kyrgeo1978 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Εγώ του fusionjack κατέβασα. Φορτίζω και φλασάρω το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Έτσι, βουρ στη σοκολάτα! Ψήνομαι να την κουμπώσω, αλλά απο το επόμενο Σ/Κ που θα είμαι σε άδεια για να έχω χρόνο για πειραματισμούς... Μάλλον για SlimKat την βλέπω, αλλά σε μια εβδομάδα πολλά αλλάζουν :lol: Περιμένω εντυπώσεις παίδες, να ζωντανεύει το thread μας γιατί τώρα τελευταία πολύ τεμπελιάσαμε... ;) Καλή εβδομάδα σε όλους! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Άντε μια χαρά σας βρίσκω. Έχετε πάρει καμιά 10αριά 4.4 ROM. Τι άλλο θέλετε; Να έχετε υπ' όψιν ότι το Xposed framework δε δουλεύει ακόμα με ART. Αν έχετε ART και περάσετε Xposed, με το επόμενο reboot που θα κάνετε, θα γυρίσει σε Dalvik αυτόματα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Πέρασα SlimKat SaberMod 4.8 και την επεξεργάζομαι. Μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Δουλεύει κανένας viper audio να μας πει αν δουλεύει σε 4.4? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Δουλεύει κανένας viper audio να μας πει αν δουλεύει σε 4.4? Δουλεύει κανονικά Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Slim Kat είτε την επίσημη με art ,είτε την saber+linaro but no art από fj ποια slim Kat με art είναι η επίσημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 ποια slim Kat με art είναι η επίσημη? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2552988 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Δεν μπορώ να πω οτι ξετρελάθηκα από τη γενική εικόνα. Τo ART το έχω ενεργοποιημένο αλλά δε βλέπω καμιά τρομερή αλλαγή στην μπαταρία. Τη ρουφάει με το καλαμάκι. Θα δοκιμάσω και άλλη rom 4.4 αλλά δε νομίζω ότι θα δω τρομερές διαφορές. Είναι νωρίς ακόμα για KitKat; Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Δεν μπορώ να πω οτι ξετρελάθηκα από τη γενική εικόνα. Τo ART το έχω ενεργοποιημένο αλλά δε βλέπω καμιά τρομερή αλλαγή στην μπαταρία. Τη ρουφάει με το καλαμάκι. Θα δοκιμάσω και άλλη rom 4.4 αλλά δε νομίζω ότι θα δω τρομερές διαφορές. Είναι νωρίς ακόμα για KitKat; Για να δούμε. Πολλά υποσχόμενες φαίνονται και η Omni του infected_ και η Pound.... Απο ταχύτητα πως τα πάει η Slim? Δοκίμασες κανένα Greenify, μήπως και σου εξοικονομήσει μπαταρία; Εγώ προσωπικά με παλαιότερες Slim είχα θέμα με την μπαταρία... :X Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Τι είναι το art; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Δεν μπορώ να πω οτι ξετρελάθηκα από τη γενική εικόνα. Τo ART το έχω ενεργοποιημένο αλλά δε βλέπω καμιά τρομερή αλλαγή στην μπαταρία. Τη ρουφάει με το καλαμάκι. Θα δοκιμάσω και άλλη rom 4.4 αλλά δε νομίζω ότι θα δω τρομερές διαφορές. Είναι νωρίς ακόμα για KitKat; Για να δούμε. Εγώ δεν έχω κανένα τέτοιοι πρόβλημα με την μπαταρία, είναι μια χαρά και ακόμη δεν έχω κάνει3 κύκλους. Επίσης να ενημερώσω ότι xposed και art δεν δουλεύουν προς το παρόν θα το γυρίσει σε dalvik Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Τι είναι το art; Rutime compiler εναλλακτικο του dalvik που θεωρητικα κανει τις εφαρμογες να ανοιγουν πιο γρηγορα και γενικα υποσχεται πιο smooth εμπειρια χρησης.. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) Πολλά υποσχόμενες φαίνονται και η Omni του infected_ και η Pound.... Απο ταχύτητα πως τα πάει η Slim? Δοκίμασες κανένα Greenify, μήπως και σου εξοικονομήσει μπαταρία; Εγώ προσωπικά με παλαιότερες Slim είχα θέμα με την μπαταρία... :X Απο ταχύτητα δεν έχω παράπονο. Το Greenify το έχω. Τα έχω παγώσει όλα.