jopilot Δημοσιεύτηκε October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 10, 2011 Σήμερα απο το μεσημέρι οι serves δείχνουν να χουν πρόβλημα. Δεν υπαρχει δυνατότητα να συνδεθει στο ιντερνετ twitter κλπ. Απο ότι είδα και στο twitter απο την ΒΒ δηλώνουν προβλήματα σε Ευρώμη και Μέση Ανατολή. Κάποιος να παρατήρησε κάτι? Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Aκριβώς το ίδιο πρόβλημα παρατήρησα κι εγώ. Είναι θέμα cosmote ή RIM? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 RIM είναι το πρόβλημα. Υπομονή Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. October 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Πάνω που έφτιαξε πάλι τα ίδια! Επιεικώς απαράδεκτο η μισή Ευρώπη εκτός και βάλε και τα Εμιράτα! Έλεος ούτε emails τώρα. Αντε να δούμε... Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Μου έχουν σπάσει τα νεύρα! Το θέμα είναι ότι μετά το πατατρακ μόλις ξε-τσεκάρω το mobile-network η συσκευή μου κάνει reboot!!! Έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. October 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Πακέτο. Πολύ άγχος μου βγαίνει όχι με το browsing αλλα με τα emails ούτε λαμβάνω ούτε στέλνονται παρόλο που δείχνουν ότι φεύγουν κανονικά απο το ΒΒ !...Παρόλα αυτά στο δικό μου 9780 όταν ξετσεκάρω το mobile network Δεν κάνει Reboot.... Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 reboot, όχι, δε μου προέκυψε κάτι τέτοιο. Πάντως το πρόβλημα κρατά μέχρι κι αυτή τη στιγμή! Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. October 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Τα κατάφερε πάλι η RIM....βλέπω τις παραγγελίες στα i phone να εκτοξεύονται...Το πρόβλημα παραμένει....Με cosmote Που επικοινώνησα γνωρίζαν μόνο για χθες! Σήμερα απλά..δεν πήραν χαμπάρι.... Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 I confirm! Συνεχίζει και αρχίζει να μου τι δίνει στα νεύρα... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Κάτι νεώτερο απο τη RIM για το πότε θα επανέλθει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Κάτι νεώτερο απο τη RIM για το πότε θα επανέλθει? Εμένα ακόμη τίποτα! Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ακόμα υπάρχει το πρόβλημα 2 μέρες μετά. Αρχίζει να με εκνευρίζει.... Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfakelos Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Πήρα πριν από λίγο την cosmote τηλέφωνο και μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα στο σερβερ της cosmote. Οπότε blackberry και emails γιοκ! Το πρόβλημα με τον σερβερ της rim, λύθηκε, τώρα έχουμε και της cosmote...... :-( Παράθεση God grant me the serenity to accept the things I can not change. Courage to change the things I can and the wisdom to know the difference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Κάποιος φίλος μου πρόσφατα, είχε αναφέρει οτι η Vodafone έδωσε επιστροφή χρημάτων λόγω προβλημάτων BIS στο δίκτυό της.... Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Δεν είναι μόνο ο σερβερ της κοσμοτε... χαζομάρες σου είπαν.. Και στη βόιδαφον το ίδιο γίνετε Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα είναι εντάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Καμία. Εμένα έχουν αρχίσει ανά διαστήματα και σκάνε μερικά email πάντως. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 κι εμένα καθε 2 ώρες περίπου σκανε 3 με 4 μαζί αλλα μόνο μαιλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ήρθε και μήνυμα από Vodafone: "Ορισμένοι χρήστες Blackberry αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις υπηρεσίες Blackberry σε διάφορα δίκτυα στην Ελλάδα, Ευρώπη, Μ. Ανατολή και Αφρική. Η εταιρεία Research in Motion που παρέχει τις υπηρεσίες αυτές, εργάζεται για την άμεση αποκατάστασή τους. Θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο". Οπότε υπομονή... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Πόσο υπομονή ακόμη 2 μέρες είναι το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 http://www.bbc.co.uk/news/technology-15256998 http://www.bbc.co.uk/news/technology-15270955 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolj82 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 παιδιά μόλις άκουγα bbc, αυτό που είπαν είναι το εξής: Σήμερα το πρόβλημα εξαπλώθηκε και στη βόρεια αμερική που μέχρι τώρα είχε μείνει ανεπηρεάστη και επίσης τόνισαν ότι δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση από τη blackberry για το πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. October 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Αυτο που παρατήρησα πάντως είναι ότι η μπαταρία μου γονατίζει αυτές τις μέρες! Με ΒΒ 9780 που κρατούσε 2-3 μέρες. Αυτες τις 3 μέρες το φορτίζω κάθε μέρα. Έκανα sign out απο το ΒΒ protect γιατί προσπαθεί να συνδέεται χωρίς φυσικά αποτέλεσμα. Πιστεύω τουλάχιστον να έχουμε μπαταρία...αυτό μας έλειπε..Ο εφιάλτης πάντως καλά κρατεί. Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 online ενημέρωση από την RIM.... http://uk.blackberry.com/serviceupdate/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Βγήκε service update. Στο δικό μου φαίνεται πως λειτουργούν όλα πάλι κανονικά. Ελπίζω αύριο να είναι για όλους εντάξει πλέον. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts