Revan Δημοσιεύτηκε April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 22, 2004 Έχω τα windows xp professional Greek ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ. Επειδή θα αγοράσω καινούργιο μηχάνημα εντός ολίγων ημερών θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να κάνω μετεγκατάσταση του λειτουργικού στο καινούργιο μηχάνημα. Το ρωτάω αυτό γιατί ξέρω ότι τα xp κανουν έλεγχo μέσω internet για να δουν αν τα windows έχουν εγκατασταθεί και σε άλλο PC και αν εντοπίσουν ότι έχουν ξναεγκατασταθεί και σε άλλο PC κλειδώνουν. Αυτό που δεν ξέρω όμως είναι αν γίνεται να κάνεις απεγκατάσταση από το παλιό PC και εγκατάσταση στο νέο μηχάνημα. Τα έχω βέβαια και αντεγραμμένα από ένα φίλο μου τα xp :p αλλά αν είναι απλή αυτή η διαδικασία(αν γίνεται βέβαια) θα προτιμούσα να έχω τα αυθεντικά. Λοιπόν ξέρει κανείς τίποτά? :alien: Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται... Αντίθετα με τα προγράμματα άλλων εταιριών (π.χ. Macromedia), η Microsoft δεν σου επιτρέπει απ' όσο έχω δει να κάνεις de-activate και μετά ξανά activate τα Windows σε άλλο μηχάνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts