vagelisda Δημοσιεύτηκε October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 20, 2011 θέλω να φτιάξω ένα φόρουμ,με μικρές απαιτήσεις γενικά,το οποίο θα το επισκέπτονται κάποιες δεκάδες ατομα,όχι παραπάνω,ταυτόχρονα πιστεύω μέχρι 20-30 άτομα,και πολλούς λεω ισως. οι γνώσεις μου μηδενικές,αλλά ολο και κάποιος θα βοηθάει πιστεύω. το ερώτημά μου είναι: 1) είναι πολύ δύσκολο; 2) είναι ακριβό; οποιαδήποτε πληροφορία η βοήθεια,πολύτιμη. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Αφού δε θέλεις κάτι το ιδιαίτερο τα πράγματα είναι απλά. 20€ για δυο χρόνια να αγορασεις το domain name (mitsaras.gr πχ) και ~50€ το χρόνο για το server. Μιας και δεν θα έχεις τρελή κίνηση το στηνεις και σε τζάμπα server (πχ freehostia.com). Αν πάλι δε θέλεις να δώσεις ούτε cent μπορει να σε καλύπτει έτοιμη λύση όπως το forumup.gr Sent from my iPhone4 using Tapatalk Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. October 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Οκ,για το domain να πληρώσω,αν ειμαι σε free host,που με επηρεάζει αυτό; Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Για τη δουλεια που το θέλεις πουθενά ίσως. Απλά πολλές φορές μπορει να έχεις καθυστέρηση κατα τη φορτωση κάποιου θέματος ή πιο σπάνια να μην φορτώνει καν αμέσως (το κακο του τζάμπα). Απο εκει κ πέρα αν ασχοληθείς λιγάκι στηνεις φόρουμ σε phpbb, kunena, smf κλπ σε ελάχιστο χρόνο. Πρακτικά μόνο τη βάση δεδομένων σηκωνεις και φτιαχνεις τις κατηγορίες. Sent from my iPhone4 using Tapatalk Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. October 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Εύκολο ακούγεται,ελπίζω να είναι... :p Αν είναι αυτά τα μονα που απαιτούνται... Ευχαριστω για την άμεση απάντηση. Sent from my Defy. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Λοιπον για να μην σε μπερδευω. Αν θέλεις αγοράζεις όνομα αλλιώς επιλέγεις τη δωρεάν οδό. Εδω και χρόνια διατηρω δωρεάν λογαριασμό για δοκιμές καθαρά (joomla, forums) στη freehostia.com & awardspace.com Δεν έχουν διαφημίσεις και δεν σε δεσμεύουν για τίποτα. Απο τον πίνακα ελέγχου δημιουργεις μια βάση δεδομένων και είσαι έτοιμος. Ανεβαζεις μέσω πίνακα ελέγχου ή μέσω FTP τα αρχεία του εκάστοτε φόρουμ στο server και αρχίζει η εγκατάσταση. Αν πας σε phpbb να ξέρεις ότι η ελληνική κοινότητα είναι εξαιρετική και θα σε βοηθήσουν σε ότι θέλεις. ΕΔΩ θα βρεις κ ένα κατατοπιστικό οδηγο εγκατάστασης για να πάρεις μια ιδέα. Sent from my iPhone4 using Tapatalk Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. October 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Τέλεια! :) θα το κοιτάξω μολις πάω σπίτι. Ευχαριστω πολύ. Sent from my Defy. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Αν χρειαστείς κάτι εδω είμαστε. Sent from my iPhone4 using Tapatalk Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. October 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 δυστυχως εχω κολλησει στις πρωτες 5 σειρες :lol:,μου εχει αλλαξει τα φωτα,παιζει να εχω φαει και τεσσερισ ωρες.... μπορεις να μου εξηγησεις οσο μπορεις πιο απλα τι παει να πει αυτο: "Ξεκινώντας θα κατεβάσουμε το πακέτο του phpBB3 από εδώ http://phpbbgr.com/download/ θα το αποσυμπιέσουμε και θα το ανεβάσουμε στον φάκελο του hosting μας με ένα ftp πρόγραμμα πχ: http://filezilla-project.org/. " τι ειναι το hosting?κατεβασα και το fillezila ftp client και δεν ξερω τι να του κανω :p αααααα,τα νευρα μου! ενωμεταξυ,πηγα και στο forumup να παιξω λιγο,εφτιαξα ενα φορουμ κουτσα στραβα (http://upliftingtrance.forumup.gr) αλλα δεν μπορω να βρω πως θα βαλω ενα logo/banner και πως φευγει το ονομα του θεματος (space pilot)...και αυτο phpbb δεν ειναι?οποτε πανω κατω ιδιες ρυθμισεις εχουν? φφφφφφ,ειναι για μενα ελαφρως μπελας...:wacko: Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 δυστυχως εχω κολλησει στις πρωτες 5 σειρες :lol:,μου εχει αλλαξει τα φωτα,παιζει να εχω φαει και τεσσερισ ωρες.... μπορεις να μου εξηγησεις οσο μπορεις πιο απλα τι παει να πει αυτο: "Ξεκινώντας θα κατεβάσουμε το πακέτο του phpBB3 από εδώ http://phpbbgr.com/download/ θα το αποσυμπιέσουμε και θα το ανεβάσουμε στον φάκελο του hosting μας με ένα ftp πρόγραμμα πχ: http://filezilla-project.org/. " τι ειναι το hosting?κατεβασα και το fillezila ftp client και δεν ξερω τι να του κανω :p To hosting είναι ουσιαστικά η "φιλοξενία" της σελίδας σου (βλ. του forum) σε μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες hosting. Eσύ δηλαδή ανεβάζεις το forum σε μια διεύθυνση που θα αγοράσεις από μια τέτοια εταιρεία (για παράδειγμα, η Blue Host). Το filezilla ftp client είναι το πρόγραμμα μέσω του οποίου ανεβάζεις τη σελίδα σου σε αυτη τη διεύθυνση (χονδρικά). Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, θέλει ψάξιμο πριν κάνεις στήσεις ένα site/forum πάντως. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. October 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 ευχαριστω πολυ για την απαντηση. αυτα τα εχω ψιλοπιασει. host εχει και δωρεαν οπωςε μου ειπε ο φιλος,το freehostia π.χ. το ftp client το εχω. αλλα το πως "ανεβαζω το φακελο phpbb στο hosting μεσω του ftp " ,ειναι μια αλλη ιστορια,δυσνοητη για μενα ποσο ψαξιμο να θελει ρε γ@μτ; βλεπω ανεβαζουν σε μια μερα φορουμ για το χαβαλε τους πολλα ατομα... και σιγα τις απαιτησεις που εχω... αν ειναι τοσο γολγοθας,τι να πω... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Γολγοθας δεν είναι αλλα όπως είπε ο φίλος πιο πάνω θέλει λίγο ψάξιμο. Στο FileZilla πχ χρειάζεται τη διεύθυνση όπου θα συνδεθεις (domain) και user name & pass, η freehostia πχ τα στέλνει όλα με mail αν θυμάμαι καλα. Sent from my iPhone4 using Tapatalk Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 ευχαριστω πολυ για την απαντηση. αυτα τα εχω ψιλοπιασει. host εχει και δωρεαν οπωςε μου ειπε ο φιλος,το freehostia π.χ. το ftp client το εχω. αλλα το πως "ανεβαζω το φακελο phpbb στο hosting μεσω του ftp " ,ειναι μια αλλη ιστορια,δυσνοητη για μενα ποσο ψαξιμο να θελει ρε γ@μτ; βλεπω ανεβαζουν σε μια μερα φορουμ για το χαβαλε τους πολλα ατομα... και σιγα τις απαιτησεις που εχω... αν ειναι τοσο γολγοθας,τι να πω... Κοίτα, σίγουρα κάποιο από τα άλλα παιδιά είναι πολύ καλύτερα ενημερωμένα στο θέμα και θα σε βοηθήσουν. Εγώ το είχα κάνει μία φορά μόνο και απ'ότι θυμάμαι πρέπει να έχεις τη διεύθυνση που θα σου δώσουν από το site που κάνεις host και έναν κωδικό/password. Πάντως πολλά hosting sites (και τα δωρεάν) έχουν δικά τους εργαλεία για να ανεβάσεις τις σελίδες σου στο internet. Ψάξε το, γιατί συνήθως αυτά βολεύουν πιο πολύ. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. October 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 οκ...ειδωμεν,thanks again... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Δες και έναν εύκολο τρόπο να φτιάξεις φόρουμ όπως το http://www.freeforums.org/ Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. October 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Λοιποον,εχω αρχίσει και καααπως ψιλομπαινω στο νόημά. Ήδη έφτιαξα ένα φόρουμ στο forumup για να παίξω. Εντάξει,δεν ήθελε και κανα τρελό ψάξιμο για εκεί τουλάχιστον. Σε ένα βραδυ το έφτιαξα,αλλαξα θεμα,έβαλα τα θέματα,κανονες,άλλαξα logo,backround,τελοπαντων,είναι σχεδόν έτοιμο,πήρα μια ιδέα από phpbb. Αλλά τώρα θέλω κι άλλο! Τρώω γενικά κόλλημα και αν μάθω κάτι,μετά θέλω να το μάθω καλύτερα. Καταρχάς θέλω phpbb3,τώρα που μαγκεψάμε,οπότε κατοχυρωσα ένα domain σε eu στο dnhost,που είναι σχεδόν τσάμπα,και το βρίσκω πολύ καλύτερο από το να ειχα ολόκληρο σιδηρόδρομο,και με κάποια δωρεαν φιλοξενία. Μου λέει χώρος δίσκου,7mb στη δωρεαν φιλοξενία... Αυτός ο μικρός χώρος τι είναι;μου φτάνει για τα λιγα που θέλω;τι αποθηκεύεται εκεί συνήθως; Μολις μου ήρθε το mail με όλα τα στοιχειά. Αύριο θα ξαναδοκιμάσω αυτό το ftp πάλι,να δω πως στο δι@ολο δουλεύει :p να ξεκινήσουμε το κανονικο φόρουμ. Ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια,μου ανοιξατε λίγο τα μάτια. Sent from my Defy. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Μου λέει χώρος δίσκου,7mb στη δωρεαν φιλοξενία... Αυτός ο μικρός χώρος τι είναι;μου φτάνει για τα λιγα που θέλω;τι αποθηκεύεται εκεί συνήθως; :wacko: είναι πολύ λίγα τα 7mb....για φόρουμ τουλάχιστον...είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για τον χώρο που έχεις εσύ και όχι για κάτι άλλο ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. October 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) :confused:ετσι λεει εδω http://dnhost.gr/domain-names/free-hosting.php εφαγα πακετο δηλαδης??? Ποσος χωρος 8εωρειτα minimum? μπορω να το παω σε καποιον αλλο host απο τους δωρεαν to domain name μου? πληρωνω? Edited October 25, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Το filezila δεν κάνει τίποτα ,οπότε μην κάθεσαι να παιδεύεσαι τσάμπα, πρέπει να αγοράσεις χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. October 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 :( προς το παρών έκανα μεταφορά το domain στο freehostia σε δωρεάν πακέτο,οπότε μέχρι στιγμής εχω ξοδέψει γύρω στα 15 μαζί με το domain και τη μεταφορά.τι να κάνουμε,μαθαίνουμε από τα λαθη μας τουλάχιστον σιγά σιγά.τώρα ομως θέλει καμια εβδομάδα να γίνει η μεταφορά. Τουλάχιστον το freehostia εγκαθιστα μονο του το phpbb3,τσάμπα έψαχνα πως να ανεβάσω και τέτοια... Να δουμε αν πάει στα ελληνικά τώρα...σε καμια βδομάδα λοιπον... Sent from my Defy. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 ψάξου λίγο γενικά, θα την βρεις την άκρη...ρίξε και καμιά ματιά και σε άλλους servers και προτίμησε αυτόν που σου δίνει τα περισσότερα. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnhost Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Aγαπητέ χρήστη, γιατί δεν μας ζήτησες πληροφορίες από το live chat μας; Τσάμπα είμαστε ως το βράδυ εκεί; :) Θα μπορούσα να σου κάνω μια καλή έκπτωση στο φθηνότερο πακέτο σου για να σε βοηθήσω να κάνεις μια καλή αρχή. Επίσης, στο Basic Web Hosting πακέτο μας (το μικρότερο, για ένα site) έχουμε έτοιμο και προεγκατεστημένο το phpBB v3.0.7 και μπορείς να το εγκαταστήσεις με 3 κλικ στο domain σου! Εν πάσει περιπτώσει, αν το ξανασκεφτείς ή αν ο χώρος σου ξεπεράσει τα 250MB που σου δίνει η freehostia, εδώ είμαστε!! Φιλικά, Γιάννης από την dnHost.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. November 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Wtf,δεν πήγε το μυαλό μου φίλτατε ... και θα ήθελα να είμαι σε κάποιο ελληνικό server,να μην τα κάνουμε όλα από εξω... Σε ευχαριστω πολύ,μόλις εχω την ευχέρειά έτσι θα γίνει... Επίσης,να ενημερώσω τους φίλους που με βοήθησαν,οτι όλα καλά!το φόρουμ πλέον είναι alive and kicking :p Tα κατάφερα χατηρια σε εσάς,ευχαριστώ πολύ. Sent from my Defy. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts