Haris1977 Δημοσιεύτηκε April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 28, 2004 Hi guys :) Έχω μια ερώτηση: Σε αρκετές σελίδες του Internet (χρησιμοποιώ τον Explorer σαν default browser) μου βγαινει το μήνυμα "an error occured inside a plug in contained on this page" και έτσι δεν παίζουν κάποια audio ή video κομμάτια.. :( .To έχει πάθει κανείς? Τι πρέπει να κάνω για να configure σωστά τον Explorer μου ?(γιατί μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα...) Όποιος γνωρίζει, Please HELP!! :( :( Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 αφαιρεσε ολα τα plugin του IE, και ξαναπερασε τα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Ίσως θα βοηθούσε να αναφέρεις και ποιον ΙΕ έχεις. Το βλέπεις τσεκάροντας το Help-->About Internet Explorer. Μήπως είναι πολύ παλιά έκδοση? Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (28 Απρ. 2004 , 20:33) Ίσως θα βοηθούσε να αναφέρεις και ποιον ΙΕ έχεις. Το βλέπεις τσεκάροντας το Help-->About Internet Explorer. Μήπως είναι πολύ παλιά έκδοση? Gyus ο explorer είναι ο 6.0 ! Πώς μπορώ να αφαιρέσω τα plug-ins? Kαι πώς θα τον ξανα-εγκαταστήσω μετά? Θα πρέπει να ξαναπεράσω τα windows??? Please help.. :( Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeSade Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 anoikse to program files kai phgaine sto folder tou internet explorer. mesa exei ena folder plug ins...an 8eleis kanta delete logika 8a exei ena executable pou leei ie6setup.exe treksto kai 8a sou ksanampei o explorer... Παράθεση Mythos....A Legend Reborn! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeSade (30 Απρ. 2004 , 13:01) anoikse to program files kai phgaine sto folder tou internet explorer. mesa exei ena folder plug ins...an 8eleis kanta delete logika 8a exei ena executable pou leei ie6setup.exe treksto kai 8a sou ksanampei o explorer... Φοβαμαι πως αν κάνω delete το folder με τα plugins μετά θα έχω πρόβλημα στον explorer μου. Δυστυχώς δεν βρίσκω αρχείο ie6setup.exe πουθενά, οπότε φοβάμαι πως αν κάνω καμμιά μ@@@κία με τα plugins μετα δεν θα μπορώ να ξαναεγκαταστήσω τον Explorer ... :( Αν κάνω delete μόνο τα plugins τι θα αλλάξει στις σελίδες μου?? Θα έχω κάποιο problem? Μάλλον δεν θα μπορώ να βλέπω τα video kai audio των ιστοσελίδων... :worry: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. May 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 1) Αν κάνω delete τα plugins του explorer θα βλέπω τα audio και video που θα υπάρχουν στις σελίδες στο internet ή θα έχω πρόβλημα ?? 2) Πώς μπορώ να κάνω uninstall τον explorer και να τον ξαναεγκαταστήσω μετα απ΄την αρχή ? :confused: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 1) Αν κάνω delete τα plugins του explorer θα βλέπω τα audio και video που θα υπάρχουν στις σελίδες στο internet ή θα έχω πρόβλημα ?? οταν λειπει οποιοδηποτε Plugin ο explorer αυτοματα "σε ρωταει" αν θελεις να το εγκαταστησεις, οταν πας σε σελιδα που το χρησιμοποιει 2) Πώς μπορώ να κάνω uninstall τον explorer και να τον ξαναεγκαταστήσω μετα απ΄την αρχή ? Πολυ θα το θελαμε ολοι, αλλα αυτο δεν γινεται Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts