aliartos Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 γνωριζετε οτι ο στρατος δικαιολογει 3% ή 5% απο το συνολο του ανθρωπινου δυναμικου του ως αποδεκτες απωλειες εν καιρω ειρηνης? Παράθεση Η γνώση είναι για όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dRaGm3n Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Για σας παλικάρια! Σκέφτομαι να κάνω και εγώ τα χαρτιά μου για Επ.οπ. και όλος τυχαίος βρήκα αυτό το Threat. Θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το θέμα αυτό. θα ήθελα να μάθω πόσος είναι ο βασικός μισθός των Επ.οπ. και αν μεταβάλλεται ανάλογα με την ειδικότητα και τις γραμματικές γνώσεις, πότε θα γίνει η επόμενη προκηρύξει, και τέλος μήπως υπάρχει σχετική σελίδα με περισσότερα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Παράθεση MY EVOLUTION ON PHONES NOKIA 3310 --> MOTOROLA ..SOMETHING --> SONY ERICSSON T610 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N70 --> NOKIA N73 --> NOKIA N73 M.E. --> SONY ERICSSON W950 --> NOKIA 6220 --> NOKIA 5800 --> SONY ERICSSON S500 --> SAMSUNG OMNIA 2 --> HTC HD2 --> GALAXY S2 --> SE W580i --> GALAXY S2 --> GALAXY NOTE --> GALAXY NOTE 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Για σας παλικάρια! Σκέφτομαι να κάνω και εγώ τα χαρτιά μου για Επ.οπ. και όλος τυχαίος βρήκα αυτό το Threat. Θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το θέμα αυτό. θα ήθελα να μάθω πόσος είναι ο βασικός μισθός των Επ.οπ. και αν μεταβάλλεται ανάλογα με την ειδικότητα και τις γραμματικές γνώσεις, πότε θα γίνει η επόμενη προκηρύξει, και τέλος μήπως υπάρχει σχετική σελίδα με περισσότερα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Για να σε βοηθήσω λίγο, ο μισθός είναι 800 ευρώ. Από εκεί και πέρα ανεβαίνει ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας, οικογένεια, παιδιά, παραμεθόριο, και κάποια άλλα συν που υπάρχουν σε μερικές ειδικότητες. Δεν έχουν σχέση οι γραμματικές σου γνώσεις στον μισθό αλλά στην επιλογή τις ειδικότητας. Η επόμενη προκήρυξη μάλλον θα γίνει καλοκαίρι χωρίς να είναι τίποτα σίγουρο.υπήρχε μια σελίδα αλλά δεν την βρίσκω τώρα.Μπορείς να ρωτήσεις ότι άλλο θέλεις εδώ ή στο στρατολογικό γραφείο του τόπου που μένεις. Πριν καταλήξεις σκέψου το καλά και ρώτα ότι θέλεις να μάθεις.ΒΑΣΙΚΟ Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikos83 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 φιλε ειμαι φανταρος αυτη τη στιγμη.......μηγν μπεις ποτεεεεεεεεεεεεεεε εποπ!!!θα κανεις κακο μονο στον εαυτο σου..οι περισσοτεροι απο αυτους το κανουν ειτε απο αναγκοι και ειναι κομπλε παιδια, ειτε το κανουν επειδη ειναι οι τελευταιοι της κοινωνιας και εξω δεν μετρανε ουτε για καθαριστριες, απλα κομπλεξικοι και αμορφωτοι οι περισσοτεροι(χωρις να εννοω απολυτα την μορφωση ως αποφοιτηση απο καποιο πανεπιστημιο).. φαντασου οτι ολοι εχουν προβλημα με αυτους και οχι με καποιους αξιωματικους.. απλα ΣΚΕΨΟΥ το..υπαρχουν τοσες λυσεις για δουλεια εξω που δεν υπαρχει λογος να εισαι στρατιωτης για μια ζωη.. αυτα..να σαι καλα ο,τι κι αν κανεις..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 @ panikos83: Σε τί μονάδα είσαι φαντάρος; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 φιλε ειμαι φανταρος αυτη τη στιγμη.......μηγν μπεις ποτεεεεεεεεεεεεεεε εποπ!!!θα κανεις κακο μονο στον εαυτο σου..οι περισσοτεροι απο αυτους το κανουν ειτε απο αναγκοι και ειναι κομπλε παιδια, ειτε το κανουν επειδη ειναι οι τελευταιοι της κοινωνιας και εξω δεν μετρανε ουτε για καθαριστριες, απλα κομπλεξικοι και αμορφωτοι οι περισσοτεροι(χωρις να εννοω απολυτα την μορφωση ως αποφοιτηση απο καποιο πανεπιστημιο).. φαντασου οτι ολοι εχουν προβλημα με αυτους και οχι με καποιους αξιωματικους.. απλα ΣΚΕΨΟΥ το..υπαρχουν τοσες λυσεις για δουλεια εξω που δεν υπαρχει λογος να εισαι στρατιωτης για μια ζωη.. αυτα..να σαι καλα ο,τι κι αν κανεις..:) και εγω αυτης της αποψης ειμαι..Ουτε για αναγκη να μην μπεις εποπ. ειχα φιλαρακια που δοξασαν το χρημα σε μικρη ηλικια και εγιναν Ε.Π.Υ. και μολις περασε η 7ετεια την κανανε ολοι και φορτωθηκαν και με ψυχολογικα προβληματα.:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dRaGm3n Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Βασικά ρε παιδιά εγώ γνωρίζω δύο φιλαράκια που είναι τώρα Επ.οπ. και από ότι μου λένε περνάνε καλά,και δεν είναι να πεις ότι είναι…χάλια μιλάμε για γαμώ τα παιδιά και οικογένειες με κάποια σχετικά καλή οικονομική κατάσταση. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση ενός ξαδέρφου μου που έβαλε βύσμα για να φύγει!!. Επίσης είδα σε κάποια σελίδα ότι τα παιδιά από Τ.Ε.Ε. τα μεταχειρίζονται λέει διαφορετικά, λόγο του ότι έχουν καταντήσει ξεφτίλα. Εγώ είμαι της γνώμης πως είναι θέμα τύχης σχετικά με το θέμα που θα περάσεις και σε τι ειδικότητα θα περάσεις. Και βέβαια θα το σκεφτώ, έτσι και αλλιώς θα δώσω και πανελλαδικές εξετάσεις με στόχο Αστυφυλάκων...και ότι γίνει. Πάντως σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και καλό θα είναι να το σκεφτώ λίγο καλύτερα. Παράθεση MY EVOLUTION ON PHONES NOKIA 3310 --> MOTOROLA ..SOMETHING --> SONY ERICSSON T610 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N70 --> NOKIA N73 --> NOKIA N73 M.E. --> SONY ERICSSON W950 --> NOKIA 6220 --> NOKIA 5800 --> SONY ERICSSON S500 --> SAMSUNG OMNIA 2 --> HTC HD2 --> GALAXY S2 --> SE W580i --> GALAXY S2 --> GALAXY NOTE --> GALAXY NOTE 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikos83 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 @gwgw: ειμαι στην ορεστιαδα που να μην ειμουνα..τελος παντων οι μερες περνανε και δεν ξαναγυρνανε..!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Θανάσιμος τραυματισμός οπλίτη στη Κω Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, στις 06:20, ο Στρατιώτης Πεζικού Γ.Ν. του Δημητρίου, ετών 24, ο οποίος καταγόταν από την Κρήτη και υπηρετούσε σε Μονάδα της Κω, τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ εκτελούσε καθήκοντα σκοπού. Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από τις αρμόδιες στρατιωτικές αρχές. http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spook4 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 μα γιατι οι εποπ πρεπει να ειναι παντα οι κομπλεξικοι και αυτοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα και γιαυτο πηγαν εκει?..................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 μα γιατι οι εποπ πρεπει να ειναι παντα οι κομπλεξικοι και αυτοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα και γιαυτο πηγαν εκει?..................... Απλό, γιατί οι περισσοτεροι είναι τυφεκιοφόροι και θέλει απολυτήριο γυμνασίου για να πάρουν αυτήν την ειδικότητα και επειδή μερικοί γνώρισαν εποπ σε μια μονάδα νομίζουν οτι και στα άλλα στρατόπεδα είναι όλοι ίδιοι. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spook4 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 ε ναι αλλα μερικοι ξεχνουν οτι ο στρατος σταματαει στην πορτα του κεεδ.... μην τα ξαναλεω γινομαι γραφικος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Θανάσιμος τραυματισμός οπλίτη στη Κω Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, στις 06:20, ο Στρατιώτης Πεζικού Γ.Ν. του Δημητρίου, ετών 24, ο οποίος καταγόταν από την Κρήτη και υπηρετούσε σε Μονάδα της Κω, τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ εκτελούσε καθήκοντα σκοπού. Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από τις αρμόδιες στρατιωτικές αρχές. http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ τραγικη ειδηση και δεν εχει λαβει καθολου διαστασεις...να δουμε τι θα γινει με ολες αυτες τις ανωμαλες καταστασεις στην ακριτικη ελλαδα.... Σημερα διαβασα σε κυριακατικη εφημεριδα οτι προκειται η θητεια στον στρατο ξερας να γινει 11μηνη σε αντιθεση με ναυτικο και αεροπορια που θα παραμεινει... Με τοσα και τοσα που βλεπουμε γυρω μας οι ωρες σκοπιας πρεπει να μειωθουν...Δεν αντεχεται να εχεις να παρεις χαρτι εξοδου 1 ολοκληρο μηνα... Ποιος ξερει τι θα συνεβη στο παλικαρι στη Κω... Και αν θα μαθουμε την αληθεια ποτε!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Διάβασα στο thiteia.org ότι υπάρχει δυνατότητα να πάρεις άδεια για να ταξιδέψεις στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της θητείας σου... Εξετάζεται η αίτηση από διοικητές και ανώτερα κλιμάκια και βγαίνει η απόφαση. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν δίνονται εύκολα ή με ζόρι. Δε με καίει άμεσα (καθόλου άμεσα για την ακρίβεια), αλλά θα με ενδιέφερε να μάθω. :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Διάβασα στο thiteia.org ότι υπάρχει δυνατότητα να πάρεις άδεια για να ταξιδέψεις στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της θητείας σου... Εξετάζεται η αίτηση από διοικητές και ανώτερα κλιμάκια και βγαίνει η απόφαση. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν δίνονται εύκολα ή με ζόρι. Δε με καίει άμεσα (καθόλου άμεσα για την ακρίβεια), αλλά θα με ενδιέφερε να μάθω. :) Ανάλογα στην πόλη που θέλεις να πας και τον λόγο. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spook4 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 περιορισμο στα 1000χλμ απο την μοναδα πο εσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Διάβασα στο thiteia.org ότι υπάρχει δυνατότητα να πάρεις άδεια για να ταξιδέψεις στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της θητείας σου... Εξετάζεται η αίτηση από διοικητές και ανώτερα κλιμάκια και βγαίνει η απόφαση. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν δίνονται εύκολα ή με ζόρι. Δε με καίει άμεσα (καθόλου άμεσα για την ακρίβεια), αλλά θα με ενδιέφερε να μάθω. :) Παλιοτερα μου ειχε τυχει περιστατικο που μια σειρουλα ειχε χασει τον πατερα του..και σηκωσε ολο το ΓΕΣ για να του επιτραπει η εξοδος απο την χωρα και μετα απ'αυτο που εγινε..και μου ειχε κανει εντυπωση οτι δεν του δωσανε! τωρα ισως τα πραγματα να ειναι πιο χαλαρα..αλλα καλο ειναι να τους το πεις πολυ πριν..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Κοίτα έχω δει να δίνουν άδεια για εξωτερικό σε φαντάρο (με δόντι) επειδή ήθελε να πάει διακοπες και οι ιδιοι άνθρωποι μετα από μισή ώρα αρνήθηκαν ΕΞΟΔΟ σε άλλον φαντάρο (χωρίς δόντι) που ήθελε να πάει στην κηδεία συγγενή του, οπότε... αν έχεις δόντι (ή καλό δίκα) διάβαινε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Περίπολα αντί σκοπιάς; Ανησυχία στο Πεντάγωνο από τα αυξανόμενα κρούσματα αυτοχειρίας στο Στρατό Δύο ακόμα θάνατοι από αυτοχειρίες στο Στρατό Ξηράς, αυξάνοντας τις ανησυχίες των αρμοδίων του Πενταγώνου. Ήδη, ο φετινός σχετικός δείκτης πλησιάζει αυτόν του 2006 προτού καν κλείσει το πρώτο τρίμηνο του έτους. Σκέψεις για αντικατάσταση των σκοπιών από περιπολίες. Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ των Νέων της Δευτέρας η τάση ανόδου φάνηκε από τον Ιανουάριο με δύο αυτοκτονίες στρατιωτών στο Ναύπλιο και τη Χίο για να ακολουθήσουν άλλες δύο -στη Ρόδο και στην Κω. Χθες επίσης κατέληξε ύστερα από απόπειρα που είχε κάνει προ δεκαημέρου ένας ταγματάρχης που υπηρετούσε στον Έβρο. Τα τελευταία πέντε χρόνια οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΓΕΣ (Διευθύνσεις Υγειονομικού και Προσωπικού) έχουν καταγράψει μείωση των αυτοκτονιών και προβληματίζονται από την ξαφνική έξαρση. Ευελπιστούν ωστόσο, όπως έλεγε αρμόδιος επιτελής, ότι «η αύξηση κατά το πρώτο τρίμηνο είναι συμπτωματική». Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Το Έθνος, το ΓΕΣ μελετά το ενδεχόμενο να αντικατασταθούν οι σκοπιές σε στρατόπεδα από περιπολίες με δύο κληρωτούς και έναν μόνιμο. Οι αυτοκτονίες σημειώνονται τις βραδινές ώρες στη σκοπιά, όταν οι αυτόχειρες είναι μόνοι. Με το μέτρο αυτό δεν θα εκτελεί ποτέ κληρωτός μόνος νυχτερινή υπηρεσία. Το μέτρο αυτό, σύμφωνα πάντοτε με την εφημερίδα, αναμένεται να τεθεί σε ισχύ σε μονάδες του Έβρου και των νησιών. news.in.gr Αυτό με τον Ταγματάρχη είχε ακουστεί; Τα υπόλοιπα που έχω κάνει bold τα άκουσα και στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ πριν μια ώρα (με αναφορά στο ΓΕΣ και όχι στο ΈΘΝΟΣ). Είπαν επίσης όχι μόνο για περιπολίες αλλά και για σκοπιές με 2 άτομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Είναι ζώα που αυτοκτονούν. Οι ένδοξες ένοπλες δυνάμεις δε θα χαλάσουν τη λειτουργία τους για 5-6 αγοράκια που δε μπόρεσαν να γίνουν άντρες. :down: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Ρε παιδιά, όταν κάναμε σκοπιά στο στρατόπεδο ο μόνος που είχε πυρομαχικά ήταν στην πύλη, στις άλλες σκοπιές δεν έδιναν! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Ανάλογα στην πόλη που θέλεις να πας και τον λόγο. περιορισμο στα 1000χλμ απο την μοναδα πο εσαι Παλιοτερα μου ειχε τυχει περιστατικο που μια σειρουλα ειχε χασει τον πατερα του..και σηκωσε ολο το ΓΕΣ για να του επιτραπει η εξοδος απο την χωρα και μετα απ'αυτο που εγινε..και μου ειχε κανει εντυπωση οτι δεν του δωσανε! τωρα ισως τα πραγματα να ειναι πιο χαλαρα..αλλα καλο ειναι να τους το πεις πολυ πριν..:cool: Κοίτα έχω δει να δίνουν άδεια για εξωτερικό σε φαντάρο (με δόντι) επειδή ήθελε να πάει διακοπες και οι ιδιοι άνθρωποι μετα από μισή ώρα αρνήθηκαν ΕΞΟΔΟ σε άλλον φαντάρο (χωρίς δόντι) που ήθελε να πάει στην κηδεία συγγενή του, οπότε... αν έχεις δόντι (ή καλό δίκα) διάβαινε... Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ δρόμο μέχρι εκείνη τη στιγμή που ίσως χρειαστώ μια τέτοια άδεια, αλλά και μόνο στη σκέψη ότι θα χάσω κάτι πολύ σημαντικό λόγω της θητείας, ψιλοτρελάθηκα...:p Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Ρε παιδιά, όταν κάναμε σκοπιά στο στρατόπεδο ο μόνος που είχε πυρομαχικά ήταν στην πύλη, στις άλλες σκοπιές δεν έδιναν! Αυτό μου φαίνεται λίγο κουφό. Εδώ εμείς είχαμε και στο κέντρο και δεν είχατε στο στρατόπεδο;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Είπαν επίσης όχι μόνο για περιπολίες αλλά και για σκοπιές με 2 άτομα. Εχει να πεσει εμπλοκη!!! :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Αυτό μου φαίνεται λίγο κουφό. Εδώ εμείς είχαμε και στο κέντρο και δεν είχατε στο στρατόπεδο;:confused: Κι όμως, στην Νέα Σάντα το 99. Το όπλο δεν είχε ποτέ γεμιστήρα, μόνο στα βραδυνά νούμερα δίναν γεμιστήρες, αλλά κλειδωμένες σε βαλιτσάκια (τελαμώνες τα έλεγαν;). Στα φυλάκια της Βύσσας στον Έβρο είχαμε γεμιστήρες αλλά τουλάχιστον οι 10 πρώτες ήταν άσφαιρα (την μέρα). Την νύχτα είχαμε κανονικότατα και με τον νόμο 10 σφαίρες. Στην θητεία μου (18μήνο) έτυχε μόνο μια περίπτωση 'αυτοκτονίας', στο άλλο στρατόπεδο της Νέας Σάντας, αλλά από ότι μάθαμε δεν πυροβόλησε στο σώμα αλλά το πόδι του, το παιδί έζησε αλλά περάστηκε σαν ατύχημα οτι έπεσε και εκπυρσοκρότησε το όπλο στο πόδι του. Αλήθεια, ψέματα δεν ξέρω. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts