lepes Δημοσιεύτηκε April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 22, 2004 Αγαπητοι ομοιδεατες .. παρακαλω βοηθεια.. Θελω να κανω το ipaq μου να ειναι και κινητο, εμαθα το κοστος τις gsm/gprs καρτας και ειναι λιγο τσουχτερο (290 Ευρω-Elmi systems) και θελει και flash card expasion απο την Ηρ.. δεν ξερω ποσο κανει αυτη η καρτα αλλα θα μαθω .Το λοιπον το εχει κανει κανεις απο εδω μεσα? εσεις τι λετε αξιζει το κοπο??? pls πειτε τις αποψεις-εμπειριες σας Thanks Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 δεν αξίζει: 1) αυτονομία 2) μέγεθος 3) ΜΟΝΟ με ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ 4) δεν θα είναι τόσο βολικό όσο ένα κινητό 5) συμφέρει περισσότερα κινητό με ΒΤ και ππσί. υ.Γ. είχα δοκιμάσει κάτι ανάλογο με το 5450 και όντως δεν ήταν και ό,τι καλύτερο παρόλο που ήταν ολοκληρωμένο. αλλά οι gsm/gprs cf cards έχουν πολλά πλιν και κάποια σου ανέφερα πιο πάνω. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lepes (22 Απρ. 2004 , 11:47) και θελει και flash card expasion απο την Ηρ.. Το 2210 δεν θέλει flashcard expansion... Όπως είπε και ο Αλέξης, ακριβό και δύσχρηστο. Με τόσα χρήματα πληρώνεις κάμποσους μήνες πάγιο για GPRS. Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος atsouch (22 Απρ. 2004 , 13:43) Το 2210 δεν θέλει flashcard expansion... Όπως είπε και ο Αλέξης, ακριβό και δύσχρηστο. Με τόσα χρήματα πληρώνεις κάμποσους μήνες πάγιο για GPRS. όταν πήρα το 2210 σκεφτικά να το αγοράσω αλλά το ξανά σκεφτικά καλύτερα Είναι πολλά τα λεφτά και ακόμη περισσότερα τα πλην Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. April 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Ευχαριστω :D για τις πληροφοριες και απο οτι βλεπω δεν αξιζει το κοπο.. ηθελα να γλιτωσω το κουβαλημα 2 συσκευων αλλα δεν τελικα δεν θα το αποφυγω ..... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 an 8eleis na min kouvalas 2 siskeues pare qtek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. April 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (23 Απρ. 2004 , 13:02) an 8eleis na min kouvalas 2 siskeues pare qtek. πτου σου,,,,,, δεν το ηξερα οτι υπαρχει τετοιο πραμα.... δεν πειραζει του χρονου τωρα... :rolleyes: Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lepes (25 Απρ. 2004 , 08:43) πτου σου,,,,,, δεν το ηξερα οτι υπαρχει τετοιο πραμα.... δεν πειραζει του χρονου τωρα... :rolleyes: Και γιατί με φτηνής ? :p Χεχε του χρόνου το qtek θα είναι πολύ παλιό :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 πίστεψε με το 2020 (qtek) είναι σε κάμποσα (και σημαντικά πράγματα) πίσω από το 2210 ;) και σε άλλα πολύ πιο μπροστά. στα λεφτά του και όχι μ΄νο το 2210 είναι κορυφή. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (25 Απρ. 2004 , 17:27) πίστεψε με το 2020 (qtek) είναι σε κάμποσα (και σημαντικά πράγματα) πίσω από το 2210 ;) Όπως? :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Με μια πρώτη ματιά λείπουν CF slot rubber side grips (αν και δεν έχουν την αποτελεσματικότητα του Axim ή παλιότερα των Jornada) Αυτά όμως δεν φτάνουν για να δικαιολογήσουν μια απευθείας σύγκριση αφού οι δύο συσκευές απευθύνονται σε άλλο "κοινό". Τα side grips βέβαια είναι must για ένα Pocket PC που χρησιμοποιείται συνεχώς και για τηλέφωνο... Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (26 Απρ. 2004 , 08:15) Όπως? :eek: όπως ΒΤ drivers, γενική ταχύτητα συστήματος και όσα είπε ο Ανδρέας. αλλά όπως ανέφερε σύγκριση άμεση και δεν έχει νόημα και δεν βοηθάει πουθενά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Τόσο καιρό που είμαι στο χώρο τον ppc δεν έχω καταλάβει κάτι: Τι ρόλο παίζουν τα side grips. Εμένα μόνο με ενοχλούν, το 2210 αν δεν είχε side grips θα μου άρεσε περισσότερο Δεν θα ξεκολλάγανε ούτε θα ήτανε παραπάνω από το υπόλοιπο ppc και δεν θα είχα αναγκαστεί να αγοράσω metal case για να μην γίνει χειρότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (26 Απρ. 2004 , 20:31) Τι ρόλο παίζουν τα side grips. Εμένα μόνο με ενοχλούν, το 2210 αν δεν είχε side grips θα μου άρεσε περισσότερο Δεν θα ξεκολλάγανε ούτε θα ήτανε παραπάνω από το υπόλοιπο ppc και δεν θα είχα αναγκαστεί να αγοράσω metal case για να μην γίνει χειρότερα Γιατί δεν έχουν την αποτελεσματικότητα ενός Axim ή Jornada. Προσωπικά μου είναι αδύνατο να πιάσω και να δουλέψω PPC χωρίς grips. Νομίζω συνεχώ οτι θα μου φύγει από το χέρι... Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Δηλαδή αυξάνουν την τριβή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 είναι όπως και το ΜΕ45 :) δεν γλυστράει από το χέρι. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 orea to 8ema einai ti 8a kano apo tin stigmi pou konteuoun na jekolisoun apo to ppc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 ρώτα τον Προφήτη (PropheT), μια πατέντα έκαμε. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Η hp ξέρει το πρόβλημα και αντικαθιστά τα grips με νέα. Τουλάχιστον στο εξωτερικό. Ψάξε σε κάποιο site που αναφέρεται το πρόβλημα και τι κάνει η hp και πίεσε και εδώ να στα αλλάξουν. Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (27 Απρ. 2004 , 12:28) ρώτα τον Προφήτη (PropheT), μια πατέντα έκαμε. Δεν μου αρέσουν οι πατέντες Θα κάνω αυτό που είπε ο φίλτατος atsouch Η hp ξέρει το πρόβλημα και αντικαθιστά τα grips με νέα. Τουλάχιστον στο εξωτερικό. Ψάξε σε κάποιο site που αναφέρεται το πρόβλημα και τι κάνει η hp και πίεσε και εδώ να στα αλλάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. April 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Για να μην ανοιγω αλλο topic θελω και παλι τα φωτα σας. Το ΤΟΜΤΟΜ navigation εχει ελληνικους χαρτες εαν ναι που θα τους βρω και για να κανω το ppc μου navigator πρεπει να το συνδεσω με το κινητο για να εχω gprs μεχρι εδω τα λεω καλα ετσι ? ελα που το κινητο μου δεν εχει bleutooth και δεν βολευει (IRDA sucks) και τωρα θα παρω ενα με bleutooth :D αλλα για πειτε μου βρε παλικαρια σε ποση αποσταση παιζει αυτο ? δηλ. μπορω να το εχω στη τσεπη το κινητο και να ειμαι online??? Οπως παντα ειμαι σιγουρος οτι οι απαντησεις σας θα ειναι TOP!! (εεεερεε γλυφτης που ειμαι) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lepes (29 Απρ. 2004 , 08:23) Για να μην ανοιγω αλλο topic θελω και παλι τα φωτα σας. Το ΤΟΜΤΟΜ navigation εχει ελληνικους χαρτες εαν ναι που θα τους βρω και για να κανω το ppc μου navigator πρεπει να το συνδεσω με το κινητο για να εχω gprs μεχρι εδω τα λεω καλα ετσι ? ελα που το κινητο μου δεν εχει bleutooth και δεν βολευει (IRDA sucks) και τωρα θα παρω ενα με bleutooth :D αλλα για πειτε μου βρε παλικαρια σε ποση αποσταση παιζει αυτο ? δηλ. μπορω να το εχω στη τσεπη το κινητο και να ειμαι online??? Οπως παντα ειμαι σιγουρος οτι οι απαντησεις σας θα ειναι TOP!! (εεεερεε γλυφτης που ειμαι) Θα παίζει σε απόσταση μέχρι και 10 μέτρα αλλά καλό είναι να μην το χρησιμοποιείς σε μεγαλύτερη από 7 μέτρα γιατί από εκεί και πέρα χαμηλή πολύ η ταχύτητα και δεν έχει έχεις καλή επικοινωνία :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 όχι όχι :) χρειάζεσαι μία συσκευή gps. είτε ΒΤ είτε cf card (το 2210 δεν έχεις?) για ελληνικούς χάρτες ρώτα τον Dr.Maslow και δες γενικά και εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=25864 Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts