Jump to content

Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

noname85
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω παλι προτιμω του κινητου ισωσ επειδη τον εχω συνη8ησει κιολασ!:)

Στο λινκ που πατησες στο xda για να κατεβασεις την kalo αν ξαναπας θα δεις οτι εχει και ενα zip με ολες τις stock apps που εχει διαγραψει,εκει θα βρεις και τον default browser.Αν και ο dolphin ειναι ο καλυτερος ;)

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οκ. τα εκανα ολα μια χαρα με του καλου, απλα δεν εχω το ιντερνετ broswer που συνηθως εχει το κιν αρχικα..δεν μ βολευουν αυτοι απο το μαρκετ. μηπως ξερεις πως μπορω να τν βρω?

Για τον stock browser κανε αυτο που σου ειπε ο azuli. Επισης συμφωνω απολυτα μαζι του. Ο dolphin ειναι ο καλυτερος browser. Δοκιμασε τον και ειμαι σιγουρος οτι θα μεινεις με αυτον.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο λινκ που πατησες στο xda για να κατεβασεις την kalo αν ξαναπας θα δεις οτι εχει και ενα zip με ολες τις stock apps που εχει διαγραψει,εκει θα βρεις και τον default browser.Αν και ο dolphin ειναι ο καλυτερος ;)

και θα κανω μετα το αρχειο που ειναι zip unzip η θα το αφησω ετσι?

παω να κανω την αναβαθμιση,και ενω εχω κανει σωστα τα βηματα,οταν παταω αναβαθμιση απο sd απλα κανει restart...γιατι?

SOS!!!!

Πήγα να βάλω και εγώ την official ics.

Είχα πριν πάλι official 2.3.5 και δεν έχω κάνει ποτέ root και γενικώς δεν το έχω "πειράξει" το κινητό.

Στο pdf λέει να βάλεις αρχικά το step 2\dload και έτσι έκανα.

Οι μπάρες τρέξανε απροβλήμάτιστα και το κινητό έκανε restart.

Εκεί κόλησε στο σήμα της Huawei. Το άφησα αρκετή ώρα, αλλά τίποτα.

Έβγαλα την μπαταρία λοιπόν, όπως έλεγε άλωστε και στα επόμενα βήματα του guide. Αλλά τίποτα....

Νομίζω ότι έγινε μεγάλη πατάτα.

Όταν το ανοίγω πατώντας τα VOL UP + VOL DOWN μπαίνει σε ροζ οθόνη αλλά όταν το συνδέσω με Usb τα windows αποτυγχάνουν να φορτώσουν drivers με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω την εσωτερική μνήμη.

Όταν ξαναβάζω τον κατάλογο dload στην SD και πατάω με VOL UP + DOWN σαν να αρχίζει να ξανακάνει Update, εμφανίζονται οι μπάρες αλλά σε 2" βγαίνει κίτρινο τρίγωνο ! και λέει UPDATE FAILED. και αναβοσβήνει το led-άκι του.

ΠΑιδιά απελπίστικα. Πείτε καμιά ιδέα...

Μάλλον πάει για service. Υποθέτω ότι θα είναι στην εγγύηση γιατί δεν έκανα κάτι unofficial.

Y.Γ. Που το πάω για service στην Θεσσαλονίκη, ξέρει κανείς?

Λοιπόν αρχικά στο recovery μπαίνει? Δηλαδη power button μαζι με volume + αν θυμαμαι καλα

να ξερεις πάντως οτι το pdf εχει λαθος, πρώτα περνας step 1 μετα 2 και 3 αντίστοιχα

Όχι δεν μπαίνει.

1) Αν απλά το ανοίξω με power button εμφανίζεται το σήμα της huawei και κολλάει εκεί επ' αόριστον. To ίδιο αν το ανοίξω με το Volume Up

2) Αν το ανοίξω με Volume Up + Down, χωρίς να έχω κάτι στην sd, τότε έχω ροζ οθόνη χωρίς να μπορώ να το συνδέσω με το PC

3) Αν το ανοίξω με Volume Up + Down έχοντας στο PC κατάλογο dload με το update.app, αρχίζει να κάνει Update και και κατευθείαν εμφανίζει κίτρινη προειδοποίηση και λέει Update FAiled.

Το κατάλαβα ότι έχουν λάθος στο Pdf... Αλλά ήταν πλέον αργά.

3) Αν το ανοίξω με Volume Up + Down έχοντας στο PC κατάλογο dload με το update.app, αρχίζει να κάνει Update και και κατευθείαν εμφανίζει κίτρινη προειδοποίηση και λέει Update FAiled.

.

αυτο καλα το κανεις αλλα βάλε το step 1 στη sd

Πως?

Αν εννοείς να βάλω στο dload την official 2.3.5, το έκανα ΚΑΙ αυτό....

Υπάρχουν πουθενά drivers για να μπορέσω να συνδέσω το τηλέφωνο στο pc μπας και μπορέσω να πειράξω τίποτα?

Αρχισα να κατεβάζω ubuntu γιατί κάπου πήρε το μάτι μου ότι έχει drivers και θα το δει κατευθείαν.

ναι με dload ειναι αλλα δεν τα βαζεις σκετα μεσα αλλα μετονομάζεις το ενα, απο linux δυσκολα! Μονο με κανενα dload θα μπορέσεις να το επαναφερεις λογικα!

Δεν έχει κάτι να μετονομάσω. Το update 2.3.5 αποτελείται από ένα Update.app και ένα pdf. Τίποτε άλλο. Αυτό που λες το θυμάμαι όταν πρωτοέκανα Update περσυ σε 2.3.5, κάτι μετονόμαζα. Θυμάμαι πάλι 3 αρχεία ήταν. Αλλά τώρα που το ξανακατέβασα είναι μόνο 1.

το καλύτερο ειναι να βρεις αυτην με τα 3 αρχεια, εναλλακτικά μπορεις να δοκιμάσεις να περάσεις τη 2.2 οπ λεει ο gkalen στον οδηγό για το downgrade!

Βασικα ομως ημαστε στο λάθος τοπικ εδω!

Στον φάκελο dload που είναι στην κάρτα, μήπως έχεις και το αρχείο log από το προηγούμενο φλασάρισμα?

Αν ναι σβήστο, δηλαδή στο φάκελο να είναι μόνο το UPDATE.APP. Διάβασα πρόσφατα κάπου(διαφορετική ελαφρώς περίπτωση) ότι πολλές φορές αυτό ευθύνεται για την αποτυχία της ενημέρωσης.

εγω γιατι δε μπορω να αναβαθμισω καν?

ειναι σα να μην διαβαζει καν το αρχειο και απλα κανει restart...

αγορασα πριν κανα μηνα το x5pro αλλα κολάει υπερβολικά σκεφτομουν αναβαθμιση στην 2,3 μηπως κ συνελθει... μπαινω στη huawei σημερα κ βλεπω το ics... ομωσ εχω το 2,2 πρεπει να κανω 2,3 και μετα 4,0... Το 4,0 το κατεβασα αλλα δεν μπορω να βρω το 2,3 official... ειτε εχει πεσει ειτε το έχουν κατεβασει... βρισκω συνδεσμα απο αλλα site για το site τησ huawei για το 2,3 αλλα τζιφος παλι καμια ιδεα?

p.s απο σχολια πιο πανω ειδα οτι γενικα μπορει το κινητο να παει για service αν παει κατι στραβα αυτο ειναι συχνο ή αν ακολουθησω σωστα τα βηματα θα ειναι ολα οκ?

αγορασα πριν κανα μηνα το x5pro αλλα κολάει υπερβολικά σκεφτομουν αναβαθμιση στην 2,3 μηπως κ συνελθει... μπαινω στη huawei σημερα κ βλεπω το ics... ομωσ εχω το 2,2 πρεπει να κανω 2,3 και μετα 4,0... Το 4,0 το κατεβασα αλλα δεν μπορω να βρω το 2,3 official... ειτε εχει πεσει ειτε το έχουν κατεβασει... βρισκω συνδεσμα απο αλλα site για το site τησ huawei για το 2,3 αλλα τζιφος παλι καμια ιδεα?

p.s απο σχολια πιο πανω ειδα οτι γενικα μπορει το κινητο να παει για service αν παει κατι στραβα αυτο ειναι συχνο ή αν ακολουθησω σωστα τα βηματα θα ειναι ολα οκ?

Θα σου προτεινα να βαλεις τη ROM του φιλου μας του gkalen, που ειναι 2.2, για να δεις πραγματικα τι δυνατοτητες εχει το κινητο μας και μετα αμα θες δοκιμαζεις και 4.0 που ομως ειναι καινουρια ακομα. Αν και αμφιβαλω οτι θα βρεις κατι καλυτερο απο την HORSE_ABSOLUTE του gkalen. Θα εχεις και tv-out.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα σου προτεινα να βαλεις τη ROM του φιλου μας του gkalen, που ειναι 2.2, για να δεις πραγματικα τι δυνατοτητες εχει το κινητο μας και μετα αμα θες δοκιμαζεις και 4.0 που ομως ειναι καινουρια ακομα. Αν και αμφιβαλω οτι θα βρεις κατι καλυτερο απο την HORSE_ABSOLUTE του gkalen.
με οποια rom οχι απο huawei χανω την εγγυηση;

με οποια rom οχι απο huawei χανω την εγγυηση;

Ναι, χανεις την εγγυηση αμα τους το πας με καποια unofficial ROM, αλλα περνώντας μια official(υποθεση 10 λεπτων) εισαι κομπλε. Αν ακολουθησεις τα βηματα σωστα δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι κακο. Ετσι κι αλλιως τα παιδια εδω μεσα ειναι πολυ προθυμα να βοηθησουν. Να σκεφτεις ολοι εδω μεσα ειμαστε με αλλες ROM, βασισμενες σε official, και θεωρητηκα εχουμε χασει την εγγυηση. Απορω πως αντεξες τοσο καιρο με την 2.2.2 της Wind. Σου εγγυωμαι οτι θα δεις τεραστια διαφορα. (Σορρυ για τα ορθογραφικα)

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, χανεις την εγγυηση αμα τους το πας με καποια unofficial ROM, αλλα περνώντας μια official(υποθεση 10 λεπτων) εισαι κομπλε. Αν ακολουθησεις τα βηματα σωστα δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι κακο. Ετσι κι αλλιως τα παιδια εδω μεσα ειναι πολυ προθυμα να βοηθησουν. Να σκεφτεις ολοι εδω μεσα ειμαστε με αλλες ROM, βασισμενες σε official, και θεωρητηκα εχουμε χασει την εγγυηση.
καταλαβα αλλα το σκεφτομαι η αληθεια ακομη..ως προς την 2,3 τωρα ξερουμε γιατι δεν μπορω να την βρω οφισιαλ; ειναι κατι παροδικο η την κατεβασαν μαλλον?

• The title was changed to Huawei U8800 IDEOS X5 Pro