Johny-B Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 και καμια 10ρια χιλιομετρα απο το Διδυμοτειχο.επισης το στρατοπεδο μπορει να συγκριθει με αυτο της Αυλωνας.ειναι πολυ μεγαλο και εχει ταξιαρχεια μεσα και κοντα στα 10 κ.ψ.μ. Αν δεν κάνω λάθος μέχρι πριν λίγα χρόνια τουλάχιστον ήταν το μεγαλύτερο των Βαλκανίων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Αν δεν κάνω λάθος μέχρι πριν λίγα χρόνια τουλάχιστον ήταν το μεγαλύτερο των Βαλκανίων... Ναι, ναι, τώρα που το λες το θυμάμαι κι εγώ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Πασχω απο γλαυκωμα και στα δυο ματια με αρκετες βλαβες στο αριστερο και με υψηλες πιεσεις οπως ειχα αναφερει και παλαιοτερα... Πηρα τελικα στα χερια μου χαρτι τοσο απο ιδιωτη ιατρο οσο και απο πανεπιστημιακη κλινικη που γραφει οτι εχω δυναλογα βαρυ,για την ηλικια μου ,γλαυκωμα με σοβαρο περιορισμο του οπτικου μου πεδιου και σημαντικη εξαρτηση απο φαρμακευτικη θεραπεια + αναγκη για παρακολουθηση απο εξειδικευμενο κεντρο.... πιστευω να με διωξουν..ημαρτον...εχω αυτο το προβλημα συν 8 βαθμους μυωπια και στα δυο ματια + αστιγματισμο.. ολα αυτα υπαρχουν φυσικα και σε πληρη ιατρικο φακελο Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.1; U; en-us) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413) 13 fevrouariou mpainw sto 11o Syntagma pezikou tripolis. Kali thiteia na exoume.:) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonan Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Παιδιά υπάρχει κανένας ΔΕΑ Οικονομικου να ρωτησω 2-3 πραγματα? Παρουσιαζομαι 6οΣΠ Πεζικου, ειχα αποφασισει να δοκιμασω ΥΕΑ αλλα μου φαινεται οτι τα κωλοχαρτα (Master κλπ) στα οικονομικα δεν θα πιασουν τοπο γιατι λογικα απο εκει με στελνουν ΥΕΑ ΠΖ. Για βυσμα μην ρωτησετε καν...Ο,τι φερει ο Θεος/μοιρα/τυχη ή οπως θελετε. Καλη θητεια σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Πασχω απο γλαυκωμα και στα δυο ματια με αρκετες βλαβες στο αριστερο και με υψηλες πιεσεις οπως ειχα αναφερει και παλαιοτερα... Πηρα τελικα στα χερια μου χαρτι τοσο απο ιδιωτη ιατρο οσο και απο πανεπιστημιακη κλινικη που γραφει οτι εχω δυναλογα βαρυ,για την ηλικια μου ,γλαυκωμα με σοβαρο περιορισμο του οπτικου μου πεδιου και σημαντικη εξαρτηση απο φαρμακευτικη θεραπεια + αναγκη για παρακολουθηση απο εξειδικευμενο κεντρο.... πιστευω να με διωξουν..ημαρτον...εχω αυτο το προβλημα συν 8 βαθμους μυωπια και στα δυο ματια + αστιγματισμο.. ολα αυτα υπαρχουν φυσικα και σε πληρη ιατρικο φακελο Με τετοιο προβλημα υγειας μην σε πιανει πανικος! θα περασεις και απο επιτροπη και θα το παρεις το πολυποθητο I5. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 επειδη εδω ειναι ελλαδα να ξερεις οτι το δικο σου i5 μπορει να το εχει πληρωσει αλλος και να το εχει παρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 πιστεψε με hydro θα προτιμουσα να το ειχα πληρωσει...τες πα...αυτο που με ανησυχει ειναι μη βρεθει κανεις και μου πει να υπηρετησω κανονικα και βουτηχτουμε εκει μεσα... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 πιστεψε με hydro θα προτιμουσα να το ειχα πληρωσει...τες πα...αυτο που με ανησυχει ειναι μη βρεθει κανεις και μου πει να υπηρετησω κανονικα και βουτηχτουμε εκει μεσα... και αμα υπηρετησεις τι θα γινει..το πολυ να σε βαλουν σε κανενα γραφειο και να περνας ζαχαρη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 ερωτησεις: -ναρκωτικα. υπαρχουν ακομα στα στρατοπεδα τετοια φαινομενα;; -φαγητο. τροπος για να αδυνατισεις ο στρατος ή εχει βελτιωθει η ποιοτητα του φαγητου στα μαγειρεια; κ τελος: εντυπωσεις για τεθωρακισμενα στον Αυλωνα; ποια η διαφορα ΥΕΑ με οπλιτη; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 ερωτησεις: -ναρκωτικα. υπαρχουν ακομα στα στρατοπεδα τετοια φαινομενα;; -φαγητο. τροπος για να αδυνατισεις ο στρατος ή εχει βελτιωθει η ποιοτητα του φαγητου στα μαγειρεια; κ τελος: εντυπωσεις για τεθωρακισμενα στον Αυλωνα; ποια η διαφορα ΥΕΑ με οπλιτη; Τι να αδυνατήσεις; εγώ γύρισα με 8 κιλά παραπάνω........ Βέβαια κάθε βράδυ παραγγέλναμε απ' έξω.....:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 ερωτησεις: -ναρκωτικα. υπαρχουν ακομα στα στρατοπεδα τετοια φαινομενα;; -φαγητο. τροπος για να αδυνατισεις ο στρατος ή εχει βελτιωθει η ποιοτητα του φαγητου στα μαγειρεια; κ τελος: εντυπωσεις για τεθωρακισμενα στον Αυλωνα; ποια η διαφορα ΥΕΑ με οπλιτη; - ναι, υπαρχουν ακομα καποια στρατοπεδα που δεν μπορεις να βρεις ευκολα. :ninja: - αναλογως τα γουστα σου. αν εχεις ζησει εστω και 2-3 μηνες μονος σου, κανενα προβλημα - θα πηξεις νεος - αναλογως τη μοναδα / διοικητη / αναδρομο ερμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Λοιπόν θέλω βοήθεια για ένα φίλο που δε μπορεί να πιάσει γραμμή στη γραμματεία. Αμα κάποιος κάνει αίτηση για μεταπτυχιακό,τον δεχτούν,αλλά είναι φαντάρος, το χάνει ή μεταφέρεται την επόμενη χρονιά? Ευχαριστώ! Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 ερωτησεις: -ναρκωτικα. υπαρχουν ακομα στα στρατοπεδα τετοια φαινομενα;; -φαγητο. τροπος για να αδυνατισεις ο στρατος ή εχει βελτιωθει η ποιοτητα του φαγητου στα μαγειρεια; - κ τελος: εντυπωσεις για τεθωρακισμενα στον Αυλωνα; - ποια η διαφορα ΥΕΑ με οπλιτη; - βλέπε pro - δεν ξέρω κανένα να έχασε κιλά μέσα (μιλάμε για κλασσικό στρατό, οχι ΕΕ και τέτοια). Εγώ έβαλα πάντως και τώρα κάνω δίαιτα να χασω.:lol: Δεν είναι τόσο το φαγητό, είναι οι παραγγελίες από έξω... Κάθε Σ/Κ πρωί μπουγάτσα, κάθε βράδυ πίτσες πιτόγυρα και ιστορίες... - βλέπε pro - o ένας είναι στέλεχος. Κάνει συγκεκριμένο αριθμό υπηρεσιών το μήνα. Εσύ μπορεί σε ένα μήνα να κάνεις και 30 υπηρεσίες. Πολύ συχνό φαινόμενο. Τα έχουμε ξαναπεί για τους ΔΕΑ... Ψάξε παραπίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electrion Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Γεια σας μάγκες!! Τι μου θυμίσατε τώρα! Είναι εποχή που μπαίνει νέα σειρά, ε; Μάλιστα, μάλιστα! Δεν έχω χρόνο να κοιτάξω προηγούμενα post σας αλλά μιας και το θέμα με αγγίζει, δε μπορώ να μην πω κι εγώ κάτι. Λοιπόν, εγώ παρουσιάστηκα Νοέμβρη 2004 και απολύθηκα τον Αύγουστο του 2005 (9μηνο, όπως καταλάβατε). Σειρά 289. 1μισυ μήνα περίπου Χαΐδάρι ως Έρευνας Πληροφορικής αλλά λόγω 9μήνου μετατάχτηκα Υλικού Πολέμου και τους υπόλοιπους 7μισυ μήνες στη Σάμο. Για όσους ξέρουν, στο 79 ΤΥΠΕΘ στο Κοκκάρι. Δύσκολα στην αρχή, μέχρι να προσαρμοστώ αλλά μετά αρκετός χαβαλές. Είναι και το σώμα τέτοιο βλέπετε. Μάγκες από Δευτέρα (αν δεν πέφτει δουλειά) θα ξαναμπώ. Αν κανα νέος έχει καμιά απορία, ευχαρίστως να βοηθήσω. Αν ξέρω βέβαια! Σε όσους μπουν μέσα, καλή θητεία ("Θα πήξετε ποντικαράδες!!!")! Σε όσους απολυθούν... "Απολύομαι ψαρούκλες, τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες" και καλοί πολίτες. Για όσους έχουν ακόμα..... "Πόσες μέρες μετράς βρε σειρά;" Τα μελέ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Do not play with others' feelings! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Πηξιμο ε; τοτε γιατι με πηραν ΥΕΑ στα (λιγα) κιλα που ειμαι.. δηλαδη οι ΥΕΑ κανουν περισσοτερες υπηρεσιες; να περασω για ΔΕΑ προτινειτε ή ειναι παλουκι; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.1; U; en-us) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413) 13 fevrouariou mpainw sto 11o Syntagma pezikou tripolis. Kali thiteia na exoume.:) Kali 8iteia bro k ego mpeno stis 15 pirovoliko. Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonan Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Κανενας ΔΕΑ ΠΖ με χαρτια απο οικονομικα υπαρχει να μου πει τι ειδικοτητα πηρε; Εχω μπερδευτει, λιγη βοηθεια παρακαλω στον ψαρακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanag Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 μαγκες δεν υπαρχει κανεις που να ειναι ναυταρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.1; U; en-us) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413) Πηξιμο ε; τοτε γιατι με πηραν ΥΕΑ στα (λιγα) κιλα που ειμαι.. δηλαδη οι ΥΕΑ κανουν περισσοτερες υπηρεσιες; να περασω για ΔΕΑ προτινειτε ή ειναι παλουκι; Oxi file bayern de leei na pas YEA. Mporei na plironese alla einai 17 mines. YEA pane oloi osoi exoun teleiwsei to E. Lxkeio.. Alitheia pou mpaineis; Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Τεθωρακισμενα αυλωνα. μονο που θελω κατι σε γραφειο, κ ας εχει δουλεια. δεν εχω ουτε τη δυναμη ουτε τη τεχνικη για τα αρματα. δε με ενθουσιαζουν.(ουτε καν τα αυτοκινητα δε με πορωνουν). θεωρητικη ειναι η σχολη που σπουδαζω. το εψαξα λιγο για τα ΥΕΑ, κ δε με ενδιαφερει. αρα δε θα συμμετασχω στις δοκιμασιες. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Τεθωρακισμενα αυλωνα. μονο που θελω κατι σε γραφειο, κ ας εχει δουλεια. δεν εχω ουτε τη δυναμη ουτε τη τεχνικη για τα αρματα. δε με ενθουσιαζουν.(ουτε καν τα αυτοκινητα δε με πορωνουν). θεωρητικη ειναι η σχολη που σπουδαζω. το εψαξα λιγο για τα ΥΕΑ, κ δε με ενδιαφερει. αρα δε θα συμμετασχω στις δοκιμασιες. ...Μωρέ θα συμετάσχεις στις δοκιμασίες και θα πεις και 2 τραγουδάκια! Στρατό πας , όχι για πικ νικ! :p Όλοι τις κάνουν και σε κόβουν ή όχι! Απλά προσπάθησε να μην κοπείς φανερά, γιατί θα σε βάλουν στο "μάτι" μετά και καλή λάντζα... στην WC ! Και αν είσαι στα "μέτρα" τους για ΥΕΑ θα σε πρήξουν για να σε πάρουν! Εμένα στην πάτρα (τεχνικο- με είχαν και μενα για ΥΕΑ) με πρήξαν για να με πάρουν! 100 συνεντεύξεις μου πήραν .. αλλά τελικά είμουν τυχερός και με "τσίμπησε" η στρατονομία ... (ξέρω , ξέρω.. καρακώλη:p ) Πάντως έχουν πολύ γέλιο οι δοκιμασίες για ΥΕΑ, ...δεν πέρασα κανένα άθλημα και ήταν πανεύκολα...! Έχει πολύ γέλιο να δεις τι σκαρφίζετε ο κάθε ένας για να κοπεί! Αλλά και πάλι ΟΛΟΥΣ μας πήγαν για συνεντεύξεις και ιατρικά.... με λίγα λόγια παίξτο τρελός ή :* (:lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.1; U; en-us) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413) Lesxi mageirwn sto gutheio pws mporei na paei kapoios; Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 μαγκες δεν υπαρχει κανεις που να ειναι ναυταρα? παρών ! Α07 ΚΕ.ΠΑΛ. Δευτέρα 05/02/2007 ! Αντε καλή μας θητεία ! Ζήτω το ΠΝ !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 μαγκες δεν υπαρχει κανεις που να ειναι ναυταρα? παρών ! Α07 ΚΕ.ΠΑΛ. Δευτέρα 05/02/2007 ! Αντε καλή μας θητεία ! Ζήτω το ΠΝ !:) ...α ρε βυσματάρες :whistle: Προσέξτε μην πάθετε τίποτα από την υπερκόπωση (:zzz: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts