Adjoint Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Από τότε που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το winamp (σε έκδοση 1 και κάτι) δεν το έχω αλλάξει με κανένα.Έχω δοκιμάσει και άλλα βέβαια αλλά κανένα δεν μου φάνηκε τόσο ωραίο στη χρήση.Πολύ απλό και μικρό με πολλά και ωραία skin και plugin. Πολύ καλοί converter και πάρα πολύ καλή δουλειά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 εγω χρησημοποιω itunes..μου αρεσει πολυ τα εχω οργανομενα σε λιστες ανα ειδος και με την διαθεση που εχω ακουω 50 τραγουδια που εχω σε καθε playlist Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Παλιοτερα το Foobar τωρα ο Windows Media Player 12. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eSSpy Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 winamp :music: :up: Παράθεση Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά για το ΚΑΛΟ της ΓΛΩΣΣΑΣ και του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!!! Πετάμε τα γκρικλις στα σκουπίδια για πάντα , όλοι μαζί μπορούμε ... no greeklish plz !!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJman Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Εγω ειμαι κλασικος Windows Media Player. Αφου τα παιζει ολα με ffdshow γιατι να βαλω κατι αλλο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts