Jump to content

Xperia X10 mini / pro : [ROM] MiniCM7-2.1.1 && nAa-02 kernel

DaRk_dOg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοιτα αμα το εγραψες σωστα, (( WiFi Finder )) και ειναι το πρωτο που βγαζει στην αναζητηση ειναι το σωστο....

Και εμενα δεν με αφηνει να την κατεβασω που εχω 2,3,7 στο xperia χ10 μινι μου :( :(:( ..... ενω η κοπελα μου που εχει το xperia mini 2,3 το κατεβασε κανονικα και μου την λεει. Αν μπορειτε να δοκιμασετε και αυτα:

1. Remote File Browser

2. Data Monitor

3. GunApp 3D FREE (The Original)

πειτε μου λιγο αμα τα κατεβαζετε απο το ΜΑΡΚΕΤ γιατι εγω με το χ10 δεν μπορω..... για να ξερω αμα εχω προβλημα...

Φιλε μου κανενα απο αυτα που ζητας δεν υπαρχη στο μαρκετ.Δεν γνωριζω πια εκδοση μαρκετ εχεις .Αλλα δεν βρηκα κανενα απο αυτα στο δικο μου.

Καλησπέρα σας.

Είναι 2-3 μέρες που πέρασα την τελευταία έκδοση. Είχα μείνει σε μια από τις πρώτες 2.3.5.

Είναι μεγάλη η διάφορα απόκρισης!

Το μόνο που δε μπορώ να βγάλω άκρη είναι το led για sms και αναπάντητες. Το μενού στο συγκεκριμένο σημείο είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο. Οτι δοκίμασα, μέχρι τώρα, το μόνο που κατάφερα είναι να ανάβει μόνο μια φορά και να σταματάει αμέσως.

Ξέρει κάποιος να μου πει πως να το φτιάξω ή είναι bug της Rom;

Πρεπει να ειναι bug,απο οτι ειδα.Υπαρχει λυση ομως.No Led αλλα για να δουλεψη σωστα,πρεπει απο τις εσ ρυθμισεις του προγ (battery saving features) να κανεις check το keep screen off.Και παραδοξος....το λαμπακι λειτουργει σωστα μετα απο αυτο.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

• Απαντήσεις 522
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εννοείς οτι για να δουλέψει το led της συσκευής πρέπει να βάλω το noled; :what:

Ή για να δουλέψει το noled;

Όπως και να χει ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το δοκιμάσω αμέσως. Είναι σημαντική, για μένα, λειτουργία, γιατί τη συσκευή τη χρησιμοποιώ σα 2η και συνήθως είναι κάπου παρατημένη. Δεν είχε πρόβλημα στη προηγούμενη mini cm, που φορούσε.

Το έκανα. Έχεις απόλυτο δίκιο! Χίλια ευχαριστώ :thumbup:

Edited by noisex

Παιδια σας παρακαλω βοηθεια!!!!εχω βαλει στο κινητο μ το froyobread και δε με βολευει καθολου γιατι εχει καποια προβληματα!!!θελω να βαλω αυτη τη rom αλλα δεν τα καταφερνω!!!!!υπαρχει καποιος να βοηθησει???νομιζω οτι κανω τα παντα σωστα!!!!!!

Φιλε μου κανενα απο αυτα που ζητας δεν υπαρχη στο μαρκετ.Δεν γνωριζω πια εκδοση μαρκετ εχεις .Αλλα δεν βρηκα κανενα απο αυτα στο δικο μου.

α sorry δεν διευκρίνησα εγω αυτες της εφαρμογες που σου λεω μεσω pc τις ψαχνω και μου λεει οτι δεν μπορω να τις κανω εγγατασταση...

Xiaomi Mi9T

α sorry δεν διευκρίνησα εγω αυτες της εφαρμογες που σου λεω μεσω pc τις ψαχνω και μου λεει οτι δεν μπορω να τις κανω εγγατασταση...

Εμ, όταν δεν τις έχει στο μάρκετ για το κινητό σου ίσως να μην είναι συμβατές..

Καλησπέρα σε ολους.

Εχω ενα θεματάκι εδω και κανα μηνα.

Ηθελα να αναβαθμίσω το xperia x10 mini se android 2.2 αλλα εκανα μια χοντρη πατάτα εβαλα rom για xperia x10 mini pro.

Tωρα όταν το ανοίγω Μπαίνει κανονικα αλλα δεν δουλευει το Touch screen και δεν μπορω να κάνω απολύτως τίποτα.

Προσπαθησα να ξαναβάλω το σωστο rom (rtf με flashtool) error προσπαθησα και με το seus τιποτα. Me to sony companion to vlepei san xperia x10 mini pro

Helppppppp..!!!!!!!

Παιδια Πρόβλημα!! εκανα τη διαδικασία κ μετα το flash, το ανοιγω, εμφανίζεται το παραμορφωμένο splashscreen πιέζω επανειλημμένα το πλήκτρο “back” για να μπεί στο ClockworkMod Recovery.. αλλα τίποτα δεν μπορει να μπει !!! Τί κάνω τώρα ;;

Παιδια Πρόβλημα!! εκανα τη διαδικασία κ μετα το flash, το ανοιγω, εμφανίζεται το παραμορφωμένο splashscreen πιέζω επανειλημμένα το πλήκτρο “back” για να μπεί στο ClockworkMod Recovery.. αλλα τίποτα δεν μπορει να μπει !!! Τί κάνω τώρα ;;

Ίσως κάτι να έχει πάει στραβά.

Ξαναεγκατέστησε τον kernel.

Βάλε νέες εκδόσεις kernel και rom τις οποίες θα βρεις στο google code link του πρώτου post στην πρώτη σελίδα του thread.

Προσοχή: η έκδοση για το x10 mini είναι η Robyn.

Kernel μπορείς να βάλεις και τον 12 που μόλις βγήκε...

Έκανα root το x10 mini (E10i) έβαλα το [KERNEL] nAa-12 και κανv κανονικα install rom (MiniCM9-3.0.2 [26/5/12]ICS 4.0.4/CM9 port for the Χ10 mini)

Όμως μέχρι εκεί...Πατάω reboot phone na κανει την πρώτη εκκινηση της rom

και τιποτα...βγαζει το λογότυπο nAa kai meta kleinei kai ξανανοιγει...Τι φταίει???

Έκανα root το x10 mini (E10i) έβαλα το [KERNEL] nAa-12 και κανv κανονικα install rom (MiniCM9-3.0.2 [26/5/12]ICS 4.0.4/CM9 port for the Χ10 mini)

Όμως μέχρι εκεί...Πατάω reboot phone na κανει την πρώτη εκκινηση της rom

και τιποτα...βγαζει το λογότυπο nAa kai meta kleinei kai ξανανοιγει...Τι φταίει???

Wipe εκανες?

ναι έκανα....

Ο κερνελ που έβαλες φίλε μου δεν είναι για Ics.

nobodyAtall

Υπάρχει καμιά περίπτωση για unified κερνελ? Έτσι ώστε να μπορούμε άνετα να κάνουμε εσωτερική αλλαγή (μεσα απο το κιν) χωρίς κερνελ φλας ανάμεσα στην 7 και 9?

Edited by arfi-gorgona

Ο κερνελ που έβαλες φίλε μου δεν είναι για Ics.

nobodyAtall

Υπάρχει καμιά περίπτωση για unified κερνελ? Έτσι ώστε να μπορούμε άνετα να κάνουμε εσωτερική αλλαγή (μεσα απο το κιν) χωρίς κερνελ φλας ανάμεσα στην 7 και 9?

Σορυ λαθος διατυπωση..Αυτον εβαλα [KERNEL] nAa-ICS-02 ... και τον03

Σορυ λαθος διατυπωση..Αυτον εβαλα [KERNEL] nAa-ICS-02 ... και τον03

Δες τότε λιγάκι αν είναι για χ10 μινι, μήπως έβαλες κατά λάθος του χ8 η του προ.Αν είναι σωστό προσπάθησε πάλι από την αρχή μήπως και..

Ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει ακόμα, θέλω να βάλω μια φώτο σαν wallpaper, γιατί δε με μπορώ να την βάλω ολόκληρη? Βγάζει το ηλίθιο τετραγωνάκι που ούτε το 1/3 τις φώτο δεν γίνετε να βάλεις... Λύνεται αυτό?

Ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει ακόμα, θέλω να βάλω μια φώτο σαν wallpaper, γιατί δε με μπορώ να την βάλω ολόκληρη? Βγάζει το ηλίθιο τετραγωνάκι που ούτε το 1/3 τις φώτο δεν γίνετε να βάλεις... Λύνεται αυτό?

βαλε το quickpic

Το έβαλα μόλις φίλε μου, αλλά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι... Κάνω κάτι λάθος?Το μονό που φαίνεται είναι ένα μέρος,δεν γίνετε στρετσ για να μπει ολόκληρη..

Οκ μόλις βρήκα την λύση,wallpaper wizardii :) Ευχαριστώ για την βοη8εια!!

Edited by arfi-gorgona

εφοσον εγκαταστησουμε την ρομ ποσο αποθηκευτικο χωρο εχουμε μετα στην μνημη της συσκευης ελευθερο?

περασα με το titanium backup τις εφαρμογες στην καρτα μνημης και μου λεει ελευθερο χορο μονο 60 mb απο τα 220 της συσκευης :(

Edited by anastasiszn

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

καλησπερα!μολις εβαλα την Cm9 ολα καλα αλλα μολις ανοιγει μου λεει η αφαρμογη setup wizard εχει σταματησει!τι να κανω?

εκανα μια γκαφα και καταλαθος εβγαλα το εργοστασιακο wallpeper,πως γινετε να το επαναφερω?

οκ κατεβασα την εικονα απο το ιντερνετ ξανα και την εβαλα,κατι αλλο τωρα,πως γινετε να μην εμφανιζετε σαν backround αμιδρα πισω απο τις εφαρμογες? θελω να ειναι οι εφαρμογες σε μαυρο φοντο.

Edited by anastasiszn

Καλησπερα. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Εχω κανει εγκατασταση αυτο το Rom στο X10 mini μου και δουλευει μια χαρα. Ευχαριστω κιολας. Αλλα δεν μπορω να ενεργοποιησω το internet απο Cosmote. Στελνω "INTERNET" στο 1333 και μου στελνουν μηνυμα οτι σε λιγα δευτερολεπτα θα παρω τις ρυθμισεις. Και θα πρεπει να πατησω για κωδικο τον αριθμο "1" (σκετο). Ομως οι ρυθμισεις δεν μου στελνονται ποτε....

Δοκιμασα να κανω το ιδιο σε μια παλια συσκευη (S.E. W595) που ειχε σαν defaults τις ρυθμισεις της Vodafone. Μου εστειλαν τις ρυθμισεις αλλα μου ζηταγε κωδικο. Εβαζα το 1 αλλα ηθελε 4 ψηφια τουλαχιστον.

Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι να κανω? Ευχαριστω πολυ. :)

η συγκεκριμενη ρομ εχει εγκατεστημενες ολες τις ρυθμισεις φιλε μου :)

η συγκεκριμενη ρομ εχει εγκατεστημενες ολες τις ρυθμισεις φιλε μου :)

Ουτε τωρα, αλλα ουτε οταν την πρωτοεβαλα τη ρομ ειχα προσβαση... Αν βοηθαει, εχω What's Up, οχι Cosmote ακριβως...