echelon2011 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Λοιπόν, αναβάθμισα πολύ εύκολα από ICS B927 σε B 928. Πρώτα το step 2 και μετά το step 3. Προφανώς πάλι λάθος οι οδηγίες στο pdf που ανέφεραν το step 2 εις διπλούν. Φυσικά και πήρε πάλι αρκετή ώρα και όχι 2 λεπτά όπως λέει στην οθόνη, φυσικά και έκανε πολλές επανεκκινήσεις, και φυσικά και δεν χρειάστηκε να ακολουθήσω τις οδηγίες του pdf που ζητούν αφαίρεση μπαταρίας και sd και μόνο την οθόνη δε μας ζητά να ξεκολλήσουμε με χαρτοκόπτη. Root και unlock fps λειτουργούν όπως και με τις Β926 και Β927. Το τηλέφωνο δεν είναι πια κινεζάκι, οπότε λειτουργούν τα offline google maps επιτέλους. Όντως έχει πια περισσότερη free ram, περίπου 125 mb στην εκκίνηση αλλά με πολύ χρήση πάλι η ram μειώνεται (και ξανά απελευθερώνεται αν το αφήσω λίγο απείραχτο). Χρησιμοποιώντας το app της Huawei έκανα back up τα settings αλλά και τις εφαρμογές και γλίτωσα πολύ κόπο. Facebook synch στα contacts εξακολουθεί να μη δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
echelon2011 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 ευχαριστώ για την απάντηση azuli βρήκα τι γίνετε με το facebook και το άλλο με το σήμα που μου είπες το έκανα και εκείνο μόνο για την οθόνη που γυρίζει οριζόντια δεν βρήκα αλλά που θα μου πάει στις ρυθμίσεις δεν βρίσκω κάτι εκτός και αν είμαι τόσο στραβός έκανα λογαριασμού στο market και εξαφανίστηκε το μαρκτ και μου έβγαλε ένα play store έτσι έπρεπε να γίνει η έκανα καμιά πατάτα Για περιστροφή οθόνης σε 2.2 πας settings / Display / Auto rotate screen ή στα Ελληνικά πατάς στις ρυθμίσεις, μετά στο "οθόνη" και μετά στο "Αυτόματη περιστροφή οθόνης". Μην περιμένεις περιστροφή στο home screen. Μόνο μέσα σε apps λειτουργεί, πχ στο πληκτρολόγιο, στο browser, στην γκαλερί φωτογραφιών, στους χάρτες κτλ. H κεντρική οθόνη και τα settings λειτουργούν αν θυμάμαι καλά μόνο κάθετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Βλεπω αν και δεν μπαινω σε αυτο το thread γιατι δεν βρίσκω κατι ενδιαφερον αλλα τεσπα...οτι ακομα παιζεται με την official ics...περα οτι δεν παει βημα και οτι εχει κλειδωμενο bootloader...περα οτι κολλαει και μονο που υπαρχει..εχει ενδιαφερον το ποσο την υπερασπιζεται...δεν θα κρυφτω για ics εφυγα απο το Iphone και με ics εχω τωρα το κιν...αλλα με official..δλδ κανεις σας δεν πειραζει την ρομ??κανεις δεν δοκημασε να αλλαξει κατι...να βαλει κανα tweak πχ και να μεινει με το bootlogo στο χερι??Δεν ξερω τη ακριβως λετε εδω μεσα γιατι παιζω μπαλα μονο στο modding..αλλα κοιταχτε και λιγο στο xda η τη λεμε στο Modding??παλευεται ακομα με την official...και btw...η Ics θελει πολλα ψωμακια ακομα για να γινει επαρκεις λειτουργικη ρομ τουλαχιστων μεχρι να βγουν τα sources του kernel..αυτα απο μενα! ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 κοίταξα σε μερικά γνωστά καταστήματα για θήκες προστασίας και δεν βλέπω σε κανένα να έχει τι κάνουμε παίρνουμε από κίνα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
echelon2011 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Βλεπω αν και δεν μπαινω σε αυτο το thread γιατι δεν βρίσκω κατι ενδιαφερον αλλα τεσπα...οτι ακομα παιζεται με την official ics...περα οτι δεν παει βημα και οτι εχει κλειδωμενο bootloader...περα οτι κολλαει και μονο που υπαρχει..εχει ενδιαφερον το ποσο την υπερασπιζεται...δεν θα κρυφτω για ics εφυγα απο το Iphone και με ics εχω τωρα το κιν...αλλα με official..δλδ κανεις σας δεν πειραζει την ρομ??κανεις δεν δοκημασε να αλλαξει κατι...να βαλει κανα tweak πχ και να μεινει με το bootlogo στο χερι??Δεν ξερω τη ακριβως λετε εδω μεσα γιατι παιζω μπαλα μονο στο modding..αλλα κοιταχτε και λιγο στο xda η τη λεμε στο Modding??παλευεται ακομα με την official...και btw...η Ics θελει πολλα ψωμακια ακομα για να γινει επαρκεις λειτουργικη ρομ τουλαχιστων μεχρι να βγουν τα sources του kernel..αυτα απο μενα! ;) Ήρθες μια βολτίτσα, έριξες μπουρλότο σαν την Σαπφώ Νοταρά και την έκανες κατά modding πλευρά. χεχεχε :lol: Βασικά έχω διαβάσει και στο modding τις δικαιολογημένες απόψεις σας για τις official rom αλλά ας μην ανοίξουμε το θέμα μιας και έχει χιλιοσυζητηθεί. Εγώ προσωπικά απέχω από custom rom γιατί δεν βρίσκω ποτέ έναν failproof οδηγό για εγκατάσταση. Πάντα προϋποθέτονται γνώσεις που ο μέσος χρήστης δεν έχει. Θυμάμαι πχ κοιτώντας μια Χ ρομ να μην είναι ξεκάθαρο αν την περνάς από froyo ή από άλλη έκδοση. Αποτέλεσμα να μπαίνουν χρήστες στο forum με μπρικαρισμένα τηλέφωνα. Αν υπήρχε ένας οδηγός καλογραμμένος, θα βοηθούσε πολύ. Αν μπεις στο modding σαν νέος αναγνώστης χάνεσαι. Πολλοί πάλι αλλάζουν τις rom σαν τα πουκάμισα, οπότε και δεν μπορεί ο αναγνώστης να ξεχωρίσει την καλύτερη, και στο τέλος λέει "ας πάω στη επίσημη που είναι και ICS" Και παρότι τα παιδιά στο Modding είστε εξαιρετικά ευγενείς και φιλότιμοι, δεν θέλω να σας ζαλίζω με τα συνήθη post "Βοήθεια κτλ" . Θυμάμαι στο forum του Nokia 5800 με 1500 σελίδες, αν έμπαινε κάποιος να ρωτήσει "πως κάνω αναβάθμιση λογισμικού" θα τον έπαιρναν με τις πέτρες, και με τα γνωστά "κανε αναζήτηση" , "μη τα θέλεις στο πιάτο" λες και ο μέσος χρήστης πρέπει αν τελειώσει την Corelco για να κάνει ένα update. Αλλά όσο εξυπηρετικοί και αν είστε στο modding, χρειάζεται πάντα μια μελέτη που ο μέσος χρήστης δεν έχει το χρόνο να κάνει, η απλά βαριέται. Τώρα ειδικά με την ICS μας έχει γίνει πλύση εγκεφάλου από πέρισι τα χριστούγεννα. Σε όποιο blog και αν διαβάσεις, η μόνιμη ασχολία όλων είναι να ψάχνουν Αν και Πότε θα αναβαθμιστούν σε ICS και JB και να καταριούνται τις εταιρείες που δεν δίνουν αναβαθμίσεις. Νομίζω ότι εκπροσωπώ πολλούς λέγοντας ότι αφού έχουμε την τύχη να έχουμε official ICS, μας φαίνεται περίεργο να περνάμε custom froyo horse absolut κτλ. Σίγουρα είναι TAXYTΕΡΕΣ και σίγουρα το ICS δεν έχει πια και τόσες καινοτομίες που να κάνουν τόση διαφορά, αλλά μάλλον ο παράγοντας είναι πια καθαρά ψυχολογικός. Εγώ ας πούμε ακούω froyo και ανατριχιάζω, όχι με τα features και το UI (over the hood) αλλά με την ημερομηνία. 2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
echelon2011 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 κοίταξα σε μερικά γνωστά καταστήματα για θήκες προστασίας και δεν βλέπω σε κανένα να έχει τι κάνουμε παίρνουμε από κίνα?? Δες στο Ebay θήκες SIKAI από gel, ή πλαστικές σκληρές που καλύπτουν μόνο πλάτη και πλαϊνά μέρη. Ψάξε και στο google "θήκη sikai ideos x5" και εμφανίζεται και ένα ελληνικό κατάστημα αλλά κλειστό λόγω διακοπών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Καλημέρα, έχετε προσέξει μερικές φορές ένα φωτάκι κόκκινο αναβοσβήνει μπροστά αριστερά στην οθόνη εκεί που είναι ο αισθητήρα φωτός. Τί είναι? Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Καλημέρα, έχετε προσέξει μερικές φορές ένα φωτάκι κόκκινο αναβοσβήνει μπροστά αριστερά στην οθόνη εκεί που είναι ο αισθητήρα φωτός. Τί είναι? Αν λες αυτο διπλα στο ακουστικο ειναι το led των ειδοποιησεων,ενδειξη μπαταριας κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Αν λες αυτο διπλα στο ακουστικο ειναι το led των ειδοποιησεων,ενδειξη μπαταριας κλπ όχι δεν λέω αυτό, εννοώ 1 εκατοστό πιο αριστερά από το ακουστικό αν δείτε καλά έχει 2 κυκλάκια. Το δεξί πρέπει να είναι ο αισθητήρας που καταλαβαίνει ότι μιλάς και σβήνει η οθόνη. Από το αριστερό μερικές φορες αναβοσβήνει ένα κόκκινο φως. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpe Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 κοίταξα σε μερικά γνωστά καταστήματα για θήκες προστασίας και δεν βλέπω σε κανένα να έχει τι κάνουμε παίρνουμε από κίνα?? Προσωπική εμπειρία, οπότε κρίνεις ανάλογα. Πήρα σιλικόνης από e-bay. Για 6 μήνες που δεν πείραζα κινητό, μπαταρίες, κλπ όλα καλά. Μόλις άρχισα να παίζω με το κινητό (βγάλε από θήκη, βάλε σε θήκη, ξαναβγάλε κλπ), χαλάρωσε. Μπήκε 2 ώρες κατάψυξη, έσφιξε και την επόμενη την ξαναέβαλα κινητό, όλα καλά, αλλά πρέπει να ετοιμαστώ για την επόμενη γιατί κάνουν και 10+ μέρες να έρθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Αν λες αυτο διπλα στο ακουστικο ειναι το led των ειδοποιησεων,ενδειξη μπαταριας κλπ Αυτο που αναβοσβηνει ειναι ο proximity sensor που ελεγχει ποτε πλησιαζεις το κινητο στο αυτι σου και απενεργοποιει την οθονη για να αποφευχθουν τα ακουσια πατηματα. Το αλλο ειναι ο αισθητηρας αυξομειωσης της φωτεινοτητας. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Παιδια μια βοηθεια... Εχω το Huawei Ideos X5 pro με τα εξης χαρακτηριστηκα Android 2.2.2 Φασμα 203026 Εκδοση κερνελ 2.6.32.9 Αριθμος Εκδοσης 041 Custom Version 001 Θα ηθελα να μου δωσετε ενα λινκ για να κατεβεσω την πιο λειτουργικη γνησια εκδοση - αναβαθμιση για το κινητο μου..Ειτε την 2.3 ειτε αν δουλευει την 4αρα..Φυσικα να ειναι η γνησια και να ξερουμε οτι το κινητο δουλευει τελεια σε ολα του!! Και αν ειναι ευκολο τις οδηγειες για να το περασω!! Σας ευχαριστω Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Όταν λες γνήσια τι ακριβώς εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Παιδια μια βοηθεια... Εχω το Huawei Ideos X5 pro με τα εξης χαρακτηριστηκα Android 2.2.2 Φασμα 203026 Εκδοση κερνελ 2.6.32.9 Αριθμος Εκδοσης 041 Custom Version 001 Θα ηθελα να μου δωσετε ενα λινκ για να κατεβεσω την πιο λειτουργικη γνησια εκδοση - αναβαθμιση για το κινητο μου..Ειτε την 2.3 ειτε αν δουλευει την 4αρα..Φυσικα να ειναι η γνησια και να ξερουμε οτι το κινητο δουλευει τελεια σε ολα του!! Και αν ειναι ευκολο τις οδηγειες για να το περασω!! Σας ευχαριστω Αν θες γνήσια έκδοση που να δουλεύει τέλεια σε όλα μείνε εκεί που είσαι (για τώρα) γιατί όλες έχουν και από ενα "θεματάκι". Άλλες μικρό, άλλες μεγάλο. Απλώς κατα καιρούς διάβαζε σε αυτό το θέμα αλλά και στο Modding για να ενημερώνεσαι για τις εξελίξεις. Όταν λες γνήσια τι ακριβώς εννοείς; Εννοεί official και όχι custom rom Edited August 13, 2012 by antonius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Παιδιά, στην ICS έχετε προσέξει όταν κάνετε μεγέθυνση στην οθόνη με τα δάκτυλα, μετά να μην επανέρχεται στο αρχικό μέγεθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Παιδιά, στην ICS έχετε προσέξει όταν κάνετε μεγέθυνση στην οθόνη με τα δάκτυλα, μετά να μην επανέρχεται στο αρχικό μέγεθος; Στην 927 συμβαίνει αυτο. Αν αναβαθμίσεις στην νεότερη ICS την 928 υπάρχει fix που διορθώνει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Στην 927 συμβαίνει αυτο. Αν αναβαθμίσεις στην νεότερη ICS την 928 υπάρχει fix που διορθώνει το πρόβλημα. A ok, σε ευχαριστώ, δεν είχα προσέξει ότι βγήκε νέα version. Προφανώς το update θα γίνει από το step 2, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 (edited) A ok, σε ευχαριστώ, δεν είχα προσέξει ότι βγήκε νέα version. Προφανώς το update θα γίνει από το step 2, σωστά; To update από προηγούμενη ICS γίνεται κάνοντας το step 2 και μετά το step 3. Το step 3 χρειάζεται και μάλιστα είδα διαφορά μόλις το πέρασα. Αν διαβάσεις στις οδηγίες που δίνει η Huawei μαζί με την official 928 θα δείς οτι γράφουν να περάσεις το step 2 και μετά...πάλι το step 2 (τυπογραφικό λάθος προφανώς) . Θα δεις ότι η 928 δουλεύει καλύτερα και όπως γράφουν και στο site έχει τις παρακάτω διορθώσεις : 1.fix bug about atmel touch panel; <--- Το πρόβλημα που περιέγραφες με το zoom 2.fix bug that the backlight wont auto turn on when calling; 3.increase the available memory of the applications; <-- Καλύτερη διαχείριση μνήμης και θα δεις διαφορά 4.Modify the SD card hot swap program,user can change the default storage location; 5.shorten the boot time when disable fast boot. Edited August 15, 2012 by antonius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 (edited) καλησπερα πηγα να περασω σε ενα φιλου το update tis huwaei ics4 και μου εγραψε οτι update failed εβγαλα την μπαταρια και δεν ξανα αναψε ποτε!!! τι κανουμε???? Edited August 16, 2012 by Nitrous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 καλησπερα πηγα να περασω σε ενα φιλου το update tis huwaei ics4 και μου εγραψε οτι update failed εβγαλα την μπαταρια και δεν ξανα αναψε ποτε!!! τι κανουμε???? Ποιά rom φόραγε πρίν; Για να περάσεις ICS πρέπει έχεις στο κινητό την 2.3 Gingerbread. Αν έχεις την εργοστασιακή 2.2 Froyo πρέπει πρώτα να κάνεις upgrade σε 2.3 Gingerbread. Ακολούθησες τις οδηγίες που δίνει η Huawei μαζί με τη rom; Πώς έκανες το upgrade; Αν συνδέσεις το τηλέφωνο τώρα στο pc με usb βλέπεις να ανάβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Ποιά rom φόραγε πρίν; Για να περάσεις ICS πρέπει έχεις στο κινητό την 2.3 Gingerbread. Αν έχεις την εργοστασιακή 2.2 Froyo πρέπει πρώτα να κάνεις upgrade σε 2.3 Gingerbread. Ακολούθησες τις οδηγίες που δίνει η Huawei μαζί με τη rom; Πώς έκανες το upgrade; Αν συνδέσεις το τηλέφωνο τώρα στο pc με usb βλέπεις να ανάβει; ειχε τη μαμα 2,3 οχι δεν αναβει που το βαζω στο ρευμα!!!!!!!!!! :(:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 ειχε τη μαμα 2,3 οχι δεν αναβει που το βαζω στο ρευμα!!!!!!!!!! :(:mad: Μιλάμε για το PRO πάντα ε;...δεν πιστέυω να δοκίμασες να περάσεις την ICS στο απλό X5..; Ποιόν οδηγό αναβάθμισης ακολούθησες; (έτσι από περιέργεια). Πως έκανες την αναβάθμιση; Σε recovery μπορείς να μπείς; Πατάς παρατεταμένα volume+ και power button ταυτόχρονα. Αν δεν βλέπεις καθόλου σημεία ζωής πηγαινε το στο service (είναι και σε εγγύηση άλλωστε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Μιλάμε για το PRO πάντα ε;...δεν πιστέυω να δοκίμασες να περάσεις την ICS στο απλό X5..; Ποιόν οδηγό αναβάθμισης ακολούθησες; (έτσι από περιέργεια). Πως έκανες την αναβάθμιση; Σε recovery μπορείς να μπείς; Πατάς παρατεταμένα volume+ και power button ταυτόχρονα. Αν δεν βλέπεις καθόλου σημεία ζωής πηγαινε το στο service (είναι και σε εγγύηση άλλωστε). ακολουθησα τις οδηγιες που ειχε μεσα το pdf Ναι ειναι το pro Eκανα update απο το μενου, δεν αναβει κααθολου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi3 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 καλημερα και απο εμενα εκανα και εγω την αναβαθμιση σε 4 απο 2.2.πρωτα εκανα απο 2.2 σε 2.3 με τον τροπο εβαζα στην καρτα μνημηs τα 2 πρωτα στεπ και μετα το τριτο.ολα καλα οταν απο 2.3 πηγα να κανω σε 4 δεν ξερω αλλα λεs και δεν μπορουσα να περασω το λογισμικο με αναβε κατευθειαν το τηλ και εκανα εναν αλλο τροπο χωριs σιγουρια εκανα αναβαθμιση μεσω τηλ πηγα στηs ρυθμισειs και εκανα αναβαθμιση μεσω καρταs για την ωρα ολα καλα.απλωs ενα πραγμα που δεν μου αρεσε ειναι αν και δεν το ειδα καλα ειναι το wifi λειτουργει απλωs δεν ξερω πωs μπορω να κανω σαρωση να δω τι wifi υπαρχει διπλα μου και το 2 ειναι αν εχει να ρυθμισω να με ενημερωνει οτι υπαρχει free wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 (edited) ακολουθησα τις οδηγιες που ειχε μεσα το pdf Ναι ειναι το pro Eκανα update απο το μενου, δεν αναβει κααθολου!!!! Σε ποιο step σου έβγαλε το failed? Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και να το συνδέσεις στο PC χωρίς την μπαταρία, ώστε να παίρνει ρεύμα μόνο από το PC, και δοκίμασε πάλι με Vol+ & Power. Edited August 18, 2012 by drspiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts