Stinger Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Να υποθεσω οτι θα πρεπει να μην ειμαι rooted οταν θα κυκλοφορησει η Ics? Γιατί έχεις Ισραηλινή συσκευή?:lol: Αν έχεις σκοπό να περιμένεις Samsung Hellas για ICS (για αναβάθμιση μέσω ΚΙΕΣ δλδ) θα περιμένεις πολυυυυυυ ακόμα. Αν κρίνω από το GS1 κάνει τουλάχιστον ένα τρίμηνο παραπάνω. Από εκεί και πέρα μόλις βγεί στο samfirmware την περνάμε με odin και όλα οκ, οπότε δεν παίζει ρόλο αν είσαι ροοτ η όχι. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Γιατί έχεις Ισραηλινή συσκευή?:lol: Αν έχεις σκοπό να περιμένεις Samsung Hellas για ICS (για αναβάθμιση μέσω ΚΙΕΣ δλδ) θα περιμένεις πολυυυυυυ ακόμα. Αν κρίνω από το GS1 κάνει τουλάχιστον ένα τρίμηνο παραπάνω. Από εκεί και πέρα μόλις βγεί στο samfirmware την περνάμε με odin και όλα οκ, οπότε δεν παίζει ρόλο αν είσαι ροοτ η όχι. Αυτοι οι Εβραιοι τα εχουν ολα παντα δικα τους. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Να υποθεσω οτι θα πρεπει να μην ειμαι rooted οταν θα κυκλοφορησει η Ics? Εννοείται ότι πρέπει να είσαι rooted όταν θα κυκλοφορήσει to ICSΘα βγει στο XDA σε dt και θα φλασαριστεί πάραυτα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Μάλλον εννοεί για να περάσει την επίσημη απο το ΚΙΕS Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Μάλλον εννοεί για να περάσει την επίσημη απο το ΚΙΕS Για να δει επίσημη από το kies θα γερασουμε. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Για να δει επίσημη από το kies θα γερασουμε. :mad::mad: Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Εννοείται ότι πρέπει να είσαι rooted όταν θα κυκλοφορήσει to ICSΘα βγει στο XDA σε dt και θα φλασαριστεί πάραυτα. Είναι, ή δεν είναι rooted, δεν έχει σημασία γιατί εφόσον θα είναι επίσημη την περνάει απο odin και καλό παγωτό (επίσημο πλέον) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larsson2004 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Παίδια καλησπέρα! εδω και κανα 2μηνο το κινητο μου εκει το εχω στο γραφειο για παραδειγμα..κανει επανεκκινηση μονο του .μου ζητα Pin κλπ...απ οτι θυμαμαι αυτο το κανει απο τη μερα που εκανα update to software tis samsung(οχι το android) ..αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος..ξερεται κατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 (edited) Edit: τελικα λυθηκε το θεμα, ας διαγραφει το ποστ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Edited March 7, 2012 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Καλημερα παιδια,χτες πηρα εναν ολοκαινουριο γαλαξια και κοιταζοντας τα στοιχεια τηλ,ειδα τον κερνελ και με παραξενεψε:2.6.35.7-I9100XWKI4-CL575468root@DELL143#2.Ειναι φυσιολογικος?Οσον αφορα το root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Καλημερα παιδια,χτες πηρα εναν ολοκαινουριο γαλαξια και κοιταζοντας τα στοιχεια τηλ,ειδα τον κερνελ και με παραξενεψε:2.6.35.7-I9100XWKI4-CL575468root@DELL143#2.Ειναι φυσιολογικος?Οσον αφορα το root Ναι φυσιολογικο ειναι μην σε αγχωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Ναι φυσιολογικο ειναι μην σε αγχωνει. Οκ,ευχαριστω.Απλως με παραξενεψε που εγραφε root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Οκ,ευχαριστω.Απλως με παραξενεψε που εγραφε root Όλα έτσι γράφουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsip Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Γεια στην Galaxy παρεα.Μια βοηθεια.Ποια insecure kernel GT-I9100_XXΧΧΧ πρεπει να κατεβασω για να κανω root το γαλαξια μου με στοιχεια BUKJ3 εκδοση kernel 2.6.35.7-i91000BUKJ3-CL647431root@DELL155#2 βασικο φασμα ι9100BUKI1 εκδοση android 2.3.5..Αν ειναι ευκολο και το link.Προερχωμενοs απο HTC και windows phone τα πραγματα ειναι λιγο πιο ζωρικα αλλα θα μαθωμε το καινουργιο σπορ που λεγετε android.Ευχαρηστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 πρόβλημα με εγγραφη βίντεο σε cm9 nighlties 05/03/2012, την πέρασα με ολα τα wipe πριν και μετα, 2 φορες μαλιστα αλλα τιποτα, μου βγάζει fc οταν προσπαθώ να τραβήξω βιντεο.......εχει κανεις αλλος παρομοιο προβλημα;; Ευχαριστώ Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 (edited) Γεια σας παιδιά, σκέφτομαι για πρώτη φορά να περάσω custom rom στο κινητό, είδα αυτή και ενθουσιάστηκα αφού στο video λέει ότι είναι πάρα πολύ σταθερή και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα! Η απορία μου είναι, αν την flashαρω (εκτός απ'τα 3 αρχεία που λέει πρέπει να κάνω install και τον LPH κερνελ ή συμπεριλαμβάνεται στο zip?)μετά είναι εύκολο να γυρίσω στην official που έχει τώρα το κινητό σε περίπτωση που θέλω να βάλω την official ics? Είναι αγορασμένο από multirama και έχει την 2.3.4 ki4. Που την βρίσκω για να την ξαναflashάρω και ποια ακριβώς είναι η διαδικασία? Νομίζω πως στο samfrimware δεν υπάρχει. Edit: Από εδώ μήπως http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3693550#post3693550 ? Επίσης, μετά που θα βάλω ξανά την official 2.3.4 μπορώ να μηδενίσω τον counter? Έχει ένα φιλαράκι usb jig αλλά σκέφτομαι μήπως δε δουλεύει μετά που θα βάλω την ics. Ευχαριστώ πολύ PS: Έχετε υπόψη σας κάποια καλύτερη ics? Θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στη φιλοσοφία αυτής που έχει το nexus αλλά νομίζω πως η cm9 δεν είναι τελειώς λειτουργική ακόμα (μπορεί να λέω και μ****ιες) Edited March 10, 2012 by narcotic Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 και θα σου λυθούν πολλές απορίες :) Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Android 4.0 Ice Cream. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, θα υποστηρίζονται τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος (όπως για παράδειγμα το Face Unlock), ενώ θα υπάρχει ακόμα καλύτερο multitasking σε αρκετές εφαρμογές. Από την άλλη πλευρά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, λόγω του νέου λειτουργικού συστήματος, η συσκευή δεν θα υποστηρίζει Flash και Bluetooth 3.0 HS. Μένει να δούμε αν αυτές οι δύο ελλείψεις θα είναι προσωρινές ή μόνιμες. αξιζει η αναβαθμιση λογω του παραπανω;;; Ειναι δυνατον να μην υποστηριζει flash;;; :mad: Υποβαθμιση το βλεπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 και θα σου λυθούν πολλές απορίες :) Το διάβασα μόλις τώρα, αν και το είχα ξαναδιαβάσει παλιά. Ομως δεν κατάλαβα Α)Αν πρέπει να βάλω και τον kernel ή αν περιλαμβάνεται στη rom B)Πώς γυρνάω μετά ξανά στην official 2.3.4 που έβαλα στο link Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Android 4.0 Ice Cream. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, θα υποστηρίζονται τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος (όπως για παράδειγμα το Face Unlock), ενώ θα υπάρχει ακόμα καλύτερο multitasking σε αρκετές εφαρμογές. Από την άλλη πλευρά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, λόγω του νέου λειτουργικού συστήματος, η συσκευή δεν θα υποστηρίζει Flash και Bluetooth 3.0 HS. Μένει να δούμε αν αυτές οι δύο ελλείψεις θα είναι προσωρινές ή μόνιμες. αξιζει η αναβαθμιση λογω του παραπανω;;; Ειναι δυνατον να μην υποστηριζει flash;;; :mad: Υποβαθμιση το βλεπω... ουτε το nexus στην αρχη νομιζω υποστηριζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Android 4.0 Ice Cream. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, θα υποστηρίζονται τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος (όπως για παράδειγμα το Face Unlock), ενώ θα υπάρχει ακόμα καλύτερο multitasking σε αρκετές εφαρμογές. Από την άλλη πλευρά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, λόγω του νέου λειτουργικού συστήματος, η συσκευή δεν θα υποστηρίζει Flash και Bluetooth 3.0 HS. Μένει να δούμε αν αυτές οι δύο ελλείψεις θα είναι προσωρινές ή μόνιμες. αξιζει η αναβαθμιση λογω του παραπανω;;; Ειναι δυνατον να μην υποστηριζει flash;;; :mad: Υποβαθμιση το βλεπω... Απο που ειναι αυτο το αποσπασμα; Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 η ανακοινωση ειναι απο το http://www.pcw.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Το διάβασα μόλις τώρα, αν και το είχα ξαναδιαβάσει παλιά. Ομως δεν κατάλαβα Α)Αν πρέπει να βάλω και τον kernel ή αν περιλαμβάνεται στη rom B)Πώς γυρνάω μετά ξανά στην official 2.3.4 που έβαλα στο link Για να περάσεις custom ROM, πρέπει να περάσεις τον cf kernel όπως λέει ο οδηγός.έπειτα όταν κάνεις εγκατάσταση την ρομ μέσω clockwork mod θα περάσει και ο kernel που περιλαμβάνει η καινούργια ρομ.όταν θελήσεις να επαναφέρεις την 2.3.4 θα μπεις στο clockwork και θα κάνεις restore το backup που έχεις φροντίσει να πάρεις πριν περάσεις την custom και το κινητό σου θα επανέλθει στην κατάσταση που είναι τώρα, εκτός από τον κερνελ που θα πρέπει να περάσεις τον επίσημο. Ο μετρητής μηδενίζει κανονικά και αν δεν μηδενίσει, εδώ είμαστε :-P Android 4.0 Ice Cream. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, θα υποστηρίζονται τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος (όπως για παράδειγμα το Face Unlock), ενώ θα υπάρχει ακόμα καλύτερο multitasking σε αρκετές εφαρμογές. Από την άλλη πλευρά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, λόγω του νέου λειτουργικού συστήματος, η συσκευή δεν θα υποστηρίζει Flash και Bluetooth 3.0 HS. Μένει να δούμε αν αυτές οι δύο ελλείψεις θα είναι προσωρινές ή μόνιμες. αξιζει η αναβαθμιση λογω του παραπανω;;; Ειναι δυνατον να μην υποστηριζει flash;;; :mad: Υποβαθμιση το βλεπω... Νομίζω ότι αυτό αφορά τον επίσημο browser μόνο.οι άλλοι θα υποστηρίζουν flash Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 OK, ευχαριστώ πολύ. Θα δοκιμάσω απόψε μαλλον. Καλό βράδυ Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larsson2004 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Παίδια καλησπέρα! εδω και κανα 2μηνο το κινητο μου εκει το εχω στο γραφειο για παραδειγμα..κανει επανεκκινηση μονο του .μου ζητα Pin κλπ...απ οτι θυμαμαι αυτο το κανει απο τη μερα που εκανα update to software tis samsung(οχι το android) ..αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος..ξερεται κατι?? Παιδια εχει κανεις απαντηση πανω στο προβλημα μου..(απ οτι εχω ακουσει το εχουν κι αλλοι χρηστεσ το συγκεκριμενο προβλημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts