betoto Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 καλησπερα! εχω κ εγω το lumia800 εδω κ 2 μερες αλλα εχω βασανιστει..εχω πολλες αποριες τις οποιες δεν μπορω να λυσω.οσον αφορα το windows live, το bluetooth, τη μεταφορα των επαφων κ την αποστολη εικονας. δε θυμαμαι να εχω καποια αλλη απορια!!δε ξερω αν μπορει να βοηθησει καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 το bluetooth και αποστολη εικονας. ΟΧΙ στα win phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
betoto Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 το bluetooth και αποστολη εικονας. ΟΧΙ στα win phone δηλαδη κανω αποστολη εικονας μονο με χρεωσιμο μηνυμα? το Bluetooth λειτουργει παντως? δεν μπορουσα να συνδεθω με το παλιο κινητο για να κανω μεταφορα επαφων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 δηλαδη κανω αποστολη εικονας μονο με χρεωσιμο μηνυμα? το Bluetooth λειτουργει παντως? δεν μπορουσα να συνδεθω με το παλιο κινητο για να κανω μεταφορα επαφων αν δεν κανω λαθος ουτε και αυτο.Bluetooth μονο για συνδεση με χαντς φρι :( ισως μεσω υπολογιστη να μπορεις να περασεις τις επαφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
betoto Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 αν δεν κανω λαθος ουτε και αυτο.Bluetooth μονο για συνδεση με χαντς φρι :( ισως μεσω υπολογιστη να μπορεις να περασεις τις επαφες αστα μου βγηκαν τα ματια χθες κ τις περασα μια μια. να ρωτησω κ κατι αλλο? οταν κανω απενεργοποιηση τηλεφωνου μετα απο 10 δευτερα ανοιγει παλι μονο του... ειναι σωστο αυτο?κ κατι ακομα στη γραμμη εργασιων διπλα απο τις γραμμες του σηματος ειναι μονιμως ενα ε κεφαλαιο. πρεπει κ αυτο να ειναι εκει? πολλες αποριες ε? sorry.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 (edited) Ξερω στανταρ οτι οταν ειναι κλειστο και το βαλεις να φορτηση ανοιγει αυτοματα (ετσι εχω διαβασει απο αλλα παιδια εδω) τωρα αν απλα το κλεινεις και αυτο ανοιγει... δεν εχω ιδεα. Το Ε εχει να κανει μαλλον με την ποιοτητα το σηματος (χωρις να ειμαι σιγουρος) παντως δεν ειναι κατι κακο η που σου δημιουργεί προβλημα. Ειχα για λιγες μερες ενα Lg και οτι θυμάμαι σου λεω. Παντως αν ψαξεις εδω εχει ειδικο θεμα για τα wp γενικα ισως εκει μπορεσεις να βρεις περισοτερα εκτος αν περιμενεις το πρωι να σου απαντησουν καποιοι περισοτερο ενεργοι στα wp οτι αλλο θες αν μπορω να βοηθήσω πες ;) βρηκα και αυτο http://www.microsoft.com/windowsphone/el-gr/howto/wp7/basics/what-do-the-icons-on-my-phone-mean.aspx Edited March 2, 2012 by tsamadas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
betoto Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Ξερω στανταρ οτι οταν ειναι κλειστο και το βαλεις να φορτηση ανοιγει αυτοματα (ετσι εχω διαβασει απο αλλα παιδια εδω) τωρα αν απλα το κλεινεις και αυτο ανοιγει... δεν εχω ιδεα. Το Ε εχει να κανει μαλλον με την ποιοτητα το σηματος (χωρις να ειμαι σιγουρος) παντως δεν ειναι κατι κακο η που σου δημιουργεί προβλημα. Ειχα για λιγες μερες ενα Lg και οτι θυμάμαι σου λεω. Παντως αν ψαξεις εδω εχει ειδικο θεμα για τα wp γενικα ισως εκει μπορεσεις να βρεις περισοτερα εκτος αν περιμενεις το πρωι να σου απαντησουν καποιοι περισοτερο ενεργοι στα wp οτι αλλο θες αν μπορω να βοηθήσω πες ;) βρηκα και αυτο http://www.microsoft.com/windowsphone/el-gr/howto/wp7/basics/what-do-the-icons-on-my-phone-mean.aspx σ'ευχαριστω παρα πολυ! κ οντως εχεις δικιο το ειχα κ φορτιζε οταν ανοιγε μονο του. κ παλι ευχαριστω.βλεπεις εδω στην πατρα εχει κλεισει η nokia κ στα καταστηματα vod-germ κ λοιπα δεν γνωριζουν κ πολλα!!!με βοηθησες αρκετα. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 σ'ευχαριστω παρα πολυ! κ οντως εχεις δικιο το ειχα κ φορτιζε οταν ανοιγε μονο του. κ παλι ευχαριστω.βλεπεις εδω στην πατρα εχει κλεισει η nokia κ στα καταστηματα vod-germ κ λοιπα δεν γνωριζουν κ πολλα!!!με βοηθησες αρκετα. ευχαριστω! To E είναι επειδή είναι ενεργή η σύνδεση δεδομένων. Πήγαινε στις ρυθμίσεις κινητής τηλεφωνίας αν θες να το απενεργοποιήσεις. Όταν πιάνει και υψηλότερη ταχύτητα, το E γίνεται H (HSPA). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctg Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να ξέρουμε τι τρέχει στo παρασκήνιο ? Επίσης έχω την έκδοση 1600.2479.7740.11451 τι κάνω, περιμένω να έρθει η αναβάθμιση πρώτα και μετά Ζune ? Edited March 2, 2012 by Ctg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να ξέρουμε τι τρέχει στo παρασκήνιο ? Επίσης έχω την έκδοση 1600.2479.7740.11451 τι κάνω, περιμένω να έρθει η αναβάθμιση πρώτα και μετά Ζune ? φιλε εχω φαι ολο το ιντερνετ και το χαζο ειναι οτι καποιοι εχουν παρει την .11502 αγγλικο ειναι το δικο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctg Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 φιλε εχω φαι ολο το ιντερνετ και το χαζο ειναι οτι καποιοι εχουν παρει την .11502 αγγλικο ειναι το δικο σου? Ολλανδικό είναι γιατί είχε μια εφαρμογή της ίδιας χώρας και είχε σαν πρώτη γλώσσα όταν το άνοιξα Ολλανδικά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Ολλανδικό είναι γιατί είχε μια εφαρμογή της ίδιας χώρας και είχε σαν πρώτη γλώσσα όταν το άνοιξα Ολλανδικά :p εμενα ειναι αγγλικο κατεβασα το nokia care suite που μου ειπαν. αλλα δεν μπορω να συνδεσω το προγραμμα με το ιντερνετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctg Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) εμενα ειναι αγγλικο κατεβασα το nokia care suite που μου ειπαν. αλλα δεν μπορω να συνδεσω το προγραμμα με το ιντερνετ... Απλά κανε σύνδεση το τηλέφωνο στο PC με το λογισμικό Zune και θα τα κάνει όλα μονο του. Μόλις μου πέρασε την 1600.2483.8106.11500 Αν περίμενα να έρθει πρώτα η ειδοποίηση στο κινητό πιθανόν να περίμενα πολλές μέρες....κατευθείαν στο Zune πάνε. Edit http://pocketnow.com/windows-phone/new-lumia-800-firmware-uncovered-battery-camera-changes Edited March 3, 2012 by Ctg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 μαλλον πρεπει να περιμενω και αλλο. δεν εχει βρει κατι προς το παρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pixelman Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Σε θέμα ευαισθησίας αφής είναι καλό, καλύτερο από το iphone? Σε σχέση με άλλα κινητά; Ας απαντήσουν μόνο οι φίλοι που το έχουν και πριν από αυτό είχαν άλλο κινητό αφής. Νομίζω θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο που σκέφτεται να το αγοράσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Σε θέμα ευαισθησίας αφής είναι καλό, καλύτερο από το iphone? Σε σχέση με άλλα κινητά; Ας απαντήσουν μόνο οι φίλοι που το έχουν και πριν από αυτό είχαν άλλο κινητό αφής. Νομίζω θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο που σκέφτεται να το αγοράσει. η οθονη ειναι πολυ καλη και ειναι ιδιο με το iphone. το μονο κακω ειναι οτι pixelιζει αρκετα, πριν απο αυτο ειχα το nexus one που ειναι ιδιο με το lumia στην οθονη και δεν μου κανει τοση πολυ εντυποση, αλλα με ipod που εχω συγκρινει η διαφορα στα pixels ειναι τεραστια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pixelman Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 η οθονη ειναι πολυ καλη και ειναι ιδιο με το iphone. Ειναι καλή οσον αφορά την ευαισθησία; Δε ρωτάω για τα χρώματα ή τα pixels αλλά για την ευαισθησία:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Ειναι καλή οσον αφορά την ευαισθησία; Δε ρωτάω για τα χρώματα ή τα pixels αλλά για την ευαισθησία:) ειναι απλα αψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Ειναι καλή οσον αφορά την ευαισθησία; Δε ρωτάω για τα χρώματα ή τα pixels αλλά για την ευαισθησία:) ναι νομιζω και καλυτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
betoto Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 εγω να κανω μια ασχετη ερωτηση? οταν ακουω ραδιοφωνο πως κανω εξοδο? απλα παταω pause? γιατι δεν βρισκω κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Ειναι καλή οσον αφορά την ευαισθησία; Δε ρωτάω για τα χρώματα ή τα pixels αλλά για την ευαισθησία:) Καλύτερη είναι. Αισθητά καλύτερη απο το iphone 4, απο το 4s στις περισσότερες κινήσεις ίδια ευαισθησία, αλλά συχνά, λόγω καλύτερου scrolling, γενικά σου δίνει καλύτερη αίσθηση. Φυσικά με android δεν το συζητάμε. Το pixelιασμα το βλέπω σπάνια, μόνο στα tiles μπροστά, αν τα δω απο κοντά όμως. Δηλαδή θελημένα αν τα κοιτάξω, μετά απο 2 μέρες που το ξεχνάς, δε θα τα βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 ολα καλα του ειναι τελεια!!!! αλλααααα .. κριμα το ακουστικο του ειναι αισχρο στις κλησεις μην πω τιποτα χειροτερο κριμα κριμα κριμα γιατι κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pixelman Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 ολα καλα του ειναι τελεια!!!! αλλααααα .. κριμα το ακουστικο του ειναι αισχρο στις κλησεις μην πω τιποτα χειροτερο κριμα κριμα κριμα γιατι κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο Εννοείς ότι δεν ακούς καλά κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Εννοείς ότι δεν ακούς καλά κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας; ναι ,με το bluetooth ακουω καλα .και πηγα στο μαγαζι που το πηρα δοκιμασαμε το εκθεσιακο κομματι με την καρτα μου το ιδιο ακριβως, μετα σε 2 nokia club τα ιδια και μαλιστα στο ενα ειχαν οι 2 υπαλληλοι ιδιο και τα συγκριναμε η ιδια ενταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
betoto Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 καμια απαντηση βρε παιδια για το ραδιοφωνο που ρωτησα παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts