Jump to content

Help Desk: Προβλήματα και λύσεις για software+hardware

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το εχω υπ'οψιν μου αυτο.δουλευει οκ σε s100;το εχεις δοκιμασει;

καλα δουλευε, αλλα το απο τοτε που επαψε να ειναι freeware το εχω παρατησει. το trial κοβει πολλες απο τις δυνατοτητες του προγραμματος.

Παιδια καποιο prog για να φτιαχνω themes? Κατεβασα το theme generator αλλα δεν κανει καλη δουλεια, ο φοντος ειναι μαπα με λιγα χρωματα κ pixelιασμενος ενω την original εικονα την δειχνει κανονικα στο αλμπουμ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καποιο prog για να φτιαχνω themes? Κατεβασα το theme generator αλλα δεν κανει καλη δουλεια, ο φοντος ειναι μαπα με λιγα χρωματα κ pixelιασμενος ενω την original εικονα την δειχνει κανονικα στο αλμπουμ.

Aπο οτι βρηκα ,υπαρχει και αυτο: ThemeMaker McDeb :) ->iphone-forum.org ;)

http://www.mcdeb.com/tmmcdeb/

Δεν το δοκιμασα ομως

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δεν το δοκιμασα ομως

Το thememaker ειναι το πιο πλήρες που υπάρχει. Δεν θα βρείτε καλύτερο.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Δεν το δοκιμασα ομως

Γμτ μου κανει τα ιδια με το αλλο προγραμμα... anyway θα εχει προβλημα ισως η οθονη :fool:

Καποια αλλα που εκανα λειτουργουν. Θενξ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδια, έχω ένα πρόβλημα με το ppc μου. Θέλω να συνδεθω με gprs με το κινητό μου μέσω bluetooth με vodafone για να μπω ίντερνετ αλλά δεν έχω βρεί πουθενά τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο ppc ή/και στο κινητό. Αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει please....Thanks:)

Καλημέρα,

σκέφτομαι να αγοράσω το παραπάνω PDA και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να εγκαταστήσω και να τρέξω εφαρμογές java καθώς επίσης αν υπάρχουν εφρμογές γραφείου διαθέσιμες freeware ή πρέπει να αγοράσω από κάπου

Ευχαριστώ

Guest lagoudakis
παιδια η τελευταια εκδοση του sprite backup ειναι η 3.1.4; δουλευει καλα με το s100; γιατι στο 2020 που την ειχα βαλει σερνοταν μετα το ppc,εγκατασταση γινεται στην καρτα μνημης η πρεπει να μπει στην εσωτερικη μνημη;

Φίλε Λαγουδάκη αυτή είναι πράγματι η τελευταία έκδοση από όσο γνωρίζω (3.1.4). Το έχω στο S100 μου και δουλεύει άψογα. Δεν ξέρω αν γίνεται εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης, εγώ το έχω βάλει στην κύρια μνήμη. Το έκανα αυτό επειδή για να κάνει backup σταματάει όλες τις λειτουργίες του κινητού και θεώρησα (αυθαίρετα) ότι ίσως να δημιουργηθεί λειτουργικό πρόβλημα αν το εγκαταστήσω στην κάρτα μνήμης...

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το 2020ί!

Όλα μια χαρά με το activesync ώσπου σήμερα

δεν ήθελε να τίποτα να συνδεθεί προσπάθησα

τα πάντα έβγαλα ξαναέβαλα το 4.1 τίποτα...

Υπάρχει κάποια λύση; Σε σύνδεση με καλώδιο

αναφέρομαι.

Ευχαριστώ!

Μην μου πείτε hard reset βαριέμαι να τα περνάω

όλα ξανά μέσα...

:(

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Μουχαχαχαχαχαχαχα :devil: :devil: :devil:

Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα φιλτατε...

Η πλακα ειναι οτι ενω στα options του active sync ελεγε οτι εχει συνδεθει με usb το κανονικο παραθυρο ελεγε οτι δεν ειναι συνδεδεμενο.. :whip:

Προσπαθουσα καθε φορα να βρω λυση αλλα κατεληγα καπως ετσι -> :drool:

Οποτε η κανεις sync μεσω wifi ή μεσω bt ή κανεις ενα ωραιοτατο φορματ :innocent: περνας μεσα τα προγραμματα σου κ τις ρυθμισεις κανεις ενα full backup :tease: κ καθε φορα που δεν συνδεεται κανεις ενα φορματ κ μετα restore.

Μην ανυσηχεις δεν παιρνει πολυ ωρα το restore. Να φανταστεις οτι εγω εκανα καθε μερα φορματ στο 2020 για να συνδεθει. :respect: Παλι καλα τωρα την εχω γλιτωσει προσωρινα. :heat: . Εκτος αμα κανει κανα μαγικο το pc σου (harry potter style) κ καταφερει να συνδεθει.

Αυτα τα ολιγα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παραθετω κ μια φωτο για να δειτε τι γινοταν

http://img430.imageshack.us/img430/7838/913954959956945954945953964959.th.jpg

Α επι την ευκαιρια πως μπορω ρε παιδια να σωσω offline σελιδες στο 2020? Δεν λειτουργει αυτο με τον IE κ τα mobile favorites.:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τώρα που δεν μπορώ να κάνε sync πως θα το κάνω το

full backup?

Και με ποιο πρόγραμμα κάνω backup?

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Guest lagoudakis
Φίλε Λαγουδάκη αυτή είναι πράγματι η τελευταία έκδοση από όσο γνωρίζω (3.1.4). Το έχω στο S100 μου και δουλεύει άψογα. Δεν ξέρω αν γίνεται εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης, εγώ το έχω βάλει στην κύρια μνήμη. Το έκανα αυτό επειδή για να κάνει backup σταματάει όλες τις λειτουργίες του κινητού και θεώρησα (αυθαίρετα) ότι ίσως να δημιουργηθεί λειτουργικό πρόβλημα αν το εγκαταστήσω στην κάρτα μνήμης...
φιλε zoo σε ευχαριστω:) για την απαντηση,θα το δοκιμασω,πιστευω να ειναι οκ και να μην εχω τα προβληματα που ειχα στο 2020

...ή κανεις ενα ωραιοτατο φορματ περνας μεσα τα προγραμματα σου κ τις ρυθμισεις κανεις ενα full backup* κ καθε φορα που δεν συνδεεται κανεις ενα φορματ κ μετα...

*με το που θα κανεις φορματ δεν το συζητω θα συνδεθει, απλα θα κανεις την εγκατασταση των εφαρμογων κ το backup ενω θα εχεις το ppc συνεχως στο cradle

[sIGPIC][/sIGPIC]

α δηλαδή το format δεν το γλιτώνω...

OMG...

Και δεν μου απάντησες με ποιο πρόγραμμα θα

κάνω backup?

Και κάτι ακόμα, να αφήσω όλα τα προγράμματα

στην κάρτα μνήμης έτσι όπως είναι μετά το format

αν κάνω μία συντόμευση θα μπορώ να τα τρέξω κανονικά;

:)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...