Muck Smith Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος angel1979 (21 Οκτ. 2004 , 16:10) hello, ειμαι καινουργιος σε αυτο το forum και θα ηθελα να ρωτησω κατι. που μπορω να βρησκω προγραμματα/παιχνιδια ***************για Windows mobile Pocket Pc????? :) .... στο myphone όμως δεν είσαι καινούριος.... άρα ξέρεις τους κανόνες για το τι γράφουμε και τι όχι στα ποστ μας. τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Muck Smith (22 Οκτ. 2004 , 01:16) .... στο myphone όμως δεν είσαι καινούριος.... άρα ξέρεις τους κανόνες για το τι γράφουμε και τι όχι στα ποστ μας. Δεν εγραψα c--r---a---c---k---e---d , αλλα την λεξη σπασμενο. δεν ηξερα οτι απαγορευετε και αυτη η λεξη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος angel1979 (22 Οκτ. 2004 , 10:34) Δεν εγραψα c--r---a---c---k---e---d , αλλα την λεξη σπασμενο. δεν ηξερα οτι απαγορευετε και αυτη η λεξη Απαγορεύονται και τα συνώνυμα :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastrengo Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill (21 Οκτ. 2004 , 12:50) αν και εχω απαντησει πολλες φορες σε αυτην την ερωτηση και φοβαμαι μη γινω κουραστικος, θα το πω αλλη μια φορα. εγω εχω αυτο με το 2210 και δεν εχω κανενα προβλημα. αν εχεις πιστωτικη με 60€ ειναι στο σπιτι σου. 110 τα θεωρω πολλα για ενα modem οσο καλο κι αν ειναι... Ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη , μάλλον εκεί θα καταλήξω :) "Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis76 Δημ. October 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2004 1)Μία για απλά σκαριφήματα ή ακόμα και κατόψεις 2)Μία για έσοδα-έξοδα Ευχαριστώ! Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a621 Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Καινουργιος στα ppc κατοχος ενος ΙΜΑΤΕ PDA2K μολις 1 ημέρα. Αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα: 1. Προσπαθώ να στειλω και να λαβω email και ενω εχω setup τα παντα όπως και στο Ρ900 που ειχα και δουλευε, εδω μου λεει connecting και κολαει εκεί δεν κάνει τίποτα μόνο την συνδεση του GPRS σηκώνει. Internet σελίδες βλέπω κανονικά. Αλήθεια υπάρχει εναλλακτικό messaging/email software? 2. Προσπάθησα να στείλω fax με το truefax αλλά μου λέει Carrier Not Detected (δεν εχω φαχ γραμμή από την Voda αλλά νόμιζα ότι γίνεται μέσω GPRS γιατί στο manual λεει ότι πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το GPRS). Ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτό? 3. Υπάρχει τρόπος να κάνω το ppc να μοιαζει με ΧΡ δηλαδη να έχει desktop με εικονίδια και background? 4. Υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο free? Ο Σοφότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι αυτός που σοφά χρησιμοποιεί την σοφία των άλλων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a621 Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Τελικά τα προβλήματα 1,2, & 4 τα έλυσα. Το ένα το έλυσα με reset Το 2 δεν το έλυσα αλλά από ότι κατάλαβα απαιτεί την λειτουργία fax γραμμης από την Voda To 4 το βρήκα Τώρα μένει το 3 για το desktop. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Thanks Ο Σοφότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι αυτός που σοφά χρησιμοποιεί την σοφία των άλλων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) lisi gia 3: http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=10928 ;) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Ερώτηση κρίσεως: Ενα pda με windows 2003 και ενα κινητό/pda με windows mobile 2003, είναι συμβατά μεταξύ τους; Μπορεί η εφαρμογή που τρέχει στο ένα να τρέξει χωρίς πρόβλημα και στο άλλο; Άκουσα οτι δεν γίνεται και μου φαίνεται εντελώς παράλογο.. Εχω πχ το ipaq 2210.Τα προγράμματα που τρέχω σε αυτό, αν πάρω το Qteq 2020, θα τρέχουν; Το Destinator 3 πχ παίζει και στα δύο; (και όποια άλλη εφαρμογή) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) sxedon oles ine simvates. to dest 3 paizei sigura. isws kapoies efarmoges pu kamun customize to shell den pezun ok (spb, battery pack etc). Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 xeris kapios pos o netfront mpori na diavasi elinika?pos na prosthesoume 1253 code page? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Γειά σας παιδιά! Να ρωτήσω, έχω το ipaq 1940 και θέλω μέσω του bluetooth να στέλνει το pc στο ipaq ήχο και να τον ακούω μέσω των ηχείων του ipaq! Κάτι σαν αναμετάδοση δηλαδή! Όπως ακριβώς γίνεται και αν συνδέσουμε ένα bluetooth ακουστικό με το pc και ακούμε ότι ακούγεται στα ηχεία του pc. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να κάνει τέτοια δουλειά? Ευχαριστώ! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 το 1940 δεν υποστηρίζει heaset profile όπως το 5550 ή το 4700. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 1 Νοέ. 2004 , 00:12) το 1940 δεν υποστηρίζει heaset profile όπως το 5550 ή το 4700. Δηλαδή ούτε μέσω προγράμματος γίνεται? Ευχαριστώ Αλέξη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 ίσως με το Hack Που γινόταν στο 2210 αλλά και πάλι δεν γνωρίζω. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 απλά βάζεις τα κατάλληλα fonts στο ππσί και διαλέγεις να σου εμφανίζει τις σελίδες με αυτό το φοντ. :) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 ok kala ta pas sinexise pano sto kalo stamatises:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 1 Νοέ. 2004 , 00:20) απλά βάζεις τα κατάλληλα fonts στο ππσί και διαλέγεις να σου εμφανίζει τις σελίδες με αυτό το φοντ. :) mmmmm.....metaferthike mporis na dosis leptomeries alex? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 vale gr fonts sto /windows/fonts Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2004 Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να βάλω ελληνικά (+ στο Word, Excell) σε ένα iPAQ 1915. Είναι της αδελφής μου... Ευχαριστώ πολύ Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanni Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 θα ήθελα την βοήθειά σας... έβαλα σήμερα το Wisbar Advance 2 να το δοκιμάσω στο PocketPc μου και μόλις το άνοιξα κόλλησε το ppc και αναγκάστηκα να το κλείσω από το Power button, τώρα δεν ανοίγει το ppc με τίποτα ούτε με soft reset, ούτε εάν βγάλω την μπαταρία και την ξαναβάλω...ουσιαστικά δείχνει νεκρό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 κάνε hard reset αλλά θα χάσεις ό,τι έχεις μέσα. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RFPOWER Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Παιδια εαν μπορει καποιος να μου πη πως καποια εφαρνογη η game που φορτωνουμε επιλεγουμε να παει στην sdram και οχι στην ενσωματωνενη μνημη που μου τα φορτωνει? Ευχαριστω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος RFPOWER (11 Νοέ. 2004 , 22:20) Παιδια εαν μπορει καποιος να μου πη πως καποια εφαρνογη η game που φορτωνουμε επιλεγουμε να παει στην sdram και οχι στην ενσωματωνενη μνημη που μου τα φορτωνει? Ευχαριστω? η ενσωματομενη μνημη ειναι η sdram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RFPOWER Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Φιλε Exposed_Bone εκανα λαθος στην SD 512 MB θελω να πανε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts