Te_salat Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) drkarajohn Δοκιμασμένο σε Lumia 800 WP 7.8. Στέλνει και δέχεται από όλες τις συσκευές που έχουν Bluetooth, οποιοδήποτε αρχείο ήχου και εικόνας. Μέσα στην επομένη εβδομάδα αναμένουμε απο την Νokia την εφαρμογή Ringtone Maker (Δημιουργός Ήχου Κλήσης). -Εμενα σε συνδεση bt με το λαπτοπ δεν κανει αποστολη ουτε δεχεται αρχεια...μονο με κινητα κανει ζευξη...ας το δοκιμασει και καποιος αλλος φιλος. Έτσι δουλεύει. Περιορισμενες λειτουργιες. Edited February 5, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasmis Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Παιδια μηπως γνωριζει καποιος να μου πει αν στο lumia 800 μπορει να μπει καποια εφαρμογη ωστε να εναλλασεις το πληκτρολογιο που διαθετει για συνταξη κειμενου με το κλασσικο Τ9 που ειναι κ πιο...ευρυχωρο για τα δαχτυλα; Εχω βρει μια δυο στο market αλλα δεν διαθετουν ελληνικο λεξιλογιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 απο τα 16gb που εχει ποσα ειναι ελευθερα για το χρηστη?σε θεμα φωτο και βιντεο που τραβαει πως τα παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 απο τα 16gb που εχει ποσα ειναι ελευθερα για το χρηστη?σε θεμα φωτο και βιντεο που τραβαει πως τα παει? 13.89 GB Ακριβως. Σε θεμα βιντεο θα σου πω οτι τραβαει απλα τελεια 720p, poly kalhtero apo toy IPHONE πεντακαθαρο, τα βαζω και τα βλεπω στην 42" και δεν βλεπω κανενα ψεγαδι ουτε στην αναλυση ουτε στην εικονα. Λιγο αποτομο ειναι στις αποτομες - γρηγορες κινησεις. Οσο για τις φωτογραφιες, μην φανταστεις τπτ σουπερ ουαου, κλασικη 8MP φωτογραφια αρκετα ικανοποιητικη κε αρκετα ικανοποιηικο φλας. Μεχρι εκει. Μην περιμενεις ομως καποιο επιπεδο ψηφιακης φωτογραφικης μηχανης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 με την 7.8 εμφανιζετε ποια σαν mass storage?μπορω να βαλω αρχεια με drag n drop?απλα θα το παρω αυτες της μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 με την 7.8 εμφανιζετε ποια σαν mass storage?μπορω να βαλω αρχεια με drag n drop?απλα θα το παρω αυτες της μερες. Χωρίς το Zune δεν το βλέπει κανένα pc για μεταφορά αρχείου. Οι φώτο του σε ιδανικές συνθήκες είναι καλές. Ανήκουν στην εποχή του iphone 4 άσχετα αν είναι 8 mp. Σιγουρσ πολυ καλύτερες από τα κινητά που μπορείς να αγοράσεις μέχρι 350 ευρώ σε καινούργια συσκευή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cptspy Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 εμένα ακόμα δεν μου βγάζει την ενημέρωση,μου λέει ότι είναι ενημερωμένο με την έκδοση 8773 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 παιδια υπαρχει καποιος τροπος να γραφω μυνημα με το κλασικο πληκτρολογιο??δεν μπορω με το qwerty. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Χθες βράδυ το μπριζώνω και μου έβγαλε την 7.8!!!Το τηλέφωνο είναι unbranded και με CV France..Την πέρασα όλα οκ και ειδικά εμφανισιακά έφτιαξε αρκετά.Δε το'χω ψάξει ακόμα αλλά έχω μια υπόννοια πως η ένταση του ήχου μειώθηκε..Ηταν που ήταν, πόσο θα τη χαμηλώσουν πια;;;:mad:Bluetooth share δε βλέπω στο marketplace.. παιδια γιατι στο zune δεν μoυ ανοιγει το marketplace;εχω ενεργα μονο την συλλογη,το τηλεφωνο και το quickplay. Και γω τα ίδια..γιατί;;:confused::confused: Edited February 6, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasmis Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Σταματησε να το διαθετει το zune εδω κ λιγο με την δικαιολογια οτι μπορουσαν οι χρηστες να κατεβαζουν τις εφαρμογες μονοι απο το windows marketplace.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 πως βαζουμε mp3 για ηχο κλησης και για ηχο μυνηματων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Χθες βράδυ το μπριζώνω και μου έβγαλε την 7.8!!!Το τηλέφωνο είναι unbranded και με CV France..Την πέρασα όλα οκ και ειδικά εμφανισιακά έφτιαξε αρκετά.Δε το'χω ψάξει ακόμα αλλά έχω μια υπόννοια πως η ένταση του ήχου μειώθηκε..Ηταν που ήταν, πόσο θα τη χαμηλώσουν πια;;;:mad:Bluetooth share δε βλέπω στο marketplace.. Επειδή βλέπω αρκετούς που λένε για την ένταση του ήχου, θα μπορούσε κάποιος να μου πει για ποια ένταση μιλάτε; Την ένταση του ακουστικού ή την ένταση του ηχείου; Δεν έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση, ελληνικό unbranded. Ευχαριστώ!!! Παράθεση A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) -Εμενα σε συνδεση bt με το λαπτοπ δεν κανει αποστολη ουτε δεχεται αρχεια...μονο με κινητα κανει ζευξη...ας το δοκιμασει και καποιος αλλος φιλος. Στέλνει σε laptop κανονικότατα, απλά θα πρέπει να κανείς σύζευξη μεταξύ laptop και κινητού πριν ανοίξεις την εφαρμογή. Edited February 6, 2013 by drkarajohn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Bluetooth Share και Ringtone Maker για Νokia Lumia http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=356325 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Παιδια με το cinemagraph τι γινεται?Δεν εχει γινει ακομα διαθεσιμη η εφαρμογη σρο marketplace?Εχω ηδη εδω και λιγες μερες τα 7.8... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tjorbi Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Επειδή βλέπω αρκετούς που λένε για την ένταση του ήχου, θα μπορούσε κάποιος να μου πει για ποια ένταση μιλάτε; Την ένταση του ακουστικού ή την ένταση του ηχείου; Δεν έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση, ελληνικό unbranded. Ευχαριστώ!!! Το προβλημα ειναι στο Hands Free. Στο δικο μου (Ελληνικο unbranded), μετα την αναβαθμιση εβγαλε μια προειδοποιηση σχετικα με την ενταση των ακουστικων και απο τοτε παιζουν χαμηλοτερα. Απ' οτι φαινεται εχει γινει κατοπιν ευρωπαικης οδηγιας και θα μεινει ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 1. Γενικά ο ήχος της συσκευής είναι χαμηλός. 2. Η συσκευή δεν παίζει σωστά με ακουστικά Nokia από άλλη συσκευή (Χ6 32gb) που είχα στο παρελθόν και που έπαιζαν τέλεια με οποιαδήποτε άλλη συσκευή έως τώρα (κι όχι μόνο αυτά τα ακουστικά, αλλά κι άλλα από τη συλλογή μου, απλά αυτά τα λευκά από το Χ6 ήταν τέλεια). 3. Το ίδιο παρατήρησα και στο HTC Titan οπότε για μουσική στο αυτοκίνητο, έχω είτε το παλιό καλό Iphone 3G ή το Nokia 5800... 4. Υπάρχει ισοσταθμιστής ή εγώ δεν βλέπω καλά; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) Το προβλημα ειναι στο Hands Free. Στο δικο μου (Ελληνικο unbranded), μετα την αναβαθμιση εβγαλε μια προειδοποιηση σχετικα με την ενταση των ακουστικων και απο τοτε παιζουν χαμηλοτερα. Απ' οτι φαινεται εχει γινει κατοπιν ευρωπαικης οδηγιας και θα μεινει ετσι. Εγω δεν εχω τέτοιο πρόβλημα με το firmware της cosmote. Γενικά ο ηχος μου φαίνεται ανεβασμένος σε σχέση με την 7.5 unbranded που είχε. Η δοκιμή έγινε με ακουστικά από το Samsung που παίζουν κανονικά. Επίσης στο αυτοκίνητο παίζει μια χαρά με σύνδεση blue tooth που το χρησιμοποιώ. Βεβαίως δεν υπάρχει σύγκριση σε ένταση και ποιότητα σε σχέση με τους music players που έχω στο samsung. Edited February 6, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Καλησπερα! Ερωτηση ενος ανυπομονου! Το δικο μου κινητο ειναι αγορασμενο απο Amazon Uk. Με τα force update καταφερα να φτασω μεχρι το 2ο update το 8852. Οντας ανυπομονος εβαλα αυτο το .exe το SevenEighter και διαλεξα στην αρχη γλωσσα μονο English UK και μεσα σε 5 λεπτα ειχε παει στην 7.8. Επειδη ομως ελεγε οτι πρεπει να προσεξεις πολυ τις γλωσσες που διαλεγεις να ειναι ιδιες με της συσκευης, και εγω ειχα επιλεξει μονο τα αγγλικα το φοβηθηκα και εκανα restore απο το Zune. Λετε να περιμενω να μου ερθει το update ή να τον κανω με αυτο τον τροπο που το εκανα? Ειναι το ιδιο? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) εγω εβαλα ολες της γλωσσες και μου εκανε και τα 3 update.μετα εκανα επαναφορα και με το που το συνδεσα στο zune μου εκανε και την αναβαθμιση της nokia..εκδοση Lumia 800 Country Variant 1750.0823.8852.12430. Edited February 6, 2013 by tolispao13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 εγω εβαλα ολες της γλωσσες και μου εκανε και τα 3 update.μετα εκανα επαναφορα και με το που το συνδεσα στο zune μου εκανε και την αναβαθμιση της nokia..εκδοση Lumia 800 Country Variant 1750.0823.8852.12430. ε εκει εχω μεινει κ εγω ενα update πριν την 7.8...βεβαια μετα το restore ενω ημουν στην 1750.0823.8852.12430 μου εβγαλε ειδοποιηση για update. Το εβαλα στο zune αλλα τιποτα. Μηπως πρεπει απλα να περιμενω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) αυτη η εκδοση ειναι η τελευταια ελληνικη για το δικο μας που δεν ειναι σε παροχο..πως αλλαζουμε το ηχο μυνηματος?για τη κληση το αλλαξα.για τα μυνηματα ομως δεν μπορεσα. Edited February 6, 2013 by tolispao13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcspider_amd4200 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 ρε παιδια γιατι δεν μου βγαζει αναβαθμιση??τι φταιει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 ποσο σας αντεχει η μπαταρια?εμενα με ενεργοποιημενη την οικονομια μπαταριας με 3 ωρες wifi καμια ωρα gprs καμια ωρα τηλεφωνα και καμια 20 αρια μυνηματα μου κρατησε 12 ωρες ωσπου εφτασε 7%.ειναι λογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 ποσο σας αντεχει η μπαταρια?εμενα με ενεργοποιημενη την οικονομια μπαταριας με 3 ωρες wifi καμια ωρα gprs καμια ωρα τηλεφωνα και καμια 20 αρια μυνηματα μου κρατησε 12 ωρες ωσπου εφτασε 7%.ειναι λογικο? οχι κατι θα τρεχει στο background τσεκαρε το. Εγω με μονιμα 3g και παρα πολυ whatsapp και περιπου 1 ωρα τηλ βγαζω ανετα 2ημερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts