ioathe Δημ. October 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Καταρχάς πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου. Οσονούπω θα την δοκιμάσω και εγώ την ROM. Σαν πρώτες σκέψεις απλά να συμφωνήσω με τα υπόλοιπα παιδιά για: - διόρθωση του light sensor - αφαίρεση όλων των samsung apps, hubs etc (με εξαίρεση το all share) και ανέβασμα σε ξεχωριστό zip. - modem KI3 (αν δεν το έχεις βάλει ήδη) Τα υπόλοιπα αφού δοκιμάσω την ROM :) Ευχαριστω για τις προτασεις, περιμένω νεότερα μολις την δοκιμάσεις, ελπιζω συντομα. Το HTC IME από τους XDA. Από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416 Ευχαριστω πολυ το δοκιμασα και ειναι αρκετά καλο, θα το προσθέσω σίγουρα στην κουζινα οταν κανω να το βαζει οποίος θέλει. Στο 7 έχει (πρσ) και το ς βγαίνει μόνο όταν έχεις ενεργοποιημένο το ΧΤ9 και όχι μόνο του, παρά μέσα στις λέξεις. Δοκιμασε το HTC IME που μας προτεινε ο katerini πιο πανω, κανει αυτο που θελεις :):) Ηeeeeelp τωρα που ανοιξα το κινητο μου βγαζει ενα μηνυμα : ! Λυπουμαστε Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης TwLauncher (διαδικασια com.se.android.app.twlauncher). Προσπαθηστε ξανα. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ Παταω το αναγκαστικο κλεισιμο και παλι μου το βγαζει , δεν με αφηνει να μπω στο menu καθολου !!!!!!!!!!!! Help !! Τι ειναι αυτο και τι πρεπει να κανω?? Δωσε μου περισσότερες πληροφοριες, στο εκανε μετα το φλασσαρισμα? Εκανες ολα τα wipe πριν φλασσαρεις την ρομ? Δοκιμασε να κανεις ολα τα wipe, μετα φλασαρε την omega και θα εισαι οκ. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 ναι μετα το φλασαρισμα , ενω ηταν ολα κανονικα. Κανονικα τα wipe ....ολα !!! Απλα εσβησα το κινητο για πρωτη φορα μετα το φλας , μολης το ανοιξα με το που εδωσα το pin μου εβγαλε το error. Αναγκαστικα και εκανα παλι hard reset, και παλι ξανα απο την αρχη restore τις εφαρμογες. Το χω ανοιγωκλεισει 4 με 5 φορες και ειναι ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Γενικά είναι ευχάριστο να βλέπει κάποιος προσπάθειες από Έλληνες. Συγχαρητήρια, καλή αρχή και καλή τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 (edited) ναι μετα το φλασαρισμα , ενω ηταν ολα κανονικα. Κανονικα τα wipe ....ολα !!! Απλα εσβησα το κινητο για πρωτη φορα μετα το φλας , μολης το ανοιξα με το που εδωσα το pin μου εβγαλε το error. Αναγκαστικα και εκανα παλι hard reset, και παλι ξανα απο την αρχη restore τις εφαρμογες. Το χω ανοιγωκλεισει 4 με 5 φορες και ειναι ενταξει. Ωραία, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Περιμένω εντυπώσεις μόλις μπορέσεις. Γενικά είναι ευχάριστο να βλέπει κάποιος προσπάθειες από Έλληνες. Συγχαρητήρια, καλή αρχή και καλή τύχη. Σ ευχαριστώ πολύ, ελπίζω σύντομα να την δοκιμάσεις! Edited October 1, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Δοκιμασε το HTC IME που μας προτεινε ο katerini πιο πανω, κανει αυτο που θελεις :):) Το δοκίμασα το πρωί από την πρώτη στιγμή που διάβασα το ποστ του φίλου katerini αλλά δυστυχώς εμένα δεν μου το ανοίγει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Το δοκίμασα το πρωί από την πρώτη στιγμή που διάβασα το ποστ του φίλου katerini αλλά δυστυχώς εμένα δεν μου το ανοίγει! Δουλευει σιγουρα και πολυ καλά. Κανε-τα παλι απο την αρχη, αφαίρεσε οτι εβαλες και κατεβασε αυτο Κανε εγκατάσταση τα HTC_IME_hi22.apk και Clicker_hi.apk και μετα πηγαινε > Settings, Language & Keyboard. και ενεργοποίησε το "HTC_IME mod" Στις ρυθμισεις επελεξε το πληκτρολογιο τηλεφωνο και μετα To change keyboard, long press on lower left key on stock keyboard or any input field. Select input method in the menu. ΜΕ την Omega εισαι? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Δουλευει σιγουρα και πολυ καλά. Κανε-τα παλι απο την αρχη, αφαίρεσε οτι εβαλες και κατεβασε αυτο Κανε εγκατάσταση τα HTC_IME_hi22.apk και Clicker_hi.apk και μετα πηγαινε > Settings, Language & Keyboard. και ενεργοποίησε το "HTC_IME mod" Στις ρυθμισεις επελεξε το πληκτρολογιο τηλεφωνο και μετα To change keyboard, long press on lower left key on stock keyboard or any input field. Select input method in the menu. ΜΕ την Omega εισαι? Τώρα που την έβαλα και την έστησα, δεν την βγάζω! Θα το ξαναδοκιμάσω... Πάντως η Omega με το θέμα του Frankensteine που εχω δοκιμάσει...έχει γίνει "αγνώριστη"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Το ξαναέβαλα όπως είπες... δεν είχα κάνει σωστά τις ρυθμίσεις και μου έκλεινε! Τώρα δουλεύει άψογα και δεν ξαναβγαίνει ποτέ!!! Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Πάντως η Omega με το θέμα του Frankensteine που εχω δοκιμάσει...έχει γίνει "αγνώριστη"! υπαρχει καπου προχειρο το θεμα που αναφερεις πιο πανω για να το δω??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 (edited) .. Πάντως η Omega με το θέμα του Frankensteine που εχω δοκιμάσει...έχει γίνει "αγνώριστη"! που μπορουμε να το βρουμε το θεμα ? απο πλευρας συμβατοτητας παρατηρησες τιποτε περιεργο ? κανα κολημα , καθυστερηση στο menu , κ .α. Μηπως ειναι αυτο -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1222285 Edited October 1, 2011 by jimmis1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 συγχαρητηρια και απο μενα για την προσπαθεια και καλη επιτυχια.. εχει ανεβει πλεον ο πηχης αρκετα ψηλα αγαπητε γιαννη.. θα τη δοκιμασω σιγουρα μολις βρω λιγο χρονο να ξανασχοληθω με τα του κινητου.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 που μπορουμε να το βρουμε το θεμα ? απο πλευρας συμβατοτητας παρατηρησες τιποτε περιεργο ? κανα κολημα , καθυστερηση στο menu , κ .α. Μηπως ειναι αυτο -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1222285 Όχι δεν είναι αυτό. Εγώ το κατέβασα από την Kitchen του Leomar και το μόνο πρόβλημα που έχει στην Omega είναι ότι δεν ανοίγει καθόλου το Swype. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ ποτέ και δεν με ενδιαφέρει. Εδώ είναι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1266155 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 χχχμμμμ λιγο ... πολυ ... μπορει να ναι και τα ιδια , απλα αυτο που πα γω βλεπω οτι διαφορετικες εκδοσεις (KG6 - KH3 - KI3) , ισος να ναι και πιο συμβατο με την omega το ΚΙ3. Αν το βαλουμε πως το βγαζουμε ??????????????(το theme :lol: εννοω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Τι θα ελεγες να φτιαξεις μια κουζινα οπως o Leomar και να την ονομασεις π.χ MOBILE REPAIR και να βαλεις μεσα themes,widgets,mods; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 χχχμμμμ λιγο ... πολυ ... μπορει να ναι και τα ιδια , απλα αυτο που πα γω βλεπω οτι διαφορετικες εκδοσεις (KG6 - KH3 - KI3) , ισος να ναι και πιο συμβατο με την omega το ΚΙ3. Αν το βαλουμε πως το βγαζουμε ??????????????(το theme :lol: εννοω) Να σου πω την αλήθεια φίλε μου... δεν ξέρω, μήπως να μας δώσει το μαμά της Omega ο ioathe;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 (edited) Mια πρωτη εντυπωση απο την OMEGA , σταθεροτατη μεχρι στιγμης , πολυ πιο γρηγορο μου φενεται το menu , εχει βελτιωθει λιγακι ο ηχος των ηχειων (πολυ μικρη διαφορα) και το εχω φορτισει απο το μεσημερι full και εχει πεσει η μπαταρια αυτη την στιγμη στο 97% , καπου 8 ωρες και 3% μονο με λιγη χρηση, δειχνει οτι θα παει καλα !!! Α καλο θα ηταν να υπηρχε και ο ηχος στο bootanimation (στο S) Να σου πω την αλήθεια φίλε μου... δεν ξέρω, μήπως να μας δώσει το μαμά της Omega ο ioathe;;; το περασα το theme (το blue για ΚΙ3) αλλα το κινητο κολησε:mad: στο bootanimation δεν εμπενε. Το εβγαλα. δυστηχως παλι το κινητο δεν μπουταρει :mad: , κολαει στο animation του S και το κανει επανεκκίνηση συνεχεια. Μαλλον ειναι θεμα της Omega :(, αν τοχει παρατηρησει κανεις ας μας πει. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου. Edited October 1, 2011 by ioathe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Τι θα ελεγες να φτιαξεις μια κουζινα οπως o Leomar και να την ονομασεις π.χ MOBILE REPAIR και να βαλεις μεσα themes,widgets,mods; Ειναι στα σχεδια για το μελλον :) Τωρα θελω να κανω οδηγό εγκατάστασης Omega και μετα να την ανεβάσω στο xda. Μετα bootanimation Omega - κτλ... χχχμμμμ λιγο ... πολυ ... μπορει να ναι και τα ιδια , απλα αυτο που πα γω βλεπω οτι διαφορετικες εκδοσεις (KG6 - KH3 - KI3) , ισος να ναι και πιο συμβατο με την omega το ΚΙ3. Αν το βαλουμε πως το βγαζουμε ??????????????(το theme :lol: εννοω) Mια πρωτη εντυπωση απο την OMEGA , σταθεροτατη μεχρι στιγμης , πολυ πιο γρηγορο μου φενεται το menu , εχει βελτιωθει λιγακι ο ηχος των ηχειων (πολυ μικρη διαφορα) και το εχω φορτισει απο το μεσημερι full και εχει πεσει η μπαταρια αυτη την στιγμη στο 97% , καπου 8 ωρες και 3% μονο με λιγη χρηση, δειχνει οτι θα παει καλα !!! Α καλο θα ηταν να υπηρχε και ο ηχος στο bootanimation (στο S) το περασα το theme (το blue για ΚΙ3) αλλα το κινητο κολησε:mad: στο bootanimation δεν εμπενε. Το εβγαλα. δυστηχως παλι το κινητο δεν μπουταρει :mad: , κολαει στο animation του S και το κανει επανεκκίνηση συνεχεια. Μαλλον ειναι θεμα της Omega :(, αν τοχει παρατηρησει κανεις ας μας πει. Το theme αυτό που εβαλες δεν ειναι συμβατό με την Omega, ειναι ΚΙ3 αλλα μόνο για stock: KI3 STOCK ONLY Αν εχεις Nadroid backup κανε επαναφορά. Για να βαλετε Theme πρεπει να ειναι το theme συμβατό με KI3 και deodexed, παντα να εχετε backup πριν απο τέτοιες δουλείες. συγχαρητηρια και απο μενα για την προσπαθεια και καλη επιτυχια.. εχει ανεβει πλεον ο πηχης αρκετα ψηλα αγαπητε γιαννη.. θα τη δοκιμασω σιγουρα μολις βρω λιγο χρονο να ξανασχοληθω με τα του κινητου.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Σ ευχαριστω πολυ, μολις μπορέσεις περιμένω σχόλια και εντυπώσεις. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Ειναι στα σχεδια για το μελλον :) Το theme αυτό που εβαλες δεν ειναι συμβατό με την Omega, ειναι ΚΙ3 αλλα μόνο για stock: KI3 STOCK ONLY Αν εχεις Nadroid backup κανε επαναφορά. Για να βαλετε Theme πρεπει να ειναι το theme συμβατό με KI3 και deodexed, παντα να εχετε backup πριν απο τέτοιες δουλείες. λες να μου το μπλοκαρε το :angry:them ?? ουτε με hard reset μπορω να μπω μεσα !!! εχω κανει nandroid backup αλλα το εχω στο pc :( πρεπει να βρω τροπο να μπω στο κινητο μεσα και να το αντιγραψω . Εκτος και αν ξαναπερασω την omega για να μπω. Παλι δηλαδη και τα 2 wipe και φτου κιαπτην αρχη !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 λες να μου το μπλοκαρε το :angry:them ?? ουτε με hard reset μπορω να μπω μεσα !!! εχω κανει nandroid backup αλλα το εχω στο pc :( πρεπει να βρω τροπο να μπω στο κινητο μεσα και να το αντιγραψω . Εκτος και αν ξαναπερασω την omega για να μπω. Παλι δηλαδη και τα 2 wipe και φτου κιαπτην αρχη !! Είναι σίγουρα από το theme, όπως είπες βάλε πάλι Omega και μετά κανε restore to backup σου. @όλους. Έχουμε πάρα πολύ ωραία theme για το SG2 και πολλές επιλογές. Καντε μου τις προτάσεις σας (πρέπει να είναι για KI1) και εγω μετα μπορώ στο μέλλον να τα μετατρέψω για την Omega. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Είναι σίγουρα από το theme, όπως είπες βάλε πάλι Omega και μετά κανε restore to backup σου. @όλους. Έχουμε πάρα πολύ ωραία theme για το SG2 και πολλές επιλογές. Καντε μου τις προτάσεις σας (πρέπει να είναι για KI1) και εγω μετα μπορώ στο μέλλον να τα μετατρέψω για την Omega. Οκ , αυτο που ειπε ο φιλος pandrits το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1266155 ειναι συμβατο η να μην το δοκιμασω ? Παντως ειπε ο φιλος οτι δουλευει. Φιλε pandrits πιο λινκ του θεματος κατεβασες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Οκ , αυτο που ειπε ο φιλος pandrits το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1266155 ειναι συμβατο η να μην το δοκιμασω ? Παντως ειπε ο φιλος οτι δουλευει. Φιλε pandrits πιο λινκ του θεματος κατεβασες ? Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να σου πω. Σας προτείνω όσοι έχετε βάλει Omega να την δουλέψετε λιγο (μερικές μέρες) χωρίς theme και skinning, να δείτε την ταχύτητα - σταθερότητα - κατανάλωση μπαταρίας. Ενα theme μπορει να δημιουργήσει προβλήματα και να νομιζουμε οτι ειναι απο την ρομ. Έχουμε μέρες μπροστά μας και να βελτιώσουμε την ρομ άλλα και να βρούμε αρκετά συμβατά theme κτλ. Εγώ έχω να αναφέρω ότι μετά από πολλές πολλές ώρες με την νέα Omega δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα όσο και αν την ζόρισα, ταχύτητα πολύ καλή και σταθερή και το πιο σημαντικό είναι ότι η κατανάλωση της μπαταρίας είναι καλύτερη από την stock ρομ. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Έχει δίκιο ο ioathe! Εγώ το κατέβασα από την kitchen του Leomar. Καλό θα είναι να δοκιμάσεις την Omega σκέτη να δεις πως πάει και μετά να πειραματιστείς με τα υπόλοιπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!!!!!!!!!!! εκανα nandroid restore και κολαει στην αρχικη οθονη με το κιτρινο τριγωνω θαυμαστικο , πατωντας τα 3 πληκτρα πανω ενταση-κεντρικο-οnoff να μπει recovery mode ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ουτε κει !! κολαει στην οθονη με το τριγωνο !!!!!!!!!!! :cry: Τι κανω τωρα :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!!!!!!!!!!! εκανα nandroid restore και κολαει στην αρχικη οθονη με το κιτρινο τριγωνω θαυμαστικο , πατωντας τα 3 πληκτρα πανω ενταση-κεντρικο-οnoff να μπει recovery mode ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ουτε κει !! κολαει στην οθονη με το τριγωνο !!!!!!!!!!! :cry: Τι κανω τωρα :cry: Τι να πω, φλασσαρε την γνήσια μεσώ odin, κανε παλι root, βάλε την Omega και κανε restore με το titanium backup αν έχεις ή με αλλο nadroid backup απο το pc σου. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 (edited) Τι να πω, φλασσαρε την γνήσια μεσώ odin, κανε παλι root, βάλε την Omega και κανε restore με το titanium backup αν έχεις ή με αλλο nadroid backup απο το pc σου. ευτηχως που μπηκε σε download mode και εβαλα μια αλλη 2.3.5 με root , εβαλα παλι την omega και με titanium που ειχα απο πριν εκανα restore , (ειχα κανει backup με το titanium μονο τις εφαρμογες χρηστη και τα πρασινα , μονο το κοκκινο twlancher τραβηξα μαζι.) και ετσι στο titanium στο restore εχω μονο εφαρμογες χρηστη και πρασινες ρυθμισεις (internet- σελιδοδικτες - συνχρονισμους - εικονιαδια menu.. ολα !!!!) Μαλλον ηταν προβληματικο το nandroid backup του CWM manager , θα φτιαξω ενα καινουργιο τωρα που με ΟΚ και θα το εχω στο phone μονίμως. Δεν ξαναπαιζω με θεματα και ιστοριες....αρκετα τραβηξα:happy: , θεματακια θα μας πεις και συ καπια στιγμη ... ;) Ααα στο bootanimation για κοιτα να βαλεις τον ηχο .:) σε καπια update εκδοση. Edited October 1, 2011 by jimmis1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts