Jump to content

Help Desk: Προβλήματα και λύσεις για software+hardware

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill (15th December 2003, 11:27 )

με αυτες τις ρυθμισεις το εκανα και γω,χωρις extra εντολες κτλ και μου εβγαζε οτι η σελιδα δεν μπορει να ανοιξει. απ' οτι θυμαμαι ειχα αλλαξει και προφιλ στο τ630(πλεον) για internet και οχι wap.

anyway, θα το δοκιμασω αργοτερα, γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια υποτιθεται :p και θα επανελθω με τα αποτελεσματα.

thanks alex, και την προηγουμενη φορα οφειλω να ομολογησω οτι ησουν προθυμος να βοηθησεις αλλα τοτε δεν ειχες ακομα καποιο μηχανημα με 2003 στα χερια σου.

το t630 είναι σαν το τ610, θέλει να φτιαξει ειδικό προφίλ νομίζω. πάντως και εγώ είχα πρόβλημα με το τ610... παλιά... η υλοποίηση του bt στην SE είναι χειρότερη και από αυτή των υπέρυθρων στα ΝΟΚΙΑ... :mad:

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Alexkass to skeftome gia PDA.Tha ta3idepso sto Dubai se kamia evdomada kai opos 3erete ekei eine ola aforologita p.x P900 sta 730USD. Lipon vrika to iPAQ5440 sta 720USD kai to ipaq3970 sta 610USD.Eseis ti lete.kathoiti den 3anaeixa PDA.Mexri tora volevomouna me to Palmtop mou.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος millis (15th December 2003, 12:45 )

Alexkass to skeftome gia PDA.Tha ta3idepso sto Dubai se kamia evdomada kai opos 3erete ekei eine ola aforologita p.x P900 sta 730USD. Lipon vrika to iPAQ5440 sta 720USD kai to ipaq3970 sta 610USD.Eseis ti lete.kathoiti den 3anaeixa PDA.Mexri tora volevomouna me to Palmtop mou.

720 δολλάρια το 5450 είναι πάρα πολλά. τωρα το βρίκεις 400+ ευρώ

όσο για το 3970 πιο κάτω, ακόμη.

το π900 εδώ κάμεο 750 νομίζω άρα δεν βλέπω λόγο γιατί να χάσεις την εγγύηση.

:)

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill (15th December 2003, 11:27 )

με αυτες τις ρυθμισεις το εκανα και γω,χωρις extra εντολες κτλ και μου εβγαζε οτι η σελιδα δεν μπορει να ανοιξει. απ' οτι θυμαμαι ειχα αλλαξει και προφιλ στο τ630(πλεον) για internet και οχι wap.

anyway, θα το δοκιμασω αργοτερα, γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια υποτιθεται :p και θα επανελθω με τα αποτελεσματα.

thanks alex, και την προηγουμενη φορα οφειλω να ομολογησω οτι ησουν προθυμος να βοηθησεις αλλα τοτε δεν ειχες ακομα καποιο μηχανημα με 2003 στα χερια σου.

mporeis na pakseis sto forum tou t610. eixa kanei post analutika tis ruthmiseis gia gprs, mia kai eixe arketa texnika themata.. dustuxos den prolavaino na to psakso pali na sto kano post.

Good luck,

επιτελους τα καταφερα :up: :up:

ο stigmabuster εδωσε το στιγμα του :)

οι ρυθμισεις μου ηταν κατα βαθος σωστες, και στο ipaq ειχα δημιουργησει μια συνδεση οπως αυτη που αναφερει ο αλεξης.δηλαδη μονο με τον αριθμο κλησης,Username και pasword, χωρις extra εντολες και dialing rules, αλλα και στο t630 υπηρχε το σωστο προφιλ για Internet. το προβλημα ηταν οτι οι λογαριασμοι δεδομενων στο κινητο μου ηταν με τη σειρα που δημιουργηθηκαν: live, mms, internet, ενω θα επρεπε να εχει δημιουργηθει πρωτα ο λογαριασμος για το Internet και μετα οι υπολοιποι. ακουσον ακουσον ρε παιδια!! που να το φανταστω αυτο το πραμα?

απο κει και περα τα πραγματα ηταν ευκολα. εσβησα ολα τα data accounts απο το κινητο, δημιουργησα πρωτο ενα αλλο για internet και σε λιγα λεπτα το Myphone ηταν στην οθονη του 2210!!!!!!!

σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια και συγνωμη αν επρηξα μερικους με τα pm μου!!! :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill (15th December 2003, 18:45 )

επιτελους τα καταφερα :up: :up:

ο stigmabuster εδωσε το στιγμα του :)

οι ρυθμισεις μου ηταν κατα βαθος σωστες, και στο ipaq ειχα δημιουργησει μια συνδεση οπως αυτη που αναφερει ο αλεξης.δηλαδη μονο με τον αριθμο κλησης,Username και pasword, χωρις extra εντολες και dialing rules, αλλα και στο t630 υπηρχε το σωστο προφιλ για Internet. το προβλημα ηταν οτι οι λογαριασμοι δεδομενων στο κινητο μου ηταν με τη σειρα που δημιουργηθηκαν: live, mms, internet, ενω θα επρεπε να εχει δημιουργηθει πρωτα ο λογαριασμος για το Internet και μετα οι υπολοιποι. ακουσον ακουσον ρε παιδια!! που να το φανταστω αυτο το πραμα?

απο κει και περα τα πραγματα ηταν ευκολα. εσβησα ολα τα data accounts απο το κινητο, δημιουργησα πρωτο ενα αλλο για internet και σε λιγα λεπτα το Myphone ηταν στην οθονη του 2210!!!!!!!

σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια και συγνωμη αν επρηξα μερικους με τα pm μου!!! :rolleyes

Θα μπορούσες να βάλεις σαν αριθμό κλίσης το *99***3# και θα χρησιμοποίησε το account που ήθελες

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (15th December 2003, 19:32 )

Θα μπορούσες να βάλεις σαν αριθμό κλίσης το *99***3# και θα χρησιμοποίησε το account που ήθελες

ουπς!! να και αλλη μια πληροφορια, αν και καθυστερημενη. δεν ειχα ιδεα τι σημαινει το ***1. οσο ζει κανεις μαθαινει :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill (15 Δεκ. 2003 , 19:37)

ουπς!! να και αλλη μια πληροφορια, αν και καθυστερημενη. δεν ειχα ιδεα τι σημαινει το ***1. οσο ζει κανεις μαθαινει :o

έτυχε να μην μπω καθόλου στο faq στα τελευταία σου post για να σου το πω!

Καλά ο alexkass δεν το ήξερε? :cry: :wacko: :whistle: :whistle:

@alexkass

μήπως σε έπιασα αδιάβαστο ? :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (15 Δεκ. 2003 , 19:32)

ontos to noumero orizei poio vpn tha xrisimopoieithei. ostoso epeidi kai o idios exo t610 otan itan stin 2i i thn 3i thesi DEN leitourgouse merikes fores - isos software bug. I m glad pou ta kataferes. akolouthoun exciting meres.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stigmabuster (15 Δεκ. 2003 , 21:24)

ontos to noumero orizei poio vpn tha xrisimopoieithei. ostoso epeidi kai o idios exo t610 otan itan stin 2i i thn 3i thesi DEN leitourgouse merikes fores - isos software bug. I m glad pou ta kataferes. akolouthoun exciting meres.

αυτό το πρόβλημα το είχα μόνο σε 2002

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (15 Δεκ. 2003 , 21:00)

έτυχε να μην μπω καθόλου στο faq στα τελευταία σου post για να σου το πω!

Καλά ο alexkass δεν το ήξερε? :cry: :wacko: :whistle: :whistle:

@alexkass

μήπως σε έπιασα αδιάβαστο ? :p

χμμμ... νομίζω εγώ στο είχα πει αυτό παλιά... :whistle: ;)

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (15 Δεκ. 2003 , 23:40)

χμμμ... νομίζω εγώ στο είχα πει αυτό παλιά... :whistle: ;)

Αυτό το έμαθα από μια :o από την εξυπηρέτηση πελατών της cosmote

:cool:

Alexkass το "πως να κατεβασετε αρχεία από το irc" είναι κλειδωμένο και έτσι απευθύνω την ερώτηση εδώ.

Μερικοί fsrevers βγάζουν το εξής μήνυμα

This server is using an alternate server method,

please make sure your DCC Server is active and

set to port 59. /dccserver +sc on 59.

Πως στο καλό συνδέεσαι με αυτούς; Εχω τις ρυθμίσεις που λένε αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ. Εχεις τίποτε υπ' όψιν σου;

Ευχαριστώ

vα ρωτησω και γω κατι με το Irc, αφου εγινε η αρχη.. ;)

2-3 μερες τωρα δεν εχω καταφερει να μπω σe κανενα server!! μονο σε μενα συμβαινει ή υπαρχει γενικοτερο προβλημα?

ps:εχω βαλει αγγελια στο buy and sell και ζητω cf modem.υπαρχει τιποτα?(το γραφω και δω για να το δουν οι χρηστες ppc)

@spin: βάλε τις ρυθμίσεις ή γράψε την εντολή και κάμε επανεκκίσηση. πολλές φορές μπορει να φταίει και ο σέρβερ.

@psybill: προσωπικά συνδέομαι μια χαρά. έλεγξε την σύνδεσή σου. ;)

Alex = the best!

@Alexkass Ευχαριστώ. Τα κάνω αυτά αλλά τίποτε. Ισως να έχουν πρόβλημα οι servers. Πάντως βεβαιώθηκα ότι δεν θέλει τίποτε "περίεργο"

@psybill Και εγώ συνδέομαι χωρίς πρόβλημα. Μήπως σε έχουν κάνει ban;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spin (23 Δεκ. 2003 , 07:33)

@psybill Και εγώ συνδέομαι χωρίς πρόβλημα. Μήπως σε έχουν κάνει ban;

οχι ενταξει :p :o

χτες το βραδυ μπηκα κανονικα!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spin (23 Δεκ. 2003 , 07:33)

@Alexkass Ευχαριστώ. Τα κάνω αυτά αλλά τίποτε. Ισως να έχουν πρόβλημα οι servers. Πάντως βεβαιώθηκα ότι δεν θέλει τίποτε "περίεργο"

όντως, πολλές φορές υπάρχουν προβλήματα. επίσης τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει μια "έλλειψη" σε υλικό... :worry:

Alex = the best!

:(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (23 Δεκ. 2003 , 09:56)

όντως, πολλές φορές υπάρχουν προβλήματα. επίσης τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει μια "έλλειψη" σε υλικό... :worry:

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν :wacko: :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stigmabuster (24 Δεκ. 2003 , 00:55)

pantos meta apo epistameni ereuna to provlima den einai toso sto uliko oso stin entoli @find..

ίσως. στο Pop-up σου βγάζει πολύ λίγα προγράμματα που κάνουν match... :worry:

Alex = the best!

Αλεξ, σκεφτομαι να παρω ενα IPAQ to 1940--exei nomizo bt- αλλα ψαχνω να δω που θα υτο αγορασω φθηνα ον λαιν εστω και με αντικαταβολη γιατι δεν θελω να δωσω πιστωτικη καρτα. Θελω μια γνωμη και φυσικα να εισαι ευχαριστημενος με αυτο που ειχες. Αληθεια συμφερει να το παρω απεξω?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 21century (27 Δεκ. 2003 , 22:42)

Αλεξ, σκεφτομαι να παρω ενα IPAQ to 1940--exei nomizo bt- αλλα ψαχνω να δω που θα υτο αγορασω φθηνα ον λαιν εστω και με αντικαταβολη γιατι δεν θελω να δωσω πιστωτικη καρτα. Θελω μια γνωμη και φυσικα να εισαι ευχαριστημενος με αυτο που ειχες. Αληθεια συμφερει να το παρω απεξω?

Κατά την άποψη μου ΜΟΝΟ απο το εξωτερικό σε συμφέρει να το πάρεις

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...