Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατ' αρχας ευχαριστω james6 και R_Bachman για τις απαντησεις σας.

Για τα δεδομενα παρασκηνιου, ελεγα μηπως υπαρχει κατι πιο γενικο που μου εχει ξεφυγει. Σε πρωτη φαση, μεσω των "εξυπνων ενεργειων" τα βαζω μετα το 50% μπαταρια, να κλεινουν. Επισης πλεον κλεινω το wi-fi οταν δεν το χρειαζομαι, ενω μεχρι τωρα το αφηνα να τρεχει 24/7. Ετσι παντως η μπαταρια, και μετα απο 1 φόρτιση με κλειστο κινητο, κρατησε 1,5 μερα!

Για καμερα, εχει δοκιμασει κανεις την Camera ZOOM FX στο κινητο μας? Ειναι σε προσφορα και αν δουλευει καλα, μαλλον αξιζει το 1 ευρω.

@james6: Ισως να μου κανει καποια ανεπαισθητα "τσικ-τσικ", αλλα οχι συνεχεια ή σε βαθμο που να ειναι ενοχλητικα. Παντως εχω το νου μου να το παρατηρησω και θα επανελθω.

Για καμερα, εχει δοκιμασει κανεις την Camera ZOOM FX στο κινητο μας? Ειναι σε προσφορα και αν δουλευει καλα, μαλλον αξιζει το 1 ευρω.

Την αγόρασα και δουλεύει κανονικά. Δεν είχα χρόνο να δοκιμάσω πολλά πράγματα πάντως. Για 1 ευρώ μια χαρά θα είναι :p .

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Σε εμενα η Camera ZOOM FX δεν εκατσε καλα ( δεν ειχε αναταποκριση το zoom, και κολαγε.) Εβαλα την Camera ICS+

Frpix: "Χαίρομαι" που κάποιος ακόμη έχει το ίδιο πρόβλημα, να ειναι δηλαδή γνωστό θέμα και να του δώσουν σημασία στο σέρβις. Το έδωσα και περιμένω αποτελέσματα. Θα ενημερώσω μόλις έχω νέα, τα οποία λογικά θα αργήσουν μια που έχουμε γιορτές.

aek_original21: Αν θες έξτρα μπαταρία μπορείς να δοκιμάσεις εξωτερικές. Μια πολύ φτηνή που χρησιμοποιώ (2 φορές έτυχε μέχρι στιγμής) :http://www.ebay.com/itm/160893597366?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 . Την έχει και στο Play247.gr αν θες να την πάρεις από Ελλάδα.

Ξεκίνησε η JB στην Αμερική http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2064074. Αντε με το καλό και σε μας :).
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Καλησπερα και Χρονια πολλα.

Γενικα οταν κλεινετε το κινητο και το βαζετε για φορτιση σας ανοιγει αυτοματα;Το δοκιμασα πρωτη φορα σημερα και με το που το εβαζα στο usb ανοιγε μονο του.......Βασικα πρεπει να εχει βγει το usb off γιατι ουτε μπορω να συνδεσω το λαπτοπ στο ιντερνετ ,αλλα ουτε μου φορτιζει τωρα πια......Το αυτοματο boot οταν το συνδεεις στο usb(και ειναι κλειστο) ειναι λογικο ή να το αναφερω και αυτο σαν προβλημα;

Ευχαριστω και καλη πρωτοχρονια να εχουμε :D

Πολύ καλά νέα(αφού η ics είναι γεμάτη bugs), πάντως αν έρθει με το ρυθμό της ics, μάλλον κανά τρίμηνο τουλάχιστον θα περιμένουμε για να την πάρουμε μέσω OTA

Άκυρο τελικά. Σε κάποια φάση έβλεπαν το update αλλά δεν κατέβαζαν τίποτα.Όσοι πρόλαβαν το τσίμπησαν πάντως και κάποιοι άλλοι το έβαλαν από upload κάποιου που το έκανε backup. Θα δείξει τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει.

Αυτό που με νοιάζει είναι αν μπορεί να γίνει downgrade σε ics πάλι και φυσικά να έρθει και σε μας η JB. Την ics με διαφορά 1 μήνα περίπου δεν την πήραμε σε σχέση με Αμερική;

Χρόνια πολλά σε όλους!

Κάτι που παρατήρησα πριν λίγο καιρό και το θεωρώ μεγάλη παράλειψη (και το κοίταξα στο SGS3 με ICS και υπάρχει), όταν πας να γράψεις νέο μήνυμα, δεν υπάρχει κουμπί επαφών ώστε να σκλοράλεις και να βρίσκεις την επαφή που θες. Ο μόνος τρόπος είναι να πληκτrολογίσεις το όνομα και να στο βγάλει από κάτω (κάτι που δεν βολεύει όταν δεν θυμάσαι πώς ακριβώς έχεις γράψει μια επαφή στα greeklish πχ). Πρώτη φορά το βλέπω αυτό σε κινητό... :mad:

Κάτι που παρατήρησα πριν λίγο καιρό και το θεωρώ μεγάλη παράλειψη (και το κοίταξα στο SGS3 με ICS και υπάρχει), όταν πας να γράψεις νέο μήνυμα, δεν υπάρχει κουμπί επαφών ώστε να σκλοράλεις και να βρίσκεις την επαφή που θες. Ο μόνος τρόπος είναι να πληκτrολογίσεις το όνομα και να στο βγάλει από κάτω (κάτι που δεν βολεύει όταν δεν θυμάσαι πώς ακριβώς έχεις γράψει μια επαφή στα greeklish πχ). Πρώτη φορά το βλέπω αυτό σε κινητό... :mad:

Γιατι να πας στα μηνήματα; Πας επαφές, διαλέγεις ποια θέλεις και στέλνεις μήνημα. Αν είναι τόσο δύσκολο αυτό βάζεις το handcent πχ και είσαι οκ.

Καλησπερα σε ολους και καλες γιορτες!

Σκεφτομαι να αγορασω το Motorola Razr και να αντικαταστησω το iPhone 3GS μου μιας και δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παρω καποιο πιο καινουριο iPhone.Θα ελεγε να προβω σε αυτη την κινηση μιας και εχω υπολογιστη Mac?Επισης καποιες εφαρμογες με διευκολυνουν πολυ στο iPhone και δεν ξερω αν θα υπαρχουν αντιστοιχες στο Android.

Edited by sureilizer

Πολυ μικρη μπαταρια... καθε μερα φορτιση. Αλλα δεν εχει καμια σχεση με το 3gs....

Καταπληκτικη ποιοτητα σε σχεση με τα περισσοτερα και με το android δεν θα ξανακοιταξεις ios παρα μονο για... αλλαγη.

Το kevlar πισω στην αρχη δεν σου φαινεται πολυ... Οταν ομως πας να πιασεις κανα αλλο σου κακοφαινεται η πλαστικουρια τους.

Και λεπιδα ετσι? το βαζεις στην τσεπη και μπορει να ξεχαστεις και να κατσεις. Επειδη ειχα και το iphone4 το οποιο ηταν αριστο απλα αυτο ειναι καλυτερο κι εξισου στυλατο.

Η καμερα ειναι συμπαθητικη προς καλη και το βιντεο καλυτερο και hd. Το σημα του wireless κατωτερο του iphone4.

Παιζει ταινιες χωρις να κολαει.

...Το kevlar πισω στην αρχη δεν σου φαινεται πολυ... Οταν ομως πας να πιασεις κανα αλλο σου κακοφαινεται η πλαστικουρια τους.

+1000

Πήγα να δω το note 2 σήμερα και μου κακοφάνηκε, χωρίς πλάκα!

3>4

Παιδια μια απορια.

Γιατι στο Widget του ημερολογιου που εχω στην αρχικη οθονη, μου δειχνει συμβαντα που εχω στο ημερολογιο 6 ημερες πριν.

πχ απο σημερα μου δειχνει οτι στις 1/1 εορταζει ενας φιλος Βασιλης.

Πως αλλαζει αυτο , να σε ενημερωνει μια ημερα πριν.

παιδια αυτο το καλωδιο πως σας φαινεται??νομιζω θα κανει μια χαρα ετσι??

http://viewitem.eim.ebay.gr/2m-Micro-HDMI-to-HDMI-Cable-v14-High-Speed-with-Ethernet-to-Motorola-RAZR/130654654521/item

Καλησπέρα, πως και δεν υπάρχει ειδικό θέμα για το Razr MAXX; Θα χρησιμοποιήσουμε αυτό εδώ; Θα ήταν καλό να είχαμε νέα από όποιον το πήρε (εκτός και αν δεν το έχω βρει εγώ!)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Καλησπέρα, πως και δεν υπάρχει ειδικό θέμα για το Razr MAXX; Θα χρησιμοποιήσουμε αυτό εδώ; Θα ήταν καλό να είχαμε νέα από όποιον το πήρε (εκτός και αν δεν το έχω βρει εγώ!)

Η μόνη διαφορά απ'το απλό razr είναι η μπαταρία. Και οι 2 συσκευές καλύπτονται από αυτό το thread.

Μάλιστα, άρα γράφω εδώ ;) Ξέρει κανείς γιατί δεν έρχεται επίσημα από τις εταιρίες το κινητό αυτό; Θα ήταν η ιδανική πρόταση, αλλά το βρίσκω μόνο σε σκρουτζομάγαζα. Θα ήθελα να πάω κάπου να το δω από κοντά, κυρίως να δω αν είναι ίδια "γκουμούτσα" με το Galaxy S3 αν και το μέγεθος τους διαφέρει.

Αντιπροσωπεία για Service υπάρχει;

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Μάλιστα, άρα γράφω εδώ ;) Ξέρει κανείς γιατί δεν έρχεται επίσημα από τις εταιρίες το κινητό αυτό; Θα ήταν η ιδανική πρόταση, αλλά το βρίσκω μόνο σε σκρουτζομάγαζα. Θα ήθελα να πάω κάπου να το δω από κοντά, κυρίως να δω αν είναι ίδια "γκουμούτσα" με το Galaxy S3 αν και το μέγεθος τους διαφέρει.

Αντιπροσωπεία για Service υπάρχει;

Για να το δεις από κοντά δεν ξέρω που. Στο περίπου δες εδώ http://phone-size.com/?s=22%2C1%2C3. Συμπλήρωσε το μέγεθος κτλ της οθόνης σου στα πεδία επάνω. Το s3 είναι λίγο πιο ψηλό.

Service υπάρχει στην Cellcom, Αθήνα.

Σε ευχαριστώ, χρήσιμο Site!!

Ξέρει κανείς, αν το πάρω από Amazon Γερμανίας, αν θα έχει κανονικά εγγύηση εδώ και φυσικά Αγγλικά / Ελληνικά μέσα; Μου βγαίνει .. 310 ευρώ!!

Και λέω να το χτυπήσω ;)

---------------

Γεια σε όλους. Ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις ως κάτοχος ενός razr. Έχω παρατηρήσει ένα καμένο pixel στην οθόνη μου. Φτάνει το ένα καμένο pixel για να ζητήσω αλλαγή της οθόνης αφού είμαι ακόμα μέσα στην εγγύηση ή χρειάζεται συγκεκριμένος μεγαλύτερος αριθμός; Δεύτερον μετά την αναβάθμιση του λογισμικού σε 4 η οθόνη δεν σβήνει όταν την πλησιάζω στο αυτί μου όπως έκανε πριν την αναβάθμιση και να ξανανάβει όταν το απομακρύνω κάτι πολύ χρήσιμο κατά τη γνώμη μου. Δοκίμασα όλες τις ρυθμίσεις αλλά δεν μπόρεσα να βρω άκρη. Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει;

• The title was changed to Motorola RAZR XT910