Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίζουν πολλά ρόλο στο πώς θα σου κάτσει μια εγκατάσταση μιας ΡΟΜ και σίγουρα ενώς κέρνελ.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα στο φορουμ και καλως σας βρηκα.

Κατ' αρχην δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο section αν οχι, παρακαλω να μετακινηθει.

Ειχα αγορασει μεταχειρισμενο ι9100 περυσι αλλα τελικα δεν το χρησιμοποιησα καθολου διοτι ειχα αλλη συσκευη. Ετσι το ανοιξα προσφατα και η κατασταση του εχει ως εξης:

Κατ' αρχην Το κινητο το πηρα απο Κροατη.

Εχει gingerbread ekdosh

Εχει pattern lock την οποια δεν θυμαμαι φυσικα.

Δεν εχω google account για να το ξεκλειδωσω.

Δεν μπαινει σε recovery mode(πιθανολογω δεν δουλευει το home butoon).

Μπαινει ομως σε download mode.

Ψαχνοντας σε διαφορα φορουμ προσπαθησα να φλασαρω με odin μια στοκ rom που βρηκα. Την περασε με επιτυχια νομιζω γιατι αλλαξεη αρχικη οθονη αλλα το pattern lock παραμενει εκει! Πrοσπαθησα επισης να βαλω clockworkmod recovery αλλα κολλουσε στο λογκο στην αρχη ετσι ξαναπερασα την στοκ και ειμαι παλι στο ιδιο σημειο.

Μπορει καποιος να μου υποδειξει τι να κανω ακριβως; Απο αυτα που διαβαζω δεν τα καταλαβαινω ολα, ξερω αγγλικα αλλα δεν εχω ασχοληθει και ποτε μου με τετοιες ιστοριες.

Στοχος μου ειναι να βαλω μια καινουρια εκδοση και αν ειναι εφικτο να ειμαι superuser και να σβηστουν ολα τα αχρηστες εφαρμογες.

Καλησπερα στο φορουμ και καλως σας βρηκα.

Κατ' αρχην δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο section αν οχι, παρακαλω να μετακινηθει.

Ειχα αγορασει μεταχειρισμενο ι9100 περυσι αλλα τελικα δεν το χρησιμοποιησα καθολου διοτι ειχα αλλη συσκευη. Ετσι το ανοιξα προσφατα και η κατασταση του εχει ως εξης:

Κατ' αρχην Το κινητο το πηρα απο Κροατη.

Εχει gingerbread ekdosh

Εχει pattern lock την οποια δεν θυμαμαι φυσικα.

Δεν εχω google account για να το ξεκλειδωσω.

Δεν μπαινει σε recovery mode(πιθανολογω δεν δουλευει το home butoon).

Μπαινει ομως σε download mode.

Ψαχνοντας σε διαφορα φορουμ προσπαθησα να φλασαρω με odin μια στοκ rom που βρηκα. Την περασε με επιτυχια νομιζω γιατι αλλαξεη αρχικη οθονη αλλα το pattern lock παραμενει εκει! Πrοσπαθησα επισης να βαλω clockworkmod recovery αλλα κολλουσε στο λογκο στην αρχη ετσι ξαναπερασα την στοκ και ειμαι παλι στο ιδιο σημειο.

Μπορει καποιος να μου υποδειξει τι να κανω ακριβως; Απο αυτα που διαβαζω δεν τα καταλαβαινω ολα, ξερω αγγλικα αλλα δεν εχω ασχοληθει και ποτε μου με τετοιες ιστοριες.

Στοχος μου ειναι να βαλω μια καινουρια εκδοση και αν ειναι εφικτο να ειμαι superuser και να σβηστουν ολα τα αχρηστες εφαρμογες.

απο την στιγμή που μπαίνεις σε download mode (για να μπορείς,σημαίνει οτι χρησιμοποιείς και το home butoon ,για αυτό και δουλεύει ) δες αυτο

,προσπάθησε ξανά για recovery ,δεν κανεις σωστό συνδυασμό . μπορείς να γράψεις ποια rom (4.1.2 ?)δοκίμασες να περάσεις ; οταν περνάς καινούργια rom τα προηγούμενα δεδομένα,ρυθμίσεις δεν σβήνονται .recovery https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/i9100/ Edited by alex222800

Για download mode δεν παταω το home. Mono vol down & Power. Το εδωσα και σε εναν αλλο, ουτε αυτος μπορει να μπει σε Recovery. Δειχνει 2 φορες το λογκο και μπουταρει κανονικα.

Η ρομ ηταν 2.3. Ειμαι στη δουλεια. θα την τσεκαρω απο το σπιτι.

Το τελευταιο λινκ που εβαλες, τι ειναι ακριβως;

Για download mode δεν παταω το home. Mono vol down & Power. Το εδωσα και σε εναν αλλο, ουτε αυτος μπορει να μπει σε Recovery. Δειχνει 2 φορες το λογκο και μπουταρει κανονικα.

Το τελευταίο link είναι για ClockWorkMod Recovery το οποίο μπορείς να το περάσεις στη συσκευή μέσω Odin ή mobile Odin αλλά κάποια αρχεία απ' ότι είδα και από stock recovery σε περίπτωση που καταφέρεις να μπεις.

Επίσης αφού καταφέρεις να περάσεις cwm recovery ρίξε και μια ματιά σε αυτό.

Το τελευταίο link είναι για ClockWorkMod Recovery το οποίο μπορείς να το περάσεις στη συσκευή μέσω Odin ή mobile Odin αλλά κάποια αρχεία απ' ότι είδα και από stock recovery σε περίπτωση που καταφέρεις να μπεις.

Επίσης αφού καταφέρεις να περάσεις cwm recovery ρίξε και μια ματιά σε αυτό.

Και ποιο απ' ολα φλασαρω με odin;

Cwm recovery με τα ιδια κουμπια μπαινει;

Στο λινκ που εδωσες,επειδη δεν εξηγει ακριβως, πρεπει να βαλω πρωτα CWM και μετα παλι με odin το κανω αυτο;

Σορυ για το ζαλισμα

Για download πατάς Home+Power+Vol.Down

Τα ίδια αλλά με Vol.Up για recovery.

Στο ξεκαθαρίζω απλά γιατί γράφεις ότι δεν πατάς το Home.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Και ποιο απ' ολα φλασαρω με odin;

Cwm recovery με τα ιδια κουμπια μπαινει;

Στο λινκ που εδωσες,επειδη δεν εξηγει ακριβως, πρεπει να βαλω πρωτα CWM και μετα παλι με odin το κανω αυτο;

Σορυ για το ζαλισμα

@sofos αν έκανε re-partitioning με odin, δεν θα καθάριζε το partition και λογικά το pattern lock?

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

recovery μπαίνεις με αυτο τον τρόπο!!

. εαν καταφέρεις να μπεις κανε wipe και εισαι ετοιμος !! εαν οχι

1: κατέβασε αυτην και κανε εγκατάσταση με odin http://samsung-updates.com/details/17492/Galaxy_S_2/GT-I9100/NEE/I9100XWMS1.html

(4.1.2 ) μετά 2: http://d-h.st/JS5 (custom recovery ,εγκατάσταση με odin ) μπες σε recovery (όπως δείχνει το video) κανε wipe και εισαι ετοιμος !! εφόσον εισαι με custom recovery μπορείς να περάσεις οποιο ρομ θελεις πχ http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-s5-unique-look-stability-t2629897

recovery με http://youtu.be/H4l5_8OloBE

rom εγκατάσταση http://youtu.be/n7b_vJtMSMI

Edited by alex222800

recovery μπαίνεις με αυτο τον τρόπο!!
. εαν καταφέρεις να μπεις κανε wipe και εισαι ετοιμος !! εαν οχι

1: κατέβασε αυτην και κανε εγκατάσταση με odin http://samsung-updates.com/details/17492/Galaxy_S_2/GT-I9100/NEE/I9100XWMS1.html

(4.1.2 ) μετά 2: http://d-h.st/JS5 (custom recovery ,εγκατάσταση με odin ) μπες σε recovery (όπως δείχνει το video) κανε wipe και εισαι ετοιμος !! εφόσον εισαι με custom recovery μπορείς να περάσεις οποιο ρομ θελεις πχ http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-s5-unique-look-stability-t2629897

recovery με http://youtu.be/H4l5_8OloBE

rom εγκατάσταση http://youtu.be/n7b_vJtMSMI

Λοιπον εκανα και τα δυο παραπανω με επιτυχια(και στα δυο εγραψε Pass) μετα το recovery install εχω ενα τριγωνο μπροστα.

Δεν μπαινει σε recovery με τιποτα ομως δεν μπορω να κανω wipe. Κοντευω να το σπασω τοση δυναμη που βαζω.

Σε download mode ΔΕΝ ΠΑΤΑΩ ΤΟ HOME BUTTON. Το εκανα τοσες φορες σημερα μονο με VOL DOWN & POWER.

Συνεχιζω να πιστευω οτι φταιει το κουμπι.

Ετσι ειμαι παλι στο ιδιο σταδιο με το pattern εκει αλλα με CWM recovery(Ελπιζω).

Θα παραγγειλω ενα κουμπι και να παει στα κομματια. εκτος αν υπαρχει αλλος τροπος.

Ευχαριστω

Λοιπον εκανα και τα δυο παραπανω με επιτυχια(και στα δυο εγραψε Pass) μετα το recovery install εχω ενα τριγωνο μπροστα.

Δεν μπαινει σε recovery με τιποτα ομως δεν μπορω να κανω wipe. Κοντευω να το σπασω τοση δυναμη που βαζω.

Σε download mode ΔΕΝ ΠΑΤΑΩ ΤΟ HOME BUTTON. Το εκανα τοσες φορες σημερα μονο με VOL DOWN & POWER.

Ετσι ειμαι παλι στο ιδιο σταδιο με το pattern εκει αλλα με CWM recovery(Ελπιζω).

Θα παραγγειλω ενα κουμπι και να παει στα κομματια. εκτος αν υπαρχει αλλος τροπος.

Ευχαριστω

Κοίτα, για download Mode το home button πρέπει να είναι πατημένο. Τέλος. Μάλλον το δικό σου έχει χαλάσει και μένει πάντα πατημένο :)

Αυτά...

Τι να πω δεν ξερω.

..και γιατι στο ενα μπαινει και στο αλλο οχι;

Βρηκα και αλλη λυση οπου απενεργοποιεις το μοτιβο με adb αλλα θελει usb debuggin enabled. Το οποιο εμενα φυσικα και ειναι κλειστο.

θα επανελθω αν εχω νεοτερα και δεν το εχω σπασει

Ευχαριστω

το τρίγωνο ειναι απο custom recovery ( εχεις custom πλέον , μην τρομαζεις ) απο την στιγμή μπου μπορείς σε download mode (δεν φταίει το κουμπί ) πάτησε πολλες φορες το home ,μπας και ξεμπλοκαρε,ι ξανα προσπάθησε .....

δες αυτο δοκίμασε με ADB απο pc μπορει να δουλέψει

Edited by alex222800

Παιδιά κάτι πολύ περίεργο συνέβει. Χθες το βράδυ είχε το κινητό μου λίγη μπαταρία γύρω στο 20κάτι... Δεν το έβαλα σε φόρτηση. Σήμερα ξυπνάω το βλέπω στο 12. Το χρησιμοποιώ για λίγο μέχρι να πάει στο 8 και ύστερα το βάζω στη φόρτιση και το ξεχνάω. Τώρα που το ξαναείδα, ώρες μετά είναι κλειστό. Δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Ούτε με το να το βάζω στο ρεύμα, ούτε με το να βγάζω και να βάζω την μπαταρία και να προσπαθώ να το ανοίξω, ούτε με άλλη μπαταρία! Δεν ξέρω τι να κάνω. Είναι πολύ ξαφνικό, ανεξήγητο και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Έχει κάποιος καμία γνώμη; Πιστεύετε πως με USB jig γίνεται κάτι; Αν ναι, υπάρχει κάποιος στην Πάτρα που να έχει Jig; Ευχαριστώ.

Edit: Μάλλον δεν γίνεται τίποτα. Θα το πάω αύριο στον Κοστόβολο που το αγόρασα, καθώς είναι ακόμη μέσα στην εγγύηση. Είχε περασμένη τη Neat Rom και στο παρελθόν πολλές custom. Παρόλα αυτά, αν δεν μπορούν να το ανοίξουν και να το δουν δε νομίζω να έχει σημασία... Δε γνωρίζω αν έχει γράψει ποτέ ο μετρητής.. Πιθανόν και να έχει, αλλά ότι έβαζα πάντα ήταν από recovery mode...

Edited by fitifititis

Παιδιά κάτι πολύ περίεργο συνέβει. Χθες το βράδυ είχε το κινητό μου λίγη μπαταρία γύρω στο 20κάτι... Δεν το έβαλα σε φόρτηση. Σήμερα ξυπνάω το βλέπω στο 12. Το χρησιμοποιώ για λίγο μέχρι να πάει στο 8 και ύστερα το βάζω στη φόρτιση και το ξεχνάω. Τώρα που το ξαναείδα, ώρες μετά είναι κλειστό. Δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Ούτε με το να το βάζω στο ρεύμα, ούτε με το να βγάζω και να βάζω την μπαταρία και να προσπαθώ να το ανοίξω, ούτε με άλλη μπαταρία! Δεν ξέρω τι να κάνω. Είναι πολύ ξαφνικό, ανεξήγητο και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Έχει κάποιος καμία γνώμη; Πιστεύετε πως με USB jig γίνεται κάτι; Αν ναι, υπάρχει κάποιος στην Πάτρα που να έχει Jig; Ευχαριστώ.

δεν νομίζω να χρειάζεται jig (μπορείς να φτιάξεις μόνος σου ,ειναι εύκολο,δες youtube,xda , κατι παίζει με usb(μάλλον δεν φορτιζε όσο ηταν στην πρίζα) ,καλώδιο φορτιστή,πρίζα, άλλαξε φορτιστή ,άφησε το καμιά ωρα ,ελπίζω μην άφησε πνεύμα ....

δεν νομίζω να χρειάζεται jig (μπορείς να φτιάξεις μόνος σου ,ειναι εύκολο,δες youtube,xda , κατι παίζει με usb(μάλλον δεν φορτιζε όσο ηταν στην πρίζα) ,καλώδιο φορτιστή,πρίζα, άλλαξε φορτιστή ,άφησε το καμιά ωρα ,ελπίζω μην άφησε πνεύμα ....

Δεν νομίζω να είναι το πρόβλημα ότι δε φόρτιζε, αλλιώς θα άνοιγε με τη δεύτερη μπαταρία που δοκίμασα να το ανοίξω... Νομίζω πως όντως παρέδωσε πνεύμα... Το κακό ήταν πως έγινε πολύ άκυρα και αδικαιολόγητα... Δεν πρόλαβα να του πω ούτε ένα αντίο... Ελπίζω να φτιάχνεται με την εγγύηση...

Δεν νομίζω να είναι το πρόβλημα ότι δε φόρτιζε, αλλιώς θα άνοιγε με τη δεύτερη μπαταρία που δοκίμασα να το ανοίξω... Νομίζω πως όντως παρέδωσε πνεύμα... Το κακό ήταν πως έγινε πολύ άκυρα και αδικαιολόγητα... Δεν πρόλαβα να του πω ούτε ένα αντίο... Ελπίζω να φτιάχνεται με την εγγύηση...

οταν το πας ,πες πως σου έσβησε απότομα πχ οταν τηλ και οχι οτι ηταν στην πρίζα! για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο

οταν το πας ,πες πως σου έσβησε απότομα πχ οταν τηλ και οχι οτι ηταν στην πρίζα! για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Μην ανησυχείς θα το μοντάρω... Πάντα το παίζω τελείως ανήξερος σε τέτοιες καταστάσεις.. :P

Τι να πω δεν ξερω.

..και γιατι στο ενα μπαινει και στο αλλο οχι;

Βρηκα και αλλη λυση οπου απενεργοποιεις το μοτιβο με adb αλλα θελει usb debuggin enabled. Το οποιο εμενα φυσικα και ειναι κλειστο.

θα επανελθω αν εχω νεοτερα και δεν το εχω σπασει

Μάλλον σου βρήκα τροπο ( εχει ενα μικρο ρίσκο,κανεις downgrade ,η ευθύνη δική σου ) κατέβασε αυτη https://www.wuala.com/dinamicamedia/Galaxy_S2/ics_full_wipe.zip (ειναι 4.03 και ειναι wipe rom ,σου σβήνει τις ρυθμίσεις ,προγράμματα ) ,

, και μια ιδέα απο εδω http://androidforums.com/samsung-galaxy-s2-international/655688-downgrading-jellybean-ics.html

αφού δουλεψει ,ξανακανε τα βήματα απο το άλλο post που σου έστειλα με 4.1.2 και recovery

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μην ανησυχείς θα το μοντάρω... Πάντα το παίζω τελείως ανήξερος σε τέτοιες καταστάσεις.. :P

μην αγοράσεις απο μαγαζιά τύπου ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ (παντα απο skrouz ) ,ειναι κλεφ... πολύ ακριβοί!!!

@sofos αν έκανε re-partitioning με odin, δεν θα καθάριζε το partition και λογικά το pattern lock?

Θα γινόταν η δουλειά του απλά δεν το συστήνω μιας και έχει παραπάνω ρίσκο και χρειάζεται gb Rom από τις πρώτες οι οποίες κάνουν full format τα πάντα.

Αν ο φίλος δεν τα καταφέρει μπορεί να το δοκιμάσει και αυτό..

Ερώτηση.. με Neat Rom για το S2 τί kernel προτείνετε? Γιατί είδα μόνο stock και Apollo στις επιλογές aroma.

Θα γινόταν η δουλειά του απλά δεν το συστήνω μιας και έχει παραπάνω ρίσκο και χρειάζεται gb Rom από τις πρώτες οι οποίες κάνουν full format τα πάντα.

Αν ο φίλος δεν τα καταφέρει μπορεί να το δοκιμάσει και αυτό..

Ερώτηση.. με Neat Rom για το S2 τί kernel προτείνετε? Γιατί είδα μόνο stock και Apollo στις επιλογές aroma.

Apolo φίλε, ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ

αλλά αν είναι να βάλεις σε κάποιον Neat βάλε την 6.3 και όχι την 6.4!

Μάλλον σου βρήκα τροπο ( εχει ενα μικρο ρίσκο,κανεις downgrade ,η ευθύνη δική σου ) κατέβασε αυτη https://www.wuala.com/dinamicamedia/Galaxy_S2/ics_full_wipe.zip (ειναι 4.03 και ειναι wipe rom ,σου σβήνει τις ρυθμίσεις ,προγράμματα ) ,
, και μια ιδέα απο εδω http://androidforums.com/samsung-galaxy-s2-international/655688-downgrading-jellybean-ics.html

αφού δουλεψει ,ξανακανε τα βήματα απο το άλλο post που σου έστειλα με 4.1.2 και recovery

Ειναι ρισκο να κανεις downgrade;

εγω θα κανω μονοο το πρωτο κομματι του βιντεο, που φλασαρει τρεια αρχεια μαζι;

Ειναι ρισκο να κανεις downgrade;

εγω θα κανω μονοο το πρωτο κομματι του βιντεο, που φλασαρει τρεια αρχεια μαζι;

απο video απο 0 εως στο 5 λεπτό (δεν νομίζω οτι εχεις πολλές επιλογές ) μετα τα βήματα απο το άλλο post που σου έστειλα με 4.1.2

Apolo φίλε, ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ

αλλά αν είναι να βάλεις σε κάποιον Neat βάλε την 6.3 και όχι την 6.4!

Ευχαριστώ θα τον δοκιμάσω!

Δυστυχώς πέρασα ήδη 6.4 αν και ούτε αυτός ανέφερε κάτι, ούτε το δικό μου S2 μου παραπονιέται. ;-)

Ευχαριστώ θα τον δοκιμάσω!

Δυστυχώς πέρασα ήδη 6.4 αν και ούτε αυτός ανέφερε κάτι, ούτε το δικό μου S2 μου παραπονιέται. ;-)

Με apolo εδώ και μήνες δεν είχα το παραμικρό θέμα, είναι ταχύτατος χωρίς lags και freezes, έχεις BLN κτλ κτλ

Σχετικά με την 6.4, απλά έχω διαβάσει πολλά παράπονα στο thread του XDA, απο την στιγμή που σου έκατσε καλά... δεν το συζητάμε! :)

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)