Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus Hub (E510)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εχω εδω κι ενα μηνα .

Το απεκτησα περιπου στα 170 e και με προβληματισε που ειχε τοσο χαμηλη τιμη αν και το ειχα ψαξει αρκετα και ειδα οτι οι προδιαγραφες του με καλυπτουν . Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο οσα εχει .

Μπαινω στο ιντερνετ κανω τις κλησεις μου βγαζω τις φωτο μου ... και ειναι τοσο καλοφτιαγμενο και στιβαρο που και που μου επεσε δεν επαθε τιποτα. Ειναι γρηγορο και σταθερο . Η μπαταρια μου παει περιπου 1,5 με 2 μερες .

Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5

Το εχω εδω κι ενα μηνα .

Το απεκτησα περιπου στα 170 e και με προβληματισε που ειχε τοσο χαμηλη τιμη αν και το ειχα ψαξει αρκετα και ειδα οτι οι προδιαγραφες του με καλυπτουν . Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο οσα εχει .

Μπαινω στο ιντερνετ κανω τις κλησεις μου βγαζω τις φωτο μου ... και ειναι τοσο καλοφτιαγμενο και στιβαρο που και που μου επεσε δεν επαθε τιποτα. Ειναι γρηγορο και σταθερο . Η μπαταρια μου παει περιπου 1,5 με 2 μερες .

για τα λεφτα του ειναι παρα πολυ καλω και εγω στιν ιδια τιμη το πηρα:)

AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z

Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC

Chuwi HeroBook Pro

Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color]

• 4 weeks later...
Εχει κανει καπιος root στο E510 ?

AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z

Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC

Chuwi HeroBook Pro

Εχω κανει εγω στη κοπελιας μου :-P

οοοοοοοοο φιλε μου με σωζεις μπορεις να μου πεις πως το εκανες η να μου δωσεις καπιον οδηγο για να μην σε ταλεπορω εσενα ?

Chuwi HeroBook Pro

οοοοοοοοο φιλε μου με σωζεις μπορεις να μου πεις πως το εκανες η να μου δωσεις καπιον οδηγο για να μην σε ταλεπορω εσενα ?

Με την τελευταια εκδοση του superoneclick,δες σχετικα στο google

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

• 1 month later...
Εχει καταφερει κανενας να βαλει την ICS ?

Chuwi HeroBook Pro

• 3 months later...

Για σας, ειμαι κατοχος ενος lg optimus e510 hub και χθες αφου κατεβασα το rom manager απο το google store πηγα να κανω

back up στη rom (τι το θελα!!!) απο τοτε το μονο που εμφανιζετε στην οθονη πανω αριστερα εναι το εξης:

[2770] Fastboot mode started

[2810]udc_start()

και ολη η υπολοιπη οθονη μαυρη.

Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα οποιαδηποτε βοηθεια!!!

Για σας, ειμαι κατοχος ενος lg optimus e510 hub και χθες αφου κατεβασα το rom manager απο το google store πηγα να κανω

back up στη rom (τι το θελα!!!) απο τοτε το μονο που εμφανιζετε στην οθονη πανω αριστερα εναι το εξης:

[2770] Fastboot mode started

[2810]udc_start()

και ολη η υπολοιπη οθονη μαυρη.

Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα οποιαδηποτε βοηθεια!!!

Μηπως αν το κλεισεις,συνδεσεις το καλωδιο κ πατησεις power+vol down,κ μπεις στο cwm βγαλεις καμια ακρη απο κει...

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x