G_Par Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ, δούλεψε μια χαρά. Το ότι δεν βλέπω το xRecovery στις εφαρμογές μου είναι κάτι ανησυχητικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. January 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Όχι φίλε μου δεν είναι ανησυχητικό , το xRecovery είναι προσβάσιμο μόνο κατά την εκκίνηση της συσκευής. Όταν εμφανίζεται το λογότυπο "Sony Ericsson" (ή το λογότυπο του εκάστοτε custom kernel - εάν έχεις εγκαταστήσει κάποιον) απλά πατάς επαναλαμβανόμενα το πλήκτρο "Πίσω" (<-) εώς ότου σε βάλει στην xRecovery! Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_Par Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Καλή χρονιά και σε σένα φίλε μου, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, εγκατέστησα ήδη μέσω του xRecovery το "FPS uncapped by zdzihu" και αφαιρώντας και κάποιες εφαρμογές της sony ericsson έκανα το X10 μου να πηγαίνει σφαίρα χωρίς να εγκαταστήσω κάποια άλλη ROM (ακόμα). Και πάλι σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts