Jump to content

Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

noname85
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πλαστικουρες οπως ολα.

ζεσταινεται; οχι

ζαλιζεσαι αμα μιλας ωρες;οχι

ρολαρει πολυ καλα,δεν κολλαει σε εφαρμογες,δεν κανει κιχ γενικα με 2.3.5

παιχνιδια δεν ξερω,υποστηριξη adobe 11,καμερα πολυ καλη,video καλο,speaker θα μπορουσε να εχει καλυτερο,wifi απιαστο,3g επισης,ραδιο με ακουστικα τελειο κατα την γνωμη μου,οθονη μεγαλη,ανετη,με σωστη αναλυση, φωτεινη που πασχει απο απο γωνιες θεασης σαν lcd που ειναι.

πληκτρολογηση σε wide απαιχτο,σε 4:3 ειναι στο σωστο υψος

link

μπαταρια αναλογα με την χρηση εως <4 ημερες

ενα μειον εχω βρει που με ενοχλει ιδιαιτερα:δακτυλικα αποτυπωματα στην οθονη,πολυ ευκολα λερωνει.

εγω θα το χαρακτηριζα το τελειο κινητο για τα γουστα μου και την χρηση που το θελω.

υπαρχουν καλυτερα;υπαρχουν!παντα θα υπαρχουν.

αλλα.....

το εθαψα λιγο....... αυτα:p

edit:κακως η εταιρια το ονομασε X5 pro,ας το ονομαζε Χ10,η οπως αλλοιως ηθελε,δεν εχει καμια σχεση με το απλο,δεν ειναι μια βελτιωμενη εκδοση του Χ5.

ειναι αλλο τηλεφωνο και πολλοι χρηστες μπερδευονται.

Ενταξει ρε φιλε εισαι ενθουσιασμενος με το pro(φαινεται απ'τα γραφωμενα σου!) αλλα οπως και να το κανουμε το pro δεν ειναι αλλο τηλεφωνο αλλα ειναι το ιδιο με το Χ5 με αλλον επεξεργαστη(της ιδιας οικογενειας με καμια σχεδον διαφορα εκτος του χρονισμου!)που όπως έχει γίνει γνωστό και από εκπρόσωπο της huawei, το απλό Χ5 είχε ο επεξεργαστής πρόβλημα με το τσιπ του wifi γιαυτο τον αλλαξαν,οσα απλα Χ5 δεν εχουν προβλημα με το wifi drop out και ειναι χρονισμενα στα 1000mhz ειναι ιδια με το pro εκτος της μονης ουσιαστικης διαφορας της ελειψης αναλογικό ραδιόφωνο FM στο Χ5!!!!!!

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενταξει ρε φιλε εισαι ενθουσιασμενος με το pro(φαινεται απ'τα γραφωμενα σου!) αλλα οπως και να το κανουμε το pro δεν ειναι αλλο τηλεφωνο αλλα ειναι το ιδιο με το Χ5 με αλλον επεξεργαστη(της ιδιας οικογενειας με καμια σχεδον διαφορα εκτος του χρονισμου!)που όπως έχει γίνει γνωστό και από εκπρόσωπο της huawei, το απλό Χ5 είχε ο επεξεργαστής πρόβλημα με το τσιπ του wifi γιαυτο τον αλλαξαν,οσα απλα Χ5 δεν εχουν προβλημα με το wifi drop out και ειναι χρονισμενα στα 1000mhz ειναι ιδια με το pro εκτος της μονης ουσιαστικης διαφορας της ελειψης αναλογικό ραδιόφωνο FM στο Χ5!!!!!!

καμια αλλη διαφορα ξερεις να την γραψω,κατα τα αλλα ειναι το ιδιο:p

Edited by akalos

Παίδες δεν φοράει τον ίδιο επεξεργαστή. Εκτός αν θεωρείτε ίδιο το 4 με το 4s. ακυρη παρομοίωση αλλα για να καταλάβετε

δειτε και αυτό

Μα κανείς δεν είπε ότι φοράει τον ίδιο επεξεργαστή. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος της ύπαρξης του pro. Ο επεξεργαστής του απλού ήταν προβληματικός, και η αλλαγή του είναι στην ουσία ο λόγος της ύπαρξης του pro. Η huawei ανακάλυψε μετά την κυκλοφορία της συσκευής ότι ο επεξεργαστής ήταν προβληματικός και γιαυτό αντικαταστάθηκε από το pro. Αυτός είναι επίσης και ο λόγος που έχει την ίδια τιμή. Δεν κυκλοφορούν τα τηλέφωνα παράλληλα, απλά σταμάτησε να βγαίνει το προβληματικό απλό Χ5 και αντικαταστάθηκε με το Pro. Δεν υπάρχει στην αγορά απλό Χ5 πιά(εκτός ίσως από κάποιους που τους έχουν μείνει συσκευές στοκ)

Μα κανείς δεν είπε ότι φοράει τον ίδιο επεξεργαστή. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος της ύπαρξης του pro. Ο επεξεργαστής του απλού ήταν προβληματικός, και η αλλαγή του είναι στην ουσία ο λόγος της ύπαρξης του pro. Η huawei ανακάλυψε μετά την κυκλοφορία της συσκευής ότι ο επεξεργαστής ήταν προβληματικός και γιαυτό αντικαταστάθηκε από το pro. Αυτός είναι επίσης και ο λόγος που έχει την ίδια τιμή. Δεν κυκλοφορούν τα τηλέφωνα παράλληλα, απλά σταμάτησε να βγαίνει το προβληματικό απλό Χ5 και αντικαταστάθηκε με το Pro. Δεν υπάρχει στην αγορά απλό Χ5 πιά(εκτός ίσως από κάποιους που τους έχουν μείνει συσκευές στοκ)

για αλλο λογο το ειπα και εσυ ξερεις ποιος ειναι,νομιζω;;

Καλησπέρα.Είμαι νέο μέλος στο forum και θα ήθελα την βοήθεια σας και την γνώμη σας για την αγορά ενός φθηνού κινητού περίπου στα 200 ευρό. Έχω δει το Huawei IDEOS X5 - U8800 pro.Τα χαρακτηριστικά του είναι πόλη καλά,σε σχέση πάντα με την τιμή,θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας.Αν τοίχων έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα.Αν επίσης στα 200 ευρο υπάρχει κάποιο άλλο κινητό.

Παίδες δεν φοράει τον ίδιο επεξεργαστή. Εκτός αν θεωρείτε ίδιο το 4 με το 4s. ακυρη παρομοίωση αλλα για να καταλάβετε

δειτε και αυτό

http://smartphonebenchmarks.com/forum/index.php?/topic/100-msm7x30-msm7230-msm7630-msm8x55-msm8255-msm8655-and-qsd8x50a-qsd8250a-qsd8650a-are-qualcomms-2nd-gen-snapdragon-processors-how-fast-are-they/

MSM7x30, MSM8x55 and QSD8x50A - all 3 variations share the same design, differs only by the clock speeds. These 3 variations run at 800MHz, 1.0GHz and 1.3GHz respectively. Each of these features Adreno 205 GPU which runs at significantly higher performance level than Adreno 200 found in the 1st generation Snapdragon processor.

Λεει οτι και τα τρια chip ειναι παραλλαγές του ιδιου πραγματος με μονη διαφορα στους χρονισμους!

Τωρα αν ισχυει αυτο που διαβασα στο xda:

the pro uses the FM from it's wifi chip (BCM4329) which is different to the regular u8800.

Tοτε οι μονες διαφορες ΤΟΥ Χ5 με το PRO ειναι το διαφορετικο wifi chip που αυτο ηταν το προβλημα σε μερικες συσκευες Χ5!

Ας μας πει κανεις ρε παιδια τι benchmark βγαζει το απλο χρονισμενο στα 1ghz,βγαζει η δεν βγαζει 2000?

Εχω ενα θεματακι λιγο περιεργο παλι. Οταν το κινητο κλειδωσει και σβησει η οθονη, μολις παω να το ξεκλειδωσω, τρωει καποια κολληματα εκνευριστικοτατα για 5-10 δευτερολεπτα. Αυτο συμβαινει καθε φορα. Το ξεκλειδωνω(ηδη απο το ξεκλειδωμα φαινεται οτι δεν παει smooth) και μολις ξεκλειδωσει για λιγο διαστημα κολλαει πολυ, σαν να το ανοιξες μολις απο απενεργοποιηση ξερω γω και θελει την ωρα του να ανοιξουν οι εφαρμογες και να παρει τα πανω του το συστημα. Το κανει σε κανεναν αλλον αυτο?

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Καλησπέρα κι από εμένα! Είμαι κάτοχος του pro εδώ και 30 ώρες και μου έχει δημιοθργηθεί η απορία παρότι διάβασα και τις 24 σελίδες σχολίων. Η 2.3 έκδοση έχει βγει επίσημα ή όχι; Εμένα κουβαλάει την 2.2 ενώ με διαβεβαίωσαν από την Wind από δύο καταστήματα ότι έχει ενσωματωμένη την καινούργια. Για την ώρα έχω μόνο αυτή την απορία! Σύντομα είμαι σίγουρος ότι θα έχω κι άλλες καθότι είμαι τελείως καινούργιος χρήστης android! Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Παρεμπιμπτόντως τι είναι το root (είπαμε άσχετο);;;

Edited by pos
προσθήκη σχολίου
www.mythiki.gr

Καλησπέρα κι από εμένα! Είμαι κάτοχος του pro εδώ και 30 ώρες και μου έχει δημιοθργηθεί η απορία παρότι διάβασα και τις 24 σελίδες σχολίων. Η 2.3 έκδοση έχει βγει επίσημα ή όχι; Εμένα κουβαλάει την 2.2 ενώ με διαβεβαίωσαν από την Wind από δύο καταστήματα ότι έχει ενσωματωμένη την καινούργια. Για την ώρα έχω μόνο αυτή την απορία! Σύντομα είμαι σίγουρος ότι θα έχω κι άλλες καθότι είμαι τελείως καινούργιος χρήστης android! Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Παρεμπιμπτόντως τι είναι το root (είπαμε άσχετο);;;

Εχει βγει επισημα απο την Huawei στη ιστιοσελιδα της αλλα οχι απο την Wind. Το τι παιζει ομως με την Εγγυηση δεν το ξερουμε σιγουρα ακομα. Αν θυμαμαι καποια εταιρια ειχε παρει την επισημη υποστηριξη της Huawei στην Ελλαδα, θα το ψαξω μετα που θα εχω χρονο.

Για το root διαβασε εδω

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση! Επανέρχομαι λοιπόν και ρωτάω, για να πάμε σε έκδοση 2.3 πρέπει να κάνω root η σύντομα θα το έχουμε λογικά και απο την wind? Σε όσα link έχουν προστεθεί παραπάνω για την ιστοσελίδα της huawei η σελίδα κολλάει και δεν ανοίγει! Τέλος να ρωτήσω και κάτι που ρωτήθηκε και παραπάνω, αλλα μάλλον κατάλαβα: θα μπορει κάποιος κάνοντας root να βάλει και την 2.4;

Μια παρατήρηση που έχω να κάνω εγω για τη συσκευή και συγκρινοντας την βέβαια με το iPhone 4 δεν έχει τόσο καλη απόκριση η οθόνη στην επαφή, ιδίως όταν θέλεις να διαγραψεις ένα application!

www.mythiki.gr

Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση! Επανέρχομαι λοιπόν και ρωτάω, για να πάμε σε έκδοση 2.3 πρέπει να κάνω root

http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDA4MTM=

δεν χρειαζεται root

Δεν χρειαζεται root για την αναβαθμιση. Αν θελεις να την κανεις διαβασε απο εδω και κατω τις οδηγιες του φιλου.

Εμενα μου ανοιγει η σελιδα... δοκιμασε ισως με αλλο browser. http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDA4MTM=

Δεν υπαρχει εκδοση 2.4 του Android για κινητα, η επομενη ειναι η 4.0 και δεν εχει κυκλοφορησει ακομα καλα καλα .

παίδες από μπαταρία πως πάει?γιατί χάθηκα στις σελίδες

με wifi άντε μια φορά την ημέρα και 3-4 τηλέφωνα.Παιχνίδια ποτέ

Σκέψου ότι με την πρώτη φόρτιση και ψηλαφισμα κυριολεκικα όλη την ημέρα και με wifi ανοιχτό αδιακοπα η μπαταρία με σα σε 15 ώρες έπεσε στο 35%
www.mythiki.gr

καλά μου φαίνεται.

wifi σε κανα καφεδάκι ανοίγω.Τις 8 ώρες που είμαι στην δουλειά δεν το ακουμπάω καν το κινητό.Πάντα 2G και άνοιγμα 3G σε φάσεις που θέλω να δω κάτι

Δεν το λιώνω ποτέ το κινητό μου

το deep sleep δεν κάνει δουλειά?

15 ωρες ανοιχτο με 1 ωρα ιντερνετ απο wifi, 30 μηνυματα, καθολου τηλεφωνο και μιση ωρα παιχνιδι (asphalt HD) ειναι στο 60%

Γεια σας παίδες και από εμένα. θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα:

1. Με ποιο πρόγραμμα συγχρονίζετε το κινητό με τον υπολογιστή?

2. Να περιμένουμε ΟΤΑ αναβάθμιση ή μόνο με τον τρόπο που περιγράφετε γίνεται?

Γεια σας παίδες και από εμένα. θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα:

1. Με ποιο πρόγραμμα συγχρονίζετε το κινητό με τον υπολογιστή?

μόνο με τον τρόπο που περιγράφετε γίνεται

http://www.huaweidevice.com/resource/mini/201105239635/hi_suite_en/index.html

Kανενας που να αντιμετωπιζει το ιδιο θεμα με το ανυποφορο για 5-10 δευτερολεπτα lag του κινητου μετα απο ξεκλειδωμα(και κατα τη διαρκεια του ξεκλειδωματος)?

Συμβαινει οταν το κινητο ειναι κλειδωμενο για καποια ωρα(5 λεπτα ξερω γω).

Επισης, απ'οτι καταλαβα επειδη με το κλειδωμα το κινητο μπαινει σε deep sleep, ειδα οτι απενεργοποιειται και το wifi αυτοματα και μολις το ξεκλειδωσεις ξανα-ανοιγει. Το θεμα ειναι οτι κατεβαζα εχθες κατι δεδομενα για ενα παιχνιδι που περασα και την ωρα του download εσβησε κανονικα η οθονη και μιση ωρα μετα εγω νομιζα πως θα ειχε τελειωσει αλλα η συνδεση ειχε διακοπει αφου το wifi εσβησε.Οποτε αναγκαστικα εβαλα την οθονη να σβηνει καθε 30λεπτα για να μπορεσω να κατεβασω το αρχειο.Ψαχνω να βρω καμια επιλογη τυπου "Wifi sleep" αλλα τζιφος..,

Edited by Sheik

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Παιδια αξίζει η αναβάθμιση σε 2.3 απο οτι μου εχουν πει .. ειναι ελάχιστες οι διαφορές και ο χρήστης δεν βλεπει καμμια.. προσπαθω να βαλω lets golf 2 .. και με τα graphics εχω προβλημα.. οπως και με lets golf 1 εχω θεμα με την ταχυτητα παει πιο γρηγορα.. πιστευω πως παρομοια προβληματα θα εχω και με αλλα games apps.. απο οτι διαβασα σε διαφορα forum.. για το χ5 το απλο.. να κοιταζουμε εκδοσεις που εχουν βγει για htc desire z.. εχουν τον ιδιο επεξεργαστη και καρτα γραφικων.. για το χ5 pro εχει ψαξει κανενας με ποια απο τις γνωστες εταιριες ειναι ιδιο.. κριμα παντως να εχουν προβλημα (παρολο που απο hardware ειναι δυνατο το κινητο) καλα παιχνιδια οπως της gameloft οπως πχ αυτο που ειπα πριν το lets golf 2..το 3... ή το golf battle 3d αλλης εταιριας παλι κανει το ιδιο προβλημα λες και τα graphics ειναι σε αρνητικο μαυρο-ασπρα.. κολλησα με τα golf γιατι αυτα δοκιμασα..

15 ωρες ανοιχτο με 1 ωρα ιντερνετ απο wifi, 30 μηνυματα, καθολου τηλεφωνο και μιση ωρα παιχνιδι (asphalt HD) ειναι στο 60%

η καθημερινή μου χρήση είναι αναλυτικά

τις καθημερινές σχεδόν ποτέ ίντερνετ, 5-6 τηλέφωνα από 2-3 λεπτά και περίπου 7-8 μηνύματα και ανοιχτό το βράδυ

Τα ΣΚ μπαίνει λίγο Wifi αν είμαι σε κανά καφέ κυρίως λόγω στοιχήματος.

Παιχνίδια Ποτέ μα Ποτέ και δεν το κλείνω ποτέ τα βράδια

Τι κατανάλωση εκτιμάτε?

• The title was changed to Huawei U8800 IDEOS X5 Pro