mobilemaniac Δημοσιεύτηκε April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 24, 2004 Χαιρετώ ολα τα παιδιά και ζητώ την συμβουλή τους σε ενα λεπτό και επικίνδυνο θέμα. ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ PLAYSTATION 2. Θέλω να καθαρίσω την κεφαλή γιατί έχει (μάλλον) πιάσει σκόνη με τα γνωστά προβλήματα(ζορίζεται λίγο να διαβάσει τα δισκάκια).Εκτος απο τα ειδικά δισκάκια που υπάρχουν για τον καθαρισμό, προτιμώ να την καθαρίσω με χειρουργική επέμβαση του drive.(άνοιγμα και καθαρισμός). Οποιος πραγματικά ξέρει τον παρακαλώ να μου πει τι καθαριστικα προιόντα να χρισιμοποιήσω,τι να προσέξω και ότι αλλο νομίζει οτι θα με βοηθήσει στην λεπτή χειρουργική επέμβαση.Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Καλύτερα να μην το ανοίξεις για να αποφύγεις χειρότερα προβλήματα. Χρησιμοποίησε κάποιο από τα δισκάκια που λες. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Yπήρχε ένα site που σου έδειχνε πως να το ανοίξεις κτλ. Θα σου στείλω αύριο το site που θα πάω σπίτι μου... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Πριν κάνεις την επέμβαση δοκίμασες να το καθαρίσεις με δισκάκι? Γιατί να μπεις σε τέτοια φασαρία και να ρισκάρεις την... ακεραιότητα του PS2 για κάτι που μπορεί και να λύνεται πολύ πιο απλά? Αυτόν τον καιρό παιδεύομουν κι εγώ να καθαρίσω το cd player του παλιού στερεοφωνικού μου. Έκανα καθαρισμούς που και που μ' ένα καλό καθαριστικό cd της Deja αλλά αυτή τη φορά φαινόταν να είναι πολύ χειρότερη η κατάσταση από τη συνηθισμένη. Αυτό που βοήθησε τελικά ήταν το να "βρέξω" τα πινελάκια του καθαριστικού cd. Είναι κάτι που αναφέρεται και στις οδηγίες του, για περιπτώσεις δύσκολης βρωμιάς. Χρησιμοποίησα υγρό απ'αυτό που είχε το σετ για καθαρισμό των cd's. Έβαλα το καθαριστικό cd να κάνει repeat πολλές φορές και το αποτέλεσμα ήταν άμεσο. Από εκεί που 9 στις 10 φορές πατούσα το Play και το player προσπαθούσε ανεπιτυχώς να δει το cd, αμέσως μετά έγινε σαν καινούριο! Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. April 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (24 Απρ. 2004 , 18:45) Πριν κάνεις την επέμβαση δοκίμασες να το καθαρίσεις με δισκάκι? Γιατί να μπεις σε τέτοια φασαρία και να ρισκάρεις την... ακεραιότητα του PS2 για κάτι που μπορεί και να λύνεται πολύ πιο απλά? Αυτόν τον καιρό παιδεύομουν κι εγώ να καθαρίσω το cd player του παλιού στερεοφωνικού μου. Έκανα καθαρισμούς που και που μ' ένα καλό καθαριστικό cd της Deja αλλά αυτή τη φορά φαινόταν να είναι πολύ χειρότερη η κατάσταση από τη συνηθισμένη. Αυτό που βοήθησε τελικά ήταν το να "βρέξω" τα πινελάκια του καθαριστικού cd. Είναι κάτι που αναφέρεται και στις οδηγίες του, για περιπτώσεις δύσκολης βρωμιάς. Χρησιμοποίησα υγρό απ'αυτό που είχε το σετ για καθαρισμό των cd's. Έβαλα το καθαριστικό cd να κάνει repeat πολλές φορές και το αποτέλεσμα ήταν άμεσο. Από εκεί που 9 στις 10 φορές πατούσα το Play και το player προσπαθούσε ανεπιτυχώς να δει το cd, αμέσως μετά έγινε σαν καινούριο! Η επιμονή μου να ανοίξω το drive αντι να πάρω ενα καθαριστικο δισκάκι είναι γιατι το αποτέλεσμα είναι σαφώς καλύτερο.Ηλεκτρονικός μου είπε οτι επανέρχεται το λειζερ στην αρχική του κατάσταση,εκτός αν το πρόβλημα δεν είναι σκόνη αλλα ζημιά στο λέιζερ.Βέβαια θέλει και 20-25euro(αντε γεια).Φίλος μου είπε οτι είναι πολυ εύκολο αρκεί να έχεις ειδικό καθαριστικό για το λέιζερ. Το ps2 το έχω 3 χρόνια με χιλιάδες ώρες παιχνιδιού και το μοναδικό πρόβλημα είναι οτι αργει λίγο να διαβάσει τα δισκάκια.Μετα τα τρέχει χωρίς προβλήματα.Θα αγοράσω το καθαριστικό cd να δω το αποτέλεσμα και βλέπουμε.Πάντως ευχαριστώ τα παιδιά που αφιέρωσαν χρόνο να μου απαντήσουν,και οποιος ξέρει κάτι παραπάνω για το θέμα περιμένω την συμβουλή του.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Εγώ το PS1 μου το λέιζερ το καθάριζα πάντα με μια μπατονέτα βουτηγμένη στο οινόπνευμα.Δεν έπαθε ποτέ τπτ!!! :) Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Κοίτα στο : http://www.arstechnica.com/reviews/003/gaming/ps2/ps2-1.html φίλε μου :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts