thanospc Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Πολύ καλή είναι αυτή που υπάρχει μέσα στο πακέτο!! Την είδα σήμερα σε ένα μαύρο Lumia και είναι πάρα πολύ καλή!! Δεν προσθέτει καθόλου όγκο στην συσκευή, έχει πολύ καλή αίσθηση στο κράτημα και δεν γλιστράει από το χέρι. Σωστός!!! Εγώ κάποιο screen protector ψάχνω... :confused: Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 έχει βάλει κανένας τις ρυθμήσεις internet (apn) για cosmote και να παίζουν? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Πολύ καλή είναι αυτή που υπάρχει μέσα στο πακέτο!! Την είδα σήμερα σε ένα μαύρο Lumia και είναι πάρα πολύ καλή!! Δεν προσθέτει καθόλου όγκο στην συσκευή, έχει πολύ καλή αίσθηση στο κράτημα και δεν γλιστράει από το χέρι. Πολύ ευχαριστο αυτό,το πιστεύεις αύριο το παίρνω και δεν εχω δει ούτε 1 unboxing ακόμα:p Απλώς βασίστηκα στην έως τώρα εμπειρία μου με τα wp που είχα. Και είμαι σίγουρος ότι δε θα απογοητευτω :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Πολύ καλή είναι αυτή που υπάρχει μέσα στο πακέτο!! Την είδα σήμερα σε ένα μαύρο Lumia και είναι πάρα πολύ καλή!! Δεν προσθέτει καθόλου όγκο στην συσκευή, έχει πολύ καλή αίσθηση στο κράτημα και δεν γλιστράει από το χέρι. Πραγματικα είναι οντως καλη η θηκη,οτι καλύτερο έχω δει απο θέμα θήκης σε συσκευασία κινητού. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 το πουλάε κανείς που το βαρέθηκε για μένα που έμεινα χωρίς κινητό; π.μ me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 καλημερα ,επειδη ενδιαφερομαι να το παρω και με ενδιαφερει πιο πολυ η ποιοτητα και η ενταση του ακουστικου &μικροφωνου στην συνομιλια σε κλησεις, και η μπαταρια του,μπορει να μου πειτε αν ειναι καλο ? για μενα προσωπικα η ενταση του ακουστικου ειναι παρα πολυ καλη. κανενας δε μου παραπονεθηκε επισης οτι δε με ακουει οταν μιλαω. τωρα για την μπαταρια προσωπικα το φορτιζω στη μιαμιση μερα αλλα επειδη το πηρα προσφατα αφενος το λιωνω και αφετερου ισως δεν εστρωσε ακομα η μπαταρια Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zubei Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Μάλιστα - το παίρνω πίσω για τη μπαταρία. Το φόρτισα το Σάββατο το πρωί και τώρα (Δευτέρα 9:00) είμαι με 52-53% μπαταρία μετά από λογική χρήση (μερικά τηλέφωνα, ~10 sms, λίγο browsing, ξυπνητήρι, έλεγχος mail κοκ). Τελικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι το κινητό τη θέλει την πλήρη αποφόρτισή του μια φορά στις δύο εβδομάδες (ήτοι αφήστε τη μπαταρία να στραγγίξει και το κινητό να σβήσει μόνο τουι μία φορά το δεκαπενθήμερο). Πάλι καλά γιατί είχα αρχίσει να στραβομουτσουνιάζω, αλλά τελικά δεν είναι τίποτα. :happy: Παράθεση Nokia 7110 (2000) -> Samsung E700 (2004) -> Nokia N73 (2007) -> Nokia Lumia 800 (2011) -> ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Δεν είναι μομφή για κανέναν προσωπικά, αλλά αυτή την εμμονή μερικών με την μπαταριά, δεν μπορώ να την καταλάβω. Από το περίπτερο τις αγοράζετε, η πάτε για κυνήγι στο βουνό το Σαββατοκύριακο με σκηνή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zubei Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Δεν είναι μομφή για κανέναν προσωπικά, αλλά αυτή την εμμονή μερικών με την μπαταριά, δεν μπορώ να την καταλάβω. Από το περίπτερο τις αγοράζετε, η πάτε για κυνήγι στο βουνό το Σαββατοκύριακο με σκηνή.... Τι δε καταλαβαίνεις; Πες μου τι δεν καταλαβαίνεις; :lol: (όποιος δεν έχει δει τη διαφήμιση.. πρόβλημά του) Όχι δεν την αγόρασα από το περίπτερο την μπαταρία μου, ήρθε μαζί με το 485 ευρώ κινητό μου. Όχι δεν πάω για κυνήγι στο βουνό το Σαββατοκύριακο με σκηνή, παρά είμαι στο διαμέρισμά μου και τα έχω όλα στο off. Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν, απαιτώ η μπαταρία του κινητού μου να κρατάει. Αλλιώς, δεν είναι κινητό. Όπως είπα λοιπόν παραπάνω, ευτυχώς δεν είναι τίποτα - απλά είναι λίγο πιό «κακομαθημένο» το Lumia και το θέλει τακτικά το full discharge του. ;) Παράθεση Nokia 7110 (2000) -> Samsung E700 (2004) -> Nokia N73 (2007) -> Nokia Lumia 800 (2011) -> ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) εσκασε και το λευκο http://www.slashgear.com/nokia-lumia-800-white-official-hands-on-06212165/ http://www.youtube.com/watch?v=c40oGxwaKV0&feature=player_embedded Edited February 6, 2012 by Chef_George_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 το κινητό αν είναι απο εξωτερικό δέχεται κανονικά updates? όσο αναφορά τα ελληνικά μενού δεν με ενδιαφέρουν αλλά η χρήση ελληνικής γραφής σε SMS/e-mail υπάρχει κανονικά σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 το κινητό αν είναι απο εξωτερικό δέχεται κανονικά updates? όσο αναφορά τα ελληνικά μενού δεν με ενδιαφέρουν αλλά η χρήση ελληνικής γραφής σε SMS/e-mail υπάρχει κανονικά σωστα; ναι φιλε απο οπου και να το παρεις εχει ελληνικη γλωσσα και ελληνικο πληκτρολογιο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Ποια ακουστικά hands free θα μου προτείνατε για τη συσκευή; Δυστυχώς τα ακουστικά της συσκευασίας δεν εφαρμόζουν καλά στο αυτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Ποια ακουστικά hands free θα μου προτείνατε για τη συσκευή; Δυστυχώς τα ακουστικά της συσκευασίας δεν εφαρμόζουν καλά στο αυτί. εγω πηρα της Puro που υποτιθεται ειναι για iphone..πολυ καλος ηχος και τα ακουστικα μπαινουν μεσα στο αυτι και εχουν πολυ καλη τιμη!αν πας απο το πλαισιο μπορεις να τα δεις..15 ευρω κοστιζουν! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Δεν έχω δοκιμάσει άλλα ακουστικά για να σου προτείνω απλά πρέπει να προσεχείς πριν αγοράσεις επειδή το Λούμια έχει AHJ και πολλά από τα άλλα ακουστικά δ κάνουν π.χ. από το Ε7 που είναι WH-205 δ κάνουν και πολλά άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 δυστυχως το πηρα σημερα και η ενταση του ακουστικου στις συνομιλιες ειναι αισχρη ,το εχω βαλει τερμα 10 κριμα αλλη μια φορα η νοκια με απογοητευσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Toυ ακουστικού ή των ακουστικών; αυτο που ακου απο το ακουστικο του τηλ στιςκλησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 ρε παιδιά έχει εγκαταστήσεις κανεις το WhatsApp? λέει δεν είναι διαθέσιμο στο region μου (ελλάδα) bug του market? μετά το γυρνάω το region σε United Kingdom αλλά πάλι τα ίδια δυστηχώς. καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Toυ δικού μου ακούγεται πολύ δυνατό και γεμάτο. Ειναι στα 95% της απόδοσης του κορυφαίου Atrix που συγκρίνω ταυτόχρονα. Μήπως έτυχες σε προβληματικό κομμάτι; Και εγώ σήμερα που έκοψα τη sim και το δοκίμασα σα τηλέφωνο είναι και χαρά δυνατό το ακουστικό του και καθαρή η συνομιλία και το ίδιο και η ανοιχτή του ακρόαση. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Και εγώ σήμερα που έκοψα τη sim και το δοκίμασα σα τηλέφωνο είναι και χαρά δυνατό το ακουστικό του και καθαρή η συνομιλία και το ίδιο και η ανοιχτή του ακρόαση. τι να πω ? το συγκρινω με το iphone4 που εχω ...και ειναι μεγαλη η διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 τι να πω ? το συγκρινω με το iphone4 που εχω ...και ειναι μεγαλη η διαφορα φιλε κοιταξε το γιατι παιζει να εχεις προβληματικο μοντελο... εγω οταν βαζω την ενταση στο 10 ακουνε τη συνομιλια και οι διπλα... στο 4 την εχω την ενταση του ακουστικου στις κλησεις και ακουω τελεια.. Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Τελικά έχει επιβεβαιωθεί τίποτα σχετικό με τις αναβαθμίσεις σε branded μοντέλα, αν μετά την αναβάθμιση χάνονται τα ελληνικά; Το έχω διαβάσει γενικότερα, μου φαίνεται αρκετά κουλό, γεδώ πάνε να προσθέσουν κι άλλες γλώσσες... Θα πάρω ένα branded, και σκέφτομαι καν να μην το κάνω unbrand γι' αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Τελικά έχει επιβεβαιωθεί τίποτα σχετικό με τις αναβαθμίσεις σε branded μοντέλα, αν μετά την αναβάθμιση χάνονται τα ελληνικά; Το έχω διαβάσει γενικότερα, μου φαίνεται αρκετά κουλό, γεδώ πάνε να προσθέσουν κι άλλες γλώσσες... Θα πάρω ένα branded, και σκέφτομαι καν να μην το κάνω unbrand γι' αυτό. ολες οι γλωσσες υπαρχουν μεσα. t-mobile DE branded πηρα εγω και ειχε ελληνικα κανονικα Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 ολες οι γλωσσες υπαρχουν μεσα. t-mobile DE branded πηρα εγω και ειχε ελληνικα κανονικα Αναφέρομαι για μετά τις αναβαθμίσεις. Δηλαδή βλέπω πολλές συζητήσεις, κυρίως σε αγγελίες, για τα branded οτι δεν είναι σίγουρο αν στην επόμενη αναβάθμιση, με το zune, κρατήσουν το Ελληνικό μενού. Ή ίσως σε μια μεγάλη αναβάθμιση και όχι στα fixes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Αναφέρομαι για μετά τις αναβαθμίσεις. Δηλαδή βλέπω πολλές συζητήσεις, κυρίως σε αγγελίες, για τα branded οτι δεν είναι σίγουρο αν στην επόμενη αναβάθμιση, με το zune, κρατήσουν το Ελληνικό μενού. Ή ίσως σε μια μεγάλη αναβάθμιση και όχι στα fixes. Δε νομιζω να συμβει ποτε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts