sdaoulas Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφ τελειωσα, τα καταφερα. Ευχαριστω πολτυ το Μακη και το Δημητρη. Αυριο πρωι πρωι παω στη samsung. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Επειδή μιλήσαμε τηλεφωνικά και ο φίλος δεν διαθέτει εξωτερική sd αναγκαστικά θα πάει για root με το md5 μέσω Odin, άρα θα γράψει και ο μετρητής. Εκτός κι αν μπορεί να εγκαταστήσει το zip με το stock recovery και από την εσωτερική μνήμη της συσκευής και μου διαφεύγει, πάει καιρός που έκανα τελευταία φορά root με philz σε Sii και δεν θυμάμαι καλά, άσε που είχα πάντα εξωτερική sd στις συσκευές μου και ότι εγκαθιστούσα από recovery το έκανα πάντα μέσω αυτής.. σίγουρα μπορεί το stock recovery να "δει" την εσωτερική μνήμη και να φλασάρει το zip από εκεί; Edit: μάλλον σωστά τα θυμάμαι και απαιτείται εξωτερική sd ώστε να μπορέσει να εγκαταστήσει το zip.. ;) Ναι, απαιτεί εξωτερική κάρτα, μονόδρομος άρα το root μέσω Odin... ;) Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφ τελειωσα, τα καταφερα. Ευχαριστω πολτυ το Μακη και το Δημητρη. Αυριο πρωι πρωι παω στη samsung. Καλή επιτυχία με το service φιλαράκο... κάνε και ένα factory reset + format internal storage ώστε να είναι 100% καθαρό Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παιδες τα νεα ειναι περισσοτερο απο ευχαριστα. Το κινητο περαστηκε στην εγγυηση. το πηγα χθες Δευτερα 19/5 και το πηρα σημερα 20/5 στις 15:00. Αλλαχθηκε η οθονη καθως και το bezel, το πλαισιο γυρω γυρω, δεν ξερω αν το λεω καλα. Το κινητο απο πεσιμο της γυναικας μου ειχε γυρω στο πλαισιο πανω εκει στη θεση για τα ακουστικα χτυπημα. Με την αλλαγη της οθονης, αλλαχτηκε και αυτο το πλαισιο, και το κινητο ειναι υριολοκετικά σαν καινουριο. Ευχαριστω ολους οσους συνελαβαν σε αυτη την προσπαθεια. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παιδες τα νεα ειναι περισσοτερο απο ευχαριστα. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, χαλάλι τα τηλεφωνήματα! Τελικά ισχύει αυτό που σου είπα; Είναι πιο φωτεινή η οθόνη που σου έβαλαν και κάνει αυτό το ελαφρύ γαλάζιο όπου υπάρχει λευκό χρώμα; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, χαλάλι τα τηλεφωνήματα! Τελικά ισχύει αυτό που σου είπα; Είναι πιο φωτεινή η οθόνη που σου έβαλαν και κάνει αυτό το ελαφρύ γαλάζιο όπου υπάρχει λευκό χρώμα; :) ναι η οθονη ειναι κρυσταλλικη. Και οντως αυτο το ελαφρυ μπλε το εχει. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 παιδια από σημερα και εγω ειμαι root και με custom rom! εγκατεστησα με το cminstaller ωστε να αποφυγω την δυσκολη διαδικασια! τωρα φοραω 4.3.1. μηπως ξέρει κάποιος πως θα μπορω να ξέρω για νεες αναβαθμίσεις απο το συγκεκριμενο προγραμμα? από το update του κινητου υπθετω πως οχι! ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 παιδια από σημερα και εγω ειμαι root και με custom rom! εγκατεστησα με το cminstaller ωστε να αποφυγω την δυσκολη διαδικασια! τωρα φοραω 4.3.1. μηπως ξέρει κάποιος πως θα μπορω να ξέρω για νεες αναβαθμίσεις απο το συγκεκριμενο προγραμμα? από το update του κινητου υπθετω πως οχι! ευχαριστω!!! system setings > about device > 1η επιλογή (αν θυμάμαι καλά, γιατί πλεον δεν φοράω CM) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Σε aosp rom γίνετε να απανταω σε μια κλήση με το power button? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Αυτό είναι θέμα developer. Εάν θέλει να το έχει η Ρομ του ή όχι. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Εχω slimbean 4.3.1 αλλα δεν το βρισκω στις επιλογες του dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Εχω slimbean 4.3.1 αλλα δεν το βρισκω στις επιλογες του dialer. Ψάξε Ρυθμίσεις - Προσβασιμότητα αλλά αν θυμάμαι καλά δεν το υποστηρίζει. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ωραιος εκει ειναι αλλα το εχει σαν επιλογη μονο για να τερματιζεις την κληση. Πηρα ενα flip cover απο ebay και τελικα ειναι αρκετα αβολο οταν δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις και τα δυο χερια.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Η paranoid του Nims δεν θα βγαλει αλλη unofficial built? εχει μεινει στις 4 απριλιου. Να βαλω την τελευταια απο τις official, αξιζει? Εχει τιποτα παραπανω χαρακτηριστικα? Απο την τελευταια unofficial 4/4 δεν εχω το παραμικρο θεμα απο σταθεροτητα. Edited May 28, 2014 by skoulikomirmigot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosalex Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Καλημέρα παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα με S2 μου. Φοράω Biftor rom και ήθελα να περάσω την cyanogenmod 11. Κατέβασα το cwm απο play store και έκανα εγκατάσταση recovery από το πρόγραμμα και πάτησα reboot into recovery. Απο εκείνη την στιγμή δεν άνοιξε ποτέ το S2 ξανά ούτε σε recovery. Μόνο σε download mode ανοίγει και δεν αναγνωρίζει την συσκευή ο υπολογιστής για να μπορέσω να περάσω μέσω odin firmware της Samsung και να ξεκινήσω από την αρχή. Υπάρχει κάποια λύση έστω κάποια ιδέα για το πως να αναγνωρίσει ο υπολογιστής το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Καλημέρα παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα με S2 μου. Φοράω Biftor rom και ήθελα να περάσω την cyanogenmod 11. Κατέβασα το cwm απο play store και έκανα εγκατάσταση recovery από το πρόγραμμα και πάτησα reboot into recovery. Απο εκείνη την στιγμή δεν άνοιξε ποτέ το S2 ξανά ούτε σε recovery. Μόνο σε download mode ανοίγει και δεν αναγνωρίζει την συσκευή ο υπολογιστής για να μπορέσω να περάσω μέσω odin firmware της Samsung και να ξεκινήσω από την αρχή. Υπάρχει κάποια λύση έστω κάποια ιδέα για το πως να αναγνωρίσει ο υπολογιστής το τηλέφωνο; Καλημέρα. Δοκίμασε σε άλλη USB θύρα του pc ή σε άλλο pc (αν υπάρχει κάνα laptop φίλου - αφού πρώτα περάσεις drivers). Μήπως δλδ το θέμα είναι hw και όχι τόσο software... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Μόνο σε download mode ανοίγει και δεν αναγνωρίζει την συσκευή ο υπολογιστής για να μπορέσω να περάσω μέσω odin firmware της Samsung και να ξεκινήσω από την αρχή. Υπάρχει κάποια λύση έστω κάποια ιδέα για το πως να αναγνωρίσει ο υπολογιστής το τηλέφωνο; Κλείσε τυχόν KIES να μην τρέχει από πίσω, πέρασε ξανά τους drivers της συσκευής σου χειροκίνητα (ασχέτως εάν τα Windows σου περάσουν κάποιους αυτόματα), δοκίμασε σε άλλη θύρα usb, δοκίμασε με άλλη έκδοση Odin. Αυτά είναι τα βασικά. Ωραιος εκει ειναι αλλα το εχει σαν επιλογη μονο για να τερματιζεις την κληση. Πηρα ενα flip cover απο ebay και τελικα ειναι αρκετα αβολο οταν δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις και τα δυο χερια.:mad: Μπορείς να το ζητήσεις από τον dev σου στο ανάλογο θέμα αυτό με την απάντηση με το κεντρικό πλήκτρο, ποτέ δεν ξέρεις. Η paranoid του Nims δεν θα βγαλει αλλη unofficial built? εχει μεινει στις 4 απριλιου. Να βαλω την τελευταια απο τις official, αξιζει? Εχει τιποτα παραπανω χαρακτηριστικα? Απο την τελευταια unofficial 4/4 δεν εχω το παραμικρο θεμα απο σταθεροτητα. Προσωπικά δεν έχω ιδέα αλλά βλέποντας τις 601 ώρες χωρίς επανεκκίνηση θα σου συνιστούσα να πάρεις ένα cwm backup πριν κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή! Edited May 28, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 τελικα παιδια οπως μου απαντησε ενας φιλος απο εδω στην cyanogenmod rom μπορω να δω διαθεσιμες αναβαθμισεις μεσω κινητου? εχω galaxy s2 και τωρα φοραω 4.3.1 μεσω cwinstaller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 τελικα παιδια οπως μου απαντησε ενας φιλος απο εδω στην cyanogenmod rom μπορω να δω διαθεσιμες αναβαθμισεις μεσω κινητου? εχω galaxy s2 και τωρα φοραω 4.3.1 μεσω cwinstaller ναι είπαμε, system settings > About Device > 1η επιλογή (επάνω) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosalex Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Τα δοκίμασα αλλά τίποτα. Ξέρει κάποιος τίποτα άλλο? Ευχαριστώ για το χρόνο σας πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Τα δοκίμασα αλλά τίποτα. Ξέρει κάποιος τίποτα άλλο? Ευχαριστώ για το χρόνο σας πάντως Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 εμενα απλα μου εχει μονο system update και οχι cyanogenmod update... Ειναι το ιδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 εμενα απλα μου εχει μονο system update και οχι cyanogenmod update... Ειναι το ιδιο? Εχω το κινητό για δεύτερο και σκέφτομαι να του περάσω μια cyanogen rom για να πάρει λίγο τα πάνω του. Oι 11.2 γνωρίζουμε αν είναι σταθερές? Επίσης μήπως υπάρχουν προτάσεις για κάποιο αξιόπιστο kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Εχω το κινητό για δεύτερο και σκέφτομαι να του περάσω μια cyanogen rom για να πάρει λίγο τα πάνω του. Oι 11.2 γνωρίζουμε αν είναι σταθερές? Επίσης μήπως υπάρχουν προτάσεις για κάποιο αξιόπιστο kernel? Στοκ η του Gustavo για κερνελ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Στοκ η του Gustavo για κερνελ Τον έχεις δοκιμάσει? Υπάρχει λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Τον έχεις δοκιμάσει? Υπάρχει λινκ? Είναι λάθος να ζητάς links Μπες στο XDA διάβασε τα threads απο τις ROMS και τους kernels... Δες τι λέει ο developer, τα σχόλια των χρηστών και κρίνε μόνος σου... Αυτό είναι το πιο σωστό κατά την γνώμη μου... Πίστεψε με τα παιδιά εδω μέσα έχουν ρίξει πολύυυυ διάβασμα (και όσοι δεν το έκαναν κατέληξαν στο...Odin ;) ) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts