Jump to content

Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

noname85
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, είμαι νέος κάτοχος του u8800 :)

Μερικές ερωτήσεις για όποιον μπορεί να βοηθήσει:

- Το κινητό μου έχει την έκδοση 2.2.2. Θα μου προτείνατε να αλλάξω σε κάποια άλλη official; Και αν ναι, σε ποιά;

- Με τα sms έχω το εξής πρόβλημα: Στα αγγλικά υπάρχουν οι διατάξεις πληκτρολογίου full qwerty, 12key phonepad, cootekT+, αλλά στην 12key η τρίτη στήλη χαρακτήρων έχει πολύ μικρότερο πλάτος από τις άλλες 2. Από την άλλη, στα ελληνικά η μόνη διαθέσιμη διάταξη είναι η full qwerty, που δεν βολεύει καθόλου.

- Γενικά παρατηρώ ένα μικρό lag κατά τη χρήση της συσκευής (μενού κλπ). Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό; Θα μου προτείνατε να περάσω unofficial rom (και ποιά);

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, είμαι νέος κάτοχος του u8800 :)

Μερικές ερωτήσεις για όποιον μπορεί να βοηθήσει:

- Το κινητό μου έχει την έκδοση 2.2.2. Θα μου προτείνατε να αλλάξω σε κάποια άλλη official; Και αν ναι, σε ποιά;

- Με τα sms έχω το εξής πρόβλημα: Στα αγγλικά υπάρχουν οι διατάξεις πληκτρολογίου full qwerty, 12key phonepad, cootekT+, αλλά στην 12key η τρίτη στήλη χαρακτήρων έχει πολύ μικρότερο πλάτος από τις άλλες 2. Από την άλλη, στα ελληνικά η μόνη διαθέσιμη διάταξη είναι η full qwerty, που δεν βολεύει καθόλου.

- Γενικά παρατηρώ ένα μικρό lag κατά τη χρήση της συσκευής (μενού κλπ). Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό; Θα μου προτείνατε να περάσω unofficial rom (και ποιά);

αφου εισαι σε 2.2 θα σε προτεινα την superfast ics του γκαλεν που σε δίνει και tv out και ροοτ και ειναι πολυ σταθερη εχοντας μονο τα απολύτως απαραιτητα προγραμματα θα πρεπει ομως να περασεις recovery 5.0.27 για να μπορεις να την φλασαρεις.εδω εχω γραψει ενα οδηγο που λεω και με απλα βήματα πως να περασεις την recovery http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343712 και πως να φλασαρεις τη ρομ του γκαλεν που θα τη βρεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1597358

Πηγαινε το κατευθειαν για αλλαγη αν ειναι προβληματικο το pixel (που μαλλον ειναι) μπορει και να προλαβεις doa, δηλαδη να στο αλλαξουν αμεσως αν δεν εχουν κλεισει 2 εβδομαδες.Να το ζητησεις αυτο αλλιως θα περιμενεις τουλαχιστον 2 βδομαδες και επειδη απ'οτι βλεπω η wind δεν το πουλαει πια μην παθεις καμια ηττα και στο επισκευασουν αντι να το αντικαταστησουν..Αν σου πουν για επισκευη ζητα τα λεφτα σου πισω και παρε αλλο μοντελο,στα ελατωματικα απο την μανα τους γινεται αντικατασταση οχι επισκευη.

Αν εχεις βαλει custom rom βαλε μια official 512 Η 572 πρωτα και φυσικα αλλαξε το recovery με το official παλι αν το χεις αλλαξει.

εχω την εντυπωση και διορθωσε με αν κανω λαθος αφου περασει μια απο τις official το recovery αλλαζει στο στοκ απο μονο του

εχω την εντυπωση και διορθωσε με αν κανω λαθος αφου περασει μια απο τις official το recovery αλλαζει στο στοκ απο μονο του

Έτσι θυμάμαι κι εγώ όταν έκανα αναβάθμιση σε ICS...είχα custom recovery στην Gingerbread και με την αναβάθμιση σε ICS γύρισε σε στόκ.

Έτσι θυμάμαι κι εγώ όταν έκανα αναβάθμιση σε ICS...είχα custom recovery στην Gingerbread και με την αναβάθμιση σε ICS γύρισε σε στόκ.

και εγω το ιδιο εχω προσεξει οσες φορες εκανα update απο 2.2 σε 2.3 και αντιστροφως κανοντας downgrade

Εχω στο ντουλάπι μου ένα Χ5 pro το οποίο παρόπλισα μιας και μερικούς μήνες πριν έφαγε κάποιο κόλλημα και δεν κάνει wipe/format αλλά όποτε κάνω επανεκκίνηση ξαναγυρνά σε μια συγκεκριμένη ημερ/νια. Οτι και να έκανα, δεν επανήλθε. Το παράτησα γιατί ήταν ρουταρισμένο και δεν το πήγα στην Wind. Σκέπτομαι να το δώσω να το ρίξουν μια ματιά. Μπορώ να το πάρω πίσω αν διαπιστώσουν ότι είναι κάτι σοβαρό και κοστοβόρο χωρίς να μου το επισκευάσουν; Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει ο έλεγχος;

ΥΓ. μακάρι να φτιάχνεται με μικρό κόστος να το δώσω στην κοπέλα μου.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Εχω στο ντουλάπι μου ένα Χ5 pro το οποίο παρόπλισα μιας και μερικούς μήνες πριν έφαγε κάποιο κόλλημα και δεν κάνει wipe/format αλλά όποτε κάνω επανεκκίνηση ξαναγυρνά σε μια συγκεκριμένη ημερ/νια. Οτι και να έκανα, δεν επανήλθε. Το παράτησα γιατί ήταν ρουταρισμένο και δεν το πήγα στην Wind. Σκέπτομαι να το δώσω να το ρίξουν μια ματιά. Μπορώ να το πάρω πίσω αν διαπιστώσουν ότι είναι κάτι σοβαρό και κοστοβόρο χωρίς να μου το επισκευάσουν; Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει ο έλεγχος;

ΥΓ. μακάρι να φτιάχνεται με μικρό κόστος να το δώσω στην κοπέλα μου.

καταρχας δοκιμασες να περασεις χωρις wipes αλλη ρομ μήπως και ξεκολλησει?δοκιμασες να κανεις ενα format/system μηπως και νιώσει?ας δουμε πρωτα αν απο μονος μπορεις να το στρωσεις μην απογοητευεσαι και το βαζεις κατω ευκολα

tzivas31,

στο step2 βγάζει error. Δηλ κάνει unpacking και στο update βγάζει error.

Format κάνω μέσα από το factory reset αλλά δεν κάνει. Οταν γίνεται επανεκκίνηση ξαναπάει σε εκείνη την ημέρα που έφαγε κόλλημα.

Αν δεν είχα κάνει root μαύρη η ώρα θα το είχα δώσει στην wind. Αν και το σκέπτομαι να το δώσω. Λογικά το software κάποιο θέμα θα έχει.

tzivas31,

στο step2 βγάζει error. Δηλ κάνει unpacking και στο update βγάζει error.

Format κάνω μέσα από το factory reset αλλά δεν κάνει. Οταν γίνεται επανεκκίνηση ξαναπάει σε εκείνη την ημέρα που έφαγε κόλλημα.

Αν δεν είχα κάνει root μαύρη η ώρα θα το είχα δώσει στην wind. Αν και το σκέπτομαι να το δώσω. Λογικά το software κάποιο θέμα θα έχει.

δοκιμασες να κανεις update χωρις την μπαταρια μεσα με την b572(http://www.mediafire.com/?7dyy01dzy68ns94)? δοκιμασε με 2 τροπους ειτε βαζωντας πρωτα το ενα αρχειο το μικρο σαν update.app και αφου τελειωσεις βαλε το μεγαλο απο το στεπ2 με το ίδιο ονομα ή οπως ειπε καποιος αλλος που το δοκιμασε περνωντας στον dload φακελο και τα 2 αρχεια με το στεπ2 μετανομασμενο σε update_g.app. Αν παλι δεν πετυχει ρωτα τον picachukaki που ειχε ενα κολλημα και αν θυμαμαι καλα ειπε οτι το εκανε επιτηδες format/boot ετσι ωστε κολλησε τελειως και εδειχνε μια μπλε οθόνη μονο και το πηγε στο service και του το πηραν το επισκευασαν δωρεαν με την εγγυηση αλλα για σιγουρα τι εκανε αυτος ρωτα τον ιδιο.Εγω παντως οσες φορες εχω κανει update και downgrade απο 2.2 σε 2.3 και αντιστροφως παντα χωρις την μπαταρια μεσα με το κινητο συνδεμενο με usb μετα απο δυο με 3 φορες το πολυ νιωθει και πιανει δοκιμασε κατι απο αυτα γιατι ειναι κριμα ενα τοσο καλο τηλεφωνο να το τρωει η σκονη στο συρταρι αν σε βοηθησει μπορεις να διαβασεις και τον οδηγο μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343712

Mπα δοκίμασα τα πάντα. Θα πάει σέρβις και θα δούμε πόσα θα ζητήσουν. Αν είναι έως 30-40 ευρώ θα το φτιάξω. Αλλιώς συρτάρι.

Mπα δοκίμασα τα πάντα. Θα πάει σέρβις και θα δούμε πόσα θα ζητήσουν. Αν είναι έως 30-40 ευρώ θα το φτιάξω. Αλλιώς συρτάρι.

Απ' οτι καταλαβα, δεν εχεις βαλει καν cwm recovery, το εχεις με το μαμα. Αν εχεις αποφασισει να το πας στην wind, βαλε cwm και κανε wipe τα παντα ωστε να μην φαινεται οτι ειναι rootαρισμενο.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Απ' οτι καταλαβα, δεν εχεις βαλει καν cwm recovery, το εχεις με το μαμα. Αν εχεις αποφασισει να το πας στην wind, βαλε cwm και κανε wipe τα παντα ωστε να μην φαινεται οτι ειναι rootαρισμενο.

η΄ το προτεινα το παιδι οπως ειχε κανει και ο πικα παλιοτερα ενα format/boot και παει το παιζει κινεζος οτι δεν ξερει τι συνεβει ξυπνησε και ηταν κολλημενο με μια μπλε οθονη (ειρωνια το να το παιζεις κινεζος με κινεζικη συσκευη? :p)

δεν το παίρνει.

εδώ σβήνω τελείως το image folder και αυτό στην επανεκκίνηση με ξαναπάει στο σεταπ που είχε κολλήσει.

δεν το παίρνει.

εδώ σβήνω τελείως το image folder και αυτό στην επανεκκίνηση με ξαναπάει στο σεταπ που είχε κολλήσει.

εγω παντως θα σε επεμενα να προσπαθησεις να κανεις το update με την β572 που ειναι και official rom με εναν απο τους 2 τροπους που σε ειπα και αν επιτυχει θα αλλαξει αυτοματως και το recovery,απλα θελει λιγη υπομονη για να στρωσει εχω φαει απειρα ξενυχτια αλλα το αποτελεσμα με ανταμειβε. Απο εκει και περα δικια σου επιλογη ειναι τι θα κανεις

tzivas31,

προσπάθησα να περάσω:

την 572, την 526, την 928 με μπαταρία, χωρίς μπαταρία, με force upgrade.

με ροζ οθόνη έσβησα ΟΛΟ τον image folder, αντικατέστησα το recovery.

ΤΙΠΟΤΑ! :lol:Μουλάρωσε στην ημέρα που έφαγε το κόλλημα. Και πρέπει να έγινε κάτι με το root και μια επιλογή

που προθυμοποιήθηκε το titanium backup να διορθώσει γιατί μέχρι τότε δούλευε μια χαρά. Ξαφνικά μια μέρα

που δούλευα το sports tracker κόλλησε. Το επανεκκίνησα και από το απόγευμα εκείνης της ημέρας ΤΕΛΟΣ.

Οτι και να κάνω εκεί με πηγαίνει. Και κρασάρουν οι εφαρμογές, οι ρυθμίσεις γενικά χάος!:lol:

tzivas31,

προσπάθησα να περάσω:

την 572, την 526, την 928 με μπαταρία, χωρίς μπαταρία, με force upgrade.

με ροζ οθόνη έσβησα ΟΛΟ τον image folder, αντικατέστησα το recovery.

ΤΙΠΟΤΑ! :lol:Μουλάρωσε στην ημέρα που έφαγε το κόλλημα. Και πρέπει να έγινε κάτι με το root και μια επιλογή

που προθυμοποιήθηκε το titanium backup να διορθώσει γιατί μέχρι τότε δούλευε μια χαρά. Ξαφνικά μια μέρα

που δούλευα το sports tracker κόλλησε. Το επανεκκίνησα και από το απόγευμα εκείνης της ημέρας ΤΕΛΟΣ.

Οτι και να κάνω εκεί με πηγαίνει. Και κρασάρουν οι εφαρμογές, οι ρυθμίσεις γενικά χάος!:lol:

λεω εγω τωρα δοκιμασες να σβησεις τα παντα απο εφαρμογες που εχεις κατεβασει απο μαρκετ μηπως και νιωσει γιατι εγω ειχα κατεβασει το logos quiz και αρχιζε να αναβοσβηνει η οθονη απο μονη της οποτε ηθελε σε ασχετους χρονους και εβγαινε σε κατασταση πτησης απο μονο του και δεν το επαιρνα χαμπαρι οτι δεν λειτουργουσε σαν κινητο μετα ειδα τα ιδια να κανει και στο alcatel 990 της κοπελας μου αφου περασε αυτο το παιχνιδι οποτε το σβησαμε και απο τοτε δεν ειχαμε ξανα θεμα

τις βγάζω και στην επόμενη εκκίνηση είναι ξανά εκεί και μάλιστα δεν λειτουργούν.:lol:

Εdit: μου λέει όταν πάω να βγάλω μία, υπήρξε μη αναμενόμεν διακοπή διαιδκασίας android.process.acore

Edited by elteo

τις βγάζω και στην επόμενη εκκίνηση είναι ξανά εκεί και μάλιστα δεν λειτουργούν.:lol:

αφου το εχεις ροοτ δοκιμασες να τις μεταφερεις εξολοκληρου στην sdcard και μετα να την βγαλειςτην καρτα απο το κινητο και να την κανεις στο pc μεσω cardreader ολοκληρωτικο φορματ?δεν ξερω δινω οποια ιδεα σκεφτομαι μηπως και μπορω να σε βοηθήσω. Α τωρα θυμηθηκα καποιος ειχε πει για upgrade σε β572 με τον εξης τροπο εκανε το φακελο dload στην καρτα και εβαλε μεσα τα 2 αρχεια απο στεπ1 και στεπ2 σαν update.app και update_g.app και εχοντας ανοιχτο το κινητο πηγε στις ρυθμισεις-αποθηκευτικος χωρος-uprgrade from sdcard και δουλεψε ετσι

Edited by tzivas31

αφου το εχεις ροοτ δοκιμασες να τις μεταφερεις εξολοκληρου στην sdcard και μετα να την βγαλειςτην καρτα απο το κινητο και να την κανεις στο pc μεσω cardreader ολοκληρωτικο φορματ?δεν ξερω δινω οποια ιδεα σκεφτομαι μηπως και μπορω να σε βοηθήσω

δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα tzivas, βγάζει αμέσως μήνυμα λάθους και ξεκολλάει μόνο με αφαίρεση μπαταρίας.

θα πάει στην wind αύριο και αν μου πουν κάτι θα κάνω τον κινέζο.:lol:

αν φτιάχνεται με λίγα ευρώ (reflash) θα το κάνω, αν μου πουν 150 ευρώ για πλακέτα δεν θα πάω καν να το πάρω.

ας το κάνουν τουρσί.:lol:

δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα tzivas, βγάζει αμέσως μήνυμα λάθους και ξεκολλάει μόνο με αφαίρεση μπαταρίας.

θα πάει στην wind αύριο και αν μου πουν κάτι θα κάνω τον κινέζο.:lol:

αν φτιάχνεται με λίγα ευρώ (reflash) θα το κάνω, αν μου πουν 150 ευρώ για πλακέτα δεν θα πάω καν να το πάρω.

ας το κάνουν τουρσί.:lol:

τι να σε πω οτι μπορεσα να σκεφτω στο ειπα αν το πηρες αποφαση να το πας καλη τυχη σε ευχομαι εγω που ειχα ενα αλλο θεμα και το πήγα η κοπελα δεν με ειπε τιποτα ουτε το κοιταξε το πηρε εβγαλε μπαταρια καπακι και καρτα μνημης μου τα εδωσε κρατησε την συσκευη τη τυλιξε και την εστειλε τωρα απο huawei αν δουν τιποτα και σε πουν μακαρι οχι.καλη τυχη λοιπον

καλημερα :D.

ερωτηση: εχω την επισημη 928 απο εδω

προσπαθω να βρω τις ρυθμισεις για το bluetooth p.x να αλλαξω το ονομα,και δεν βλεπω τιποτα! μονο επιλογη ενεργοποιηση-απενεργοποιηση εχει.

μηπως κατι δεν κανω σωστα? :confused:

καλημερα :D.

ερωτηση: εχω την επισημη 928 απο εδω

προσπαθω να βρω τις ρυθμισεις για το bluetooth p.x να αλλαξω το ονομα,και δεν βλεπω τιποτα! μονο επιλογη ενεργοποιηση-απενεργοποιηση εχει.

μηπως κατι δεν κανω σωστα? :confused:

Ανοίγεις το ΒΤ, είσαι στο μενού των ρυθμίσεων ΒΤ, πατάς το πλήκτρο μενού και σου βγαίνει επιλογή για Rename Phone.

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

Τελικα το εδωσα στο σερβις. Σε 2 εβδομαδες θα μου πουν. Η κοπελα γελαγε με την ηλιθια βλαβη μου. Ευτυχως εχω κ το nexus.

Τελικα το εδωσα στο σερβις. Σε 2 εβδομαδες θα μου πουν. Η κοπελα γελαγε με την ηλιθια βλαβη μου. Ευτυχως εχω κ το nexus.

Αντε μακαρι να στο φτιαξουν χωρις να σε ζητησουν τιποτα και αστη να γελαει το τσακαλι οσο θελει.

• The title was changed to Huawei U8800 IDEOS X5 Pro