Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σχετικα με το titanium.. προσωπικα με εχει βολεψει-σωσει που το εχω ρυθμισει αυτοματα καθε βραδυ να κανει επαναδημιουργια του backup ολων των νεων/αναβαθμισμενων εφαρμογων καθως και ολων των παλαιων που υπαρχουν αλλαγες στα δεδομενα τους.. ετσι καθε μερα εχω ακουραστα το πιο προσφατο backup..

Sent from my unique SGSII

Αν το έχεις στην φόρτιση ειναι καλή ώρα για auto backup. Απλά ετσι το titanium τρέχει μονίμως στο παρασκήνιο.

Εγώ είχα πάρει backup ότι πρόσθεσαν απο εφαρμογές και δεδομένα.

Προφανώς όμως ξέχασα να ξανά πάρω για τα αρχεία συστήματος η δεν το πήρα σωστά.

Μου επανέφερε όλες τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους αλλά όχι τις τελευταίες αλλαγές στις ρυθμίσεις συστήματος και τα SMS.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν το έχεις στην φόρτιση ειναι καλή ώρα για auto backup. Απλά ετσι το titanium τρέχει μονίμως στο παρασκήνιο.

Εγώ είχα πάρει backup ότι πρόσθεσαν απο εφαρμογές και δεδομένα.

Προφανώς όμως ξέχασα να ξανά πάρω για τα αρχεία συστήματος η δεν το πήρα σωστά.

Μου επανέφερε όλες τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους αλλά όχι τις τελευταίες αλλαγές στις ρυθμίσεις συστήματος και τα SMS.

μετα το backup δε νομιζω το titanium να τρεχει και γενικα να επηρρεαζει την μπαταρια..

επιπλεον υπαρχει και επιλογη μετα το backup να γινεται αυτοματα επανεκκινηση οποτε ουτε γατα ουτε ζημια..

Sent from my unique SGSII

Μετά την εγκατάσταση της V1.4 παρατήρησα ότι είχε εξαφανισθεί το delay της ενεργοποίησης της οθόνης του lock screen μετά απο sleep mode.

Όμως με την ενεργοποίηση του deluxe settings ξαναπαρουσιαστηκε.

Προφανώς αυτό το δημιουργεί.

Μπορεί κάποιος που δεν το έχει ενεργοποιήσει να μου πει αν μετα το στήσιμο της συσκευής συνεχίζει να ανοίγει ακαριαία η οθόνη?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μια ερωτηση παιδια.. Με ποιον kernel εχετε δει καλυτερη αυτονομια ως τωρα? Εγω μολις περασα σε omega απο criskelo! Με το που εκανε reboot ειχα μπαταρια στο 91. Μπηκα μαρκετ κατεβασα το titanium και το pro που ειχα παλαιοτερα αγορασει, εκανα και εναν συγχρονισμο στις επαφες,ημερολογιο του gmail και επεσε στο 85. Μου κακοφανηκε μπορω να πω.. Θα δειξει στην πορεια. Εσεις τι προτεινετε ?

Μια ερωτηση παιδια.. Με ποιον kernel εχετε δει καλυτερη αυτονομια ως τωρα? Εγω μολις περασα σε omega απο criskelo! Με το που εκανε reboot ειχα μπαταρια στο 91. Μπηκα μαρκετ κατεβασα το titanium και το pro που ειχα παλαιοτερα αγορασει, εκανα και εναν συγχρονισμο στις επαφες,ημερολογιο του gmail και επεσε στο 85. Μου κακοφανηκε μπορω να πω.. Θα δειξει στην πορεια. Εσεις τι προτεινετε ?

Αυτο δεν ειναι φυσιολογικό, σε σχεση με criskelo αν δεν έχεις καλύτερη κατανάλωση θα εχεις τουλάχιστον ιδια.

Δες το λιγο ακομα και ενημέρωσε μας.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Την Καλημερα μου σε ολους...!!!!

Θα προτεινα σε οποιους κανουν απο αρχης το -setarisma- της συσκευης τους...

Να αλλαξουν το -Sales code- σε HEU,εαν βρισκεται σε κατι αλλο π.χ KOR...(εφοσον υπαρχει multi CSC)

Θα βοηθουσε αυτο στο να επιτρεψει στην -by samsung sms- εφαρμογη να στειλει με 160 χαρακτηρες και αγαπητε φιλε Γιαννη σε συνδιασμο με αυτο το -mod- απο εδω [ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1113854 ] δεν θα μετατρεπει η μαμισια εφαρμογη την τροποποιηση των -sms- σε -mms- χωρις να χρειαζομαστε καποια αλλη εφαρμογη τυπου -GO sms- / GO περα δωθε για τους 160...!!!!

Θα ηταν καλο πιστευω να ενταχθει οταν υπαρχει χρονος στην OMEGA ROM η στην Kitchen...

:!:Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ :!:-SALES CODE-:!: ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...:!: (internal) (Προτεινετε για αυτους που εχουν -backup- η για αυτους που -setaroun- απο μηδενικη βαση....)

Edited by gorgiosalon

Καλησπερα.

Η ROM ειναι απο χθες φλασαρισμενη και παει αριστα, μπραβο και παλι.

Μονο 2 πραγματακια,

Το overscroll glow removal δεν λεει να δουλεψει.

Σημερα το πρωι εκανε 3 reboot συνεχομενα μεσα σε 40 λεπτα... απο χθες το βραδυ και μεχρι τωρα δεν εχει κανει αλλο. Περιεργα πραγματα.

Αλέξανδρος

Να αλλαξουν το -Sales code- σε HEU,εαν βρισκεται σε κατι αλλο π.χ KOR...(εφοσον υπαρχει multi CSC)

Θα βοηθουσε αυτο στο να επιτρεψει στην -by samsung sms- εφαρμογη να στειλει με 160 χαρακτηρες και αγαπητε φιλε Γιαννη σε συνδιασμο με αυτο το -mod- απο εδω [ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1113854 ] δεν θα μετατρεπει η μαμισια εφαρμογη την τροποποιηση των -sms- σε -mms- χωρις να χρειαζομαστε καποια αλλη εφαρμογη τυπου -GO sms- / GO περα δωθε για τους 160...!!!!

Θα ηταν καλο πιστευω να ενταχθει οταν υπαρχει χρονος στην OMEGA ROM η στην Kitchen...

:!:Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ :!:-SALES CODE-:!: ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...:!: (internal) (Προτεινετε για αυτους που εχουν -backup- η για αυτους που -setaroun- απο μηδενικη βαση....)

Θα το κοιτάξω τώρα και τα δυο και θα τα βάλω στην νέα εκδοσή που θα είναι η v2.0

Καλησπερα.

Η ROM ειναι απο χθες φλασαρισμενη και παει αριστα, μπραβο και παλι.

Μονο 2 πραγματακια,

Το overscroll glow removal δεν λεει να δουλεψει.

Σημερα το πρωι εκανε 3 reboot συνεχομενα μεσα σε 40 λεπτα... απο χθες το βραδυ και μεχρι τωρα δεν εχει κανει αλλο. Περιεργα πραγματα.

Το overscroll glow removal δεν το εχω κανει εγω απλα το προσθεσα χωρις να το εχω δοκιμασει,

θα το κοιταξω μολις ερθει η ωρα του και θα προσπαθησω να το φτιαξω.

Προς το παρον δουλεύω την νέα Omega XT v2.0 - Black-Blue Themed ή οποία από ότι φαίνεται ως τώρα θα είναι κορυφαία :lol:

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Πόσο πιο κορυφαία? :lol:

Προσπαθείς να βρεις bug στη ρομ και δεν μπορείς, ούτε ένα restart ούτε force close ούτε κολλήματα, τίποτα.

Χίλια μπράβο σου και πάλι.

Πόσο πιο κορυφαία? :lol:

Προσπαθείς να βρεις bug στη ρομ και δεν μπορείς, ούτε ένα restart ούτε force close ούτε κολλήματα, τίποτα.

Χίλια μπράβο σου και πάλι.

Δημήτρη λειτουργικά είναι οκ, εμφανισιακά η Omega XT v2.0 - Black-Blue Themed θα είναι το κάτι άλλο :lol:

Παιδιά καταρχήν να πω συγχαρητήρια και για τις οδηγίες στα πρώτα posts που αφορούν στο titanium. να κάνω μια ερώτηση:πως μπορώ να πάρω πιο "φρέσκο" backup των εφαρμογών μου?θέλω να σβήσω κάποιες και να πάρω ενα καινούργιο back up.ξανακάνω τη διαδικασία που περιγράφεται αφού διαγράψω τα περιεχόμενα του φακέλου που έχει δημιουργηθεί?ευχαριστώ πολύ!! Edited by spirospatra

Παιδιά καταρχήν να πω συγχαρητήρια και για τις οδηγίες στα πρώτα posts που αφορούν στο titanium. να κάνω μια ερώτηση:πως μπορώ να πάρω πιο "φρέσκο" backup των εφαρμογών μου?θέλω να σβήσω κάποιες και να πάρω ενα καινούργιο back up.ξανακάνω τη διαδικασία που περιγράφεται αφού διαγράψω τα περιεχόμενα του φακέλου που έχει δημιουργηθεί?ευχαριστώ πολύ!!

Αντέγραψε όλο το φάκελο Titanium Backup στο pc σου για να υπάρχει,

μετά σβήσε τον από την sdcard και πάρε το backup.

Αλλαξα το CSC μεσα στην ρομ και τωρα απο default εχει EUR - Greece (WIND GR, vodafone GR, COSMOTE)

Δεν κατάφερα να στείλω μήνυμά με 160 χαρακτήρες, εσύ το έκανες??

Edited by ioathe

Tελικα στο CSC της 1.4 περιέχεται το XEU?

Γιατί δεν χρησιμοποιείτε κάποια άλλη εφαρμογή για μηνύματα?Δοκιμάστε το Go sms, πιστευω είναι το καλύτερο και έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις

Tελικα στο CSC της 1.4 περιέχεται το XEU?

Κώστα περιλαμβάνεται στην 1.4 αλλα από όσα διάβασα δεν διορθώνει το πρόβλημα με τα sms.

Πάντως στην νέα έκδοση θα το έχω EUR από default.

Κώστα περιλαμβάνεται στην 1.4 αλλα από όσα διάβασα δεν διορθώνει το πρόβλημα με τα sms.

Πάντως στην νέα έκδοση θα το έχω EUR από default.

Thanks.

Για δωσε μου το link της rom σου στο XDA γιατί έχω στεαβομαρα.

Και κάτι άλλο που θέλω τα φώτα σου.

Η συσκευη μου όπως φαίνεται απο το βιβλιαράκι ειναι ισπανική.

Σε περίπτωση που χρειαστω το service αρκεί να περάσω πχ την Κ14 που ειναι η τελευταία επίσημη και εφόσον έχει multi CSC να βάλω sales code XEU ?

Thanks.

Και κάτι άλλο που θέλω τα φώτα σου.

Η συσκευή μου όπως φαίνεται απο το βιβλιαράκι ειναι ισπανική.

Σε περίπτωση που χρειαστω το service αρκεί να περάσω πχ την Κ14 που ειναι η τελευταία επίσημη και εφόσον έχει multi CSC να βάλω sales code XEU ?

Εδώ είναι:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1290468

Κώστα περνάς την τελευταία Ελληνική και τα κάνει όλα αυτόματα, μετα μηδενίζεις το δείκτη με usb jig και αχρείαστο να ειναι το σέρβις.

[....]

Αλλαξα το CSC μεσα στην ρομ και τωρα απο default εχει EUR - Greece (WIND GR, vodafone GR, COSMOTE)

Δεν κατάφερα να στείλω μήνυμά με 160 χαρακτήρες, εσύ το έκανες??

Nαι Γιανναρε ....!!!! το εκανα,αλλα οπως σου ανεφερα ειχα περασει και το -mod-.....

Aλλα επισης νομιζω πως πρεπει να αλλαξεις και απο τις ρυθμισεις -sms- το (εισαγωγη λειτουργιας) απο Αυτοματο,-τικ- στο Αλφαβητο Gsm......(H το αντιθετο,,,δεν θυμαμαι τι ακριβως ειχα κανει ο σαλταριασμενος...:wacko:)

Εχω ομως την εντυπωση γιατι ετσι το εκανα και εγω,οτι το -mod- τα κανει ολα μονα του....

(Στο πρωτο -sms- μου δινει 160 χαρακτηρες και μετα απο 154 / 145,δεν θυμαμαι και ειμαι συνεχεια στους πειραματισμους με την συσκευη....

Και δεν μπορω να στο επιβεβαιωσω μιας και τωρα -flashara- την Κ18 να δω κατι στο -salescode-....

Aλλα καπακι θα -restorarο- και θα σου γραψω.....

1) EDIT / NAI....!!!! Γιανναρε,,ακριβως ετσι το κανω.....Αλλαζω το -sales code- απο (ΚΟR) σε (ΗΕU) και καπακι το -mod- που σου εγραψα...

Και εχω 160 + οχι την μετατροπη μετα απο 3 sms σε mms...

2) EDIT / Aν ειναι ευκολο....να την βαλεις να πατησει (OMEGA) πανω στην (K18) ολα Ελληνικα εκει μεσα + Salecode EUR οπως μας τα γραφει ο αγαπητος -saliez- (Αλλο ενα (+) για την !!!!!OMEGA!!!! με την αλλαγη που της εκανες.....και οχι αλλη μετατροπη σε -mms- μετα απο 3 -sms- κανε κατι και με αυτο ρε Γιανναρε,,τι να μας πουν οι :pΙΤΑΛΟΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ:p αφου το εχεις το θεμα....:lol:;)) θα μου πεις....<< Βαλε ενα (Go κατι) ρε αγορινα μου να ησυχασεις...!!:lol:>>....ΑΑΑΑΑΑΑ....!!!!!!! ΔΕΝ μπορω,,,ειμαι παιδι της μαμας εγω....:p:lol:

Edited by gorgiosalon

Καλημέρα σ' όλους :)

Thanks.

Κώστα σ ευχαριστώ για το ποστ σου στο xda :):)

Nαι Γιανναρε ....!!!! το εκανα,αλλα οπως σου ανεφερα ειχα περασει και το -mod-.....

1) EDIT / NAI....!!!! Γιανναρε,,ακριβως ετσι το κανω.....Αλλαζω το -sales code- απο (ΚΟR) σε (ΗΕU) και καπακι το -mod- που σου εγραψα...

Θα το δοκιμάσω και πάλι και ελπίζω να δουλέψει.

Ερώτηση, το HEU που το βρήκες?

Ανέβασε το μου να το δοκιμάσω αν μπορείς και αν έχεις link απο εκεί που τα κατέβασες ακόμα καλύτερα :)

Εγω το EUR που είναι το Ελληνικό το δοκιμάζω και δεν αλλάζει.

Στην νέα Omega έχω βάλει multi csc σχεδόν όλες τις χώρες

(το HEU δεν το βρήκα πουθενά)

@apitsakis

Καλημέρα Αντώνη, πάρε SG2 να σε έχουμε στην παρέα μας,

γράψε τα νέα σου στο φορουμ της Omega για να μην βγούμε off topic εδώ.

Φίλε ioathe αν μπορώ να κάνω μια παράκληση.

Αν μπορείς ενσωμάτωσε στη νέα ρομ την κίνηση που έχει η Κρίσκελο στην εναλλαγή οθονών (και στις κύριες και στις εφαρμογές).

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Χιλια Συγνωμη απο τα μελη / χρηστες...

Αλλα αυτο που εγραψα τελικα δεν ισχυει...

Συγνωμη που σας εβαλα σε ασκοπους μπελαδες....:chair:

Αλλη φορα θα ειμαι πολυ πιο προσεκτικος...:!::!::!:

Συγνωμη και παλι.....

(Εχω σαλταρει απο τα πολλα -flasharismata- και δοκιμες...)

Φίλε ioathe αν μπορώ να κάνω μια παράκληση.

Αν μπορείς ενσωμάτωσε στη νέα ρομ την κίνηση που έχει η Κρίσκελο στην εναλλαγή οθονών (και στις κύριες και στις εφαρμογές).

Δεν νομιζω να αρεσει σ ολους τους χρηστες αυτο,

μπορεις να το βαλεις απο εφαρμογη του market - δεν θυμάμαι το όνομα βοηθήστε με -

Χιλια Συγνωμη απο τα μελη / χρηστες...

Αλλα αυτο που εγραψα τελικα δεν ισχυει...

Συγνωμη που σας εβαλα σε ασκοπους μπελαδες....:chair:

Αλλη φορα θα ειμαι πολυ πιο προσεκτικος...:!::!::!:

Συγνωμη και παλι.....

(Εχω σαλταρει απο τα πολλα -flasharismata- και δοκιμες...)

Κανένα πρόβλημα Γιώργο, έτσι μαθαίνουμε ψάχνοντας,

και έμενα δεν μου έχει δείξει κανένας τίποτα,

εδώ και δυο βδομάδες που ασχολούμαι να δεις τι λάθη έχω κάνει ...