huawe Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 παιδια π βρίσκω την εκδοση 2.3.5 ωστε να πάω μετά στη 4.0? Yπάρχει κανα λινκ? επίσης στο site της Huawei υπαρχει μια εκδοση kernel αλλα χωρίς οδηγίες εγκαταστασης... Τι να κάνω? βοηθεια κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newkid Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 παιδια π βρίσκω την εκδοση 2.3.5 εγώ την κατέβασα από εδώ http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDEyNTc= (πατώντας στο κόκκινο κουμπί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huawe Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 εγώ την κατέβασα από εδώ http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDEyNTc= (πατώντας στο κόκκινο κουμπί) Κ πως εγκαθιστώ? έχει οδηγείες στα αγγλικά? έβαλες κ την 4.0? όλα καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 :O ok! θα περάσω πάλι τα αρχεία απο step1 κ step2 στον dload και θα σου πω! ---edit--- Έκανα αυτό που μου ειπες, έγινε το Update κανονικά όπως την πρώτη φορά και αφού τελειωσε έκλεισε, το άνοιξα, έκανε τα δικά του και όλα ok! μονο που τώρα μου τα δείχνει στα κινέζικα! Το step3 αφού μου δημιούργησε πρόβλημα να φανταστώ ότι δεν το επαναλάβω, οτι δεν ασχολούμαι άλλο με την 2.3.5, και ότι κλείνω πάλι το κινητό και περνάω CWM Recovery 5.0.2.7 και μετά την 2.3.6 του Kalo, σωστά?? Sorry για το πρήξιμο... :O Όπως στα είπα φίλε μου βάζεις cwm μέσω pink screen και έπειτα περνάς τη rom του kalo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newkid Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Κ πως εγκαθιστώ? έχει οδηγείες στα αγγλικά? έβαλες κ την 4.0? όλα καλά? τσεκαρε εδω, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3955497#post3955497 Απο το βήμα 1 μέχρι το 8 είναι οι οδηγίες για να πας από 2.2 σε 2.3.5, εγώ αντιμετώπισα ενα πρόβλημα στο βήμα 7 (με το αρχείο από τον φάκελο step3) οπότε με την βοήθεια και τις συμβουλές των παιδιών, έκανα update μονό με τα αρχεία των φακέλων step1 και step2. Εσύ μπορεί και να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα και να σου δουλέψουν κανονικά και τα 8 βήματα! Τωρα εχω κανονικα την 2.3.5 και το επόμενο βήμα ειναι να πάω σε αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1553705 του Kalo Την 4.0 θα την αφήσω για πιο μετά Όπως στα είπα φίλε μου βάζεις cwm μέσω pink screen και έπειτα περνάς τη rom του kalo. Να σε ευχαριστήσω και δημόσια για την βοήθεια σου μιας και εχτές μιλούσαμε με P.M :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huawe Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Γυριζει σε ελληνικα η κινεζικη 2.35? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Γυριζει σε ελληνικα η κινεζικη 2.35? Ναι πατησε κατω δεξια στην πρωτη εκκινηση και θα ανοιξει λιστα με ολες τις γλωσσες. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newkid Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) ναι όπως ειπε και ο Sofoklas υποστηρίζει κανονικά τα ελληνικά, αλλάζεις γλώσσα είτε απο την πρώτη εκκίνηση είτε μετά μέσα από το μενού! εγώ τώρα επεξεργάζομαι λίγο την 2.3.5 πριν προχωρήσω στην custom, μήπως να κοίταζα και καμιά άλλη πέρα απο του Kalo??? ο φίλος king2009 μου πρότεινε να κοιτάξω και σε MIUI, Cyanogen μεριά http://www.mybike.gr/public/style_emoticons/default/think.gif Edited July 1, 2012 by Newkid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) ναι όπως ειπε και ο Sofoklas υποστηρίζει κανονικά τα ελληνικά, αλλάζεις γλώσσα είτε απο την πρώτη εκκίνηση είτε μετά μέσα από το μενού! εγώ τώρα επεξεργάζομαι λίγο την 2.3.5 πριν προχωρήσω στην custom, μήπως να κοίταζα και καμιά άλλη πέρα απο του Kalo??? ο φίλος king2009 μου πρότεινε να κοιτάξω και σε MIUI, Cyanogen μεριά http://www.mybike.gr/public/style_emoticons/default/think.gif Απο μένα φίλε μου βάλε miui.Είναι πανέμορφες με άπειρα θέματα.Επίσης δεν καταλαβαίνουν πουθενά σε ότι παιχνίδι/εφαρμογή και να τρέξεις.Του kalo είναι καλή σταθερή αλλά είναι σαν να έχεις official με root χωρίς overclock.Cm7 μετά την 7.2 που βγήκε στις 2 Φεβρουαρίου έχω πολλά κολλήματα με σε πολλά παιχνίδια.Αν δεν βάλεις πάνω απο 100 εφαρμογές η miui είναι μονόδρομος. Εικόνες απο την muiu rom που έχω τώρα: 3 home screens έχω [ATTACH]25635[/ATTACH] [ATTACH]25636[/ATTACH] [ATTACH]25637[/ATTACH] Edited July 1, 2012 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huawe Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Ναι πατησε κατω δεξια στην πρωτη εκκινηση και θα ανοιξει λιστα με ολες τις γλωσσες. παιδια το step 3 που το αφησατε να το κανω εγω? προσπαθω να καταλαβω τπτ απο τον οδηγο στα κινεζικα και αν βλεπω σωστα στο step 3 prepei περνασ μονο το αρχειο απο step 3 και οχι και αυτο του step 1 στο dload... λετε εκει να εγινε το9 μπερδεμα στον newkid? να το δοκιμασω ετσι? αν δν κανω καθολοθ step 3 μετα θα μπορω να παω στην 4,0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 παιδια το step 3 που το αφησατε να το κανω εγω? προσπαθω να καταλαβω τπτ απο τον οδηγο στα κινεζικα και αν βλεπω σωστα στο step 3 prepei περνασ μονο το αρχειο απο step 3 και οχι και αυτο του step 1 στο dload... λετε εκει να εγινε το9 μπερδεμα στον newkid? να το δοκιμασω ετσι? αν δν κανω καθολοθ step 3 μετα θα μπορω να παω στην 4,0? Ενας απλος τροπος να μαθεις αν χρειαζεται σε σενα το step 3, ειναι να δεις αν εχεις τα power widgets στην μπαρα ειδοποιησεων. Αν κατεβαζοντας την μπαρα υπαρχουν διακοπτες για wifi, bluetooth κλπ δεν χρειαζεται να περασεις το step 3. Αν εχεις σκοπο να βαλεις ICS τοτε δεν χρειαζεται να ασχοληθεις με το step 3 αφου η ICS εχει το δικο της. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huawe Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 κανω αναβαθμιση στη 2,35 κινεζικη κ εγκαθιστωντασ τα βηματα 1+2 μ βγαζει μπλε οθονη... τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 κανω αναβαθμιση στη 2,35 κινεζικη κ εγκαθιστωντασ τα βηματα 1+2 μ βγαζει μπλε οθονη... τι να κανω? μετονομασες το δευτερο αρχειο σε update_g.app? Τι ακριβως εχεις κανει? Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huawe Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 μετονομασες το δευτερο αρχειο σε update_g.app? Τι ακριβως εχεις κανει?[/Qλυθηκε αυτο εχω πλεον 2,35 χωρις ομωσ το part 3 να το επιχειρησω? η να παω απευθειασ στο 4,0 θα εχω θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 λυθηκε αυτο εχω πλεον 2,35 χωρις ομωσ το part 3 να το επιχειρησω? η να παω απευθειασ στο 4,0 θα εχω θεμα? σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Πείτε μου λίγο που απευθύνομαι για επίσημο service στην Θεσσαλονίκη? 1) Στην Wind? (Δεν το πήρα από εκεί) 2) Στο eshop απόπου το πήρα? 3) Κάπου αλλού? Plz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huawe Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Ενας απλος τροπος να μαθεις αν χρειαζεται σε σενα το step 3, ειναι να δεις αν εχεις τα power widgets στην μπαρα ειδοποιησεων. Αν κατεβαζοντας την μπαρα υπαρχουν διακοπτες για wifi, bluetooth κλπ δεν χρειαζεται να περασεις το step 3. Αν εχεις σκοπο να βαλεις ICS τοτε δεν χρειαζεται να ασχοληθεις με το step 3 αφου η ICS εχει το δικο της. σε ευχαριστω πολυ sofoclas αναβαθμισα σε 2,35 κ τωρα παω για την icm αξιζει λεσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) σε ευχαριστω πολυ sofoclas αναβαθμισα σε 2,35 κ τωρα παω για την icm αξιζει λεσ? Εχει κλειδωμενο bootloader και δεν μπορεις να της περασεις cwm recovery και να φλασαρεις custom roms αλλα αν δεν σε ενδιαφερουν τα πειραγματα, αξιζει. Πείτε μου λίγο που απευθύνομαι για επίσημο service στην Θεσσαλονίκη? 1) Στην Wind? (Δεν το πήρα από εκεί) 2) Στο eshop απόπου το πήρα? 3) Κάπου αλλού? Plz Επικοινωνησε με email στο panagiotis.prevas@teleservice.com για να σου πουνε, γραψε και το imei σου και το καταστημα απο το οποιο εγινε η αγορα. Edited July 1, 2012 by Sofoklas Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huawe Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 τρεχω την official icm 4.0 χαρη στη βοηθεια των sofoclas k newkid τους ευχαριστω κ σορρυ για το πρηξιμο παιδιά. p.s to step 3 δεν το εκανα στην icm δεν φαινεται να λειπει κατι κ αφου ωσ εδω πηγαν ολα καλα δν θελω να το ρισκαρω λετε να χανω κατι σημαντικο? wifi bluethuh ola ok;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huawe Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 το μονο ακομα αν υπαρχει καποια καλη προταση για πληκτρολογιο που να αλλαζει απο ελληνικα σ αγγλικα κ αντιστροφα χωρισ να παω στισ ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Παιδιά συγγνώμη, αλλά το step3 φαίνεται να είναι πολύ σημαντικό, δεν ενεργοποιεί μόνο την μπάρα με τα εικονίδια, αλλά πολλά άλλα πράγματα στο μενού, καθώς και πλήθος εφαρμογών που πρέπει να είναι εγκατεστημένες αλλά δεν εμφανίζονται. Π.χ. όσοι μείνατε στο step2, σας εμφανίζεται το ραδιόφωνο και οι εφαρμογές backup και documents-to-go (ενδεχομένως κι άλλες); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newkid Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Παιδιά συγγνώμη, αλλά το step3 φαίνεται να είναι πολύ σημαντικό, δεν ενεργοποιεί μόνο την μπάρα με τα εικονίδια, αλλά πολλά άλλα πράγματα στο μενού, καθώς και πλήθος εφαρμογών που πρέπει να είναι εγκατεστημένες αλλά δεν εμφανίζονται. Π.χ. όσοι μείνατε στο step2, σας εμφανίζεται το ραδιόφωνο και οι εφαρμογές backup και documents-to-go (ενδεχομένως κι άλλες); εμένα παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισα με το step3, μου εμφανίζει κανονικά την μπάρα επάνω με τα εικονίδια και απ οτι τσέκαρα τώρα και το Ραδιόφωνο FM και την εφαρμογή για το Backup! εκτός και αν το πέρασε και το step3 παρά το σκάλωμα που έφαγε, δεν ξερω! έτσι και αλλιώς δεν θα μείνω για πολύ στην επίσημη 2.3.5, πάντως πάει σφαίρα σε σχέση με την 2.2! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 .................. έτσι και αλλιώς δεν θα μείνω για πολύ στην επίσημη 2.3.5, πάντως πάει σφαίρα σε σχέση με την 2.2! :) Μιλά για τη νέα, την ICS, η οποία παρεμπιπτόντως με έχει εντυπωσιάσει! Καταρχήν φαίνεται να γλιτώσαμε επιτέλους από το γνωστό πρόβλημα στις επαφές (με τους διεθνείς κωδικούς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newkid Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Μιλά για τη νέα, την ICS, η οποία παρεμπιπτόντως με έχει εντυπωσιάσει! Καταρχήν φαίνεται να γλιτώσαμε επιτέλους από το γνωστό πρόβλημα στις επαφές (με τους διεθνείς κωδικούς). α ok sorry! για της επαφές λες για το πρόβλημα με το +30 που αν δεν τις έχεις περάσει έτσι δεν σου εμφανίζει όνομα στις κλήσεις και στα sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 για της επαφές λες για το πρόβλημα με το +30 που αν δεν τις έχεις περάσει έτσι δεν σου εμφανίζει όνομα στις κλήσεις και στα sms? Ακριβώς αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts