύο αναβαθμίσεις. Είχα κάνει force update πριν λίγο καιρό. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ισχύει παιδιά... Την έβγαλε στο Lumia 800 και την πέρασα, και την είχε βγάλει αυτόματα στο κινητό σε 610 :) Παιδιά για να σας την βγάλει σίγουρα, να χρησιμοποιήσετε το wifi του κινητού αντί του υπολογιστή. Δλδ, απενεργοποιείτε το internet του υπολογιστή, συνδέεστε με το wifi του κινητού, συνδέετε το κινητό στον υπολογιστή, ανοίγετε το Zune και αμέσως υπάρχει η ενημέρωση. :) Με το internet μέσω υπολογιστή μπορεί να μην την εμφανίσει αμέσως, αλλά με το wifi κατευθείαν χωρίς καμία αμφιβολία. Άπλα αφού την βρει και την εμφανίσει ενεργοποιείτε πάλι το internet μέσω pc για να συνεχιστεί η διαδικασία αναβάθμισης. Και αφού περάσει την 8860.142 αμέσως κάνει ελέγχο και περνάει στα καπάκια την 8862.144 Πάντως δεν ξέρω αν είναι η ιδεα μου. Εγω που ειχα απο πριν την 7.8 δίχως κανένα πρόβλημα, παρατήρησα με το update αύξηση διάρκεια μπαταρίας. Παρατήρησε κανένας άλλος το ιδιο, η μήπως ειναι η ηδέα μου...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Παιδιά ψήνομαι να το αγοράσω..Αξίζει η αγορά..?? Με ενδιαφέρει το viber και το Browsing όπως και οι χάρτες του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Εγω παντος φιλε στο 8s δεν ημουν ευχαριστημενος με το viber αργοτσε πολυ να ειδοποιησει οταν ειχε μυνημα δεν ξερω στα 7.8 αν δουλευει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Λοιπόν μόλις τελείωσα με το update, έβαλα κι εγώ την 144 μέσω του zune. Εγώ είχα πρόβλημα με τα live tiles δεν ανανεώνονταν και τώρα δουλεύουν κανονικά. Μόλις την έβαλα και γω! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 (edited) Παιδιά ψήνομαι να το αγοράσω..Αξίζει η αγορά..?? Με ενδιαφέρει το viber και το Browsing όπως και οι χάρτες του... Παρτο με 1000........!!! Το κινητό για τα χρήματα του τα σπάει και δεν θα βρεις κάτι καλύτερο με τα ιδια χρήματα, για να μην σου πω και με πολυ περισσότερα χρήματα... Τα Windows Phone 7.8 τα σπάνε. Γενικά το λειτουργικό του είναι κλάσης ανώτερο απο iOS και Android, στο λεω εμπειρικά. Σαν συσκευή απλά ποιότητα ΑΑ και look άψογο. Το κινητό όμως εχει 3 μειωνεκτήματα... 1. Πολύ χαμηλή ένταση στα ακούστηκα 2. Όταν δεν το εχεις αθόρυβο, και το εχεις κανονικό το προφίλ, κατα την διάρκεια της κλήσης δεν εχει δόνηση. Δονείτε 2-3 δευτερόλεπτα στην αρχή και αυτο ειναι ολο 3.Δεν επεκτείνετε η μνήμη του. ---Από Ομάδα Διαχείρισης--- Απαγορεύονται οι άσεμνες εκφράσεις Edited March 17, 2013 by drkarajohn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Είναι πολύ καλό κινητό από όλες τις απόψεις. Προσωπικα δεν το αλλάζω με κανένα άλλο! Για εμένα τα μειωνεκτηματα του όμως είναι: 1) Η εμπειρία του viber είναι πολύ καλύτερη στο android. 2) Το WiFi κλείνει μολις κλειδώσεις την συσκευή οπότε χρειάζεται να εχεις 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 (edited) Παρτο με 1000........!!! Το κινητό για τα χρήματα του *********** και δεν θα βρεις κάτι καλύτερο με τα ιδια χρήματα, για να μην σου πω και με πολυ περισσότερα χρήματα... Τα Windows Phone 7.8 τα σπάνε. Γενικά το λειτουργικό του είναι κλάσης ανώτερο απο iOS και Android, στο λεω εμπειρικά. Σαν συσκευή απλά ποιότητα ΑΑ και look άψογο. Το κινητό όμως εχει 3 μειωνεκτήματα... 1. Πολύ χαμηλή ένταση στα ακούστηκα 2. Όταν δεν το εχεις αθόρυβο, και το εχεις κανονικό το προφίλ, κατα την διάρκεια της κλήσης δεν εχει δόνηση. Δονείτε 2-3 δευτερόλεπτα στην αρχή και αυτο ειναι ολο 3.Δεν επεκτείνετε η μνήμη του. Όταν λές χαμηλή ένταση δηλαδή όταν χτυπάει δεν ακούγεται όπως και όταν παίζει video? Την δόνηση δεν την έχω σρησιμοποιήσει σε κανένα μου τηλέφωνο οπότε κομπλέ. Όσο για την μνήμη είναι κομπλέ καθώς ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει πάνω απο 2gb. :) Είναι πολύ καλό κινητό από όλες τις απόψεις. Προσωπικα δεν το αλλάζω με κανένα άλλο! Για εμένα τα μειωνεκτηματα του όμως είναι: 1) Η εμπειρία του viber είναι πολύ καλύτερη στο android. 2) Το WiFi κλείνει μολις κλειδώσεις την συσκευή οπότε χρειάζεται να εχεις 3g. To viber το θέλω μόνο για μηνύματα. Είναι κομπλέ για αυτό.?? Το χάσιμο του WIFI στο κλείδωμα το συναντάμε σε όλα τα windows phone.??? :) Παιδιά σας ευχαριστώ για την βοήθεια..!!!!! Edited March 17, 2013 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Κοίτα, εαν εχεις data plan δεν θα εχεις θέμα με τα μυνήματα. Αλλά εαν δεν έχεις τότε πήγαινε σε WP 8 που δεν υπαρχει αυτό το θέμα με το WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Όταν λές χαμηλή ένταση δηλαδή όταν χτυπάει δεν ακούγεται όπως και όταν παίζει video? Την δόνηση δεν την έχω σρησιμοποιήσει σε κανένα μου τηλέφωνο οπότε κομπλέ. Όσο για την μνήμη είναι κομπλέ καθώς ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει πάνω απο 2gb. :) To viber το θέλω μόνο για μηνύματα. Είναι κομπλέ για αυτό.?? Το χάσιμο του WIFI στο κλείδωμα το συναντάμε σε όλα τα windows phone.??? :) Παιδιά σας ευχαριστώ για την βοήθεια..!!!!! Όχι καμια σχέση. Ακούγεται και μάλιστα πολυ δυνατά και οταν χτυπάει και οταν παίζει βίντεο!!! Αναφέρομαι στα εξωτερικά ακούστηκα - Hands Free. Η δόνηση στο "αθόρυβο" δουλεύει ρολόι. Τα 16 gb που εχει (καθαρά για χρηση τα 13.89) ειναι υπεραρκετά για οποιαδήποτε χρήση, απλα το εβαλα ως αρνητικό σε περίπτωση που θέλει κάποιος να την επεκτείνει. Το χασιμο του WIFI σε μενα τουλάχιστον δεν συμβαίνει, καθώς όταν το εχω συνδεδεμένο και κλειδωμένο, τα μηνύματα απο το fb έρχονται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Αποκλείεται να μην αποσυνδέεται το WiFi αυτό είναι βασικό χαρακτηριστικό των WP 7,5 & 7,8. Απλά νομίζω ότι συνδέεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τσεκάρει τα email εαν δεν εχεις το 3g ανοιχτό. Επίσης νομίζω ότι μένει ανοιχτό οταν φορτιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά..!!!!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Ισχύει παιδιά... Την έβγαλε στο Lumia 800 και την πέρασα, και την είχε βγάλει αυτόματα στο κινητό σε 610 :) Παιδιά για να σας την βγάλει σίγουρα, να χρησιμοποιήσετε το wifi του κινητού αντί του υπολογιστή. Δλδ, απενεργοποιείτε το internet του υπολογιστή, συνδέεστε με το wifi του κινητού, συνδέετε το κινητό στον υπολογιστή, ανοίγετε το Zune και αμέσως υπάρχει η ενημέρωση. :) Με το internet μέσω υπολογιστή μπορεί να μην την εμφανίσει αμέσως, αλλά με το wifi κατευθείαν χωρίς καμία αμφιβολία. Άπλα αφού την βρει και την εμφανίσει ενεργοποιείτε πάλι το internet μέσω pc για να συνεχιστεί η διαδικασία αναβάθμισης. Και αφού περάσει την 8860.142 αμέσως κάνει ελέγχο και περνάει στα καπάκια την 8862.144 Πάντως δεν ξέρω αν είναι η ιδεα μου. Εγω που ειχα απο πριν την 7.8 δίχως κανένα πρόβλημα, παρατήρησα με το update αύξηση διάρκεια μπαταρίας. Παρατήρησε κανένας άλλος το ιδιο, η μήπως ειναι η ηδέα μου...??? Το έκανα και με αυτό τον τρόπο φίλε μου. . τίποτα δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Δεν ξέρω αν φταίει το όνομα μας, αλλά ούτε κι εγώ έχω καταφέρει να δω αναβάθμιση... Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Δεν ξέρω αν φταίει το όνομα μας, αλλά ούτε κι εγώ έχω καταφέρει να δω αναβάθμιση... Χαχαχα λες αυτό να είναι το πρόβλημα τελικά συνονόματε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasta Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Εμένα δε με λένε Άλκη, άλλα ούτε εγώ εχω δει αναβάθμιση. Δε φταίει το όνομά σας, φταίει η ΝΟΚΙΑ που μας κοροϊδεύει δύο μήνες τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Εμένα δε με λένε Άλκη, άλλα ούτε εγώ εχω δει αναβάθμιση. Δε φταίει το όνομά σας, φταίει η ΝΟΚΙΑ που μας κοροϊδεύει δύο μήνες τώρα. Δεν νομίζω να κοροϊδεύει κανέναν η ΝΟΚΙΑ. Εδώ και 2 μηνες το κινητό εχει παρει πανω απο 4 αναβαθμίσεις σύνολο χωρις κανενα πρόβλημα - άμεσα....! Τι εχω "βύσμα" εγω?? :P Και ιδικά οι 2 τελευταίες τις βρίσκει αμέσως...! Μήπως ο παροχος σας φταίει...??? Μηπως η wind η vodafone....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasta Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Ναι η vodafone σαμποτάρει τη ΝΟΚΙΑ. Το βρήκες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Ούτε εγώ έχω πάρει αναβάθμιση και δεν έχω καν πάροχο. Η NOKIA μάλλον σαμποτάρει και όσους έχουν unbranded! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Παιδιιά μια ερώτηση.. Το Bluetooth ξεκλειδώνει στην 7.8 ή είναι εξαρχής.?? Επίσης όντας ξεκλειδωμένο κάνει Pair με άλλες συσκευές και PC..?? Σας ευχαριστώ..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Παιδιιά μια ερώτηση.. Το Bluetooth ξεκλειδώνει στην 7.8 ή είναι εξαρχής.?? Επίσης όντας ξεκλειδωμένο κάνει Pair με άλλες συσκευές και PC..?? Σας ευχαριστώ..!! Αν εχεις Lumia κινητό δεν ξεκλειδώνει οριστικά, απλα με το λογισμικό της ΝΟΚΙΑ "Κοινή Χρήση Bluetooth" http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=356325 τα κάνεις ολα αυτα που προαναφέρεις κανονικά. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) Αν εχεις Lumia κινητό δεν ξεκλειδώνει οριστικά, απλα με το λογισμικό της ΝΟΚΙΑ "Κοινή Χρήση Bluetooth" http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=356325 τα κάνεις ολα αυτα που προαναφέρεις κανονικά. :D Kατατοπιστικότατος..!!! :) Σε ευχαριστώ.! Υ.Γ Πρέπει vα είναι 7.8 ή και με την 7.5 γίνεται?? Edited March 18, 2013 by George_Batzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Γινόταν με την 7.5 κάποτε αλλα με την αναβάθμιση της εφαρμογής σε 2.ΧΧ χρειάζεται μονο την τελευταία έκδοση της 7.8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Καλησπερα παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας! Εχω το Lumia 800 και μετα απο μια πτωση εσπασε το ελατηριακη που κραταει στη θεση της την θηκουλα της sim. Ετσι βγαινει συνεχεια εκτος με αποτελεσμα να μην πιανει το κινητο σε καποιο δικτυο. Μηπως γνωριζετε που μπορω να βρω ανταλλακτικη τετοια θηκουλα της sim?? Για Ελλαδα παντα μιλαω, μην ψαχνω σε ebay και τετοια που κανουν 20 μερες να ερθουν Ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts