stavros76 Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 πρέπει να ενημερώνεις την κάθε εταιρία για τις μςταβολές που κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghinh2002 Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 πρωτον συγνωμη για.....τις τσιριδες¨) πιστευω πως αν το παθαινες και εσυ θα εκανες το ιδιο,χεχε δευτερον,γιατι να ενημερωσω την εταιρια για κατι που ΔΕΝ εκανα???? οσο για τον αναλυτικο του ΟΤΕ τι να μου κανει τωρα?????? παντως σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον. φιλικα, αλεξανδρα. Παράθεση Μια γήινη,απο άλλο πλανήτη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghinh2002 Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 παω για υπνο,δεν αντεχω αλλο αυτην την σκληρη ζωη...αχ η πανσεληνοσ και η TrELLAS μου κανανε τα νευρα...περμαναντ! και...ξερω τι θα δω στον υπνο μου....μαντεψτε;) μυρμιγκακια!!!χιλιαδες μυρμιγκακια..... καλο βραδυ σε ολλα τα παιδια. αλεξανδρα. Παράθεση Μια γήινη,απο άλλο πλανήτη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS (27 Νοέ. 2004 , 00:49) 1ον μήν γράφεις με κεφαλαία γιατί μας πήρες τα αυτά με τις φωνές σου... Συμφωνώ! :p 2ον Εγώ προσωπικά δεν συμπαθώ την Tellas (ισως να την μισώ κι όλας) για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει και γράφει τους πελάτες. Επειδή δουλεύω σε εταιρία σταθερής έχω ακούσει πολύ κόσμο να θέλει να ξεγραφτεί γιατί: είτε γιατί ποτέ δεν ζήτησε να γραφτεί, είτε γιατι δεν είδε καμμία διαφορά στον λογαριασμό τους, είτε γιατί τους έβαλαν σε πακέτα με πάγιο χωρίς να το γνωρίζουν. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις ανθρώπων που δεν θέλουν να ακούσουν για οποιονδήποτε εναλλακτικό γιατί όπως δια στόματος μου λένε "καήκαμε απο την Tellas" Μπορεί ολοι στην Τellas να είναι εξυπηρετικότατοι και η ομάδα marketing να σκίζει μαζί τα συμπαθέστατα μερμυγκάκια αλλά αυτό που θέλει ο πελάτης είναι φθηνότερος λογαριασμός... και στο συγκεκριμένο θέμα η Tellas υστερεί!! Εδώ θα διαφωνήσω εντελώς φίλε. Η Τελλάς είναι πολύ καλή, δεν με έχει χρεώσει ΠΟΤΕ κάτι που δεν έχω κάνει, δεν μου έχει βάλει κανένα πάγιο παρά μόνο όταν εγώ ζήτησα την τελευταία φοβερή προσφορά με το 50% που έχει δωρεάν ΟΛΕΣ τις αστικές και υπεραστικές κλήσεις μετά το 3ο πρώτο λεπτό.* Ίσως δεν είναι ανταγωνιστική σε κλήσεις προς κινητά αλλά αυτό προσωπικά δεν με ενδιαφέρει διότι τα κινητά τα καλώ από το κινητό μου και όχι από το σταθερό μου. Εγώ με το 50% έχω σωθεί γιατί έχω πολλά αστικά... ;) Και ειδικά όταν μπορώ να μιλήσω 3 ώρες συνεχόμενα και να χρεωθώ μόνο 3 λεπτά (όπως τον παλιό καλό καιρό με τις απλές και όχι ψηφιακές γραμμές που με 1 μονάδα μιλούσες και 1 μέρα ολόκληρη... :p ) * Να συμπληρώσω ότι η προσφορά των ΔΩΡΕΑΝ ισχύει μέχρι τις 31.01.2005. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (27 Νοέ. 2004 , 01:19) Συμφωνώ! :p Εδώ θα διαφωνήσω εντελώς φίλε. Η Τελλάς είναι πολύ καλή, δεν με έχει χρεώσει ΠΟΤΕ κάτι που δεν έχω κάνει, δεν μου έχει βάλει κανένα πάγιο παρά μόνο όταν εγώ ζήτησα την τελευταία φοβερή προσφορά με το 50% που έχει δωρεάν ΟΛΕΣ τις αστικές και υπεραστικές κλήσεις μετά το 3ο πρώτο λεπτό.* Ίσως δεν είναι ανταγωνιστική σε κλήσεις προς κινητά αλλά αυτό προσωπικά δεν με ενδιαφέρει διότι τα κινητά τα καλώ από το κινητό μου και όχι από το σταθερό μου. Εγώ με το 50% έχω σωθεί γιατί έχω πολλά αστικά... ;) Και ειδικά όταν μπορώ να μιλήσω 3 ώρες συνεχόμενα και να χρεωθώ μόνο 3 λεπτά (όπως τον παλιό καλό καιρό με τις απλές και όχι ψηφιακές γραμμές που με 1 μονάδα μιλούσες και 1 μέρα ολόκληρη... :p ) * Να συμπληρώσω ότι η προσφορά των ΔΩΡΕΑΝ ισχύει μέχρι τις 31.01.2005. Συμφωνω κι εγω μαζι σου(τι προτοτυπο? :p ) Οσο καιρο ειχα το mygreece ειχα μεινει σουπερ ευχαριστημενος, εχω γλυτωσει πολλααααααα λεφτα με το mygreece. Επισης ποιοτητα συνομιλιας+εξυπηρετησης Α+++++. Παρεπιμπτοντως, δεν νομιζω οτι η Τελεπασπορτ εχει και το καλυτερο συστημα για να βρισκει νεους πελατες (καλα... ποιοτητα συνομιλιας....) Γιατι λες οτι δεν εχει καλες τιμες στα κινητα?Στο προγραμμα που εισαι οι τιμες ειναι σουπερ (αν εξαιρεσεις την απαραδεκτη ελαχ. χρεωση του ενος λεπτου) Btw με γεια το σαιτ στη Τελλας, αρκετα καλυτερο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (27 Νοέ. 2004 , 04:35) Γιατι λες οτι δεν εχει καλες τιμες στα κινητα?Στο προγραμμα που εισαι οι τιμες ειναι σουπερ (αν εξαιρεσεις την απαραδεκτη ελαχ. χρεωση του ενος λεπτου) Μα αν την εξαιρέσεις δεν έχεις τις πλήρεις τιμές. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (27 Νοέ. 2004 , 04:35) Γιατι λες οτι δεν εχει καλες τιμες στα κινητα?Στο προγραμμα που εισαι οι τιμες ειναι σουπερ (αν εξαιρεσεις την απαραδεκτη ελαχ. χρεωση του ενος λεπτου) Ναι αυτό εννοώ και λέω ακριβές κλήσεις στα κινητά. Εννοώ την ελάχιστη χρέωση του λεπτού. Εντάξει εκεί υστερεί, αλλά είπαμε κινητά παίρνουμε από το κινητό ιδίως αν έχουμε πρόγραμμα με "δωρεάν" χρόνο ομιλίας... ;) Btw με γεια το σαιτ στη Τελλας, αρκετα καλυτερο ;) Λίγο πιο εντυπωσιακό, αλλά περιμένουμε επιτέλους το e-billing. Μου έχουν πει ότι είναι στα άμεσα σχέδιά τους... Άντε να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts