tragopapas Δημοσιεύτηκε September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 13, 2011 Παιδιά καλησπέρα σήμερα πέρασα στο λαπτοπ τα windows 7 home premium 64bit και δεν έχουν τους οδηγούς για την κάρτα δικτύου. Μπορείτε να μου δώσετε ένα λινκ δεν εχω άλλο pc και το κινητό δεν πολύ διευκολύνει την αναζήτηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 για δες εδω http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Samsung&m=R780%2FR778&id=222&l=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. September 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Μπορείς να μου στείλεις ένα λινκ για απευθείας κατέβασμα δεν εχω βγάλει άκρη με τίποτα απ όσα έψαξα... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 για δες εκεί που γράφει 11b/g/n Wireless LAN Mini-PCI Express Adapter III Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. September 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΑΡΆ ΠΟΛΎ ΔΟΎΛΕΨΕ!!! :-) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 να σαι καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts