Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Bayern για το θέμα των αρβυλών καθώς είναι κάτι που πρέπει να του δώσεις μεγάλη σημασία,θα είναι το επίσημο υπόδημα σου για τους επόμενους 12 μήνες.

Για το νούμερο θα δοκιμάσεις αρχικά αυτό που φοράς και ανάλογα διαλέγεις ένα πάνω-κάτω από αυτό που ξέρεις ότι φοράς και θα βρεις αυτό που σε βολεύει περισσότερο,εξάλλου τις πρώτες μέρες με τον ιματισμό θα ασχολήστε συνεχώς.

Προσωπικά, το κέντρο ήταν η πιο ανέμελη και αναίμακτη περίοδος στο στρατό, αφού φύγεις από το κέντρο ξεκινούν τα δύσκολα.Οι 2 μήνες προσαρμογής στην ρουτίνα της στρατιωτικής θητείας είναι αυτοί που περνούν γρηγορότερα από ποτέ.

Ρε παιδιά , σε τι κέντρα πήγατε εσείς και ήταν έτσι... θα τους κάνω μήνυση για κακομεταχείριση! Δηλαδή εννοείς , ότι στην ουρά των 500 + φαντάρων, έξω από την αποθήκη, έχει χρόνο ο καθένας να προβάρει και τ' αρβυλάκια του να δει αν του χωράνε? Ούτε σε ένα μήνα δεν τελειώνουν έτσι...

Λες τα νούμερα απο ρούχα , παπούτσια , στα δίνουν ΟΛΑ μαζί και τα πας στο θάλαμο με βήμα και σε ομάδες που τα πήρατε... Εκεί τα δοκιμάζεις και μετά αφού τελειώσουν όλοι και έχει μείνει τίποτα (πολύ σπάνιο) , μπορείς να τ' αλλάξεις! Και αυτό για τους τυχερούς που είναι στην αρχή και προλάβουν να ξαναπάνε πριν κλείσει... μετά αρχίζει το ψάξιμο που είπα και γω που σπάνια θα βρείς το νούμερό σου!

Και γι' αυτό είπα και για ένα νούμερο παραπάνω , που στην χειρότερη θα σου είναι λίγο μεγαλύτερο και όχι λίγο μικρότερο (αυτό είναι και το χειρότερο)....

Και δεν είπα εγώ ότι το ψάξιμο για άρβυλα δεν είναι σημαντικό θέμα, πιο πολύ βαρύτητα στο θέμα "τσαμπουκά" έδωσα...

Άντε και καλή θητεία σε όσους πάνε..... Μια χαρά είναι - άμα τελειώσετε θα θέλετε να ξαναπάτε :)

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συμφωνήσαμε λοιπόν.

Ούτε εγώ εννοούσα να γίνονται όλοι κολλητάρια με τα φαντάρια. Αυτό είναι και πρακτικά δύσκολο αν σκεφτεί κανείς ότι κάθε τόσο άλλοι έρχονται άλλοι φεύγουν.

Ένα ελάχιστο ενδιαφέρον και, όπως είπε και ο φίλος Johny-B, ιεραρχικά να έχει το νου του π.χ. ο πιο χαμηλά και να αναφέρει στους πιο ψηλά.

Αυτά.

Μπράβο ρε hydro για αυτό που κάνεις. Εγώ ίσως (λέμε τώρα) και να τα κατάφερνα, γιατί γενικά δύσκολα τα παρατάω, αλλά δε θα έμπαινα καν στη σκέψη, χα χα χα!

περα απο την πλακα ολα ειανι θεμα ψυχολογια εμεις για τιμωρια καναμε μια 70αρα που ειχε καταργηθει αλλα ηρθε μαζι μας και ο διοικητης..... οποτε εκτως του οτι ξεραμε οτι δεν πρεπει να κανουμε τιποτα λαθος οταν βλεπεις 60αρη ατομο να κουβαλαει 60+κιλα για 70χλμ σου ανεβαζει το ηθικο δεν νομιζεις?

Ρε παιδιά , σε τι κέντρα πήγατε εσείς και ήταν έτσι... θα τους κάνω μήνυση για κακομεταχείριση! Δηλαδή εννοείς , ότι στην ουρά των 500 + φαντάρων, έξω από την αποθήκη, έχει χρόνο ο καθένας να προβάρει και τ' αρβυλάκια του να δει αν του χωράνε? Ούτε σε ένα μήνα δεν τελειώνουν έτσι...

Λες τα νούμερα απο ρούχα , παπούτσια , στα δίνουν ΟΛΑ μαζί και τα πας στο θάλαμο με βήμα και σε ομάδες που τα πήρατε... Εκεί τα δοκιμάζεις και μετά αφού τελειώσουν όλοι και έχει μείνει τίποτα (πολύ σπάνιο) , μπορείς να τ' αλλάξεις! Και αυτό για τους τυχερούς που είναι στην αρχή και προλάβουν να ξαναπάνε πριν κλείσει... μετά αρχίζει το ψάξιμο που είπα και γω που σπάνια θα βρείς το νούμερό σου!

Και γι' αυτό είπα και για ένα νούμερο παραπάνω , που στην χειρότερη θα σου είναι λίγο μεγαλύτερο και όχι λίγο μικρότερο (αυτό είναι και το χειρότερο)....

Και δεν είπα εγώ ότι το ψάξιμο για άρβυλα δεν είναι σημαντικό θέμα, πιο πολύ βαρύτητα στο θέμα "τσαμπουκά" έδωσα...

Άντε και καλή θητεία σε όσους πάνε..... Μια χαρά είναι - άμα τελειώσετε θα θέλετε να ξαναπάτε :)

Δεν μιλώ για την ουρά των 100-200 ατόμων,αλλά για τις επόμενες 2 βδομάδες τα στελέχη μας πρήζαν συνεχώς να πάμε για όποια αλλαγή ιματισμού θέλουμε, σε περίπτωση που αυτά που μας χορηγήσαν δεν μας κάναν.

Εγώ προσωπικά βολεύτηκα με την μία , αλλά υπήρχαν πολλοί που άλλαζαν παραλλαγές και άρβυλα αρκετές μέρες μετά τις ημέρες κατάταξης.

Για την ιστορία παρουσιάστηκα Μεσολλόγι (ΠΖ) το 2002 :)

The Future Belongs To The Brave

Παιδιά και εγώ ήθελα να ρωτήσω κάτι.. Όταν κάνουμε μπάνιο το κινητό και το πορτοφόλι που τα αφήνουμε για να μην μας τα κλέψουν; Έχει κρεμάστρες στα ντουζ, να τα βάζω στην τζέπη του παντελονιού; Από ρούχα τι να πάρουμε;

ευχαριστωωωωωωωωωωω ολους.

κινητο παιρνω(στη τσεπη με τον φορτιστη), sl.bag οχι ακομα.

κ ενας αφρος ξυρισματος μεχρι την ορκωμοσια πιστευω θα φτασει.

μικρος σακος φτανει για τα αντικειμενα κ για τα εσωρουχα.

Και τον φορτιστή συνέχεια μαζί;;; καλά πόσα πράγματα θα χωρέσουν σε αυτήν την τσέπη...

Bayern4 εσύ που παρουσιάζεσαι;

στα τεθωρακισμενα Αυλωνα.

οταν θα μπαινω θα τα εχω πανω μου. μετα κλειδωμενα στο σακο.

Καλή θητεία σε όσους παρουσιάζονται και καλοί πολίτες σε όσους απολυθήκαμε!!!

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Και γω Αυλώνα παρουσιάζομαι :D Για το sleeping bag το σκέφτομαι πάντως αν και ξέρω οτι επιτρέπεται.

Από τη στιγμή που δε τα δοκιμάζεις την ίδια στιγμή έχει κανείς ιδέα τη διαφορά που έχουν τα νούμερα στα άρβυλα σε σχέση με τα αθλητικά ας πούμε. Εδώ από μάρκα σε μάρκα έχει διαφορά φαντάζομαι στα άρβυλα.

"I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti"

12/02/2007 igeionomiko arta... kali mas thiteia :)
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

καλη θητεια σε ολους μας.

υγ. κριμα που δεν επιτρεπονται οι πυζαμες.

εχω κατι ωραιες σε χακι χρωμα :P

παρτε σαγιοναρες για τα ντουζ

Διασκεδάστε το! Μπορεί να σας φαίνεται βουνό αλλά στο τέλος ούτε που θα καταλάβετε πότε πέρασαν 12 μήνες και βέβαια θα σας μείνουν μόνο το καλά.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Όσο αφορά τις χώρες που συμμτέχουν απαντήθηκε.

Πρακτικά τώρα μεταξύ των κρατών που συμμετέχουν στη συνθήκη Σέγκεν δεν υπάρχει έλεγχος διαβατηρίων, άρα κατά κανόνα μπορείς να μπαίνεις και να βγαίνεις από την Ελλάδα χωρίς κανένα έλεγχο της στρατολογικής σου κατάστασης...

diladi an erxomai ellada meso italias yia paradeigma de tha elegxoun to diavathrio...alla otan feugw pisw ameriki kai paw ellada-italia-ameriki, otan einai na taksidepsw apo italia yia ameriki, de tha to elegksoun na doun oti 'xrwstaw' ti thiteia stin ellada kai na me steiloun pisw? h de tha uparxei provlima mias kai tha exw vgei apo tin ellada? mexri to kalokairi uparxei periptwsh na exw apoktisei amerikaniko diavathrio, tha uparxei kamia diafora?

kai allh mia erwthsh,

o logos pou de mporw na parw deuteri anavoli einai oti spoudazw se kolegio kai oxi se panepistimio kai apo kolegio mono mia fora dikaioumai anavoli.

se ena xrono pou logika tha mpw sto panepistimio tha uparxei provlima an mexri tote de kanw kamia kinisi kai afisw ta pragmata opws einai kai tou xronou na steilw xarti apo panepistimio? h tha exw thewrithei lupotaktis mexri tote?

thnx

I don't live in Greece, Greece lives in me...

diladi an erxomai ellada meso italias yia paradeigma de tha elegxoun to diavathrio...alla otan feugw pisw ameriki kai paw ellada-italia-ameriki, otan einai na taksidepsw apo italia yia ameriki, de tha to elegksoun na doun oti 'xrwstaw' ti thiteia stin ellada kai na me steiloun pisw? h de tha uparxei provlima mias kai tha exw vgei apo tin ellada? mexri to kalokairi uparxei periptwsh na exw apoktisei amerikaniko diavathrio, tha uparxei kamia diafora?

Όχι, στην Ιταλία δεν μπορούν να ελέγξουν εάν είσαι ανυπότακτος ή όχι στην Ελλάδα. Περνάς χωρίς πρόβλημα.

Θεωρητικά καμία διαφορά δεν υπάρχει, πρακτικά όμως με αμερικάνικο διαβατήριο σχεδόν εξαφανίζεται το έτσι και αλλιώς μικρό ρίσκο που αναλαμβάνεις.

kai allh mia erwthsh,

o logos pou de mporw na parw deuteri anavoli einai oti spoudazw se kolegio kai oxi se panepistimio kai apo kolegio mono mia fora dikaioumai anavoli.

se ena xrono pou logika tha mpw sto panepistimio tha uparxei provlima an mexri tote de kanw kamia kinisi kai afisw ta pragmata opws einai kai tou xronou na steilw xarti apo panepistimio? h tha exw thewrithei lupotaktis mexri tote?

thnx

Εξαρτάται πότε λήγει η αναβολή που ήδη έχεις. Εάν η αναβολή λήξει, κληθείς να παρουσιαστείς και δεν το κάνεις, θα κυρυχθείς ανυπότακτος σίγουρα. Εφόσον κυρυχθείς ανυπότακτος δεν μπορείς να πάρεις αναβολή λόγω σπουδών.

Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να πάρεις μία αναβολή για λόγους (πραγματικούς ή φανταστικούς) υγείας για ένα χρόνο και στη συνέχεια μόλις γραφτείς στο πανεπιστήμιο να πάρεις αναβολή λόγω σπουδών. Το να πάρεις αναβολή για λόγους υγείας δεν είναι πολύ δύσκολο αλλά υπάρχουν μερικές δυσκολίες. Καταρχήν αναβολή για λόγους υγείας μπορείς να ζητήσεις αφού σου έχει έρθει η κλήση να παρουσιαστείς άρα θα πρέπει να βρίσκεσαι στην Ελλάδα εκείνη την περίοδο (πιθανόν να μη σε βολεύουν οι ημερομηνίες), θα πρέπει να φροντίσεις να έχεις κάποια ιατρική γνωμάτευση - κατά προτίμηση από δημόσιο νοσοκομείο - στο οποίο να περιγράφει το υποτιθέμενο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις (αν δεν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα υγείας πολλοί επικαλούνται "ψυχολογικά προβλήματα" ), ενώ πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μην στην δώσουν ή να σου δώσουν μικρότερης χρονικής διάρκειας.

Λιποτάκτης δεν πρόκειται να θεωρηθείς σε καμία περίπτωση. Άλλο ανυποταξία άλλο λιποταξία.

Open your Windows to Freedom!

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.reactos.org

Γουστάρω να πάω Ειδικές Δυναμεις, αλλα δεν ξέρω πως?

Οταν μου ερθει το χαρτι θα παω να δηλώσω και μετα αναλογα τι χρειάζονται θα με πάνε?

12/02/2007 igeionomiko arta... kali mas thiteia :)

Ζαχαρη.....Και η Αρτα και κατα 90% και η υπολοιπη θητεια σου...!

Με 134 μερες αδεια απο περισυ τετοια εποχη απολυομαι...:cool:

Γουστάρω να πάω Ειδικές Δυναμεις, αλλα δεν ξέρω πως?

Οταν μου ερθει το χαρτι θα παω να δηλώσω και μετα αναλογα τι χρειάζονται θα με πάνε?

Εκει δεν χρειαζεται δυναμη.εκει αν δηλωσεις πας κατευθειαν..σε βλεπουν σε τρεχουν και αν δεν τους κανεις παιρνεις αποσπαση στο πεζικο.κι'εγω ηθελα να παω..πηγα αλλα με κοψανε λογω υψους.αυτα! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω ευτηχως εχω και υψος και πλατος και μηκος:lol:

Εχω ακουσει για πολύ αγριες δοκιμασιές...ετσι ειναι?

Έχει πολλές και σκληρές ασκήσεις, καθώς και καψώνι......ΠΟΛΥ καψώνι.

Αν όμως γουστάρεις να γίνεις Καταδρομέας θα τα καταφέρεις.

Προϋπόθεση βέβαια, να έχεις μια καλή φυσική κατάσταση.

http://www.signaturebar.com/uploads/images/33845.png

Δηλαδη?

Τρεξιμο με πλήρη εξοπλισμο και τετοια?

Και άλλα πολλά.....

Αν πραγματικά σε ενδιαφέρουν οι ΕΔ, αρκετές πληροφορίες θα βρείς εδώ http://www.army.gr/html/GR_Army/dieuthinseis/DED/default.htm

http://www.signaturebar.com/uploads/images/33845.png

Παιδιά χαιρετώ τους πάντες, αύριο παρουσιάζομαι κι εγώ και προς το παρόν ειμαι cool, οταν συναντησω τις δυσκολίες θα στεναχωρηθω μια και καλή. Καλή θητεία να χουμε όλοι!!!

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Δηλαδη?

Τρεξιμο με πλήρη εξοπλισμο και τετοια?

οχι θα τρεχεις με κουτες απο nescafe και ζαχαρη στα δυο χερια :p

περα απο την πλακα πρεπει να ξερεις οτι θες ενα σχετικα καλο σωμα οχι να εισαι φτιαγμενος ηδη καθως αυτοι θα σε φτιαξουν οπως θελουν να εχεις υπομονη και αμα σε στειλουν σαμο να παρεις και εικονιτσες της παναγιας μαζι σου:p

αμα δεν εχεις μυαλο να σου κοψει καλυτερα να μην πας και αμα μπορεσεις πες τους να περασεις το κεαπ ετσι για χαβαλε

*να ξερεις οτι στην σαμο και σε ενα αλλο νησι κανεις "καταλαθος" καταδρομικες στην απεναντι χωρα:p

αλλα θα μαθεις και πολλα καλα ειδικα αμα παρεις ειδικοτητα ανιχνευτη και διαβιβαστη