SergioChr Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλησπέρα παιδια, μετά απο αρκετά χρόνια ξανάπεσε στα χέρια μου το παλιό καλό S2.Φοράει την 4.1.2,στοκ τελέιως και θέλω να περάσω κάποια lollipop.Πώς το κάνω??Κάπου διάβασα οτι πρώτα πρέπει να παω σε 4.4.4 για να αλλάξει ο κερνελ.Μετά να περάσω όποια ρομ θέλω μέσω custom recovery,αλλά το θεμα είναι οτι δεν μππρώ να την περάσω.Άρα?Η αλήθεια είναι οτι έχω μπερδευτεί και οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη...ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλησπέρα παιδια, μετά απο αρκετά χρόνια ξανάπεσε στα χέρια μου το παλιό καλό S2.Φοράει την 4.1.2,στοκ τελέιως και θέλω να περάσω κάποια lollipop.Πώς το κάνω??Κάπου διάβασα οτι πρώτα πρέπει να παω σε 4.4.4 για να αλλάξει ο κερνελ.Μετά να περάσω όποια ρομ θέλω μέσω custom recovery,αλλά το θεμα είναι οτι δεν μππρώ να την περάσω.Άρα?Η αλήθεια είναι οτι έχω μπερδευτεί και οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη...ευχαριστώ Μπες στο XDA και βρες μια ROM που να σου κάνει "κλικ" και να έχει και καλά σχόλια... Στο 1ο post ο Developer θα αναφέρει ποιόν kernel να φλασάρεις για την μετάβαση, και ποιά GAPPS προτείνει... Συνήθως στο 1ο post υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης... Κάνε την αρχή και για ότι κόλλημα έχεις εδώ είμαστε εμείς! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Μπες στο XDA και βρες μια ROM που να σου κάνει "κλικ" και να έχει και καλά σχόλια... Στο 1ο post ο Developer θα αναφέρει ποιόν kernel να φλασάρεις για την μετάβαση, και ποιά GAPPS προτείνει... Συνήθως στο 1ο post υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης... Κάνε την αρχή και για ότι κόλλημα έχεις εδώ είμαστε εμείς! Τι βλέπω, τι βλέπω; αλλάξαμε κινητό; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Τι βλέπω, τι βλέπω; αλλάξαμε κινητό; Μόλις, αδερφέ! Δεν πρόλαβα καν να φτιάξω nano-sim! Αλλά τον έρωτα μου το S2 δεν έχω σκοπό να το αποχωριστώ (ούτε και το παρεάκι μας) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Μπες στο XDA και βρες μια ROM που να σου κάνει "κλικ" και να έχει και καλά σχόλια... Στο 1ο post ο Developer θα αναφέρει ποιόν kernel να φλασάρεις για την μετάβαση, και ποιά GAPPS προτείνει... Συνήθως στο 1ο post υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης... Κάνε την αρχή και για ότι κόλλημα έχεις εδώ είμαστε εμείς! Την cm 12.1 θέλω να περάσω.Απλως δεν βρίσκω πως κ απο που να περάσω twrp...Πρεπει να πάω σε 4.4.4 πρωτα κ μετα σε 5.1 ή γίνεται κατευθείαν ή μετάβαση από 4.1.2 σε 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Την cm 12.1 θέλω να περάσω.Απλως δεν βρίσκω πως κ απο που να περάσω twrp...Πρεπει να πάω σε 4.4.4 πρωτα κ μετα σε 5.1 ή γίνεται κατευθείαν ή μετάβαση από 4.1.2 σε 5? Κατευθείαν απο 4.1.2 σε 5.1 Βρίσκεις τον kernel τον φλασάρεις κάνεις reboot recovery σβήνεις dalvik και cache και φλασάρεις την rom της CM τα GAPPS της CM κάνεις ξανά τα παραπάνω wipes κάνεις το 1ο boot και ατην συνέχεια ΑΝ ΘΕΣ ξαναμπαίνες στην recovery και φλασάρεις κάποιον άλλο kernel (πχ dori) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλοδουλευτο δημητρη! να το απολαυσεις οπως το s2!!!! που δεν μπορει κανενας να αποχωριστει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Κατευθείαν απο 4.1.2 σε 5.1 Βρίσκεις τον kernel τον φλασάρεις κάνεις reboot recovery σβήνεις dalvik και cache και φλασάρεις την rom της CM τα GAPPS της CM κάνεις ξανά τα παραπάνω wipes κάνεις το 1ο boot και ατην συνέχεια ΑΝ ΘΕΣ ξαναμπαίνες στην recovery και φλασάρεις κάποιον άλλο kernel (πχ dori) Αυτό είναι το θέμα,δεν ξέρω ποιον κερνελ να βάλω,ο οποίος είναι συμβατός με cm...Τελοσπα,θα ψαξω λίγο ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Αυτό είναι το θέμα,δεν ξέρω ποιον κερνελ να βάλω,ο οποίος είναι συμβατός με cm...Τελοσπα,θα ψαξω λίγο ακομα http://goo.gl/3dm5Y9 το βρήκα απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-cyanogenmod-11-t2686887 Copy CM11 and GApps zips to your Internal or External SD card; Make sure you are not running a kernel with the MMC-Superbrick-Bug and you are using a KitKat compatible recovery; If you are unsure, flash this Recovery_CWM_6.0.4.7_I9100.zip on top of your current recovery; Boot into recovery; Flash CM 11 zip; Flash GApps; If you're coming from another non-CyanogenMod ROM do a Data Wipe / Factory Reset (otherwise your device will be stuck at boot); Reboot. If you're experiencing issues (e.g. with Skype calls), you may want to try installing this zip (needs to be reflashed with every new build). Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ποιος λεει οτι το s2 ειναι αρχαιο; Ειναι το μονο κινητο του 2011 που εχει ΑΚΟΜΑ support απο Lollipop Roms μεχρι και το M :P ΥΓ: Εχω την εντυπωση οτι ο δημητρακης μας θα κραξει το L καιM αλλα και περι στable. Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ποιος λεει οτι το s2 ειναι αρχαιο; Ειναι το μονο κινητο του 2011 που εχει ΑΚΟΜΑ support απο Lollipop Roms μεχρι και το M :P ΥΓ: Εχω την εντυπωση οτι ο δημητρακης μας θα κραξει το L καιM αλλα και περι στable. Βασικά πήγα να πετάξω την "κακία" <<παιδιά μόλις βρήκα τρόπο να τρέχω LP stable & smoothly like hell>> αλλά κρατήθηκα! :p Όχι παιδιά, ο Ελληνόδρακος έχει δίκιο, το S2 είναι δυνατό ακόμα και σήμερα, ειλικρινά αν δεν μου έκαναν δώρο το S6 θα δυσκολευόμουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για να το αλλάξω... Όσο για τις CM και λοιπές LP updates, φλασάρετε και σετάρετε όσο μπορείτε! Πέρασαν μέρες που φλάσαρα 2-3 φορές τη μέρα, αλλά άρχισα να γερνάω απ ότι φαίνεται.. (για αυτό άλλωστε έμεινα και με την Neat για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα!) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Βασικά πήγα να πετάξω την "κακία" <<παιδιά μόλις βρήκα τρόπο να τρέχω LP stable & smoothly like hell>> αλλά κρατήθηκα! :p Όχι παιδιά, ο Ελληνόδρακος έχει δίκιο, το S2 είναι δυνατό ακόμα και σήμερα, ειλικρινά αν δεν μου έκαναν δώρο το S6 θα δυσκολευόμουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για να το αλλάξω... Όσο για τις CM και λοιπές LP updates, φλασάρετε και σετάρετε όσο μπορείτε! Πέρασαν μέρες που φλάσαρα 2-3 φορές τη μέρα, αλλά άρχισα να γερνάω απ ότι φαίνεται.. (για αυτό άλλωστε έμεινα και με την Neat για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα!) Γερασες μπαρμπαμητσο :P εγω βρηκα καλο combo SlimLP + Opengapps Pico +powernap + L speed + Stock kernel + πολλες εφαρμογες και με σωστες ρυθμισεις το εχω κανει τουμπανο.. δεν εχω φαει freeze,softreboot,bug κτλπ. Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 http://goo.gl/3dm5Y9 το βρήκα απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-cyanogenmod-11-t2686887 Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον,αλλά το λίνκ με την recovery δεν είναι ενεργό...Γενικότερα,ψάχνοντας να αλλάξω τον κέρνελ,δεν μπορώ να βρω κάποιον για να τον κατεβάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον,αλλά το λίνκ με την recovery δεν είναι ενεργό...Γενικότερα,ψάχνοντας να αλλάξω τον κέρνελ,δεν μπορώ να βρω κάποιον για να τον κατεβάσω... Αποκλείεται να μην βρίσκεις Αν ψάξεις σε threads για roms απο 4.4.χ και άνω σίγουρα θα βρείς! Απλά δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω γιατί έχω πρόβλημα με το internet και σέρνομαι υπερβολικά.... ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ S2 ας βοηθήσει κάποιος το παληκάρι, έναν kernel θέλει για να κάνει την μετάβαση! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 τι κερνελ? πάρε ότι έχω αλλά δεν ξέρω ποιόν θες. Αν είναι να βάλεις ΚΚ ή LP βάλε τον CWM-KKCompatible https://www.dropbox.com/sh/t79qa78iz39tf69/AACNBUBB1bjakGtR8e5fiLFSa?dl=0 Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Αποκλείεται να μην βρίσκεις Αν ψάξεις σε threads για roms απο 4.4.χ και άνω σίγουρα θα βρείς! Απλά δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω γιατί έχω πρόβλημα με το internet και σέρνομαι υπερβολικά.... ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ S2 ας βοηθήσει κάποιος το παληκάρι, έναν kernel θέλει για να κάνει την μετάβαση! τι κερνελ? πάρε ότι έχω αλλά δεν ξέρω ποιόν θες. Αν είναι να βάλεις ΚΚ ή LP βάλε τον CWM-KKCompatible https://www.dropbox.com/sh/t79qa78iz39tf69/AACNBUBB1bjakGtR8e5fiLFSa?dl=0 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...κατέβασα αυτόν που προτείνεις,τον cwm-kk compatible.Είμαι στοκ τελείως με 4.1.2 και θέλω να περάσω κατευθείαν την cm 12.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...κατέβασα αυτόν που προτείνεις,τον cwm-kk compatible.Είμαι στοκ τελείως με 4.1.2 και θέλω να περάσω κατευθείαν την cm 12.1. τότε φλασάρεις από το recovery την KK compatible και μετά την CM12.1. Αν δεν παίξει έτσι, φλάσαρε πρώτα τον Philz kernel, μπούταρε σε αυτόν, πέρνα μετά την KK Compatible και μετά CM12 Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 τότε φλασάρεις από το recovery την KK compatible και μετά την CM12.1. Αν δεν παίξει έτσι, φλάσαρε πρώτα τον Philz kernel, μπούταρε σε αυτόν, πέρνα μετά την KK Compatible και μετά CM12 Έκανα ο,τι είπες,φλάσαρα τον philz kernel πρώτα,με αποτέλεσμα με το που ανοίγω το κινητό,εμφανίζεται το λογκο της σαμσουνγκ και μετά ενω ακούγεται ο ήχος μπουταρίσματος,η οθόνη παγώνει,σκοτεινιάζει με 3-4 παραλληλες γραμμές και δεν μπορώ να κάνω τίποτα...recovery δεν μπορώ να μπώ καθόλου(μαλλον μπαίνω,αλλά δεν βλέπω τίποτα).Μόνο στο download mode μπαίνω και φαινεται κανονικά η οθόνη...Και τώρα?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam26a Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 καλησπερα σας θελω να καθαρισω τα 2gb που εχουμε για να εγκαθιστουμε εφαρμογες.πρεπει να βαλω καποιο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Έκανα ο,τι είπες,φλάσαρα τον philz kernel πρώτα,με αποτέλεσμα με το που ανοίγω το κινητό,εμφανίζεται το λογκο της σαμσουνγκ και μετά ενω ακούγεται ο ήχος μπουταρίσματος,η οθόνη παγώνει,σκοτεινιάζει με 3-4 παραλληλες γραμμές και δεν μπορώ να κάνω τίποτα...recovery δεν μπορώ να μπώ καθόλου(μαλλον μπαίνω,αλλά δεν βλέπω τίποτα).Μόνο στο download mode μπαίνω και φαινεται κανονικά η οθόνη...Και τώρα?:wacko: ξαναμπουτάρεις σε recovery και βάζεις τον KK Compatible. Έχεις στην SD και την CM12, σωστά; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 ξαναμπουτάρεις σε recovery και βάζεις τον KK Compatible. Έχεις στην SD και την CM12, σωστά; Μα πως να μπουταρω σε recovery?Αφού δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη,δεν μπορω να την διαβασω:lol: Ναι,έτοιμη στηννsd είναι η cm12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Έκανα ο,τι είπες,φλάσαρα τον philz kernel πρώτα,με αποτέλεσμα με το που ανοίγω το κινητό,εμφανίζεται το λογκο της σαμσουνγκ και μετά ενω ακούγεται ο ήχος μπουταρίσματος,η οθόνη παγώνει,σκοτεινιάζει με 3-4 παραλληλες γραμμές και δεν μπορώ να κάνω τίποτα...recovery δεν μπορώ να μπώ καθόλου(μαλλον μπαίνω,αλλά δεν βλέπω τίποτα).Μόνο στο download mode μπαίνω και φαινεται κανονικά η οθόνη...Και τώρα?:wacko: Τι δουλειά έχει ο Philz? Δεν ήσουν ήδη root? Δεν είχες CWM? Έπρεπε να φλασάρεις kernel - reboot to recovery - flash rom - flash gapps Τεσπα, αν δεν σου μπαίνει (με την καλή έννοια), κούμπωσε του μια στόκ με Οντίν, και άντε πάλι ρούτ κτλ κτλ... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Μα πως να μπουταρω σε recovery?Αφού δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη,δεν μπορω να την διαβασω:lol: Ναι,έτοιμη στηννsd είναι η cm12 Τι δουλειά έχει ο Philz? Δεν ήσουν ήδη root? Δεν είχες CWM? Έπρεπε να φλασάρεις kernel - reboot to recovery - flash rom - flash gapps Τεσπα, αν δεν σου μπαίνει (με την καλή έννοια), κούμπωσε του μια στόκ με Οντίν, και άντε πάλι ρούτ κτλ κτλ... Το κινητό είναι στοκ τελείως,ούτε custom recovery,ουτε ρουτ,ούτε τίποτα.Άρα πρέπει να περάσω την στοκ 4.1.2 τώρα...Και επειδή,προφανώς τα έχω μπερδέψει,μετά τα βηματα που ακολουθώ είναι τα εξής? -ρουτ -custom recovery -κέρνελ συμβατός με ΚΚ ,LP -flash rom -flash gapps Εαν κάνω κα΄που λάθος,παρακαλώ διορθώστε με... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Το κινητό είναι στοκ τελείως,ούτε custom recovery,ουτε ρουτ,ούτε τίποτα.Άρα πρέπει να περάσω την στοκ 4.1.2 τώρα...Και επειδή,προφανώς τα έχω μπερδέψει,μετά τα βηματα που ακολουθώ είναι τα εξής? -ρουτ -custom recovery -κέρνελ συμβατός με ΚΚ ,LP -flash rom -flash gapps Εαν κάνω κα΄που λάθος,παρακαλώ διορθώστε με... Flash STOCK with Odin Root with Philz (adds ROOT and Custom Recovery) Enter Recovery Wipes (Cache + Dalvik) Flash LP compatible Kernel (don't reboot - stay in Recovery!!!!!!!!!!!!) Restart Recovery (don't reboot - stay in Recovery!!!!!!!!!!!!) Flash CM ROM Flash Compatible Gapps Wipes (Cache + Dalvik) Reboot Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Flash STOCK with Odin Root with Philz (adds ROOT and Custom Recovery) Enter Recovery Wipes (Cache + Dalvik) Flash LP compatible Kernel (don't reboot - stay in Recovery!!!!!!!!!!!!) Restart Recovery (don't reboot - stay in Recovery!!!!!!!!!!!!) Flash CM ROM Flash Compatible Gapps Wipes (Cache + Dalvik) Reboot Όλα πήγαν μια χαρά,με δυσκόλεψε λίγο η ευρεση-αλλαγή κέρνελ,αλλά τέλος καλό-όλα καλά.Ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας!:up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts