Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω εχω προβλημα με το GPS με Omega V4.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

μάλλον έχεις πρόβλημα με το gps όχι με την rom

με Omega V4 , έχω εγκατεστημένους τέσσερις πλοηγούς , όλοι τρέχουν σωστά

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε μου και εγω με omega 4 και ολα ενταξει με το market enabler.. δε δοκιμαζεις να κανεις wipe cache στην εφαρμογη??

Δυστυχώς δεν δούλεψε. Όπως και να έχει, σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου...

Δυστυχώς δεν δούλεψε. Όπως και να έχει, σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου...

τι ακριβως δε σου λειτουργει?? σου δειχνει οτι αλλαζει παροχο κανονικα και μετα δε σου βγαζει τις εφαρμογες που θες να δεις η δε σου κανει τη μετατροπη καν??:confused:

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι ακριβως δε σου λειτουργει?? σου δειχνει οτι αλλαζει παροχο κανονικα και μετα δε σου βγαζει τις εφαρμογες που θες να δεις η δε σου κανει τη μετατροπη καν??:confused:

Μου δείχνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αλλαγής δικτύου αλλά δεν μου εμφανίζει τις "απαγορευμένες" για τη χώρα μου εφαρμογές. Έκανα διαγραφή cache και επανεγκατάσταση της εφαρμογής μπας και στρώσει αλλά παραμένει το πρόβλημα.

αν και λίγο αργά.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δεν μπορούσα να σου πω τις προάλλες γιατί ήμουν τύφλα στο καράβι. Η 314 επίσημα ΛΕΛΕ! Καπουτ! ΠΟΛΙΤΕΣ! :lol:

Πέρασα και εγώ την 4(black blue) όλα καλά πραγματικά απίθανη δουλειά...και τελικά μου αρέσει και το theme! Μπράβο Γιάννη!

Sent from Galaxy

Αντώνης

Μου δείχνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αλλαγής δικτύου αλλά δεν μου εμφανίζει τις "απαγορευμένες" για τη χώρα μου εφαρμογές. Έκανα διαγραφή cache και επανεγκατάσταση της εφαρμογής μπας και στρώσει αλλά παραμένει το πρόβλημα.

μμμ.. τι να σου πω?? δεν αντιμετωπιζω καποιο τετοιο προβλημα.. μπορεις να αναφερεις καποια "απαγορευμενη" εφαρμογη να το ξαναδοκιμασω??

Δεν μπορούσα να σου πω τις προάλλες γιατί ήμουν τύφλα στο καράβι. Η 314 επίσημα ΛΕΛΕ! Καπουτ! ΠΟΛΙΤΕΣ! :lol:

καλωστον πρωην φανταρο!!! Καλος πολιτης ευχομαι και μη χαθεις τωρα που απεκτησες ζωη και εξω απο το στρατοπεδο :p

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

μμμ.. τι να σου πω?? δεν αντιμετωπιζω καποιο τετοιο προβλημα.. μπορεις να αναφερεις καποια "απαγορευμενη" εφαρμογη να το ξαναδοκιμασω??
Δοκίμασε πχ να κατεβάσεις το google earth από το market...

Καλός πολίτης και σου εύχομαι αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε να βρεις μία δουλειά που σου αρέσει.Καλός πολίτης και παλι

Φιλε μου ημουν με omega 5 για testing και το enabler δουλευε κανονικα.. Γυρισα στην 4 και τωρα τιποτα, οπως τα περιγραφεις.. Γιαννη εχεις καμμια ιδεα??

Sent from my customized sgs2 powered by Omega!

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

εκανες clear cache την εφαρμογη του market?

πρωτας κανεις clear και μετα τρεχεις το market enabler

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

εκανες clear cache την εφαρμογη του market?

πρωτας κανεις clear και μετα τρεχεις το market enabler

Sent from my iphone 4

Δεν μπορώ να πατήσω τη σχετική επιλογή, τουλάχιστον όχι μέσα από το μενού "διαχείριση εφαρμογών". :(

Δεν μπορώ να πατήσω τη σχετική επιλογή, τουλάχιστον όχι μέσα από το μενού "διαχείριση εφαρμογών". :(

τι εννοεις δεν μπορεις?

πως γενειν αυτο??(οπως θα ελεγε και ο ogunsoto)

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

τι εννοεις δεν μπορεις?

πως γενειν αυτο??(οπως θα ελεγε και ο ogunsoto)

Και εγω που μπορω τι καταλαβα??

Δεν δουλευει αγαπητε parafron4..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγω που μπορω τι καταλαβα??

Δεν δουλευει αγαπητε parafron4..

δουλευει ρε παιδια μολις τωρα το δοκιμασα...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Γιάννη στη νέα ρομ του Κρισκελο όταν χρησιμοποιείς μια εφαρμογή που χρειάζεται πληκτρολόγιο αυτό βγαίνει μόνο του αυτόματα.Κοίταξε μήπως μπορείς να το βάλεις στην καινούρια ρομ.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδιά σε ποιο post λέει πως δουλεύει το market enabler;Έψαξα και δεν βρήκα κάτι.Τι ρυθμίσεις να κάνω πρώτη φορά το κατέβασα.Από ότι κατάλαβα αυτό έχει εφαρμογές που δεν έχει το ελληνικό όπως και updates;

Στην ρομ του leo υπήρχε ένα fix για να μπορούμε να βγάλουμε το overglow από τον browser το οποίο τώρα δεν δουλεύει..μπορείς να κάνεις κάτι με αυτό Γιάννη;

@vitriolis κάνε το εξής: ανοίγεις την εφαρμογή, διαλέγεις από πάνω settings list, πας εκεί που λέει TIM, το πατάς επίμονα και...fake provider now.., ναι κάνει αυτό που λες..

Sent from Galaxy

Αντώνης

Στην ρομ του leo υπήρχε ένα fix για να μπορούμε να βγάλουμε το overglow από τον browser το οποίο τώρα δεν δουλεύει..μπορείς να κάνεις κάτι με αυτό Γιάννη;

@vitriolis κάνε το εξής: ανοίγεις την εφαρμογή, διαλέγεις από πάνω settings list, πας εκεί που λέει TIM, το πατάς επίμονα και...fake provider now.., ναι κάνει αυτό που λες..

Sent from Galaxy

Ευχαριστώ tonysac το έκανα,μετά ψάχνω από το market που υπάρχει στην rom κανονικά;

Ευχαριστώ tonysac το έκανα,μετά ψάχνω από το market που υπάρχει στην rom κανονικά;

Ναι όπως έκανες πριν..

Υπόψιν ότι μετά από κάθε reboot, οι ρυθμίσεις χάνονται οπότε πρέπει να το ξανακάνεις

Sent from Galaxy

Αντώνης

Ναι όπως έκανες πριν..

Υπόψιν ότι μετά από κάθε reboot, οι ρυθμίσεις χάνονται οπότε πρέπει να το ξανακάνεις

Sent from Galaxy

Ok σε ευχαριστω πολυ:thanks:

καλησπερα παιδες

χρονια πολλα στον μαγειρα μας

εγω εχω κολησει ακομα στην 3λογω της συμβατοτητας της κουζινας του λεομαρ παντως...αν και θα θελα πολυ να δοκιμασω την 4 μενω πισω για αυτο το λογο

καλησπερα παιδες

χρονια πολλα στον μαγειρα μας

εγω εχω κολησει ακομα στην 3λογω της συμβατοτητας της κουζινας του λεομαρ παντως...αν και θα θελα πολυ να δοκιμασω την 4 μενω πισω για αυτο το λογο

Κάποια mods της κουζίνας περνάνε ακόμα πάντως άλλα πάλι όχι..μου πήρε το widget picker όχι όμως το overglow off στον browser..πριν πάω στην ωμέγα τα κατέβασα από κουζίνα τα άφησα στον φάκελο της και μετά στην ωμέγα δοκίμασα από recovery

Sent from Galaxy

Αντώνης

Κάποια mods της κουζίνας περνάνε ακόμα πάντως άλλα πάλι όχι..μου πήρε το widget picker όχι όμως το overglow off στον browser..πριν πάω στην ωμέγα τα κατέβασα από κουζίνα τα άφησα στον φάκελο της και μετά στην ωμέγα δοκίμασα από recovery

Sent from Galaxy

ναι αλλα ειναι 2 διαφορετικες βασεις ρομ και δε θελω να τις μπλεξω

θα περιμενω την 5...

Sent from Galaxy

το remove browser overscroll glow το εχει προσθεσει ο γιαννης για την ωμεγα

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter