Superuser Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Τότε για ICS διαβάζεις τους οδηγούς για την CM9 και την Slim και αποφασίζεις ποια θες. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Αν θες κάτι ακόμα πιο καινούργιο τότε διαβάζεις τον οδηγό της CM10 που βασίζεται στην Jelly Bean. Να σε ενημερώσω πως αν δεν είσαι έμπειρος χρήστης τότε πρέπει να διαβάσεις πολύ καλά τους οδηγούς και να τους κατανοήσεις πριν κάνεις οτιδήποτε στο κινητό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokin_19 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 (edited) Εγο οταν το πιρα ειχε τιν ποιο παλια και εβαλα τιν 2.3.3 μεσα απο τιν ενα προγραμα odin και λεο να το περασο παλυ απο εκει εγω αυτοι που εχει επανο εγο τιν εβαλα με odin και θελω να βαλο αλλοι :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited September 11, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Τότε διαβάζεις το θέμα Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης και περνάς μία από τις τελευταίες 2.3.6 Gingerbread. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Το προβλημα με τον launcher με εχει κουρασει πολυ,σε καθε εφαρμογη που επιστρεφει στο κεντρικο μενου κανει πλεον επανεκκινιση!μπορω να βαλω μια προηγουμενη απο την 9.1.0 χωρις να κανω full wipe ή να δημιουργηθουν προβληματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Το προβλημα με τον launcher με εχει κουρασει πολυ,σε καθε εφαρμογη που επιστρεφει στο κεντρικο μενου κανει πλεον επανεκκινιση!μπορω να βαλω μια προηγουμενη απο την 9.1.0 χωρις να κανω full wipe ή να δημιουργηθουν προβληματα; Λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Και λέω λογικά επειδή δεν παρακολουθώ την πορεία της cm9 και δε ξέρω αν είχαν πει στην 9,1 να κάνεις full wipe. Αν δεν είχε χρειαστεί κάτι τέτοιο στο πέρασμα της νεότερης, τότε πέρνα την παλαιότερη απλά με wipe cache και wipe dalvik. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Οχι δε χρειαζονταν full wipe..οποτε θα το δοκιμασω...αλλις..εχει κανεις υποψην του μια εξισου σταθερη ρομ για να μην μεινω στην2.3.6 αναγκαστικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 (edited) Παιδια HEEEEELP . ειχα original απο samfirmware και root , εβαλα μια ics την tsunami ... ολα καλα . Απλα δεν μου αρεσε και ηθελα να παω παλι στην παλια , εκανα wipe και ιστοριες και μεσω odin την rom αλλα τοπ κινητο κανει loop συνεχεια , δεν ξεκινα . Εβγαλα μπαταρια μπηκα σε recovery εκανα παλι wipe και παλι τα ιδια ολο loop , ξαναπερασα την rom με odin παλι τα ιδια , τι να κανω ???? Την εχω περασει 4 φορες την rom , ολο loop !! help γιατι θελω να μπω παλι στο κινητακι μου !!! ΑΚΥΡΟ , το εφτιαξα με odin και rom με τα τρια αρχεια και αρχειο pit και τσεκ το re-particion στο odin. Edited October 26, 2012 by jimmis1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Πάντα μετά από custom roms κάνουμε repartition και φλασάρισμα με 3 αρχεία ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokin_19 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 για σας έχω το galaxy s ποια εκδώσει να βάλω που να μην έχει πρόβλημα και να δουλεύει μαι χαρά σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Αν θες ICS πας εδώ και βάζεις ή CM9 ή Slim ICS. Αν θες JB που είναι πιο καινούργια πας πάλι στην πιο πάνω ενότητα και βάζεις ή CM10 ή SlimBean. Σε όλα τα παραπάνω δεν δουλεύει ραδιόφωνο (δουλεύει με μια εφαρμογή που ίσως σου κάψει το ηχείο) και δεν υπάρχει βίντεοκλήση όπως στα επίσημα Fiwmrares της Samsung. Αν θες να περάσεις κάποιο επίσημο Firmware πας και διαβάζεις εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokin_19 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 να παιζουν ολλα θελω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 να παιζουν ολλα θελω Τότε επίσημο λογισμικό samsung θα βάλεις από το τελευταίο λινκ που σου δίνει ο Superuser. Μπορείς να βάλεις JW5, JW6 ή JW8 που έχουν έτοιμα και τα ελληνικά πληκτρολόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokin_19 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 μέσου τον υπολογιστή να τιν περάσω από το προγραμμας Odin εγώ έχω 2.3.3 και από που να την κατεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Διαβάζεις με προσοχή το θέμα Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης (το οποίο σου έδωσα πριν) και ξεκινάς. Εκεί θα βρεις ότι χρειάζεσαι. Αν δεν είσαι σίγουρος για αυτό που θα κάνεις καλύτερα άστο με την 2.3.3 για να μην κάνεις καμία ζημιά στο κινητό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts