Jump to content

Help Desk: Προβλήματα και λύσεις για software+hardware

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hi.. Eimai noobaki sta PPC kai akoma eimai stin ekserevnisi.. :P

Exo to Qtek S100 kai meta apo polles prosthafereseis programaton pote stin sd pote stin kiria mnimi..exo diples kai triples sidomefseis sto Start/programs...

Ksero oti ekei mporo na prostheso sidomefseis me to resco explorer...pos omos mporo na afereso/diagrapso aftes pou den thelo?

Thnx.. :)

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hi.. Eimai noobaki sta PPC kai akoma eimai stin ekserevnisi.. :P

Exo to Qtek S100 kai meta apo polles prosthafereseis programaton pote stin sd pote stin kiria mnimi..exo diples kai triples sidomefseis sto Start/programs...

Ksero oti ekei mporo na prostheso sidomefseis me to resco explorer...pos omos mporo na afereso/diagrapso aftes pou den thelo?

Thnx.. :)

πάλι με το resco explorer πήγαινε : windows/start_menu και κάνε τα πράγματα όπως ακριβώς θες :)

πάλι με το resco explorer πήγαινε : windows/start_menu και κάνε τα πράγματα όπως ακριβώς θες :)

Thnx :)

Btw.. den mou doulevi to reg editor tou resco explorer.. :(

Diavasa oti afto ginete ama metafereis to fakelo allou i an to sviseis manual..

Afto ekana ego.. copy/paste apo tin kiria mnimi..stin sd..(meta katalava pos ginete egatastasi apefthias stin sd.. :P)

Anywayz..to apegatastisa kai to egatestisa pali..alla pali..den me afinei na tsekaro to koutaki pou energopii to reg editor.. :/

Etsi lipon..anagastika na valo ksexoristo programataki gia afti ti douleia..

Γιά σας,

Εχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα για weather, συγκεκριμένα το (PocketWeather_1.2). Ηθελα να μου πεί κάποιος γενικά πως δουλεύουν τέτοιου είδους προγράμματα? Δηλαδή τι πρέπει να κάνω για να κατεβάζω καιρό στο PPC(QtekS-100) μέσο του DesktopPC μου? Διότι για να κατεβάζω καιρό απ'ευθείας στο PPC μου μέσο internet θα κοστίζει πολύ πιστεύω.

Σας ευχαριστώ

Φιλικά

Paul

Guest lagoudakis
εχει στις ρυθμισεις update το πατας και κανει ενημερωση,φθσικα πρεπει να ειναι στο ιντερνετ το pc σου και το s100 συνδεδεμενο με το καλωδιο ;)

Είναι νέος στα PocketPCs κ δεν γνωρίζω πολλά.Ένα απο τα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι πως οι πιο πολλές εφαρμογές που εγκαθιστώ δεν με 'ρωτάνε' που θέλω να γίνει η εγκατάσταση με αποτέλεσμα να γίνεται στον δίσκο που έχει μόνο 32Mbytes κ να γεμίζει..

Πως θα τις εγκαταστήσω στην SD?

Επίσης, υπάρχουν updates που βγάζει η MS για το λειτουργικό των PocketPCs? Υπάρχει σιτε αντίστοιχο του windowsupdate.com?

Guest lagoudakis
αν δεις την ωρα που κανεις εγκατασταση σου βγαζει 1 παραθυρο στο pc που μπορεις να πεις που θελεις να γινει η εγκατασταση

αν δεις την ωρα που κανεις εγκατασταση σου βγαζει 1 παραθυρο στο pc που μπορεις να πεις που θελεις να γινει η εγκατασταση

...ektos an einai .cab kai to egathistas mesa apo to ppc...

2-3 fores egatestisa teteia kai pigan stin kiria mnimi..

Yparxei kapoia epilogi na pigenoun stadar ola stin sd?

PS Ki ego noobaki eimai sta ppc... :P

Ναι μου βγάζει το path όμως στον υπολογιστή (C:\Program Files\blah blah) αφού μερικές εφαρμογές εγκαθιστούν κάποια αρχεία και στον Η/Υ...

Δεν με ρωτάει όμως σε ποιο φάκελο στο Pocket PC όμως... :(

Παιδιά έχω πρόβλημα ένα πρόβλημα εδώ και καιρό.Εχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά προγράμματα οικονομικού περιεχομένου (Money2005,SpbFinance & Cash Organizer05') αλλά και με τα 3 έχω πρόβλημα συγχρονισμού. Μέσα στο menu options του ActyvSync στο desktop μου κανένα απο τα παραπάνω προγράμμτα δέν είναι ενεργοποιήσημα για να γίνει ο συγχρονισμός.

Μήπως κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάποιο παρόμιο πρόβλημα?

Ευχαριστώ πολύ

Φιλικα

Paul

Exei kaneis kanena progr. gia na paizei to 2020i hxous *.amr

An nai kai mporei na to steilei EDO 8a hmoun ypoxreos.

thx

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Guest lagoudakis
Ναι μου βγάζει το path όμως στον υπολογιστή (C:\Program Files\blah blah) αφού μερικές εφαρμογές εγκαθιστούν κάποια αρχεία και στον Η/Υ...

Δεν με ρωτάει όμως σε ποιο φάκελο στο Pocket PC όμως... :(

περιεργο!!!λεω για το παραθυρο του active syn ε;οταν κανεις κλικ στο pc καποια στιγμη δεν σου λεει σε 1 παραθυρο οτι η εγκατασταση θα γινει στην main memory; απο εκει εγω διαλεγω αν θελω να παει στην storage

Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Acrobat Reader for Pocket PCs.

Τον κατεβαζω σε μορφή setup.exe κ το τρέχω απο τον υπολογιστή μου..

Αυτό ξεκινάει την εγκατάσταση κ με ρωτάει που θα γίνει, έχοντας σαν Path το C:\Program Files\Adobe, που όπως καταλαβαίνω είναι στον υπολογιστή μου κ το αφήνω έτσι..

Μετά απο λίγα δευτερόλεπτα, μου ανοίγει ένα παράθυρο το ActiveSync που με ρωτάει αν όντως θέλω την εγκατάσταση του προγράμματος με επιλογές ΝΑΙ κ ΟΧΙ. Επιλέγω ναι κ αυτό ηταν... :(

Όταν κάνεις εγκατάσταση βγάζει ένα παράθυρο στον υπολογιστή που σε ρωτάει αν θέλεις να γίνει η εγκατάσταση στον προεπιλεγμένο φάκελο (instal to default directory) και δίνει επιλογές Ναι - Όχι - Άκυρο. Αν πατήσεις Ναι θα γίνει εγκατάσταση στην κύρια μνήμη του κινητού. Αν πατήσεις Όχι θα σου βγάλει ένα άλλο παράθυρο από το οποίο επιλέγεις η εγκατάσταση να γίνει σε μία από τις επιλογές: Main Memory - Storage - Storage Card, διαλέγεις (πχ) Storage Card και γίνεται η εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης (δεν μπορείς να ορίσεις εσύ τον τελικό φάκελο εγκατάστασης).

Κι όμως δεν με ρώτησε καμία εφαρμογή κάτι τέτοιο..

Επαναλαμβάνω πως εγκαθιστώ τις εφαρμογές τρέχοντας το setup αρχείο..

Υπάρχει μήπως κι άλλος τρόπος να κάνω την εγκατάσταση?

Έχω το Ipaq 2210

Σύνδεσε το ppc σου, άνοιξε το active sync και πήγαινε στο μενού Tools -> Add/Remove Programs...

Δες αν είναι τσεκαρισμένη η επιλογή: Install program into the default installation folder και αν είναι ξε-τσέκαρέ την, τότε θα σε ρωτάει αυτό που σου είπα προηγουμένως.

Παρακαλώ φίλε μου. :)

Όσο για τις αναβαθμίσεις που ρώτησες προηγουμένως δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του MS Update γιατί δεν βγαίνουν από την MS αλλά από τον κατασκευαστή του ppc σου, οπότε ψάξε στο site του.

Σύνδεσε το ppc σου, άνοιξε το active sync και πήγαινε στο μενού Tools -> Add/Remove Programs...

Δες αν είναι τσεκαρισμένη η επιλογή: Install program into the default installation folder και αν είναι ξε-τσέκαρέ την, τότε θα σε ρωτάει αυτό που σου είπα προηγουμένως.

Kai episeis.. otan se rota nai i oxi...den rota an tha egatastisei to programa i oxi..alla an tha to egatastisei stin default thesi (kiria mnimi) i oxi...

An diladi epilekseis oxi.. tha sou dosei ti dinatotita na epilekseis na ginei i egatastasi stin Storage Card.. :)

Thanks subneo... Τώρα παρατήρησα το λάθος που έκανα εδώ και 2 μέρες απο κεκτημένη ταχύτητα... Thanx guyz! :)

Kαλησπερα παιδια..

Αγορασα το qtek 9100 κ αντιμετωπιζω προβλημα σε καποιες σελιδες.

Εχετε καμια ιδεα για κανενα αλλο ιντερνετ browser γιατι με τον ie δε βλεπω προκοπη..

μπορεις επισης να δοκιμασεις και τον opera για windows smartphones. απ ότι ξερω παιζει και σε ppc αλλα μονο με win 5.0 οπως το 9100, μεχρι βεβαια να βγει η επισημη version για ppc!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...