Θα δοκιμάσω και καμία άλλη να δω τι γίνεται. Edited December 16, 2013 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Η Ομνι 442 παντως αρκετα καλη αν και οταν γυρισα σε art 1-2 προγραμματα δεν δουλεουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npischos Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Μετά από αρκετό καιρό παραμονής στην PacMan και έχοντας πάρει κανονικά backup με το CMW Recovery, θέλησα να δοκιμάσω την Omni (4.4.2) προκειμένου να πάρω μια ιδέα από την KitKat. Το πρόβλημα ωστόσο που παρουσιάζεται είναι ότι θέλω να κάνω recovery στην προηγούμενη κατάσταση όμως η Omni έχει το Team Win Recovery Project, στο οποίο δε μπορώ να βρω το backup μου. Προσπάθησα να εγκαταστήσω το CMW μέσω Rom Manager αλλά μάταια. Έχει κάποιος ιδέα για το πως μπορώ να επαναφέρω το backup μέσω Team Win Recovery Project ή πως να εγκαταστήσω το ClockWorkMod Recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Μετά από αρκετό καιρό παραμονής στην PacMan και έχοντας πάρει κανονικά backup με το CMW Recovery, θέλησα να δοκιμάσω την Omni (4.4.2) προκειμένου να πάρω μια ιδέα από την KitKat. Το πρόβλημα ωστόσο που παρουσιάζεται είναι ότι θέλω να κάνω recovery στην προηγούμενη κατάσταση όμως η Omni έχει το Team Win Recovery Project, στο οποίο δε μπορώ να βρω το backup μου. Προσπάθησα να εγκαταστήσω το CMW μέσω Rom Manager αλλά μάταια. Έχει κάποιος ιδέα για το πως μπορώ να επαναφέρω το backup μέσω Team Win Recovery Project ή πως να εγκαταστήσω το ClockWorkMod Recovery? Αν δεν κανω λάθος, πρέπει να περάσεις πρώτα έναν άλλο κερνελ,(καποιον που είχες με την προηγουμενη ρομ σου) reboot recovery, και μετά θα μπορείς να κάνεις ρεστορ το backup σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Μετά από αρκετό καιρό παραμονής στην PacMan και έχοντας πάρει κανονικά backup με το CMW Recovery, θέλησα να δοκιμάσω την Omni (4.4.2) προκειμένου να πάρω μια ιδέα από την KitKat. Το πρόβλημα ωστόσο που παρουσιάζεται είναι ότι θέλω να κάνω recovery στην προηγούμενη κατάσταση όμως η Omni έχει το Team Win Recovery Project, στο οποίο δε μπορώ να βρω το backup μου. Προσπάθησα να εγκαταστήσω το CMW μέσω Rom Manager αλλά μάταια. Έχει κάποιος ιδέα για το πως μπορώ να επαναφέρω το backup μέσω Team Win Recovery Project ή πως να εγκαταστήσω το ClockWorkMod Recovery? Πέρνα του Gustavo_s τον kernel για Omni kitkat και στην συνέχεια επανέφερε το nandroid σου Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) έβαλα και εγώ την slimkat 4,4,2 αλλά μου βγάζει σφάλματα με την κάρτα sd μου λέει συνέχεια να την κάνω διαγραφή όταν πάω από τον file eplorer μου γράφει ''couldn't find sd card'' Edited December 17, 2013 by shyster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npischos Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 @ billis_kou @ DimitrisAndNiki Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα δοκιμάσω με νέο Kernel @ shyster Σε εμένα δεν παρουσιάζεται κάποιο τέτοιο μήνυμα λάθους. Όλα δουλεύουν καλά μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Πρώτα φλασαρουμέ cmw συμβατό με kitkat μετά όλα τα αλλά, και με το twrp κάνεις την δουλειά σου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Πρώτα φλασαρουμέ cmw συμβατό με kitkat μετά όλα τα αλλά, και με το twrp κάνεις την δουλειά σου Απορώ γιατί όλες οι custom roms με kitkat έχουν την TWRP θεωρείται καλύτερη απο την CWMR ? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Απορώ γιατί όλες οι custom roms με kitkat έχουν την TWRP θεωρείται καλύτερη απο την CWMR ? κοιτα και εγω αυτο δουλευω αλλα εκανα οτι εγραφε στο OP να ειμαι καλυμενος,απλα να ειμαι σιγουρος οτι ολα εχουν γινει σωστα.ιδιο πραγμα ειναι απλα το twrp εχει κουμπια να πατησεις Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Και εγώ φλάσαρα τον κέρνελ του Gustavo_s για να έχω STweaks οπότε και το BLN. Έκανε βέβαια 10 λεπτά να ανοίξει το κινητό μέχρι βελτιστοποιήσει όλες τις εφαρμογές. Άλλαξα και τον Launcher και έβαλα Nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Και εγώ φλάσαρα τον κέρνελ του Gustavo_s για να έχω STweaks οπότε και το BLN. Έκανε βέβαια 10 λεπτά να ανοίξει το κινητό μέχρι βελτιστοποιήσει όλες τις εφαρμογές. Άλλαξα και τον Launcher και έβαλα Nova. το BLN δεν δουλευει φιλος Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts