vrwmiaris Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ειναι ιδεα μου η ολα τα kernel εκτος του dorimanx ειναι λιγο καπως... Οποιο και να δοκιμασω εκτος του dorimanx μου φαινεται το τηλεφωνο αργο και καπως περιεργο στο scrolling. Μηπως ειμαι λαθος η κανω κατι λαθος εγω?:rolleyes: Του Gustavo δοκίμασε ς; ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χεχε, μην ξύνεις πληγές... Άντε πάρτο το ρημάδι (N5) ;) Προοπτικές; Slim Kat, Slim Saber, PA, Nameless... Στήσε μια SlimKat για αρχή αν σε τρώει... Φυσικά κράτα nandroid πριν... Περιμένω να μπει το ΦΠΑ μου και μετά Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Του Gustavo δοκίμασε ς; Ναι αλλα το scroll μου φαινεται σαν να λαγκαρει. Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ναι αλλα το scroll μου φαινεται σαν να λαγκαρει. Τι να πω... Δοκίμασε με zzmove /row, εγώ αυτό δουλεύω Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 εγώ δουλεύω με conservative και row άλλα δεν είμαι ικανοποιημένος με την μπαταρία του κινητού όσο το χρησιμοποιώ. ακόμα και με απλό browsing η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα και το κινητό ζεσταίνεται... έχω τη cm11 του infected και stock kernel να δοκιμάσω άλλο cpu governor η μήπως να αλλάξω kernel; σκέφτομαι να βάλω του Gustavo. το nandroid backup που έχω πάρει καλύπτει το kernel η πρέπει να κάνω και κάτι άλλο σε περίπτωση που θέλω να επιστρέψω σε stock; ποιά είναι η διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 εγώ δουλεύω με conservative και row άλλα δεν είμαι ικανοποιημένος με την μπαταρία του κινητού όσο το χρησιμοποιώ. ακόμα και με απλό browsing η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα και το κινητό ζεσταίνεται... έχω τη cm11 του infected και stock kernel να δοκιμάσω άλλο cpu governor η μήπως να αλλάξω kernel; σκέφτομαι να βάλω του Gustavo. το nandroid backup που έχω πάρει καλύπτει το kernel η πρέπει να κάνω και κάτι άλλο σε περίπτωση που θέλω να επιστρέψω σε stock; ποιά είναι η διαδικασία; η cm11 πάει καλά με gustavo_s Επειδή την έχω πατήσει με το nandroid... Όταν είσαι με άλλο kernel απο αυτόν που κράτησες το nandroid και θες να κάνεις restore πρώτα φλασάρεις τον kernel με τον οποίο έκανες το backup κάνεις reboot recovery ώστε να φορτώσει το CWM και στην συνέχεια κάνεις το restore σου Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Με stock kernel και cm11 δεν έχω πιάσει ακόμα τις ώρες μπαταρίας που είχα με τη stock ελληνική rom με την ίδια πάντα χρήση... Γιαυτό λέω να κάνω και μια δοκιμή με Gustavo. Και που θα βρω λοιπόν εγώ τον stock Samsung kernel για να τον φλασάρω άμα θέλω να γυρίσω;! Για να καταλάβω, η rom του infected δεν πειράζει τον kernel? Το cwm recovery που αλλάζει όμως δεν είναι μέρος του kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) Με stock kernel και cm11 δεν έχω πιάσει ακόμα τις ώρες μπαταρίας που είχα με τη stock ελληνική rom με την ίδια πάντα χρήση... Γιαυτό λέω να κάνω και μια δοκιμή με Gustavo. Και που θα βρω λοιπόν εγώ τον stock Samsung kernel για να τον φλασάρω άμα θέλω να γυρίσω;! Για να καταλάβω, η rom του infected δεν πειράζει τον kernel? Το cwm recovery που αλλάζει όμως δεν είναι μέρος του kernel? 1. λογικά ο stock samsung kernel που λες, είναι ο Philz μια που λογικά με philz έκανες root και απόκτησες custom recovery ώστε να φλασάρεις την custom rom 2. H rom του infected_ βάζει τον δικό της kernel + cwm 3. Οι kernels συνήθως βάζουμε μαζί και CWM κατά το φλασαρισμα τους @vrwmiaris Καρντάσι, εσύ λογικά ξέρεις να μου απαντήσεις: Ποιά rom είναι πιο γρήγορη, slimbean 4.2.2 ή slimbean 4.3 ? Edited January 26, 2014 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μέχρι 4.2 δούλευα RB, μετά slim και τώρα PA. Η τελευταίο πιστεύω είναι καλύτερη όλων για την 4.4 λέω Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Εβαλα gustavo με slimkat. Μολις συνδεσω το τηλ στο pc σε mass storage μου δειχνει μονο την εσωτερική μνήμη και οχι την micro sd. Σε mtp ολα κανονικά. Καμία λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μάγκες τελικά slimkat 4.4 η PA? Έχει η PA halo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) Μάγκες τελικά slimkat 4.4 η PA? Έχει η PA halo? Ναι έχει, άφησα την slim,επίσης με PegasusQ παρατηρώ ότι το τηλέφωνο είναι γρηγορότερο σε απόκριση σε σχέση με zzmove, πάντα row scheduler Edited January 26, 2014 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) 1. λογικά ο stock samsung kernel που λες, είναι ο Philz μια που λογικά με philz έκανες root και απόκτησες custom recovery ώστε να φλασάρεις την custom rom 2. H rom του infected_ βάζει τον δικό της kernel + cwm 3. Οι kernels συνήθως βάζουμε μαζί και CWM κατά το φλασαρισμα τους Έκανα root με το busybox όχι με τον philz. Θα το ψάξω λίγο ακόμα όμως. Σε περίπτωση που όπως λες δεν γυρίσω σε stock kernel πριν το restore τι συμβαίνει; Καταλήγεις σε κάποια μη αναστρέψιμη κατάσταση; edit: Ποιά είναι η διαδικασία για την εγκατάσταση νέου kernel? Εγκαθιστώ το zip που κατέβασα από το cwm μόνο ή κάνω μετά όλα τα wipes και εγκαθιστώ ξανά τη ROM? Edited January 26, 2014 by deyan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Έκανα root με το busybox όχι με τον philz. Θα το ψάξω λίγο ακόμα όμως. Σε περίπτωση που όπως λες δεν γυρίσω σε stock kernel πριν το restore τι συμβαίνει; Καταλήγεις σε κάποια μη αναστρέψιμη κατάσταση; edit: Ποιά είναι η διαδικασία για την εγκατάσταση νέου kernel? Εγκαθιστώ το zip που κατέβασα από το cwm μόνο ή κάνω μετά όλα τα wipes και εγκαθιστώ ξανά τη ROM? 1. Πιθανότατα να σου βγάλει error κατά την επαναφορά του nandroid σου 2. φλασάρεις kernel, κάνεις wipe cache + wipe dalvik Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caza Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ρε παιδιά θέλω να δοκιμασω να περάσω την cyanogen στο galaxy s2 μου με το cyanogen installer που έχουν βγάλει... Το έχει περάσει κανείς με τον εν λόγω τρόπο; Επίσης με την cyanogen το app του ραδιοφώνου συνεχίζει να υπάρχει; Παράθεση ''ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ρε παιδιά θέλω να δοκιμασω να περάσω την cyanogen στο galaxy s2 μου με το cyanogen installer που έχουν βγάλει... Το έχει περάσει κανείς με τον εν λόγω τρόπο; Επίσης με την cyanogen το app του ραδιοφώνου συνεχίζει να υπάρχει; Δεν το έχω δοκιμάσει άλλα νομίζω ότι το κάνεις μέσω υπολογιστή.. προσωπικά την περνούσα πάντα μέσω του recovery του philz. Όσον αφορά το ραδιόφωνο όχι, στη cyanogen δεν υπάρχει αλλά μπορείς να κατεβάσεις το spirit fm από xda και να κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ρε παιδιά θέλω να δοκιμασω να περάσω την cyanogen στο galaxy s2 μου με το cyanogen installer που έχουν βγάλει... Το έχει περάσει κανείς με τον εν λόγω τρόπο; Επίσης με την cyanogen το app του ραδιοφώνου συνεχίζει να υπάρχει; Γιατί να μην έχεις τον έλεγχο του φλασαρίσματός; Στην τελική εκεί είναι το γούστο... ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caza Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αχα οκ φίλε Μάκη ευχαριστώ για την απάντηση...Δημήτρη δίκιο έχεις περι φλασαρισματος αλλά είχα περάσει και στη ταμπλέτα μου (galaxy tab 2 10.)1 την cyanogenmod και ομολογώ πως με είχε παιδέψει. Νομίζω δεν μπορουσα για κάποιο λόγο να περάσω το cwm και ειχα αναγκαστεί να το περάσω με odin. ..Γενικότερα επειδή δεν τη ξέρω και πολύ καλά την διαδικασία φοβάμαι. ... Παράθεση ''ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Γενικότερα επειδή δεν τη ξέρω και πολύ καλά την διαδικασία φοβάμαι. ... Διάβασε ξανά και ξανά μέχρι να τα καταλάβεις όλα και προχώρα άφοβα, δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών εδώ μέσα φλασάρει με αυτόν τον τρόπο..;) Και σε κάποιο πιθανό κόλλημα κατά τη διαδικασία όλο και κάποιος θα βρεθεί να βοηθήσει από εδώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caza Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Με έπεισες! Θα το προσπαθήσω με φλασάρισμα...:p Παράθεση ''ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caza Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παιδιά SOS προσπάθησα να περάσω το cwm μέσω odin.Το odin μου τα έβγαλε όλα οκ και το κινητό μετά το σήμα της samsung παραμένει ανοιχτό bootaρει κανονικά αλλα η οθόνη δεν δείχνει τίποτα!Μαύρη εντελώς! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;; Παράθεση ''ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μπες σε recovery και πέρασε το άσε το οντι κπλ ********.στο οντιν tar αρχεία περνάς Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caza Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Δηλαδή να περάσω το αρχείο σε στην sd και να το ξεζιπάρω απο εκεί;;; Το recovery βγαίνει με power button+home button+volume up σωστός;;; Παράθεση ''ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Δεν το έχω δοκιμάσει άλλα νομίζω ότι το κάνεις μέσω υπολογιστή.. προσωπικά την περνούσα πάντα μέσω του recovery του philz. Όσον αφορά το ραδιόφωνο όχι, στη cyanogen δεν υπάρχει αλλά μπορείς να κατεβάσεις το spirit fm από xda και να κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.:) Γιατί το spirit fm από google play το χρεώνει 7 ευρώ;!! Από το xda που κοίταξα δε βρίσκω την τελευταία έκδοση αλλά παλαιότερες για download τσάμπα. πιστεύω να μην κάνω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Γιατί το spirit fm από google play το χρεώνει 7 ευρώ;!! Από το xda που κοίταξα δε βρίσκω την τελευταία έκδοση αλλά παλαιότερες για download τσάμπα. πιστεύω να μην κάνω λάθος Τότε θα πρέπει να αρκεστείς στις ελεύθερες εκδόσεις που δίνουν στο xda διαφορετικά θα πρέπει να το αγοράσεις. :!:Ενημέρωση Επίσης να υπενθυμίσω σε όσους το έχουν ξεχάσει πως η οποιαδήποτε αναφορά σε παράνομο λογισμικό απαγορεύεται ρητά από τους Ο.Π.Χ. του myphone! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Δηλαδή να περάσω το αρχείο σε στην sd και να το ξεζιπάρω απο εκεί;;; Το recovery βγαίνει με power button+home button+volume up σωστός;;; Ρε μαν δεν το ξεζιπάρεις, μπαίνεις σε recovery το φλασάρεις και τελείωσες Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts