Sol_Ballads Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Κώστα κατέβασε το rom toolbox από μάρκετ και στα fonts διάλεξε το roboto..είναι μάλλον το font που σου αρέσει! Sent from Galaxy Ρε Αντωνη, το εκανες εσυ να δουλεψει??? Σε μενα το κατεβαζει και την ωρα που μου ζηταει να κανω επανεκινηση κανει reboot μονο του και δεν το περναει με τιποτα :confused::wacko::( Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Ρε Αντωνη, το εκανες εσυ να δουλεψει??? Σε μενα το κατεβαζει και την ωρα που μου ζηταει να κανω επανεκινηση κανει reboot μονο του και δεν το περναει με τιποτα :confused::wacko::( Πήγαινε στις ρυθμίσεις οθόνης και βάλε προεπιλεγμένη γραμματοσειρά! Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Πήγαινε στις ρυθμίσεις οθόνης και βάλε προεπιλεγμένη γραμματοσειρά! Sent from Galaxy Ευχαριστω.. Δεν ηταν αυτο το προβλημα.. Μου εκανε νερα το rom toolbox και μου εσπαγε τα νευρα :mad: Το κατεβασα απο εδω μονο του και ολα μια χαρα :cool: http://www.mediafire.com/?yhped8tj7cgyd3f Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Κώστα κατέβασε το rom toolbox από μάρκετ και στα fonts διάλεξε το roboto..είναι μάλλον το font που σου αρέσει! Sent from Galaxy Σ ευχαριστω πολυ. Αυτο ακριβώς ειναι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Ξερει κανεις πως μπορω να βαλω το wallpaper απο την notification bar του Omega_XT_Black_Blue_Default_Theme_v5.0 στην omega close to stock??? Καποιος που μπορει να με βοηθησει? Και κάτι ακόμα.. Που μπορούμε να βρούμε θέματα για τον launcher που έβαλε ο Γιάννης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Καποιος που μπορει να με βοηθησει? Και κάτι ακόμα.. Που μπορούμε να βρούμε θέματα για τον launcher που έβαλε ο Γιάννης; τι εννοεις φιλε μου?? Αυτο? Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 ioathe ευχαριστούμε για όλα .Εξαιρετική ρομ για ακόμα μια φορά. Το δευτερό μου ευχαριστώ. Confirmation number: 65X148362A631015E Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 πολυ καλη δουλεια!!!! Confirmation number: 89320173HC223312B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 τελευταία αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. τις 7 στις 10 φορές που θα κάνω reboot την συσκευή δεν μου εμφανίζει κανένα εικονίδιο ούτε στις αρχικές οθόνες ούτε στις εφαρμογές, πρέπει να κάνω reboot , πολλές φορές πάνω από ένα για να στρώση.αυτό μου το έκανε και με την 4.0 ΧΤ και τώρα με την 5.0 ΧΤ. τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 ioathe ευχαριστούμε για όλα .Εξαιρετική ρομ για ακόμα μια φορά. Το δευτερό μου ευχαριστώ. Confirmation number: 65X148362A631015E πολυ καλη δουλεια!!!! Confirmation number: 89320173HC223312B Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το donate σας :) @Όλους Ανανέωσα το changelog και το Omega Files post! Περιμένω τις εντυπώσεις σας και τα donate σας :):) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Γιαννη ευχαριστουμε για αλλη μια φορα....Jkay παίζει στην v5? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Γιαννη ευχαριστουμε για αλλη μια φορα....Jkay παίζει στην v5? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ναι κανονικά, αν και δεν υπάρχει jkay theme για το XWKJ2 το εχω κανει port με επιτυχία, όπως και στην v4.x @Te_salat Κώστα όταν με το καλο βάλεις την νεα v5.0 πες μου αν δουλεύει το rtl_fix αυτη την φορα το έκανα μόνος μου και ελπίζω να το πέτυχα! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 τι εννοεις φιλε μου?? Αυτο? Ναι αυτο πως μπορω να το βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 τελευταία αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. τις 7 στις 10 φορές που θα κάνω reboot την συσκευή δεν μου εμφανίζει κανένα εικονίδιο ούτε στις αρχικές οθόνες ούτε στις εφαρμογές, πρέπει να κάνω reboot , πολλές φορές πάνω από ένα για να στρώση.αυτό μου το έκανε και με την 4.0 ΧΤ και τώρα με την 5.0 ΧΤ. τι μπορεί να συμβαίνει; Έκανες όλα τα wipes περνώντας στην 5; Ή μήπως την έβαλες από πάνω; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Καλησπερα, οπως παντα αριστη η μαγειρικη σου Γιαννη :D 2 Μονο προσωπικα κολληματα, αν ξερει καποιος... Αυτο το ρημαδι το glow removal δεν μου δουλευει σωστα. Βγαζει απο τις επαφες αλλα δεν επαναφερει το bounce, δουλευει σωστα στα μαιλ, δεν δουλευει καθολου στο internet. Μηπως υπαρχει καποιο update για αυτο? Υπαρχει πειρπτωση να περασω μονο το statusbar και τα εικονιδια του red monkey με καποιο τροπο? Και μια γενικοτερη ερωτηση... Τα bloatware scripts γιατι ειναι σε zip? Να τα κανω extract και να τρεξω οποιο θελω? Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Έκανες όλα τα wipes περνώντας στην 5; Ή μήπως την έβαλες από πάνω; όχι δεν τη έβαλα από πάνω , και εκανα και τα τρία wipes. το θέμα είναι ότι μου το έκανε και με την 4 αλλα δεν ξέρω αν φταίει η ρομ η κάτι άλλο. τώρα είναι στη δουλειά όταν θα πάω στο σπίτι θα δοκιμάσω να περάσω πρώτα μέσω odin την XWKJ2. από samfirmware και μετά την omega μήπως και στρώση. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Καλησπερα, οπως παντα αριστη η μαγειρικη σου Γιαννη :D 2 Μονο προσωπικα κολληματα, αν ξερει καποιος... Αυτο το ρημαδι το glow removal δεν μου δουλευει σωστα. Βγαζει απο τις επαφες αλλα δεν επαναφερει το bounce, δουλευει σωστα στα μαιλ, δεν δουλευει καθολου στο internet. Μηπως υπαρχει καποιο update για αυτο? Υπαρχει πειρπτωση να περασω μονο το statusbar και τα εικονιδια του red monkey με καποιο τροπο? Και μια γενικοτερη ερωτηση... Τα bloatware scripts γιατι ειναι σε zip? Να τα κανω extract και να τρεξω οποιο θελω? Εμένα με ενδιαφέρει να το βγάλω μόνο από τον browser..ένα παλαιότερο mod του Leo δεν δουλεύει.. Επίσης κάτι που μου άρεσε στην criskelo που είχα βάλει για να την δω, ήταν ο ήχος του backspace στο Swype όταν εσβηνες κάτι..ήταν ο ίδιος ήχος που έχει το Samsung keyboard..και αυτό θα ήταν μια καλή προσθήκη..όπως βλέπεις γιάννη βρίσκουμε ψύλλους στα άχυρα μιας και η ω είναι απλά τέλεια οπότε ναχαμε να λέγαμε! Lol Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Γιαννη ποτε με το καλο θα εχουμε και ICE CREAM SANDWICH THEME???? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Κώστα κατέβασε το rom toolbox από μάρκετ και στα fonts διάλεξε το roboto..είναι μάλλον το font που σου αρέσει! Sent from Galaxy Tony τι κάνει το ROM toolbox; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Tony τι κάνει το ROM toolbox; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δεν φτανει o χώρος εδώ, για να σου εξηγήσω..απλά..παπάδες..βάλτο μία και δες.. Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Ναι αυτο πως μπορω να το βαλω? Λοιπον παραμετροποιησα λιγο το Original Theme της Omega κσι στο εφτιαξα :cool: Κατεβασε το απο εδω και πες μου αν ειναι ολα οκ.. http://www.filesonic.com/file/3499095595/Omega_Default_Theme_v5.0_statusbarXT.zip Φλασαρεις απο cwm αφου πρωτα κανεις advanced-wipe dalvic cache :) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 μπορουμε με καποιο τροπο να αλλαξουμε την satus bar γιατι μερικες ειδοποιησεις ειναι με μαυρα γραμματα και δεν φαινεται τιποτα? Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Λοιπον παραμετροποιησα λιγο το Original Theme της Omega κσι στο εφτιαξα :cool: Κατεβασε το απο εδω και πες μου αν ειναι ολα οκ.. http://www.filesonic.com/file/3499095595/Omega_Default_Theme_v5.0_statusbarXT.zip Φλασαρεις απο cwm αφου πρωτα κανεις advanced-wipe dalvic cache :) Σ'ευχαριστω πολυ!! Το κατεβαζω και σου λεω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Γεια σας παιδια! θελω να κανω μια ερωτηση...κατεβασα το boot animation του nexus prime...μπορω να το βαλω σε stock rom? ή είναι συμβατό μόνο στην omega rom?? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 μπορουμε με καποιο τροπο να αλλαξουμε την satus bar γιατι μερικες ειδοποιησεις ειναι με μαυρα γραμματα και δεν φαινεται τιποτα? Sent from my iphone 4 Μπορεις να ανεβασεις κανενα screenshot να δω τι ακριβως εννοεις σε παρακαλω?? Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts