Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 800

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το εχω ξαναγραψει.

Παιδια θα ηθελα μια απαντηση σε ενα ερωτημα μου πως μπορουμε να αυξησουμε την ενταση στα ακουστικα? απο τοτε που πηρε την αναβαθμηση σε wp7.8 η NOKIA εχει βαλει μικρο οριο εντασης με αποτελεσμα να μη μπορω να χαρω τον ηχο απο τα ακουστικα και το χρησιμοποιω για την προπονηση μου στο τρεξιμο ξερει κανεις καμια λυση? μπορει να μου βαλει καποιος καποια custom rom? κα ας μου πει και με ποια τιμη με πμ ευχαριστω.

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια μια βοηθεια...φιλος μου με lumia 800 ξαφνικα σημερα του εκλεισε και δεν του ξαναανοιξε....ειμαι ασχετος με windows ....τι μπορω να κανω?

@alx255: Δεν υπάρχει τρόπος...

@ximikos_fil: Υποθέτω οτι έχει μπαταρία, να κρατήσει πατημένο το volume down+ power button μεχρι να δονηθεί η συσκευή... Αλλιώς να κάνεις hard reset: "Now press and hold the Volume Down, Power and Camera key simultaneously until you feel your phone vibrates, then release the Power key and continue to hold the Volume Down and Camera key for a further 5 seconds. " Διαγράφονται όλα τα δεδομένα της συσκευής !!!

:rtfm:

@ximikos_fil: Υποθέτω οτι έχει μπαταρία, να κρατήσει πατημένο το volume down+ power button μεχρι να δονηθεί η συσκευή... Αλλιώς να κάνεις hard reset: "Now press and hold the Volume Down, Power and Camera key simultaneously until you feel your phone vibrates, then release the Power key and continue to hold the Volume Down and Camera key for a further 5 seconds. " Διαγράφονται όλα τα δεδομένα της συσκευής !!!

Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση....ουτε με soft αλλα ουτε με hard reset δουλεψε....

Μπαταρία έχει? Δίνει σημάδια ζωής στην φόρτιση? Αλλιώς πάει για service...

Ακουγεται δονηση καπου καπου στην φορτιση αλλα δεν αναβει τιποτα...

Τα wp7.8 δεν υποστηρίζουν ανταλλαγή αρχείων μέσω bluetooth ωστόσο η Nokia έφτιαξε δική της εφαρμογή για ανταλλαγή φωτογραφιών και μουσικής, η οποία όμως πρέπει να είναι ανοιχτή κατα τη διάρκεια της ανταλλαγής, δεν λειτουργεί δηλαδή στο background. Επίσης πρέπει πρώτα να ανοίξεις το bluetooth και να συνδεθούν οι δυο συσκευές. Η εφαρμογή που κατέβασες φαντάζομαι είναι αυτή:

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/bluetooth-share/51f49c63-5966-4752-bb12-430455f911a8

Ναι αυτην την εφαρμογη κατεβασα, αλλα δεν δουλεψε.. Θα ξαναπροσπαθησω... Ευχαριστω παντως.. :)

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

αλλαξε μια μπαταρια αδερφε μηπως στρωσει

Καλημερες και παλι!

Βασικα μια σημαντικη λεπτομερεια που παρελειψα να αναφερω ειναι το γεγονος οτι η συσκευη φορτιζει καποιες ελαχιστες φορες και οταν συμβαινει αυτο κραταει κανονικα η μπαταρια μια μερα οπως και ως καινουργια...

μετα αποφορτιζεται και φορτιζει εκ νεου μετα απο 100 προσπαθειες και αν ...

Γιαυτο το ανεφερα και στο φορουμ!

Σκεφτομαι να του αλλαξω ματαρια αλλα αποτι καταλαβαινω μαλλον δεν θα βοηθησει...Φανταζομαι κατι παιζει σε θεμα λογισμικου...

Και αυτο το λεω διοτι εγω εχω το Ν9 εδω και 2,5 χρονια μια συσκευη που ειναι ιδιο harware με το 800 αλλα ποτε δεν παρουσιασε κατι τετοιο οσον αφορα την μπαταρια..

Παιδια μια βοηθεια...φιλος μου με lumia 800 ξαφνικα σημερα του εκλεισε και δεν του ξαναανοιξε....ειμαι ασχετος με windows ....τι μπορω να κανω?

Αυτο ακριβως ειχα παθει και εγω φιλε μου πριν απο κατι μηνες οπου δοκιμασα τα παντα να το επαναφερω χωρις κανενα αποτελεσμα..

πηγε σε νοκια carε..

Ηρθε πισω μετα απο 12 ημερες η συσκευη ενω επισης ειχ σταλει σε Τσεχια αποτι μου ειπαν για επιδιορθωση.

Παρατηρησα οτι δεν ειχαν αλλαξει συσκευη αλλα την ειχαν απλα αναστησει.. :wacko:

Δεν ξερω κατα ποσο της αντικατεστησαν τη μπαταρια και δεν μπηκα στον κοπο να το ανοιξω να δω..

Λογικα κατι παιζει με τη μπαταρια και τη φορτιση του.

Εμενα οπως θα ειδες στο παραπανω ποστ μου τωρα μου εμφανιζει νεο προβλημα παρομοιας φυσεως..

Θα του αλλαξω μπαταρια και θα ενημερωσω και παλι αν βοηθησε..

Αφου εχεις το Ν9 μην αγοραζεις αλλη, κανε τραμπα τις μπαταριες να δεις τι παιζει, ιδιες ειναι :)

• 1 month later...

εχω το lumia 800 κ οταν κανω κλησεις μαυριζει η οθονη κ δεν μπορω να κανω τερματισμο ή οτιδηποτε αλλο.εχει συμβει σε σας?

αν κανω επαναφορα το τηλεφωνου λεει οτι χανω οτι προσωπικο εχω,ακομα κ τις επαφες?

Edited by gtrunner

Μου είχε συμβεί κι εμένα. Η λύση ήταν να το πάω Nokia care και έγινε σέρβις. Στην ουσία είχε πρόβλημα ο αισθητήρας εγγυτητας. Εαν έχεις εγγυηση να ξέρεις ότι είναι δωρεάν η επισκευή. Απλα χάνεις τα πάντα σε δεδομένα. Φρόντισε να κάνεις back up.

• 2 weeks later...

Προσπάθησα αρχικά να βρω το τηλέφωνο μεταχειρισμένο και σε οικονομική τιμή. Ωστόσο ψάχνοντας βρήκα καινούργιες συσκευές στο e-bay.

Σκέφτομαι για αυτό εδώ :

http://www.ebay.com/itm/310677991893?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Γνωρίζει κανείς αν έχει κάποιο λάκκο το θέμα;

Unlocked είναι η συσκευή .

Εννοώ γιατί θες να το αγοράσεις? Για συλλεκτικούς λόγους ή για χρηστικούς? Αν το θες για να το χρησιμοποιείς να πάρεις οποιοδήποτε WP8... Δεν αξίζει κάποιο με 7.8. Αν το θες για συλλογή ή κάτι τέτοιο τότε οκ...

Καλά δεν έχει και καμιά super κάμερα. Πάντως το 620 είναι σε αυτά τα λεφτά και το 720 πέφτει και πλησιάζει...

Πραγματικά δεν πιστεύω για κανένα λόγο ότι είναι καλή ιδέα να πάρεις 7.8...

Σκέψου για κάποιο χ20 ή κάνε λίγο για να πέσει το 720 υπομονή που θα σε καλύψει και από άποψη κάμερας...

Τώρα για να πάρεις συσκευή απο ebay δεν ξέρω. Πρώτα δεν ξέρω τι παίζει από θέμα μπάντας, μήπως δεν πιάνει σήμα εδώ, και 2ο με το τελωνείο...

Ως κάτοχος του κινητού, να σου τονίσω ότι ασχολιόμουν περισσότερο με το 8310 που είχα κάποτε παρά με αυτό. Πάνω από 50€ δεν αξίζει να δώσεις!

Το γ*****ς και ψόφησε όμως (φιλικά). Είπαμε, αλλά ακου εκεί 50άρικο. Kαι τι ακριβώς σημαίνει πρακτικά"ασχολούμε", για να καταλάβουμε τέλος πάντων ποιο είναι το κριτήριο που το καθιστά στην αξία του 50άρικου -έστω για τα δικά σου δεδομένα- λες και μιλάμε για καμιά κινέζικη μπαχατέλα.

Κινητό πεθαμένο είναι κι αυτό λόγω του λειτουργικού. Και τα 50 που είπα πολλά είναι. Το κινητό ΠΡΑΚΤΙΚΑ, δεν κάνει τίποτα σωστά. Καμία εφαρμογή δεν λειτουργεί απροβλημάτιστα. Τώρα αν εσύ ή όποιος άλλος θέλει κινητό για να παίρνει τηλέφωνα και να βγάζει φωτογραφίες ΜΟΝΟ, τότε ας το πάρει. Να θέλει να δώσει κάποιος όμως 150€ γι'αυτό, τότε να μην λες σε μένα ότι το γ*****, εγώ να προστατεύσω τους άλλους που δεν ξέρουν προσπαθώ. Κάτοχος είμαι...

Οτι ειναι πεθαμενο το λειτουργικο ειναι αληθεια,και μεγαλη χαζομαρα της nokia-ms..Αλλα οκ δεν ειναι οτι το κινητο. δεν κανει τιποτα σωστα!Εμενα μου εχει κολλησει μονο 2 φορες που εκλεισε λογο μιας εφαρμογης που την εσβησα,και τωρα οι μονες εφαρμογες που δεν δουλευουν σωστα,τουλαχιστον απο αυτες που εχω χρησιμοποιησει, ειναι το fb και το viber που ναι σου βγαζουν την πιστη..Αλλα με το fb μπορεις να το συγχρονισεις με το κινητο. και να κανεις chat απο τα μηνυματα..Αλλα γενικα το κινητο. τρεχει οπως ετρεχε κια την πρωτη μερα που το πηρα,απο αυτο δεν εχω κανενα παραπονο.. Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms

Κινητό πεθαμένο είναι κι αυτό λόγω του λειτουργικού. Και τα 50 που είπα πολλά είναι. Το κινητό ΠΡΑΚΤΙΚΑ, δεν κάνει τίποτα σωστά. Καμία εφαρμογή δεν λειτουργεί απροβλημάτιστα. Τώρα αν εσύ ή όποιος άλλος θέλει κινητό για να παίρνει τηλέφωνα και να βγάζει φωτογραφίες ΜΟΝΟ, τότε ας το πάρει. Να θέλει να δώσει κάποιος όμως 150€ γι'αυτό, τότε να μην λες σε μένα ότι το γ*****, εγώ να προστατεύσω τους άλλους που δεν ξέρουν προσπαθώ. Κάτοχος είμαι...

Εγώ δεν υποστήριξα ότι αξίζει 150 (φυσικά και δεν, πλέον). Ούτε αμφισβητησα τα κίνητρα σου, με την αξιολόγηση του 50 και κάτω θεωρώ ότι το γ***... Κι εγώ κάτοχος είμαι κοντά 1,5y όπως κι εσύ. Σίγουρα δεν είμαι από τους χρήστες που θέλουν 200 εφαρμογές και να σκαλίζουν/ασχολούνται με το κινητό από χίλιες μεριές (όποιος θέλει τέτοιο πράμα έτσι κι αλλιως δεν πάει σε wp), αλλά συνεχίζει να με καλύπτει μια χαρά κι όχι μόνο για τηλέφωνα και φωτο αλλά και όλες τις ιντερνετικές και μη λειτουργίες που θέλω ως μέσος χρήστης. Πάντως αν αξιολογείς και δίνεις το δικό σου κανα 40αρι (?) ας πούμε, εδώ είμαι να σε γλυτώσω, αύριο κιόλας... ή και το παλικάρι που το κοιτάει, υποθέτω- μιας και σε τυραννάει τόσο (αρκεί να μην το 'χεις ρημάξει και εξωτερικά στα σημάδια, ε :p )

Αλλα γενικα το κινητο τρεχει οπως ετρεχε κια την πρωτη μερα που το πηρα,απο αυτο δεν εχω κανενα παραπονο..

+1. Και φυσικά περιττά τα λόγια για ποιότητα κατασκευής, οθόνη κλπ.

Edited by apVga

το μονο που δε μπορω στο κινητο αυτο ειναι η ενταση του player στα ακουστικα μετα απο την αναβαθμηση σε wp 7.8 ολα τα αλλα ειναι μια χαρα το κινητο ειναι πανεμορφο και ποιοτικο και το εχω σαν δευτερη συσκευη.

Υγ. αν το δινεις 50 ευρω και ειναι αψογο το θελω κι εγω να εχω αλλο ενα.:)

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Δηλώνω και εγώ υποψήφιος για αγορά στα 50 ευρώ!! Το έχει η γυναίκα μου_δεν έχει πολλές απαιτήσεις_και έως τώρα είναι άψογο, για αυτά που θέλει!!!