Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Moλις πηγα να φλασαρω την νεα ρομ αλλα εχω ενα προβλημα!Μου βγαζει στην οθονη με το πρασινο σημα του android που το πατας πανω του για να μπεις ενα μηνυμα που λεει λυπουμαστε και απο κατω γραφει υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης μηνυματα(διαδικασια com.android.mms) Προσπαθηστε ξανα!Και οσο και να παταω στο πρασινο ανθρωπακι οπως λεει δεν μπαινει μεσα!Και το παραξενο ειναι οτι πριν απο αυτην την διαδικασια σε φλασαρισμα ρομ μου ζηταγε πιν ενω τωρα οχι!Τι να κανω???Δεν μπαινει ουτε σε recovery mode για να μπορεσω να περασω αλλη ρομ ουτε ανοιγει!!SOS!!Παταω volume up home button kai sleep button αλλα δεν μπαινει!

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Moλις πηγα να φλασαρω την νεα ρομ αλλα εχω ενα προβλημα!Μου βγαζει στην οθονη με το πρασινο σημα του android που το πατας πανω του για να μπεις ενα μηνυμα που λεει λυπουμαστε και απο κατω γραφει υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης μηνυματα(διαδικασια com.android.mms) Προσπαθηστε ξανα!Και οσο και να παταω στο πρασινο ανθρωπακι οπως λεει δεν μπαινει μεσα!Και το παραξενο ειναι οτι πριν απο αυτην την διαδικασια σε φλασαρισμα ρομ μου ζηταγε πιν ενω τωρα οχι!Τι να κανω???Δεν μπαινει ουτε σε recovery mode για να μπορεσω να περασω αλλη ρομ ουτε ανοιγει!!SOS!!Παταω volume up home button kai sleep button αλλα δεν μπαινει!

Για βγάλε μπαταρία και ξαναπροσπάθησε να μπεις σε recovery.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Λοιπον μπηκε σε recovery mode kai ξαναφλασαρα τη ρομ και μου ανοιξε κανονικα τωρα...Και ξερετε τι εφταιγε και μου εβγαζε αυτο το μηνυμα και κολλουσε???Το οτι με το που φλασαρα τη ρομ εγκατεστησα με τον τροπο που λεει ο φιλος μας παραπανω το recording calls!!Αυτο εφταιγε και μου κολλουσε...Μολις φλασαρα απλα τη ρομ χωρις να φλασαρω αυτο ολα καλα!!Για κοιταξε το λιγο και φτιαξτο αν μπορεις!

Λοιπον μπηκε σε recovery mode kai ξαναφλασαρα τη ρομ και μου ανοιξε κανονικα τωρα...Και ξερετε τι εφταιγε και μου εβγαζε αυτο το μηνυμα και κολλουσε???Το οτι με το που φλασαρα τη ρομ εγκατεστησα με τον τροπο που λεει ο φιλος μας παραπανω το recording calls!!Αυτο εφταιγε και μου κολλουσε...Μολις φλασαρα απλα τη ρομ χωρις να φλασαρω αυτο ολα καλα!!Για κοιταξε το λιγο και φτιαξτο αν μπορεις!

Το Callrecorder δεν είναι δική μου δουλειά αλλά αυτού εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1222368

δεν υπάρχει άλλο Call recorder για να το αντικαταστήσω,

αν διαβάσεις το πιο πάνω link σε άλλους παίζει τέλεια σε άλλους όχι,

σε μένα δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα. το δοκίμασα πάρα πολλές φορές.

Edit

Πιο πάνω στο changelog δεν σας έγραψα αυτό:

Άλλαξε η η διαδικασία WIPE πριν την εγκατάσταση της Omega Rom.

Το Wipe cache partition + Wipe Dalvik cache θα γίνονται από αυτή την εκδοσή αυτόματα με το φλασσαρισμα της Omega.

Edit 2

Τελικά Γιώργο μετά από λίγο κατάλαβα τι έγινε,

φλασσαρες την ρομ και καπάκι το callrecorder γιαυτό κόλλησε :lol: (κανονικά δεν θα έπρεπε άλλα τι να κάνουμε)

Για να δουλεψει το callrecorder φλασσαρουμε την ρομ κανουμε reboot το σύστημα και μόλις φορτώσει τα πάντα μετά φλασσαρουμε εκ νέου το callrecorder, με αυτόν τον τρόπο δουλεύει!

Σε περιπτώσει που κάποιος έχει πρόβλημα, που δεν νομίζω αν κάνει τα πιο πάνω, φλασσαρει το Remove_Call_recorder.zip και είναι οκ

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

@ioathe

Αν δεν κάνω λάθος αυτό δεν είναι το call recorder mod που χρησιμοποιούν όλες οι custom roms?

έχεις τσεκάρει καθόλου το call recorder για wakelocks?

Δεν είναι κάτι τραγικό ή πολύ σημαντικό, αλλά πιο παλιά είχα προσέξει ότι έκανε κάτι περίεργα κάποιες φορές σε μικρό βαθμό βέβαια.

@ioathe

Αν δεν κάνω λάθος αυτό δεν είναι το call recorder mod που χρησιμοποιούν όλες οι custom roms?

έχεις τσεκάρει καθόλου το call recorder για wakelocks?

Δεν είναι κάτι τραγικό ή πολύ σημαντικό, αλλά πιο παλιά είχα προσέξει ότι έκανε κάτι περίεργα κάποιες φορές σε μικρό βαθμό βέβαια.

Ναι από όσο ξέρω αυτό είναι.

Το υπόλοιπο που λες για το call recorder για wakelocks δεν το κατάλαβα.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

όταν είχα περασμένο το call recorder mod, μου έβγαζε μερικά partial wakelocks το betterbatterystats για τον dialer ακόμα και όταν δεν το χρησιμοποιούσα.

Με το που έβγαλα το call recorder mod αυτά τα partial wakelocks εξαφανίστηκαν.

Τελικα ειχες δικιο!Ειχα φλασαρει ρομ και το call recorder μαζι γι αυτο κολλουσε!Τα φλασαρα ξεχωριστα και ολα καλα!Απλα μου φαινεται σαν να εχασα λιγο σε σημα τηλεφωνου μετα απο αυτο...Εκει που μ δειχνει 4 γραμμες πεφτει στιην μια και μενει εκει για ωρα ενω πριν απο αυτο ειχα σταθερα 4 μπορει και 5!

Τελικά φλάσαρα τη ρομ μετά από 3 ώρες κατέβασμα.Όλα καλά .

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Τελικα ειχες δικιο!Ειχα φλασαρει ρομ και το call recorder μαζι γι αυτο κολλουσε!Τα φλασαρα ξεχωριστα και ολα καλα!Απλα μου φαινεται σαν να εχασα λιγο σε σημα τηλεφωνου μετα απο αυτο...Εκει που μ δειχνει 4 γραμμες πεφτει στιην μια και μενει εκει για ωρα ενω πριν απο αυτο ειχα σταθερα 4 μπορει και 5!

Δοκιμαστε το,

το εβαλα στην ρομ επειδη μου το ζητησατε,

το καλυτερο call recorder ειναι μακραν το Total recall

Τελικά φλάσαρα τη ρομ μετά από 3 ώρες κατέβασμα.Όλα καλά .

Ωραία, όταν είσαι έτοιμος περιμένω εντυπώσεις.

EDIT

Έβαλα στο Omega Files το παλιο Old Android Market - Download

Edited by ioathe

Δοκιμαστε το,

το εβαλα στην ρομ επειδη μου το ζητησατε,

το καλυτερο call recorder ειναι μακραν το Total recall

Ωραία, όταν είσαι έτοιμος περιμένω εντυπώσεις.

EDIT

Έβαλα στο Omega Files το παλιο Old Android Market - Download

Μία ερώτηση...γιατί η ρομ είναι 400+ mb???

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Edit

Πιο πάνω στο changelog δεν σας έγραψα αυτό:

Άλλαξε η η διαδικασία WIPE πριν την εγκατάσταση της Omega Rom.

Το Wipe cache partition + Wipe Dalvik cache θα γίνονται από αυτή την εκδοσή αυτόματα με το φλασσαρισμα της Omega.

Οποτε τα 2 αυτα wipe δεν τα κανουμε πριν το περασμα της ROM?

EDIT

Thanx!

**** Done. Enjoy Omega! ****

Θα επανελθω με εντυπωσεις...

Edited by alx_570
Αλέξανδρος

Μία ερώτηση...γιατί η ρομ είναι 400+ mb???

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Γιατί περιεχέι τον φάκελο Omega Files.

Μέτα από την εγκατάσταση τις Omega ο ελεύθερος χώρος στο τηλεφώνου είναι περίπου 1800 mb

Οποτε τα 2 αυτα wipe δεν τα κανουμε πριν το περασμα της ROM?

Σωστά, τα κάνει αυτόματα :):)

Συγχαρητήρια καταρχήν για την δουλειά!!δεν κατεβάινει με τιποτα!!εχω προσπαθήσει από το μεσημέρι 4 φορές,χαμηλή ταχύτητα και μετά κόβεται!!

Σωστά, τα κάνει αυτόματα :):)

Και αν τα κανουμε εμεις δεν υπαρχει προβλημα πιστευω,καλο ειναι να γινετε ενα wipe που και που ετσι ioathe;

Tην Καλησπερα μου σε ολους και φυσικα στον αξεπεραστο ΙΟΑΤΗΕ....!!!!!!!!! (Γιανναρο αν δεν κανω λαθος...??)

Φιλε ioathe εδω και λιγες ωρες πειραματιζομαι πανω στην :!::!: OMEGA 1.4 version rom σου:!::!: .

Αυτο που θα θελα να σε ρωτησω ειναι...

Δεν γινεται τα δυο λιονταρια στο -welcome screen-,αντι για κοκκινα ματια να εμφανιζονται Μπλεεεεε....?????:p

Οπως καταλαβες κανω χιουμορ.....!!!!

Τωρα στο ζουμι...

1) Απροβληματιστη η εγκατασταση μου και αψογη διαδικασια επαναφορας -backup- μεσω -Τitanium-, χωρις κανενα προβλημα...(Θα σου αναφερουν πολλοι οτι αργει αρκετα να κατεβασουν το .zip αρχειο,απο το UpLoad σου...Αλλα υπομονη αγορινες μου & κυριες,το καλο πραγμα αργει να γινει / κατεβει...!!!!).

2)) Μετα τον πειραματισμο μου με πολλες -custom rom-,αυτην την φορα μενω εκπληκτος με το δημιουργημα σου,οσο αφορα ολες τις επιδοσεις της συσκευης μου....!!!! (Μπορω να πω οτι η δικη σου Ελληνικη προσπαθεια μιας και ετσι την εχουν χαρακτηρισει πολλα μελη,τεινει να αγγιξει το τελειο...!!!) Και ναι ο -dev- ειναι Ελληναροτατος,αλλα θα πω σε ολα τα αγαπητα μελη,να βοηθησουμε και εμεις με ενα χερακι οπως μπορει ο καθενας μας...

Να γινει η Ελληνικη αυτη προσπαθεια διεθνης,μιας και το αξιζει στο επακρο και να ριξει στα σκουπιδια ολα τα ΑργεντινοΙταλικα συμφεροντα...:lol::p (Εδω ξανα κανω χιουμορ,μιας και ειμαι δεινος λατρης...!!!)

3) Θα θελα να αναφερω και κατι που ισως δεν θα επρεπε....

Αλλα θα το κανω γιατι ξερω πως αυτη που εχουν -setarei- τις συσκευες τους,πανω σε αλλες custom rom,σιγουρα καποιες σκεψεις τους,ισως τους απωθουν απο το να την δοκιμασουν.

Οπως....

Και αν εγω θελω να εχω την Ιταλικη κουζινα στην συσκευη μου και να κανω απο εκει τις -downlosies- μου...???

Αφοβα...!!! Προχωρα με !!!!OMEGA!!!! δουλευει μια χαρα (αφου πεταξεις το .apk μεσα...) και θα ερθει η μερα πολυ συντομα που θα τον σιχαθεις τον ΙΤΑΛΟ....!!! (Μιας και το 95% στην Ιταλοκουζινα του,ειναι ETHNIC FOOD).

Kαι αν δεν μου πετυχει το -restore backup- με Τitanium...???

Κανε σωστα ολα τα γνωστα βηματα που μας παραθετει ο αξεπεραστος ΙΟΑΤΗΕ....!!!

και μην σε νοιαζει τιποτα....(εμενα μια χαρα μου εκατσε...!!) εδω ειμαστε και εμεις...!!!

1) Υ.Γ. Οι αναφορες μου σε Criskelo & Leomar,πηγαζουν παρα μονο απο την διαθεση μου να κανω χιουμορ..!! και τιποτα αλλο....Ειμαι σιγουρος πως πολλοι θα συμφωνησουν οτι και οι δυο τους ειναι ξεχωριστοι και χαρισματικοι σε αυτο που κανουν....

2) Υ.Γ Φιλε !!! ΙΟΑΤΗΕ !!! ...Σκοπευεις να προσαρμοσεις την !!!!! OMEGA ROM !!!!! και σε Ελληνικο -firmware by samsung (2.3.5)- με CSC / SalesCode /στα Eλληνικα-Ευρωπαϊκα στανταρ (Κ18 / Κ 69 / Κ007 η δεν ξερω και εγω πως αλλιως θα το βαπτισουν..),που μπορει να μας προκυψει πολυ πιο συντομα απο οτι το περιμενα με...????

*Παραθεση απο τον αγαπητο -maderator- saliez απο εδω [ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593 ] και (credits / δουλεια του) στον φιλο pan24...!!!

*KI8 2.3.5 Σκανδιναβικό Firmware αναμένεται όμως σύντομα να δωθεί και επίσημα στη χώρα μας. Κάνετε extract με κωδικό pan24@myphone.gr Έχει Ελληνικά παντού (Το sales code δεν είναι απαραίτητο μέχρι να δωθεί επίσημα)

Να υποθεσω η 1.5 OMEGA θα παταει πανω σε αυτο...???

Για αλλη μια φορα Μπραβοοοο σου...!!! Και σε Ευχαριστω και προσωπικα για την αφιλοκερδη προσφορα σου...!!!

Ενα -donate- ειναι το λιγοτερο που αξιζεις / επιβαλλεται να σου προσφερω...θα προτιμουσα μια αληθινη μπυρα αν και η σουμαδα ειναι αυτη που καθεται καλυτερα στο δικο μου στομαχι....χα..!! χι..!!χα..!!)

Edited by gorgiosalon

Φιλε Γιάννη πως θα μπορεσω να περασω το παλιο μαρκετ που εχεις λινκ??Απλα το φλασαρω πανω απο το αλλο?!

Και αν τα κανουμε εμεις δεν υπαρχει προβλημα πιστευω,καλο ειναι να γινετε ενα wipe που και που ετσι ioathe;

Αυτα δεν χρειάζονται γίνονται έτσι κι αλλιώς αυτόματα,

οποιος θελει full wipe κανει το wipe system/user data

Tην Καλησπερα μου σε ολους και φυσικα στον αξεπεραστο ΙΟΑΤΗΕ....!!!!!!!!! (Γιανναρο αν δεν κανω λαθος...??)

Φιλε ioathe εδω και λιγες ωρες πειραματιζομαι πανω στην :!::!: OMEGA 1.4 version rom σου

Αυτο που θα θελα να σε ρωτησω ειναι...

Δεν γινεται τα δυο λιονταρια στο -welcome screen-,αντι για κοκκινα ματια να εμφανιζονται Μπλεεεεε....????

Οπως καταλαβες κανω χιουμορ.....!!!!

Τωρα στο ζουμι...

1) Απροβληματιστη η εγκατασταση μου και αψογη διαδικασια επαναφορας -backup- μεσω -Τitanium-, χωρις κανενα προβλημα...(Θα σου αναφερουν πολλοι οτι αργει αρκετα να κατεβασουν το .zip αρχειο,απο το UpLoad σου...Αλλα υπομονη αγορινες μου & κυριες,το καλο πραγμα αργει να γινει / κατεβει...!!!!).

2)) Μετα τον πειραματισμο μου με πολλες -custom rom-,αυτην την φορα μενω εκπληκτος με το δημιουργημα σου,οσο αφορα ολες τις επιδοσεις της συσκευης μου....!!!! (Μπορω να πω οτι η δικη σου Ελληνικη προσπαθεια μιας και ετσι την εχουν χαρακτηρισει πολλα μελη,τεινει να αγγιξει το τελειο...!!!) Και ναι ο -dev- ειναι Ελληναροτατος,αλλα θα πω σε ολα τα αγαπητα μελη,να βοηθησουμε και εμεις με ενα χερακι οπως μπορει ο καθενας μας...

Να γινει η Ελληνικη αυτη προσπαθεια διεθνης,μιας και το αξιζει στο επακρο και να ριξει στα σκουπιδια ολα τα ΑργεντινοΙταλικα συμφεροντα...:lol::p (Εδω ξανα κανω χιουμορ,μιας και ειμαι δεινος λατρης...!!!)

3) Θα θελα να αναφερω και κατι που ισως δεν θα επρεπε....

Αλλα θα το κανω γιατι ξερω πως αυτη που εχουν -setarei- τις συσκευες τους,πανω σε αλλες custom rom,σιγουρα καποιες σκεψεις τους,ισως τους απωθουν απο το να την δοκιμασουν.

Οπως....

Και αν εγω θελω να εχω την Ιταλικη κουζινα στην συσκευη μου και να κανω απο εκει τις -downlosies- μου...???

Αφοβα...!!! Προχωρα με !!!!OMEGA!!!! δουλευει μια χαρα (αφου πεταξεις το .apk μεσα...) και θα ερθει η μερα πολυ συντομα που θα τον σιχαθεις τον ΙΤΑΛΟ....!!! (Μιας και το 95% στην Ιταλοκουζινα του,ειναι ETHNIC FOOD).

Kαι αν δεν μου πετυχει το -restore backup- με Τitanium...???

Κανε σωστα ολα τα γνωστα βηματα που μας παραθετει ο αξεπεραστος ΙΟΑΤΗΕ....!!!

και μην σε νοιαζει τιποτα....(εμενα μια χαρα μου εκατσε...!!) εδω ειμαστε και εμεις...!!!

1) Υ.Γ. Οι αναφορες μου σε Criskelo & Leomar,πηγαζουν παρα μονο απο την διαθεση μου να κανω χιουμορ..!! και τιποτα αλλο....Ειμαι σιγουρος πως πολλοι θα συμφωνησουν οτι και οι δυο τους ειναι ξεχωριστοι και χαρισματικοι σε αυτο που κανουν....

2) Υ.Γ Φιλε !!! ΙΟΑΤΗΕ !!! ...Σκοπευεις να προσαρμοσεις την !!!!! OMEGA ROM !!!!! και σε Ελληνικο -firmware by samsung (2.3.5)- με CSC / SalesCode /στα Eλληνικα-Ευρωπαϊκα στανταρ (Κ18 / Κ 69 / Κ007 η δεν ξερω και εγω πως αλλιως θα το βαπτισουν..),που μπορει να μας προκυψει πολυ πιο συντομα απο οτι το περιμενα με...????

*Παραθεση απο τον αγαπητο -maderator- saliez απο εδω [ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593 ] και (credits / δουλεια του) στον φιλο pan24...!!!

*KI8 2.3.5 Σκανδιναβικό Firmware αναμένεται όμως σύντομα να δωθεί και επίσημα στη χώρα μας. Κάνετε extract με κωδικό pan24@myphone.gr Έχει Ελληνικά παντού (Το sales code δεν είναι απαραίτητο μέχρι να δωθεί επίσημα)

Να υποθεσω η 1.5 OMEGA θα παταει πανω σε αυτο...???

Για αλλη μια φορα Μπραβοοοο σου...!!! Και σε Ευχαριστω και προσωπικα για την αφιλοκερδη προσφορα σου...!!!

Ενα -donate- ειναι το λιγοτερο που αξιζεις / επιβαλλεται να σου προσφερω...θα προτιμουσα μια αληθινη μπυρα αν και η σουμαδα ειναι αυτη που καθεται καλυτερα στο δικο μου στομαχι....χα..!! χι..!!χα..!!)

Ευχαριστώ για τα σχόλια σου :lol:

Το όνομα μου είναι στην υπογραφή μου :)

Έχω έτοιμο το KI8 2.3.5 Σκανδιναβικό Firmware άλλα δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχουν συμβατά θέματα κτλ γιαυτό,

θα το δουλέψω λίγο και θα δω.

Τα donate σας είναι πολύτιμα γιατί ανεβάζουν την ψυχολογία, 12 μέρες έχω που άρχισα να ασχολούμαι με το Android και μέρα νύχτα έχω ξεκάνει στο διάβασμα :blink::blink:

Καλημέρα,

Λοιπόν to Gscript Lite το κατέβασα από το μάρκετ και ακολούθησα τα βήματα που έχει σε αυτό το βίντεο

δεν δούλευε όμως γιατί έλειπαν κάποια αρχεία (fuse.ko , Mount sdcard NTFS.sh , ntfs-3g) τα οποία έψαξα και κατέβασα μετά από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=15120348 (post #26) και τα αντέγραψα στο φάκελο .modules του phone. Μετά τρέχοντας το script μπόρεσα να διαβάσω στικάκι 8g ntfs και να αντιγράψω αρχεία στο τηλέφωνο.

Αν μπορείς δοκίμασε το πιο κάτω Mound_ntfs.zip,

φλασσαρε το με CWM και μετά δοκίμασε αν κάνει mount και ενημέρωσε με.

http://www.multiupload.com/QNJIXI8DOI

Edited by ioathe

Στην 1.4 δεν υπαρχει εγκαταστεημενη η lockscreen της Delux που ειχαμε στην1.3;

Μπορει να εγκατασταθει με καποιο zip και που θα το βρω;

EDIT

το εγκατεστησα

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Στην 1.4 δεν υπαρχει εγκαταστεημενη η lockscreen της Delux που ειχαμε στην1.3;

Μπορει να εγκατασταθει με καποιο zip και που θα το βρω;

EDIT

το εγκατεστησα

Τις lockscreen τις αλλάζουμε από το πρόγραμμα Deluxe Settings του Jkay

Για όσους δεν το ξέρουν αυτο το πρόγραμμα αλλάζει και το power menu και έχει και πολλές άλλες ρυθμισεις

για παράδειγμα:

Enable/Disable Full and Low Battery Notification

Enable/Disable Low battery Notification

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!την έβαλα!!πολύ ωραία δουλειά, συγχαρητήρια και πάλι!!να ρωτήσω,φόντο γιατι δεν με αφήνει να αλλάξω?έχω αδυναμία στην κόρη τι να κάνω..

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!την έβαλα!!πολύ ωραία δουλειά, συγχαρητήρια και πάλι!!να ρωτήσω,φόντο γιατι δεν με αφήνει να αλλάξω?έχω αδυναμία στην κόρη τι να κάνω..

Καλημέρα Σπύρο και καλή εβδομάδα και απο μένα. Φόντο αλλάζει κανονικά, για να αλλάξεις φόντο θα πας ρυθμίσεις>οθόνη>προβολή οθόνης> αρχική οθόνη ή κλείδωμα οθόνης αντίστοιχα. Δοκίμασα και απο την συλλογή να το κάνω απευθείας και απο εκεί δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα αλλάζει φόντο κανονικά.

Τις lockscreen τις αλλάζουμε από το πρόγραμμα Deluxe Settings του Jkay

Για όσους δεν το ξέρουν αυτο το πρόγραμμα αλλάζει και το power menu και έχει και πολλές άλλες ρυθμισεις

για παράδειγμα:

Enable/Disable Full and Low Battery Notification

Enable/Disable Low battery Notification

Γιάννη δεν έβρισκαν εγκατεστημένο το Deluxe setting στην rom. To κατέβασα απο το link που δίνεις.

Ήθελα να ρωτήσω το εξής σχετικά με το titanium:

Μήπως ειναι καλύτερα να διαγράψουμε το παλιό backup και να κάνουμε ένα καινούργιο πριν φλασαρουμε κάθε φορά?

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

σχετικα με το titanium.. προσωπικα με εχει βολεψει-σωσει που το εχω ρυθμισει αυτοματα καθε βραδυ να κανει επαναδημιουργια του backup ολων των νεων/αναβαθμισμενων εφαρμογων καθως και ολων των παλαιων που υπαρχουν αλλαγες στα δεδομενα τους.. ετσι καθε μερα εχω ακουραστα το πιο προσφατο backup..

Sent from my unique SGSII