Prosagon Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Πήρα backup με το titanium και ξαναφλάσαρα τη ρομ, δυστηχώς στο ρούτερ μου πάλι τα ίδια κάνει... Καμιά ιδέα; Έκανα overclock τη cpu 710 122 ondemand sio εφαρμογή στην εκίννηση Καλές ρυθμίσεις έβαλα; Edited November 27, 2011 by Prosagon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Πήρα backup με το titanium και ξαναφλάσαρα τη ρομ, δυστηχώς στο ρούτερ μου πάλι τα ίδια κάνει... Καμιά ιδέα; Έκανα overclock τη cpu 710 122 ondemand sio εφαρμογή στην εκίννηση Καλές ρυθμίσεις έβαλα; Αν δεν το 'χεις κάνει ήδη, κλείσε router για κάνα λεπτό , μετά ξανάνοιξέ το και ξαναπροσπάθησε να συνδεθείς. Επίσης προσπάθησε και με άλλο router να δεις αν συνδεθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twmnnmik Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Πήρα backup με το titanium και ξαναφλάσαρα τη ρομ, δυστηχώς στο ρούτερ μου πάλι τα ίδια κάνει... Καμιά ιδέα; Έκανα overclock τη cpu 710 122 ondemand sio εφαρμογή στην εκίννηση Καλές ρυθμίσεις έβαλα; 710 πολυ ειναι βαλτο στα 650-670 που παιζει σιγουρα σταθερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 710 πολυ ειναι βαλτο στα 650-670 που παιζει σιγουρα σταθερα και στα 710 μια χαρα ειναι.εγω το εχω 7 μηνες τωρα στα 729 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 και στα 710 μια χαρα ειναι.εγω το εχω 7 μηνες τωρα στα 729 Το "μια χαρά είναι", είναι σχετικό ,μια που είναι θέμα τύχης για το τι αντέχει η κάθε συσκευή. 670 με 710 δεν νομίζω να δει κάποιος μεγάλη διαφορά και είναι λίγο καλύτερα για την μπαταρία. Στα 729 stable είσαι από τους τυχερούς :). @Prosagon: Αν είναι να κάνεις δοκιμές, κάντες βήμα-βήμα και δοκίμασε την συσκευή με βαριές για cpu εφαρμογές, να τεστάρεις σταθερότητα. Πριν να είσαι σίγουρος για την σταθερότητα μην βάλεις set on boot. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Το "μια χαρά είναι", είναι σχετικό ,μια που είναι θέμα τύχης για το τι αντέχει η κάθε συσκευή. 670 με 710 δεν νομίζω να δει κάποιος μεγάλη διαφορά και είναι λίγο καλύτερα για την μπαταρία. Στα 729 stable είσαι από τους τυχερούς :). @Prosagon: Αν είναι να κάνεις δοκιμές, κάντες βήμα-βήμα και δοκίμασε την συσκευή με βαριές για cpu εφαρμογές, να τεστάρεις σταθερότητα. Πριν να είσαι σίγουρος για την σταθερότητα μην βάλεις set on boot. με μια αλλη ρομ στο παρελθον δε θυμαμαι ποια ακριβως ημουν σταθερος και στα 748...:D:D Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Τελικά έχει αλλεργία μόνο με το δικό μου ρούτερ... Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί το πρόβλημα; Επίσης εξαντλεί πολύ πιο γρήγορα την μπαταρία σε σχέση με την στοκ 2.2 Μου άρεσε πολύ αυτή η ΡΟΜ και δεν σκέφτομαι να την αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 respect !!! στο παλικάρι πολύ ωραία rom δουλεύουν όλα τέλεια, και η μπαταρία δεν λέει να τελειώσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts