Giorgosk80 Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Ναι Μαρτιο περνει το Ναυτικο! Εγω απολυομαι 12 ΜΑΡΤΙΟΥΥΥ :yahoo: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallye Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Ναι Μαρτιο περνει το Ναυτικο! Εγω απολυομαι 12 ΜΑΡΤΙΟΥΥΥ :yahoo: :up: Και εγώ μπαίνω 10... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Σειράαααααα!!!! Γ'01, τρίτη μοίρα, Α2 :cool: :cool: :cool:Έλα ρε «γείτονα»! Α1 ήμουν εγώ. :D Έναν δόκιμο δεν είχατε για διμοιρίτη εσείς ή δεν θυμάμαι καλά (γενικά δεν φημίζομαι για την μακροπρόθεσμη μνήμη μου :p); Θυμάσαι πάντως τι είχαμε περάσει σαν μοίρα, έτσι; :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickb Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 GEORGESA ΠΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΙΟ ΡΕ ΣΥ ΡΩΤΗΣΑ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 rallye Στον στρατο και ειδικα στο Ναυτικο επικρατει η μαχη του βισματος..οποιος εχει καλο περναει σχετικα καλα..οποιος εχει super visma περναει πολυ καλα γιατι ολοι κατι εχουν στο ναυτικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 οσοι εχουν περασει απο καταδρομες παρακαλω να μου στειλουν ενα pm διοτι θελω να κανω κατι και θελω να δω αν εχουν χρονο για <κακα πραγματα> α να ειναι και απο αθηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Έλα ρε «γείτονα»! Α1 ήμουν εγώ. :D Έναν δόκιμο δεν είχατε για διμοιρίτη εσείς ή δεν θυμάμαι καλά (γενικά δεν φημίζομαι για την μακροπρόθεσμη μνήμη μου :p); Θυμάσαι πάντως τι είχαμε περάσει σαν μοίρα, έτσι; :( Ναι καλά θυμάσαι... έναν τριπολιτσιώτη δόκιμο και μεγάλο ******... :X Πάντως μερικές φορές αναπολώ και λέω τι ωραία που ήταν... :rolleyes: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 να και τα στρατιωτικα,λοιπον θα πω την ιστορια μου κι εγω. ειμαι απο το ηρακλειο της κρητης και παρουσιαστηκα 27-7-1999 στην αυλωνα οπως θα καταλαβατε τεθωρακισμενα,σαν νεοσυλλεκτος ημουν στον λοχο 1/3,μετα απο 18 μερες πηρα την πρωτη μου αδεια 4 μερες,ακολουθησαν κι αλλες αδειες σαν νεοσυλλεκτος αλλα θα μου μεινει αξεχαστος ο γυρισμος απο μια αδεια τριτη ηταν νομιζω η επιστροφη και ηταν η μερα που ειχε γινει ο μεγαλος δυστυχως σεισμος στην αθηνα οτι ειχα γυρισει και εστειλαν επιτοπου 20 ατομα για βοηθεια εκ των οποιων μεσα σε αυτους ημουν κι εγω,παιδια την πικρα που εφαγα εκεινες τις μερες δεν τις ευχομαι ουτε στο πιο μεγαλο μου εχθρο κι οχι επειδη κουραστικα αλλα με αυτα που ειδα που δεν ηταν οτι πιο ευχαριστο στεναχωρηθηκα παρα πολυ,λιγες μερες αργοτερα οταν πλεον ειχαν ηρεμησει τα πραγματα μας εστειλαν να στηνουμε σκηνες εκει πραγματικα περασα αψογα απο ΚΑΘΕ αποψη,ειχε πλεον ηρεμησει κι ο κοσμος απο το κακο που ειχε συμβει.γυρναω μετα αυλωνα και περνω αδεια ωστοσο ειχα μαθει τη μεταθεση μου που ηταν στην αλεξανδρουπολη στην 24 εμα,πραγματικα πικρα τι δουλεια ειχε ενας κρητικος εκει πανω ολοι αναρωτηθηκαν προφανως πηγα στη θεση καποιου αλλου που θα ειχε βαλει βυσμα για καλη μεταθεση,πηγα λοιπον στην αλεξανδρουπολη και πραγματικα δε μπορω να περιγραψω τι πικρα εφαγα εκει πανω ολο τρεξιμο στα αρματα και σκοπια ημουν ημουν 261 σειρα ξεχασα να το αναφερω αυτο και η εικοτητα μου ηταν ΠΑΜΑ δηλαδη πυροβολιτης αρματων μετα πηγα ξανθη για βολες αρματων για 15 μερες καλα ηταν,μεταθεση μετα για κω που εκει πραγματικα περασα απλα αψογα στην 80 εαρμεθ ειχα εναν υπολοχαγο πολυ χυμα για διοικητη λοχου και περασα πολυ καλα καθε μηνα με αδεια ημουν ωστοσο ηρθε το καλοκαιρι κι εκανα ζωη μελι,γαλα με τις ξενουλες παρεα εκει με ξαναστειλαν για βολες στη ξανθη μαζι με μια μοναδα της μυτιληνης οπου και γυρισα ξανα πισω στη κω με αρματοπουλαδα στο στηθος γιατι διακριθηκα ως ο καλυτερος πυροβολιτης αρματων και μετα ηρθε και το απολυτηριο.αχ τι θυμηθηκα τωρα περασα πολυ ωραιες στιγμες αλλα και στιγμες αφορητης μοναξιας που εκει πραγματικα ο μονος φιλος σου ειναι το οπλο που κουβαλας καλα που υπηρχαν και τα κινητα τοτε.πραγματικα αξεχαστες στιγμες και με πολλες γνωριμιες,το μονο που πραγματικα θελω να μην θυμαμαι ειναι το σκηνικο του σεισμου που πραγματικα μου στοιχησε πολυ ψυχολογικα αλλα ειμαι περηφανος για μενα που πραγματικα βοηθησα οπως μπορουσα ολους εκεινους τους πονεμενους πραγματικα ανθρωπους που ειτε ειχαν χασει σπιτια απο τη καταστροφη ειτε ειχαν χασει δικους τους ανθρωπους.δε θα τους ξεχασω ποτε. υπομονη στους νεοσυλλεκτους μη κολλατε πουθενα και φροντιστε να εχετε καλο βυσμα κατι που εγω δεν ειχα. 4*4 ειναι η καρδια μου εμενα γιατι με επιλεξανε στα τεθωρακισμενα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Λοιπον εγω ήμουν 92 Ε ΕΣΣΟ 220 σειρά Παρουσιάστηκα στην Θηβα (χαλια ηταν ) για δυο μήνες και μετά Αλεξανδρουπολη στο στρ/δο "Παρμενιωνα" στην 199 ΑΚΜΒΠ (Αυτοκινουμενη Μοιρα Βαρεως Πυροβολικού) με ειδικοτητα Σκοπευτης Πυροβολου (ΣΠΑΚ) Τραβηξα τα παθη του Χριστού απο τους παλιους αλλα ειχα καλη παρεα και περασα ωραια (πηρα και καποια κιλακια) Πανω που θα εκανα 15μηνο μου σκαει μεταθεση για Δραμα οπου εκει τελειωσα (Α, ειχα και δευτερη ειδικοτητα Ειδικος Πληροφοριακων Συστηματων) και ειμουν στο Β΄γραφειο αλλα παρολα αυτα ειναι μια καλη αναμνηση που δεν θελω να την ξανακανω Αυτα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf123 Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 καλησπερα...ξερει κανεις τι παιζει με την ειδικοτητα μαγειρας???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Ξέρει κανείς λεπτομέρειες για το τελευταίο ατύχημα στη Θήβα; Ακουσα ότι βγήκε από την κρύπτη σε ώρα βολής. Ως πότε θα σκοτώνονται τζάμπα... Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Ξέρει κανείς λεπτομέρειες για το τελευταίο ατύχημα στη Θήβα; Ακουσα ότι βγήκε από την κρύπτη σε ώρα βολής. Ως πότε θα σκοτώνονται τζάμπα... μεχρι να αλλαξουν εκπαιδευτες και μυαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Ξέρει κανείς λεπτομέρειες για το τελευταίο ατύχημα στη Θήβα; Ακουσα ότι βγήκε από την κρύπτη σε ώρα βολής. Ως πότε θα σκοτώνονται τζάμπα... Δεν μπορω να ξερω τι πραγματικα εγινε αλλα εχω βαρεθει να τα ριχνουν στους νεκρους παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 na rotiso kati paidia: sto nautiko se poious mines mpaineis??? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 na rotiso kati paidia: sto nautiko se poious mines mpaineis??? Καθε 2 μήνες Μαιο η επομενη σειρά Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 ego exo anavoli mexri to dekemvrio apo to tei.eixa dilosei ksira alla mporei telika (an leitourgisei to meso :X ) na pao nautiko. thelo na mpo afou teleiosei i anavoli.ta paidia apo do mou eipan oti gia na mpo meta to dekemvrio ksira(an den leitourgisei telika to meso) prepei na diakopso tin anavoli kata to septemvri. an leitourgisei telika to meso gia na mpo sto nautiko tou xronou ton maio pote prepei na diakopso tin anavoli??? euxaristo (alitheia ektos apo maio poion allo mina pernoun sto nautiko???) ****sorry ,mporei oi erotiseis mou na einai ilithies alla eimai psiloasxetos Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 ego exo anavoli mexri to dekemvrio apo to tei.eixa dilosei ksira alla mporei telika (an leitourgisei to meso :X ) na pao nautiko. thelo na mpo afou teleiosei i anavoli.ta paidia apo do mou eipan oti gia na mpo meta to dekemvrio ksira(an den leitourgisei telika to meso) prepei na diakopso tin anavoli kata to septemvri. an leitourgisei telika to meso gia na mpo sto nautiko tou xronou ton maio pote prepei na diakopso tin anavoli??? euxaristo (alitheia ektos apo maio poion allo mina pernoun sto nautiko???) ****sorry ,mporei oi erotiseis mou na einai ilithies alla eimai psiloasxetos Εαν η αναβολή σου λήγει δεκέμβριο 2005 και δεν τη διακόψεις, εαν σε επιλέξουν για ναυτικό τότε θα κληθείς Μάρτιο 2006. Στην ίδια περίπτωση σε στρατό ξηράς ή αεροπορία θα κληθείς μάιο 2006. Το ναυτικό έχει 6 σειρές το χρόνο (Γενάρη, Μάρτη, Μάη, Ιούλη, Σεπτέμβρη. Νοέμβρη) ενώ στρατός ξηράς και αεροπορία 4 (Φλεβάρη, Μάρτη, Αύγουστο, Νοέμβρη). Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 Πληροφορίες για το πότε κάποιος θα κληθεί να παρουσιαστεί, ανάλογα με τη λήξη/διακοπή της αναβολής του μπορεί κάποιος να βρει στο παρακάτω λινκ της στρατολογίας (credit: το λινκ το βρήκα στο http://www.omhroi.gr) http://www.stratologia.gr/ER_KATATAXI.HTM#ans2 Εdit: Προσοχή για την αεροπορία πλέον ισχύει ότι και για το στρατό ξηράς (στο λινκ τα ισχύοντα για την αεροπορία είναι λάθος, μπερδεμένα και outdated, δυστυχώς η στρατολογία δεν ανανεώνει τις σελίδες της όπως πρέπει) Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 euxaristo para poli.oi plirofories sas itan poli xrisimes... Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 re pedia exw kopsei anavolh kai mou eipane apo thn stratologia oti mpenw MAIO! mhpws kserei kaneis poso maiou? arxes?mesh?telos? apla na kserw :p Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 re pedia exw kopsei anavolh kai mou eipane apo thn stratologia oti mpenw MAIO! mhpws kserei kaneis poso maiou? arxes?mesh?telos? apla na kserw :p πεζικό λογικά? 2005 Β ε? Γύρω στις 20 - 23 ... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 πεζικό λογικά? 2005 Β ε? Γύρω στις 20 - 23 ... kati akousa gia 5-6-7 maiou kai thelw na to epivevewsw... kserei kaneis stadar? nai 2005 B Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 kati akousa gia 5-6-7 maiou kai thelw na to epivevewsw... kserei kaneis stadar? nai 2005 B αρχές είναι το ναυτικό... προα τα τέλη είναι το πεζικό... μαζί μπαίνουμε... :cry: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 den thelw na pawwwwwwwwww! :p Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 den thelw na pawwwwwwwwww! :p σου πε κανείς ότι θέλω να πάω εγώ? Ελεος δηλαδή... Πάνω στο άνθος μου... :w00t: :X Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts