Sheik Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 384 δειχνει διαθεσιμα. Το εχω παρατηρησει και σε αλλα κινητα, π.χ galaxy s και neo v 512 λενε τα specs αλλα και σε αυτα 370-380 δειχνει διαθεσιμα. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Τα υπόλοιπα αν θυμάμαι καλά τα δεσμεύει το λειτουργικό σύστημά! Sent from my finger's to your eyes! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Για όποιο φίλο έχει βάλει την 512, όταν περιστρέφει το τηλέφωνο κατά 90 μοίρες, η οθόνη περιστρέφεται; Εμένα αρνείται να γυρίσει, παρότι έχω κάνει την αντίστοιχη ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Για όποιο φίλο έχει βάλει την 512, όταν περιστρέφει το τηλέφωνο κατά 90 μοίρες, η οθόνη περιστρέφεται; Εμένα αρνείται να γυρίσει, παρότι έχω κάνει την αντίστοιχη ρύθμιση. Xα! Το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω. Ξερεις τι φταιει? Κανε το εξης: Κανε restart(χωρις "γρηγορη εκκινηση") και θα δεις οτι η περιστροφη δουλευει κανονικα. Τωρα, μπες στους Χαρτες Google ή στο Latidude για μερικα δευτερολεπτα και στη συνεχεια βγες. Αν εχεις το ιδιο προβλημα, τωρα δεν θα δουλευει η περιστροφη. Ξερω, εντελως κουλο... Με την 572 εστρωσε παντως. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 ...Με την 572 εστρωσε παντως. Την οποία βρισκουμε πού; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Για όποιο φίλο έχει βάλει την 512, όταν περιστρέφει το τηλέφωνο κατά 90 μοίρες, η οθόνη περιστρέφεται; Εμένα αρνείται να γυρίσει, παρότι έχω κάνει την αντίστοιχη ρύθμιση. Δουλεύει κανονικά εμένα με 512. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Βρε παιδιά, θα με τρελάνει αυτό το τηλέφωνο! Μετά απο ολική επαναφορά και διαγραφή ΟΛΩΝ των δεδομένων, μου βγαζει μειωμένο αποθηκευτικό χώρο! Έκανα και wipe data/cache αλλά η προειδοποίηση παραμένει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Βρε παιδιά, θα με τρελάνει αυτό το τηλέφωνο! Μετά απο ολική επαναφορά και διαγραφή ΟΛΩΝ των δεδομένων, μου βγαζει μειωμένο αποθηκευτικό χώρο! Έκανα και wipe data/cache αλλά η προειδοποίηση παραμένει! Δοκιμασε mounts and storage/format data. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Βρε παιδιά, θα με τρελάνει αυτό το τηλέφωνο! Μετά απο ολική επαναφορά και διαγραφή ΟΛΩΝ των δεδομένων, μου βγαζει μειωμένο αποθηκευτικό χώρο! Έκανα και wipe data/cache αλλά η προειδοποίηση παραμένει! Λολ, οτι παθαινεις το εχω παθει. Οσο κανεις wipe data, τοσο θα μειωνεται ο χωρος(εγω φαντασου τον ειχα φτασει, με ΚΑΘΑΡΟ κινητο, να ειναι μοναχα 200 ΜΒ απο τα συνεχομενα factory reset μπας και στρωσει). προφανως εχει προβλημα ο μαμισιος recovery. Αν βαλεις τον CWM 5.0.2.7 και κανεις μεσω εκεινου wipe data λυνεται το προβλημα. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Λολ, οτι παθαινεις το εχω παθει... Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα 'ρθεις...:lol: Τελικά έκανα αναβάθμιση στην 572 και το πρόβλημα λύθηκε (εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι χρειάζεται το step 3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Οταν κατεβαζεις την μπαρα ειδοποιησεων προσθετει κουμπια για ενεργοποιηση wifi,bluetooth,gps κλπ, πραγμα εξαιρετικα βολικο. Επισης βαζει καναδυο ακομα πληκτρολογια της Huawei που δεν εχουν ομως ελληνικα. Αν το ειχες περασει στη 512 τοτε δε χρειαζεται, τα κουμπια παραμενουν(εμενα τουλαχιστον παρεμειναν). Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 changelog της 572 σε σχέση με την 512 ; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Οταν κατεβαζεις την μπαρα ειδοποιησεων προσθετει κουμπια για ενεργοποιηση wifi,bluetooth,gps κλπ, πραγμα εξαιρετικα βολικο. Επισης βαζει καναδυο ακομα πληκτρολογια της Huawei που δεν εχουν ομως ελληνικα. Αν το ειχες περασει στη 512 τοτε δε χρειαζεται, τα κουμπια παραμενουν(εμενα τουλαχιστον παρεμειναν). Το θέμα είναι ότι το αρχείο που βρίσκεται στον τρίτο φάκελο είναι μόλις 1KB, και όταν ακολουθώ τη διαδικασία που περιγράφεται στα βήματα 6 & 7 της σελίδας 71 το κινητό κάνει συνέχεια restart & update χωρίς σταματημό. Χρειάστηκε να το κλείσω (με όλα τα ρίσκα που αυτό συνεπαγόταν) και να ξαναβαλω στην SD το αρχείο του step 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) Το θέμα είναι ότι το αρχείο που βρίσκεται στον τρίτο φάκελο είναι μόλις 1KB, και όταν ακολουθώ τη διαδικασία που περιγράφεται στα βήματα 6 & 7 της σελίδας 71 το κινητό κάνει συνέχεια restart & update χωρίς σταματημό. Χρειάστηκε να το κλείσω (με όλα τα ρίσκα που αυτό συνεπαγόταν) και να ξαναβαλω στην SD το αρχείο του step 2. 7. Αφου γινει αυτο κλεινεις το κινητο, παιρνεις την SD την ξαναβαζεις στο pc πας στον φακελο dload και διαγραφεις τα 2 αρχεια (UPDATE.APP, UPDATE_g.APP) και οτι αλλο εχει μεσα ο φακελος. Μετα πας στον φακελο STEP1 της αναβαθμισης και αντιγραφεις το αρχειο UPDATE.APP στο dload. Πας στον φακελο STEP3 και μετονομαζεις το αρχειο UPDATE.APP σε UPDATE_g.APP. To αντιγραφεις και αυτο στο dload. λαθος ειναι αυτο,σκετο το αρχειο απο STEP3,και ΔΕΝ ΤΟ μετονομαζεις,οπως ειναι. Edited March 27, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 για αυτο μαλλον τρώγαμε bootloop οταν κάναμε την δευτερη μετονομασία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 7. Αφου γινει αυτο κλεινεις το κινητο, παιρνεις την SD την ξαναβαζεις στο pc πας στον φακελο dload και διαγραφεις τα 2 αρχεια (UPDATE.APP, UPDATE_g.APP) και οτι αλλο εχει μεσα ο φακελος. Μετα πας στον φακελο STEP1 της αναβαθμισης και αντιγραφεις το αρχειο UPDATE.APP στο dload. Πας στον φακελο STEP3 και μετονομαζεις το αρχειο UPDATE.APP σε UPDATE_g.APP. To αντιγραφεις και αυτο στο dload. λαθος ειναι αυτο,σκετο το αρχειο απο STEP3,και ΔΕΝ ΤΟ μετονομαζεις,οπως ειναι. Δεν είπα κάτι διαφορετικό, είπα ότι κάνω ό,τι ακριβώς λένε οι οδηγίες στα βήματα 6 & 7. Τη δεύτερη φορά βάζω στο φάκελο dload τα αρχεία του step 1 και του step 3. Και τι εννοείς δεν το μετονομάζω; Τη μία φορά λες "Πας στον φακελο STEP3 και μετονομαζεις το αρχειο UPDATE.APP σε UPDATE_g.APP" και την άλλη "... σκετο το αρχειο απο STEP3,και ΔΕΝ ΤΟ μετονομαζεις,οπως ειναι". Αν κατάλαβε κανείς ας μου πει. Το αποτέλεσμα είναι τη δεύτερη φορά ο φάκελος dload να έχει ένα αρχείο UPDATE.APP 921ΚΒ και ένα UPDATE_g.APP 1ΚΒ. Και όταν ζητήσεις αναβάθμιση, το κινητό μπουτάρει συνεχώς. (Αληθεια, γιατί μετά την πρώτη αναβάθμιση πρέπει να σβήσω το αρχείο του step 1 από το φάκελο dload, αφού αμέσως μετά θα το ξαναβάλω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Οχι ρε παιδια, μονο το update.app του step3 θελει μετα,αφου και οι οδηγιες το λενε. Αν εισαι σε 2.3(512) ας πουμε και θες να πας σε 2.3(572) απλα στο πρωτο βημα βαζεις μεσα στο dload το update.app(απο φακελο step2) ΧΩΡΙΣ μετονομασια και στη συνεχεια το σβηνεις και βαζεις αυτο απο το step3. Το step1 δεν χρειαζεται. Αν εισαι σε 2.2 και πας σε 2.3 τοτε μονο μετονομαζεις, χρησιμοποιεις και step1. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Τη μία φορά λες δεν το λεω εγω, το 7 που εχω γραψει ειναι copy-paste απο τον οδηγο του stamatius αυτο που λεω ειναι το εξης:λαθος ειναι αυτο,σκετο το αρχειο απο STEP3,και ΔΕΝ ΤΟ μετονομαζεις,οπως ειναι. αμαν πια:p:lol: Edited March 27, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyx Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) δεν το λεω εγω, το 7 που εχω γραψει ειναι copy-paste απο τον οδηγο του stamatius αυτο που λεω ειναι το εξης:λαθος ειναι αυτο,σκετο το αρχειο απο STEP3,και ΔΕΝ ΤΟ μετονομαζεις,οπως ειναι. αμαν πια:p:lol: όμορφαααα... και για πείτε τι κάνουμε για boot loop από την εσωτερική SD card; απουσίας microSD, ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες του Stamatius για να περάσω την 572, το πρώτο στάδιο ΟΚ, bootαρε κανονικά, ομορφιές κλπ και λέω ας βάλω και το update 3... έλα όμως που θέλει σκέτο το μανάρι, χωρίς μετονομασία... και να σου το boot loop από την εσωτερική SD... volume (up&down) + power = τζίφος, volume up + power = τζίφος, βγάλσιμο μπαταρίας μπας και κουλάρει = τζίφος... κάθε φορά που ανοίγει > huawei > firmware update step 1&2 > restart και ξανά μανά πάλι τα ίδια... υπάρχει λύση ή το πάω wind και κάνω τον τρελό Κινέζο; ;) EDIT1 πάνω στην απόγνωση, βρέθηκε microSD, πέρασα τα αρχεία από step1 & step2, έσφαξα ένα κόκορα στο βωμό και πάτησα το power... ω ναι, bootάρει ΠΡΩΤΑ από την εξωτερική microSD, χαλάλι ο κόκορας! EDIT2 τώρα που (ξανα)πέρασα την 572 και είμαι σε 2.3.5, το step 3 είναι αναγκαίο να το περάσω (μέσω microSD φυσικά); τι περιέχει το ρημάδι; 1KB είναι όλο κι όλο... EDIT3 (τελευταίο) root στην 2.3.5 (572) με τι εργαλείο κάνουμε; Edited March 27, 2012 by Psyx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 EDIT2 τώρα που (ξανα)πέρασα την 572 και είμαι σε 2.3.5, το step 3 είναι αναγκαίο να το περάσω (μέσω microSD φυσικά); τι περιέχει το ρημάδι; 1KB είναι όλο κι όλο... EDIT3 (τελευταίο) root στην 2.3.5 (572) με τι εργαλείο κάνουμε; 1.δεν ειναι rom, για να ειναι μεγαλο,απλα ενεργοποιει διαφορα πραγματα που υπαρχουν ηδη μεσα στην rom. 2.θα πας στο ματσακωνιασμα thread στα post μου και θα το βρεις,καπου στις τελευταιες σελιδες ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 "Ρε παιδιά, ας οργανωθούμε λιγάκι να κάνουμε μια... αναβάθμιση της προκοπής!" :lol: (Τιμή και δόξα στο υπέροχο ηθοποιό-ληστή στο σποτάκι εταιρείας κινητής τηλεφωνίας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 "Ρε παιδιά, ας οργανωθούμε λιγάκι να κάνουμε μια... αναβάθμιση της προκοπής!" :lol: (Τιμή και δόξα στο υπέροχο ηθοποιό-ληστή στο σποτάκι εταιρείας κινητής τηλεφωνίας) ουοχι! μυριζει κοπρια :lol: υ.γ πιο πολυ χαιρομαι την παρεα εδω παρα το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyx Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 1.δεν ειναι rom, για να ειναι μεγαλο,απλα ενεργοποιει διαφορα πραγματα που υπαρχουν ηδη μεσα στην rom. 2.θα πας στο ματσακωνιασμα thread στα post μου και θα το βρεις,καπου στις τελευταιες σελιδες ειναι. 1) νταξ δεν είναι rom και φαίνεται... αλλά ας πούμε είναι ιμάντας από καλτσόν και θα μας αφήσει σε κάποια φάση ή είναι τασάκι για τους πίσω επιβάτες = κλάιν αν μείνουν χαρμάνηδες; 2) για τον επόμενο googler που θα έρθει εδώ, το post σου για beetroot την 572 είναι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319182&page=236 έχεις δύο τρόπους, boot.img και doomlord... προτίμησα τον δεύτερο, το boot.img με τσιτώνει... (ts)akalos you're a mod machine :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 έχεις δύο τρόπους, boot.img και doomlord... προτίμησα τον δεύτερο, το boot.img με τσιτώνει... (ts)akalos you're a mod machine :lol: δεν ειναι δυο,ενας ειναι για γινεις root(και εχετε δικιο,δεν το εγραψα καλα,δηλ.καλα το εγραψα απευθυνομενος σε αλλο κοινο,προφανως εχω ξεχασει τα δικες μου πρωτες ημερες επαφης με Android)αλλαζεις boot.img και τρεχεις το αρχειο για να γινεις root. τωρα αμα τα καταφερες με stock boot.img,τι να πω.... εγω παντως κλαιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Γεια σας παιδια.Πριν καμποσο καιρο ειχα αναφερει οτι το ideos x5 pro του αδερφου μου ειχε γεμισει σκονη απτην μια ακρη της οθονης... Συμφωνα με τον αδερφο μου,οταν λειτουργουσε το κινητο σε απολυτο σκοταδι,εβλεπε οτι βγαινει φως αναμεσα απο την οθονη και το πλαστικο του κινητου,σαν να μην ταιριαζε ακριβως το τζαμακι της οθονης δλδ.. Το στειλαμε στη wind για καθαρισμα και απο οτι βλεπω στο χαρτι που μας εδωσαν πισω,εγινε αντικατασταση του τζαμιου.Πλεον δεν παρατηρειτε κενο μεταξι οθονης και πλαστικου! Οποιος εχει παρομοιο προβλημα δεν χανει κατι να το στειλει πιστευω! Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts