kmiglis Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 μια γρηγορη χωρις να χαλαω το θεμα...οταν περασω τον τελευταιο siyah me stok rom χαλαει η επιφανεια εργασιας και τα widgets? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 μια γρηγορη χωρις να χαλαω το θεμα...οταν περασω τον τελευταιο siyah me stok rom χαλαει η επιφανεια εργασιας και τα widgets? Όχι, δεν έχει καμία σχέση :-) Αρκεί να είναι συμβατός όμως με τη ρομ που φοράς. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 jelly bean cm10 ποιος εχει βαλει? δουλευουν ολα κανονικα? να το δοκιμασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 jelly bean cm10 ποιος εχει βαλει? δουλευουν ολα κανονικα? να το δοκιμασω? βασικά φίλε έχει ακόμα αρκετά προβλήματα. Καλό θα ήταν να περιμένεις. Εκτός και αν θες απλά να δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 βασικά φίλε έχει ακόμα αρκετά προβλήματα. Καλό θα ήταν να περιμένεις. Εκτός και αν θες απλά να δοκιμάσεις. το θελα για καθημερινη βαση βασικα....θα περιμενω απο cm9 ρομ ποια προτεινετε? στο νοτε μου ειχα βαλει paranoidandroid και ημουν πολυ ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Οσοι έχετε την επίσημη τσεχική ρίξτε μια ματιά σε αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1752034 [ROM][CWM][iCS 4.0.4][29/08][XWLPU][OTA] Light by TugaPower TEAM 1.3 τα σπάει... Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Οσοι έχετε την επίσημη τσεχική ρίξτε μια ματιά σε αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1752034 [ROM][CWM][iCS 4.0.4][29/08][XWLPU][OTA] Light by TugaPower TEAM 1.3 τα σπάει... την έβαλα έτσι για δοκιμή και μόνο που δεν τα σπάει... η κάμερα με πετάει έξω και μετά από πολλές προσπάθειες αφού λειτουργήσει με clear cache δεν εμφανίζει πουθενά τα βίντεο που τραβάς, μάλιστα εγκατέστησα δύο φορές την ρομ μήπως δεν έγινε κάτι σωστά αλλά τα ίδια.. πίσω στην ρομ του nikpapakos που δουλευει τζάμι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Σε μένα γιατί δουλεύουν όλα; έκανες τα γνωστά;;;; είναι δυνατόν να μην την δοκίμαζα και να την ανέβαζα; είναι γρηγορότερη και πιο σμουδ από του νικ με πολλά μοντς Swyped from my SII using tapatalk Edited September 3, 2012 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Σε μένα γιατί δουλεύουν όλα; έκανες τα γνωστά;;;; είναι δυνατόν να μην την δοκίμαζα και να την ανέβαζα; είναι γρηγορότερη και πιο σμουδ από του νικ με πολλά μοντς Swyped from my SII using tapatalk Την ξανακατεβασα και την ξαναπέρασα 2 φορές, τα ίδια μου κάνει συνέχεια. Το ότι δουλεύει καλά σε σένα δεν σημαίνει ότι θα δουλεύει καλά σε όλους, απλά δεν θέλει να κάτσει καλά στο κινητό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Απο 28 Αυγουστου που εβαλα cm9 (9.1 stable) και σε συνδυασμο με Nova launcher Prime ειναι οτι καλυτερο εχω βαλει μεχρι στιγμης στο SGS2 μου.Το κινητο συμπεριφερεται αψογα και χαλαλι που δεν εχω ραδιοφωνο. ΥΓ.Ξεχασα να αναφερω οτι φοραω και κερνελ siyah 3.5.2 Edited September 3, 2012 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Το οτι δεν κάθετε σε εσένα δεν σημαίνει ότι δεν κάθετε σε όλους κανένας δεν έκανε παράπονα στο ποστ στο xda Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Απο 28 Αυγουστου που εβαλα cm9 (9.1 stable) και σε συνδυασμο με Nova launcher Prime ειναι οτι καλυτερο εχω βαλει μεχρι στιγμης στο SGS2 μου.Το κινητο συμπεριφερεται αψογα και χαλαλι που δεν εχω ραδιοφωνο. ΥΓ.Ξεχασα να αναφερω οτι φοραω και κερνελ siyah 3.5.2 ποια ρομ εβαλες ακριβως? θελω κι εγω να βαλω καποια ρομ cm9 σταθερη ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Απο 28 Αυγουστου που εβαλα cm9 (9.1 stable) και σε συνδυασμο με Nova launcher Prime ειναι οτι καλυτερο εχω βαλει μεχρι στιγμης στο SGS2 μου.Το κινητο συμπεριφερεται αψογα και χαλαλι που δεν εχω ραδιοφωνο. ΥΓ.Ξεχασα να αναφερω οτι φοραω και κερνελ siyah 3.5.2 Έχεις ραδιόφωνο, spirit Fm. Δεν χρειάζεται ίντερνετ. Και εγώ με paranoidandroid cm9 είμαι και είμαι υπερευχαριστημενος εδώ και 2μηνες και περιμένω μια σταθερή jb cm10. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Έχεις ραδιόφωνο, spirit Fm. Δεν χρειάζεται ίντερνετ. Και εγώ με paranoidandroid cm9 είμαι και είμαι υπερευχαριστημενος εδώ και 2μηνες και περιμένω μια σταθερή jb cm10. η paranoid δουλευει καλα? στο νοτε μου την ειχα βαλει και πεταγε το κινητο....ηταν πολυ καλη εχεις καποιο λινκ για την παρανοιδ ??? δεν την βρηκα καπου Edited September 3, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 η paranoid δουλευει καλα? στο νοτε μου την ειχα βαλει και πεταγε το κινητο....ηταν πολυ καλη Εγώ φοράω την 1.4 ics και είμαι καλυμμένος όπως προείπα 2μηνες τωρα. Τώρα έχει στο xda την τελευταία jb (δεν ξέρω αν έχει ανεβασμένη καμιά ics) και δεν μπορώ να εκφέρω και άποψη γιατί δεν έχω δουλέψει τις τελευταίες εκδόσεις αλλά η ics του σίγουρα πετάει. Δοκιμασε την σαν δεύτερη ρομ αν φοράς siyah. Link : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1580070 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 δεν βρισκω το λινκ στους xda για την ics...το χεις ευκαιρο καπου? τωρα ειμαι με στοκ 4.0.3 και neak κερνελ αλλα θελω να αλλαξω ρομ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 δεν βρισκω το λινκ στους xda για την ics...το χεις ευκαιρο καπου? τωρα ειμαι με στοκ 4.0.3 και neak κερνελ αλλα θελω να αλλαξω ρομ:p Γνωρίζεις φαντάζομαι πως η Cm δεν έχει καμία σχέση με Samsung Based roms, χρειάζεται gapps φλασαρισμα κτλ. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις την επίσημη Cm9 9.1 η την 4.0.4 του συμφορουμιτη μας Νίκου εδώ στο myphone. Δεν έχω δυστυχώς κάποιο link, είμαι από κινητο :-\ (Σχετικά με τη paranoid δεν την έχω αποθηκευμένη δυστυχώς... αν ρωτήσεις στο thread όλο και κάποιος θα την έχει. (πριν κάνεις οτιδήποτε θυμήσου... Cwm backup!) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 την βρηκα του νικου την κατεβαζω να την δοκιμασω και βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 μια βοηθεια..εβαλα δευτερη ρομ και απο λαθος ξαναεβαλα δευτερη ρομ με siyah kernel και βλεπω τωρα οτι η εσωτερικη καρτα 11.5 γιγα γεμισε...τι κανω για να γυρισει στα 8.5 που ημουν? εκανα. format second rom kai wipes αλλα τιποτα..καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 μια βοηθεια..εβαλα δευτερη ρομ και απο λαθος ξαναεβαλα δευτερη ρομ με siyah kernel και βλεπω τωρα οτι η εσωτερικη καρτα 11.5 γιγα γεμισε...τι κανω για να γυρισει στα 8.5 που ημουν? εκανα. format second rom kai wipes αλλα τιποτα..καμια ιδεα? Δες στο φάκελο Lost.dir αν έχει κάτι μέσα και διέγραψε ότι υπάρχει. Αφού έκανες τα βασικά wipes και έσβησε τη δεύτερη ρομ και συνεχίζεται, κατέβασε ένα πρόγραμμα πχ sdmaid ώστε να σου δείξει τα μεγαλύτερα αρχεία στη μνήμη σου ώστε να αρχίσεις να ψάχνεις χειροκίνητα τους φακελους να δεις τι έμεινε. Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν καθάρισε μετά από κατάργηση και wipes.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Δοκιμάστε αυτή που ανεβασα Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Το οτι δεν κάθετε σε εσένα δεν σημαίνει ότι δεν κάθετε σε όλους κανένας δεν έκανε παράπονα στο ποστ στο xda Swyped from my SII using tapatalk Ειπε κανεις το αντιθετο φιλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Γνωρίζεις φαντάζομαι πως η Cm δεν έχει καμία σχέση με Samsung Based roms, χρειάζεται gapps φλασαρισμα κτλ. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις την επίσημη Cm9 9.1 η την 4.0.4 του συμφορουμιτη μας Νίκου εδώ στο myphone. Δεν έχω δυστυχώς κάποιο link, είμαι από κινητο :-\ (Σχετικά με τη paranoid δεν την έχω αποθηκευμένη δυστυχώς... αν ρωτήσεις στο thread όλο και κάποιος θα την έχει. (πριν κάνεις οτιδήποτε θυμήσου... Cwm backup!) καλησπερα για διαφωτισε με λιγο οταν λες gapps φλασαρισμα η cm τι εννοεις γιατι ειμαι ετοιμος να δοκιμασω μην κανω καμια πατατα αν δε σε κουρσζω πες και καποιον οδηγο αν χρειαζεται καποιο ειδικο τροπο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) καλησπερα για διαφωτισε με λιγο οταν λες gapps φλασαρισμα η cm τι εννοεις γιατι ειμαι ετοιμος να δοκιμασω μην κανω καμια πατατα αν δε σε κουρσζω πες και καποιον οδηγο αν χρειαζεται καποιο ειδικο τροπο ευχαριστω Καταρχήν να σε ενημερώσω για τα βασικά.. Η Cm9 είναι γραμμένη από την αρχή και βασίζεται στο καθαρό λογισμικό android (οπως φοράει το nexus πχ). Οπότε λείπουν τα περισσότερα προγράμματα της Samsung αλλά και της Google. Gapps = Google apps. Επίσης η Samsung δεν έχει δώσει source code για την κάμερα πχ με αποτέλεσμα να μην έχεις βίντεο κλήση μέσω δικτύου (μόνο μέσω wifi) και διάφορα τέτοια προβλήματα που με το καιρό διορθώνονται. Συγκριτικά όμως με τις stock της Samsung είναι κομματάκι πιο γρήγορες όσες ρομ είναι βασισμένες σε cm (προσωπική αποψη). Για σωστή εγκατάσταση απ'οσο ξέρω αν πηγαίνεις από stock θέλει : Hard reset, wipes cache/dalvik μέσω Recovery, εγκατάσταση της ρομ - ανοίγεις το κινητό αν θες να δεις τι παίζει και μετά φλασαρεις μέσω Recovery πάλι την τελευταία έκδοση των gapps για cm9 για να έχεις και τα βασικά προγράμματα της Google για συγχρονισμους/χάρτες κτλ κτλ. *Πριν κάνεις οτιδήποτε πάρε Cwm Backup οπωσδήποτε * Edited September 3, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Η Cm9 είναι γραμμένη από την αρχή και βασίζεται στο καθαρό λογισμικό android (οπως φοράει το nexus πχ). Οπότε λείπουν τα περισσότερα προγράμματα της Samsung αλλά και της Google. Gapps = Google apps. Επίσης η Samsung δεν έχει δώσει source code για την κάμερα πχ με αποτέλεσμα να μην έχεις βίντεο κλήση μέσω δικτύου (μόνο μέσω wifi) και διάφορα τέτοια προβλήματα που με το καιρό διορθώνονται. Συγκριτικά όμως με τις stock της Samsung είναι κομματάκι πιο γρήγορες. Για σωστή εγκατάσταση απ'οσο ξέρω αν πηγαίνεις από stock θέλει : Hard reset, wipes cache/dalvik, εγκατάσταση της ρομ - ανοίγεις το κινητό ανοίγει θες να δεις τι παίζει και μετά φλασαρεις την τελευταία έκδοση των gapps για cm9 για να έχεις και τα βασικά προγράμματα της Google για συγχρονισμους/χάρτες κτλ κτλ. *Πριν κάνεις οτιδήποτε πάρε Cwm Backup όπως και δημότες. * ok θα προχωρησω αυριο να δοκκμασω και αν κολησω καπου ξαναρωταω αλλα οντως εχω ακουσει καποια προβληματακια και με ληψη φωτο κακη ποιοτητα η κατι τετοιο δεν ξερω αν αληθευουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts